216
James Bond 007: Quantum of Solace
-
timi27 #216 SZIASZTOK TUDNÁTOK NEKEM SEGITENI?ELAKADTAM EBBEN A 007... JAMES BOND BAN
-
sztipán45 #215 Sziasztok srácok. Valaki segítsen nekem legyen olyan szíves. Feltelepítettem a játékot, crakkeltem is. Utána xlive.dll-t kért, azt letöltöttem, és kicsomagoltam a játék mappájába. De ezután sem akar elindulni, mert azt írja ki, hogy JB_LiveEngine_s.exe-Alkalmazáshiba, Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0150002). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Letöröltem, újratelepítettem, és ismételten csak ezt írja ki. Köszönöm előre is a segítséget. -
#214 na segített v.ki hogy hogy vered meg a templomba a csokát? -
#213 Elég elszomorító ez a játék, hangulata sajnos egy nagy nullával egyenlő (kb. 3 pálya után).A játékmenet meg az átlagszintet sem éri el.
Semmi kiemelkedő nincs benne... -
bgabor #212 Végigjátszottam én is. Erősen B kategóriás a cucc... -
#211 sziasztok! én is úgy jártam, mint Törő, miután feltettem a FUELt, nem indul el a játék. Természetesen leszedtem mindent, Windows Live-ot is, regisztrációs adatbázist is töröltem, újraraktam a játékot, de nem indul. Mi lehet a baj? Homokóra és semmi nekem is, mint gregtom6-nak...Neked sikerült elindítani? -
gregtom6 #210 Üdv. Feltettem, patcheltem, crackeltem, és nem indul. Homokóra, és semmi. Az 1.1-hez van crack, vagy a game alapból nem indul? -
#209 melyik volt a seggfej amelyik beletete ebbe a játékba azt a kattintgatós szar fos küzdést!!!!!!!!!!!! -
#208 fentvolt nekem a gépen a windows live(nem a quantum of solace-al került fel hanem a FUEL-el), de letöröltem és ujra kellett tennem a játékot (QOS-t) és ott magától megoldódott... :/
feladta a windows live-os ablakot és create a profilra kattintottam és csak beirtam egy nicknevet és kész volt..
azelőtt nemtudom miért nem ment, de legalább kódot nem kér és tudok menteni
( lehet h másik verzijú volt a windows live (bár nem értek hozzá cask egy tipp vlt)) :) -
#207 engem nagyon érdekelne, hogy hogy is sikerült megcsinálni! -
#206 megvan!:D -
#205 most hogyisvan ez a te windows live os fos?
nekem asszem régebben nemis kelett hozzá...
és kódot sem kért...
akkor ezt most nem értem, mert reggelve vagyok a xbox live-on (GOW miatt)de itt kódot kér az meg nekem nincs...
most mitévő legyek?
(aki aztirja h vegyem meg annak inkább nem mondok semmit, mert csak engem bannolnának miatta) :P -
peppino3 #204 valaki kipörgete 007 en ? -
#203 szerintem is:/ többet vártam...
#186 amúgy az FC2 is sz*r...:) -
huzvar #202 sziasztok!kellene 1 kis segitség,egy kör alakú toronyban vok,üldözöm Mitchellt,körbe-körbe futkosom utána felülről meg lőnek.Mi a fenét kell itt csinálni??előre is köszi! -
maori721 #201 Kérdés!Hogyan kell a templom toronyban verekedni az ellenfél ellenn?Milyen gombokat kell nyomkodni ,hogy megtudjam verni a pasit?Segitene valaki?Köszönöm szépen!
-
#200 TÉK:| -
Djemba #199 ciao
nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam vele 2 órát és kiléptem és nem mentette el a játékot:(
hogyan kell elmenteni?????
vagy kell regisztrálni arra a windowsos valamire amikor belépek????
-
Bence113Z #198 Szerintem hatalmas játék, játszottam már egy két FPS-sel régebbi Dzsémsszel is(:)), Gears of Warral, stb, de nekem bejön. Mondjuk gyorsan végigjátszható, de frankó :) -
#197 .tga kiterjesztésbe ment ide: \Documents\Activision\Quantum of Solace\screenshots -
#196 screenhotokat melyik könyvtárba menti? nem találom
jpeg vagy más formátum? -
#195 de már a harmadát végignyomtam és nincs kedvem újrakezdeni -
#194 Csinálj profilt és akkor ment ,ahogy végigtolsz egy pályát automatikusan unlockolod. -
#193 akkor valaki küldene pls egy végigjátszott mentést? -
#192 de ahogy lent is írják nem ment, belépek újra és kezdhetem újra
profilt kéne csinálni a neten vagy mi? ki hallott már ilyet -
#191 ahogy haladsz a sztorival ? :) -
#190 unlockolni a pályákat hogyan lehet? tudja valaki? -
#189 Hát ha ez lenne a leggagyibb az idén egy szavunk sem lehetne, de ezek szerint te nem próbáltad a SAS:ST -t, na az tényleg gagyi. -
#188 ízlések és pofonok, nekem nem jön be, gagyi összecspott szemét, amilyen a CoD 5 -
piamania #187 Hát nekem is tetszene,ha megszűnne a szaggatás..köszi a választ. -
strebacom #186 Na azért nem igy van...nem egy FC2 de játszható... -
strebacom #185 Én szivesen elmagyaráznám neked, de most piamániám van...nézz utánna légyszi hogy mi az az FPS....amúgy a Vsync a játék videó beállítás menüjében van általában... -
#184 elkezdtem a játékot, rendkívül gyenge lett, ez év egyik leggagyibb játéka ez, szinte szenvedés vele játszani, annyira nulla a hangulat... -
piamania #183 KÖszi.Amúgy azt hol találom?:)
Valaki elmagyarázná mi ez az fps és,hogy én ezt hol tudom megnézni?köszi -
strebacom #182 Kapcsold ki a V-sync-et, amúgy a játék max 30fps-t tud... -
piamania #181 Az egész gép 1 hetes.Lehet,hogy a driverrel lesznek gondok,mert azt nem tette fel rendesen.Letöröltem,és utána nem engedte telepíteni.Milyen progival lehet teljesen törölni az előző drivert,hogy fel tudjam telepíteni az új drivert?köszi -
#180 Frissíts drivert, az sztem megoldja. Vagy esetleg takarítsd ki a windows-t, pl. regcleaner v. egy töredezettség mentesítést lefuttatni azon a meghajtón ahol a játékok vannak... -
piamania #179 Hello!
Miért akadozik a játék nekem? 2gb ram,2.51 ghz 2 magos proci, Radeon HD 3850 256 Mb videókártya.Mi lehet a gond?Ezzel futnia kéne simán. -
#178 Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani hogy felismerje az Xbox360-as controlleremet? Mert optionsba hiába akarom beállítani nem fogadja el csak a billentyűzeten lévő gombokat. -
dobaky #177 Sziasztok én torrentről töltöttem le a crack eredetileg nem volt jó úgy hogy szereztem másikat. A lényeg feltelepítettem bejön a kép belemegyek hogy new game 1 pálya és kiválasztom a nehézségi szintet és utána mikor töltődne kilép.Nem tudjátok mibaja?
A laptopra is feltettem crackeltem és mikor futatni akarom akkor ezt írja ki: Failed to start Windows Live. Megutána valami Net..-ot.
HA tudja valaki a megoldást bármelyikhez előre is köszi