007: Quantum of Solace

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZIASZTOK TUDNÁTOK NEKEM SEGITENI?ELAKADTAM EBBEN A 007... JAMES BOND BAN
Sziasztok srácok. Valaki segítsen nekem legyen olyan szíves. Feltelepítettem a játékot, crakkeltem is. Utána xlive.dll-t kért, azt letöltöttem, és kicsomagoltam a játék mappájába. De ezután sem akar elindulni, mert azt írja ki, hogy JB_LiveEngine_s.exe-Alkalmazáshiba, Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0150002). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Letöröltem, újratelepítettem, és ismételten csak ezt írja ki. Köszönöm elõre is a segítséget.
icses
na segített v.ki hogy hogy vered meg a templomba a csokát?

Qwerty4
Elég elszomorító ez a játék, hangulata sajnos egy nagy nullával egyenlõ (kb. 3 pálya után).A játékmenet meg az átlagszintet sem éri el.
Semmi kiemelkedõ nincs benne...<#levele>

Qwerty4

Végigjátszottam én is. Erõsen B kategóriás a cucc...

Mayorpapa
sziasztok! én is úgy jártam, mint Törõ, miután feltettem a FUELt, nem indul el a játék. Természetesen leszedtem mindent, Windows Live-ot is, regisztrációs adatbázist is töröltem, újraraktam a játékot, de nem indul. Mi lehet a baj? Homokóra és semmi nekem is, mint gregtom6-nak...Neked sikerült elindítani?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Üdv. Feltettem, patcheltem, crackeltem, és nem indul. Homokóra, és semmi. Az 1.1-hez van crack, vagy a game alapból nem indul?

Törölt felhasználó
melyik volt a seggfej amelyik beletete ebbe a játékba azt a kattintgatós szar fos küzdést!!!!!!!!!!!! <#boxer><#falbav>
Törölt felhasználó
fentvolt nekem a gépen a windows live(nem a quantum of solace-al került fel hanem a FUEL-el), de letöröltem és ujra kellett tennem a játékot (QOS-t) és ott magától megoldódott... :/
feladta a windows live-os ablakot és create a profilra kattintottam és csak beirtam egy nicknevet és kész volt..
azelõtt nemtudom miért nem ment, de legalább kódot nem kér és tudok menteni
( lehet h másik verzijú volt a windows live (bár nem értek hozzá cask egy tipp vlt)) 😊
Mayorpapa
engem nagyon érdekelne, hogy hogy is sikerült megcsinálni!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Törölt felhasználó
megvan!😄
Törölt felhasználó
most hogyisvan ez a te windows live os fos?
nekem asszem régebben nemis kelett hozzá...
és kódot sem kért...
akkor ezt most nem értem, mert reggelve vagyok a xbox live-on (GOW miatt)de itt kódot kér az meg nekem nincs...
most mitévõ legyek?
(aki aztirja h vegyem meg annak inkább nem mondok semmit, mert csak engem bannolnának miatta) 😛
valaki kipörgete 007 en ?
Rage47
szerintem is:/ többet vártam...
#186 amúgy az FC2 is sz*r...😊
sziasztok!kellene 1 kis segitség,egy kör alakú toronyban vok,üldözöm Mitchellt,körbe-körbe futkosom utána felülrõl meg lõnek.Mi a fenét kell itt csinálni??elõre is köszi!
Kérdés!Hogyan kell a templom toronyban verekedni az ellenfél ellenn?Milyen gombokat kell nyomkodni ,hogy megtudjam verni a pasit?Segitene valaki?Köszönöm szépen!
V43 1105
TÉK:|

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ciao
nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam vele 2 órát és kiléptem és nem mentette el a játékot😞
hogyan kell elmenteni?????
vagy kell regisztrálni arra a windowsos valamire amikor belépek????

