216
James Bond 007: Quantum of Solace
-
Csaba007 #136 hali!
Tudnátok segíteni, hogy mi miatt nem indul ha directx hibát ír ki de a legújabb verziója van fent?:S Mit próbáljak? Köszi -
#135 azt hitte biztos h a Balatonon van Bond -
#134 lol,de miből gondoltad hogy az magyar ha egyszer olaszországban van a map? -
#133 Hát onnan Magyarnak tünt, mer én fentről lefele néztem és nem fordítva, de akkó jó van:D! -
#132 nem csalódtunk benned -
#131 Cseppet sem... az olasz! :D -
Magyar James Bond:D.( Magyar zászló az ellenség feje felett:D.)
-
tmisi #129 Ez a game csak azért jön be nekem, mert 007 és Daniel Craig van benne.
Amúgy elég átlagos FPS. Mondjuk az üldözős rész az építkezésen tetszett. No meg a menü. :D -
zsotesz #128 Nekem az első telepítésbe belefagyott. Aztán másodjára felment, azóta nincs vele gond. -
Mathias #127 10 perc az nem sok. Nekem vagy fél órát települt. -
strebacom #126 Hát nálam majdnem 10 perc volt...most tolom elvagyok vele...egy darabig... -
#125 másik fórumon is írta valaki hogy sokáig települt neki
érdekes,nálam nem -
strebacom #124 Ez ilyen sokáig települ???? -
Mathias #123 Ezt a 30fps limitet ki lehet kapcsolni? -
#122 Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Most már jó a mentés. -
#121 Csinálj profilt. -
#120 Sziasztok. Lenne egy kérdésem, hogy lehet a játékban menteni.
Mert nekem mindég elejétől kezdi a játékot.
Üdv Pista
-
#119 ez a lényeg,nem tudom hogy miért de ezt a játékot későb is szívesen újra végig fogom játszani nem mint a crysis warheadot 5 perc alatt meguntam. -
#118 Nem tom nekem is bejön márcsak a zene meg az ismerös helyszinek és a bondos hangulat miatt is. -
#117 Tégleg szar,ebben igazatok van de a hanulata eszéletlen bondos mint a mozis filmben.
De a nnyit mondok hogy a COD 5 grafikája melette egy zsák libafoss.
-
Csavez #116 Hi!
Multiját probálta valaki?
Hamachi össze lehet hozni?
-
Hellsing47 #115 valóban szar lett
szerintem tps-ként jobban megállta volna a helyét, és a hent helyett inkább a lopakodás lehetett volna előnyben -
#114 most már velencében vagyok de most el akadtam mikor a piros ruhás csajt kell követni most egy hajónál vagyok de nem tok tovább jutni! -
#113 Ja a hentelés nálam is lemaradt... ez nagy negativum -
#112 Akkor 1 rövid értékelés tőlem, előre is elnézést minden fantól :D
Ami tetszett:
- Rövid. Ennyi nekem ebből bőven elég volt
- Jól néz ki a menü :D
Ami nem
- 1 pályán belül van kb 2 féle ellenfél, arcra ruházata, mindenhogy egyeznek (azért ezt 2008-ban khhhm)
- Csúnya. Helyenként közepes, de alapjába véve csúnya. Szépen megerőszakolták a cod motorját
- Nincs vér (ez egy FPS-ben szerintem baromi illúzióromboló)
- Monoton 0 hangulatú hentelde
- A 30 fps limit szintén nagyon zavart
- Felemás fedezékrendszer
- Helyenként borzalmas mapdesign
- bugok, villogó textúrák, a falba lógó tárgyak, fegyverek etc.
Tudom tudom, kevés volt a fejlesztési idõ. De ettõl függetlenül ilyen 1 szar fos trehány munkát hogy kiadott a kezéből az activision, hát nc. Ez a játék egy 2 ezer forintos budget evm kategóriába elmenne, mondjuk a claudrontól (megjegyzem még a sof3-at is jobban élveztem mint ezt.) De hogy ezt teljes áron merjék árulni..
Egy szó mint 100, ez 1 összecsapott félkész szemét.
10/4 -
#111 Érdekes nekem nem veszett el a mentésem egyik windows live játék során sem. a profil nevem alapértelmezett PROFIL1 néven vagyok.
Sokan félnek ettől a Live rendszertől, ez engem cseppet sem zavar... single terén. -
#110 olvass már vissza,mindenkinek elveszik,nekem is leveszett elsőre
másodjára már nem -
tibi206 #109 lol elveszett a mentésem
-
tibi206 #108 kössz meg is találtam őket
-
#107 meg lesz egy pár a tetőn -
tibi206 #106 cs azt szeretném kérdfezni hogy a 4. pályán tartok ahol sniperrel kell leszedni az őröket az első 3-at leszedtem a tetőn a mesterlövészt is de utána az őrt nem találom.Előre is kössz a segítséget. -
#105 és azt hogy ha serialt kér? O.o -
#104 kinek milyen. -
#103 ez nem unalmas?lol
szerintem elég gyenge,nem most kellett volna ennek kijönnie hanem egy sokkal csöndesebb szezonban -
#102 Nagyon jó játék,de látszik hisz a COD 4 3D motorját használja.
Grafika:erős /nekem az/
hangulat:eszméletlen,filmes hangulat
nekem nagyon tetszik ezt nem lehet megunni,a grafika pont jó,a játékélméy fantasztikus és ez számít a játékban a legjobban.
Ezzel jobban eljátszok mint a crysis warhead foss játékal ez legaláb nem unalmas.
-
cumfu #101 jól hoztad létre a profilt? asszem NAGY betű és szám nem lehet a profilnevedbe (és lehet hogy Ékezet sem, de ebben nem vagyok biztos) Na csak ennyit akartam. -
tibi206 #100 thx -
#99 Igen -
tibi206 #98 ha kijátszottuk a játékot lehet külön külön a pályákon menni? -
#97 már létre hoztam és sajnos ugyan azt tapasztaltam miden kilépés majd belépés után sem érzékeli hogy az adott pályát végre hajtottam.Ugyan úgy mutatja mint az elején hogy kezdjem előröl az összes pályát addig nem enged tovább.