007: Quantum of Solace
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi kiemelkedõ nincs benne...<#levele>#levele>
Qwerty4
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
feladta a windows live-os ablakot és create a profilra kattintottam és csak beirtam egy nicknevet és kész volt..
azelõtt nemtudom miért nem ment, de legalább kódot nem kér és tudok menteni
( lehet h másik verzijú volt a windows live (bár nem értek hozzá cask egy tipp vlt)) 😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
nekem asszem régebben nemis kelett hozzá...
és kódot sem kért...
akkor ezt most nem értem, mert reggelve vagyok a xbox live-on (GOW miatt)de itt kódot kér az meg nekem nincs...
most mitévõ legyek?
(aki aztirja h vegyem meg annak inkább nem mondok semmit, mert csak engem bannolnának miatta) 😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam vele 2 órát és kiléptem és nem mentette el a játékot😞
hogyan kell elmenteni?????
vagy kell regisztrálni arra a windowsos valamire amikor belépek????
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
profilt kéne csinálni a neten vagy mi? ki hallott már ilyet <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki elmagyarázná mi ez az fps és,hogy én ezt hol tudom megnézni?köszi
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Miért akadozik a játék nekem? 2gb ram,2.51 ghz 2 magos proci, Radeon HD 3850 256 Mb videókártya.Mi lehet a gond?Ezzel futnia kéne simán.
Azt hol tudom beállítani hogy felismerje az Xbox360-as controlleremet? Mert optionsba hiába akarom beállítani nem fogadja el csak a billentyûzeten lévõ gombokat.
A laptopra is feltettem crackeltem és mikor futatni akarom akkor ezt írja ki: Failed to start Windows Live. Megutána valami Net..-ot.
HA tudja valaki a megoldást bármelyikhez elõre is köszi
A toronyban verekedõs jelenetet ,hogy kell megcsinálni.Amikor le van lassítva minden és 1 célkereszt mozgatható.van mikor zöld lesz és elõnyt szerzek de mikor leesünk az álványra a csõvel mindig elkalapál.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"SLICE of LIFE\"