Szerintem hatalmas játék, játszottam már egy két FPS-sel régebbi Dzsémsszel is(😊), Gears of Warral, stb, de nekem bejön. Mondjuk gyorsan végigjátszható, de frankó 😊

Desiderata
.tga kiterjesztésbe ment ide: \Documents\Activision\Quantum of Solace\screenshots <#falbav>
Desiderata
screenhotokat melyik könyvtárba menti? nem találom
jpeg vagy más formátum?
Desiderata
de már a harmadát végignyomtam és nincs kedvem újrakezdeni
wedge31
Csinálj profilt és akkor ment ,ahogy végigtolsz egy pályát automatikusan unlockolod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Desiderata
akkor valaki küldene pls egy végigjátszott mentést?
Desiderata
de ahogy lent is írják nem ment, belépek újra és kezdhetem újra
profilt kéne csinálni a neten vagy mi? ki hallott már ilyet <#falbav><#fejvakaras><#conf><#csodalk>
Seth
ahogy haladsz a sztorival ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Desiderata
unlockolni a pályákat hogyan lehet? tudja valaki?
Shep
Hát ha ez lenne a leggagyibb az idén egy szavunk sem lehetne, de ezek szerint te nem próbáltad a SAS:ST -t, na az tényleg gagyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
ízlések és pofonok, nekem nem jön be, gagyi összecspott szemét, amilyen a CoD 5

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát nekem is tetszene,ha megszûnne a szaggatás..köszi a választ.
Na azért nem igy van...nem egy FC2 de játszható...

Én szivesen elmagyaráznám neked, de most piamániám van...nézz utánna légyszi hogy mi az az FPS....amúgy a Vsync a játék videó beállítás menüjében van általában...<#worship>

balee4
elkezdtem a játékot, rendkívül gyenge lett, ez év egyik leggagyibb játéka ez, szinte szenvedés vele játszani, annyira nulla a hangulat...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

KÖszi.Amúgy azt hol találom?😊
Valaki elmagyarázná mi ez az fps és,hogy én ezt hol tudom megnézni?köszi
Kapcsold ki a V-sync-et, amúgy a játék max 30fps-t tud...

Az egész gép 1 hetes.Lehet,hogy a driverrel lesznek gondok,mert azt nem tette fel rendesen.Letöröltem,és utána nem engedte telepíteni.Milyen progival lehet teljesen törölni az elõzõ drivert,hogy fel tudjam telepíteni az új drivert?köszi
JackSparrow88
Frissíts drivert, az sztem megoldja. Vagy esetleg takarítsd ki a windows-t, pl. regcleaner v. egy töredezettség mentesítést lefuttatni azon a meghajtón ahol a játékok vannak...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hello!

Miért akadozik a játék nekem? 2gb ram,2.51 ghz 2 magos proci, Radeon HD 3850 256 Mb videókártya.Mi lehet a gond?Ezzel futnia kéne simán.
GX25
Sziasztok!

Azt hol tudom beállítani hogy felismerje az Xbox360-as controlleremet? Mert optionsba hiába akarom beállítani nem fogadja el csak a billentyûzeten lévõ gombokat.

Sziasztok én torrentrõl töltöttem le a crack eredetileg nem volt jó úgy hogy szereztem másikat. A lényeg feltelepítettem bejön a kép belemegyek hogy new game 1 pálya és kiválasztom a nehézségi szintet és utána mikor töltõdne kilép.Nem tudjátok mibaja?
A laptopra is feltettem crackeltem és mikor futatni akarom akkor ezt írja ki: Failed to start Windows Live. Megutána valami Net..-ot.
HA tudja valaki a megoldást bármelyikhez elõre is köszi
chicco
sZIASZTOK
A toronyban verekedõs jelenetet ,hogy kell megcsinálni.Amikor le van lassítva minden és 1 célkereszt mozgatható.van mikor zöld lesz és elõnyt szerzek de mikor leesünk az álványra a csõvel mindig elkalapál.

<#eljen><#eljen> nekem is ez a véleményem!!

davidka003
Végigvittem én is. 7/10. Szerintem nem volt unalmas. Grafika közepes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Na bammeg dobj egy mailcimet....<#nezze>

wedge31
Azért mert csórikám nem csinált profilt , anélkül meg nem ment.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Végignyomtam, egynek jó volt de semmi több. Nem értem néhány emberkénél mi ez a nem menti el játékot hiba. Nálam nem volt ilyen gond.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Carlos HUN
ezta kurva geci játékot hogy nem mentet el semmit valaki adjon egy mnetést nekem légyszives mert nem kezdem elörõl megint

tep
nem rossz, de az elõzõ film sokkal jobb volt(sztem), az új Bond-zene meg iszonyú gáz<#vomit>

\"SLICE of LIFE\"

A film nagyon jó nézzétek meg!!!

Fel kell törni..tarts lenyomva az F gombot a többire rájösz!!

Oldal 1 / 5Következő →