2008 első felének legjobb és leggyengébb mozifilmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg Indy? Muhahaha😊
hol marad Ironman vagy Indy? szar egy listátok van már nem azért....
egyébként nem lett olyan rossz...jobb még mindig mint az 1.
félve kérdezem h a Vérzõ Olaj-at láttátok -e egyáltalán????
Pontosan, azért ne akarjunk már mindenhol szerepelni, ez az õ harcuk 😄
De nem offolok tovább.
Siman benne lenne a top10-ben, aztan sehol egy kritika.
Zene nélkül mit érek én?
A Mr Brooks az kiraly volt.
Pl Nekem Az arany iranytu is bejott.
A Kis vuk meg haaat inkabb nem mondok ra semmit de csak azert mert magyar...
AVP-bol meg Nekem is az 1 jobban bejott.(a 2 annyira soetet, hogy alig latni a filmen vmit)
Rambo az eleg jol sikerult.
Na de ezek csak az En meglatasaim, izlesek es pofonok ugye.😊
akárhogy is csûritek, számomra ezért volt csalódás, és egyáltalán nem vártam sokat, de azt sem kaptam meg.<#ejnye1>#ejnye1><#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bennem szép emlékeket idézett ettõl függetlenül, a játékokat és a filmeket is szeretem.
NiGhTM4R3 jól látja. Az alien és predator filmekben is csak hullottak az emberek, nem lenne túl reális ha fordulna a kocka. Másrészt pedig a film címe nem Human vs alien 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Az AvsP-tól valójában mit vár az ember?
Szörnyeket, akik halomra ölik egymást és az embereket. Ergó magasztos sztoriról nem hinném, h álmodna valaki.
Lehetne látványosabb, jobb szinészekkel, jobb rendezõkkel, tény.
Fõhõst vársz? nekem pl. pont az nem tetszene, h egy humanoid gyilkolja orrba-szájba a Predatorokat.
az elsõ részre még azt mondom, elsõ próbálkozás, ráadásul szerintem egy egész tûrhetõ ötlettel kötötte össze a földet, a predátorokat és az alieneket, tehát elmegyeget...de az avp2 még nekem is túl sok volt a szarból. bár nem szenvedtem látványosan, de ez még olyan szinten sem volt szórakoztató, mint a fentebb felsorolt filmek. legalább fröcsögjön, röppenjenek a végtagok, legyen benne egy karizmatikus fõhõs aki levegõben forogva szanaszét lõ mindenkit maga körül, vagy a predátor elismerésként megjelöli az arcát vagy mittomén, értitek, de az avp2 ezekbõl SEMMIT, tehát mégegyszer, GYAKROLATILAG ezekbõl SEMMIT nem tudott megvalósítani. minden szereplõ seggfej béna volt, az akciójelenetek látványosan NEM voltak látványosak, már ha éppen ki lehetett venni valamit...a végén azt sem tudtam melyik a predátor és melyik a predalien...
de talán az a legnagyobb baj az avp2-vel, hogy egy ilyen alapanyagból hogy lehet ennyire béna filmet forgatni. elpuskázott lehetõség.
A Street Kings sem volt rossz, bár láttam már pár hasonló filmet korábban.
The Air I Breathe, szerintem rendkívûl szórakoztató, és érdekes. Engem mindenképpen megfogott.
Kíváncsi vagyok winnie szerint mitõl lehetne jó az avsp, írja le az ötletét, ne csak fikázzon. De tényleg, pár ötlet amitõl jobb lehetne.
Ez másra is vonatkozik.
szóval a lényeg: ha valami nem akció vagy horoor, az még nem jeleti azt, hogy mûvészfilm.
egyébként nekem az utóbbi idõben a the mist c. stephen king/frank darabont film tetszett igazán (igaz itthon még nem mutatták be...hogy mire várnak azt nem tudom).
Naszóval
Meglepetés/korrekt szórakozás 10:
1-Sleuth (remake)
2-Cloverfield
3-Út a vadonba
4-11.14
5-Mr. Brooks
6-Indiana Jones 4.
7-Cashback
8-Csillagpor
9-The bank job
10-Golyózápor
Csalódás 10:
1-A király nevében
2-AvP 2.
3-I.e. 10.000
4-Legenda vagyok
5-Nemzet aranya 2.
6-Forbidden Kingdome
7-Az arany iránytû
8-The Assassination of Jesse James
9..
10..
Több rossz filmre nem emlékszem, mert gyorsan letörlöm õket.... Szóval van talán amelyik régebbi, de ezt írtam fentebb is. Vitatkozni ezen nem érdemes, ez a már nagyon helyesen említett spenót és palacsinta esete. Egyébként aki beszól, annak az az üzenetem, hogy egyél szart, 1.000.000 légy nem tévedhet!!! 😄DD
A 8 tanú meg egész jó lett volna, ha nem csapták volna össze a végét. A AVP2 tényleg szar.
Láttam egy két oyan amerikai filmet amin még nevetni sem tudtam (például super bad).Ma megnézem a Fearless-t holnap meg az Initial D-t majd pedig az An empress and the warriors címü filmeket. Van egy olyan sanda gyanúm hogy mindegyik jobban fog tetszeni mint a 10 fentebb említett múví 😄
Holywood már nem sok újat adhat nekem 😊
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Ez hülyeség. 😄 Mármint több nem amerikai (japán, koreai) filmet láttam, mint amerikait.
https://twitter.com/foodlfg
A listából két filmet láttam (az egyiket moziban de a másikat kellet volna megnézni..) és azoknak a helyezésével nagyjából egyet is értek.
Ebben az évben több külföldi filmet láttam, mint amerikait. Mondjuk azok sem voltak annyira jók.. :/
https://twitter.com/foodlfg
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Az imdb-nek meg annak az aranyszínü pucérseggü díjnak sem hiszek.
Mindenki döntse el maga hogy szerinte mi jó és mi nem, nekem igenis tetszett az AvP2. Mikor meghalottam a radar jellegzetes pittyegését amit oly rég hallottam már, ( a játékban) végig futott a hátamon a hideg 😊
Szóval nem muszály mások véleményére adni, különbözõek vagyunk eltérõ ízléssel.
Éljenek a Japán filmek 😄DDDD (Versus,Dororo,Kitaro,Death trance,Saikano stbbbb) 😊
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
btw ilyet nem évvégén szoktak ? -.-'
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mellesleg, hol a Kis Vuk????
Amúgy nem tûnik rossz listának, bár jónéhány filmet nem láttam ezek közül.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
egyszerûen nem értem hogy mi a baj vele! :S
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
És ez már alapból hülyeség hogy az õ véleményét tükrözi a lista mert ezt a cikket SZERINTEM azért olvasná el az ember hogy hátha meglát valami jó kis filmet amit még nem látott, nem pedig azért mert kíváncsi vagyok arra hogy a cikkírónak milyen filmek tetszettek.
Én speciel imádom a palacsintát és ki nem állhatom a spenótot.
És akár 100 ezer ember is mondhatja nekem hogy milyen f@sza is a spenot ha én utálom az izét akkor soha nem fogom szeretni, és ugyanigy 1 millió ember is verheti a mellét hogy de szar a palacsinta ha nekem meg az izlik.
És ez kb. ahány ember annyiféle izlés.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff