70
-
kalapos01 #70 Látom, nem sikerült elolvasni a cikket, értelmezni a betűket.
Amúgy meg Indy? Muhahaha:) -
CaptainRumi #69 sőt ha megnézem jobban ezeknek a fele mind 2007 es.......
hol marad Ironman vagy Indy? szar egy listátok van már nem azért.... -
CaptainRumi #68 Csak egy megjegyzés: Az AvP nem 2008 as film csak a magyar mozik szégyene, hogy idehaza csak idén sikerült bemutatni....még Vietnámban meg Tadzsikiztánban is elöbb volt mint itthon....
egyébként nem lett olyan rossz...jobb még mindig mint az 1. -
asztosz #67 Miért nem mingyárt a boogeyman2 lett az első nem is értem!
félve kérdezem h a Vérző Olaj-at láttátok -e egyáltalán???? -
kalapos01 #66 Neb*ssz! Ennyire nem jött be neked a fűrész 4? Lehet, hogy meg sem nézem... -
asztosz #65 Jézusom Fűrész 4 na ne vicceljetek már! -
s821227 #64 Ezek lennének a jó/rossz filmek? Vicc! Ó azok a 90es évek amikor még tudtak értékes alkotásokat csinálni! Na mind1! -
NiGhTM4R3 #63 "Másrészt pedig a film címe nem Human vs alien :D"
Pontosan, azért ne akarjunk már mindenhol szerepelni, ez az ő harcuk :D
De nem offolok tovább. -
#62 IN BRUGES kritikat a nepnek! :)
Siman benne lenne a top10-ben, aztan sehol egy kritika. -
bmw #61 A legenda vagyok az nagyon gyengere sikeredett.
A Mr Brooks az kiraly volt.
Pl Nekem Az arany iranytu is bejott.
A Kis vuk meg haaat inkabb nem mondok ra semmit de csak azert mert magyar...
AVP-bol meg Nekem is az 1 jobban bejott.(a 2 annyira soetet, hogy alig latni a filmen vmit)
Rambo az eleg jol sikerult.
Na de ezek csak az En meglatasaim, izlesek es pofonok ugye.:) -
kalapos01 #60 Kis része. Szimpla matek. 11 2008-as, 10 2007-es. De mit számít az évszám? -
koimbra1978 #59 Ezek nagy része 2007-es film -
#58 én nem is azt állítottam, hogy az kell bele, hogy jöjjön a svarci puszta kézzel ütögesse össze a predátor és az alien kobakját, mint bud spencer...és magasztos sztorit sem várok, mint írtam, pusztán mocskos, véres, látványos jeleneteket, legalább 1 valakivel, akiért lehet és érdemes izgulni. ahogy emlékszem rá, az egyetlen szimpi jócsajt is véletlenül (!) felszegezi a predátor a falra...b+. meg egy gyereket el kellett intézni a film elején...nem tudom, annyira suta és esetlen az egész film...
akárhogy is csűritek, számomra ezért volt csalódás, és egyáltalán nem vártam sokat, de azt sem kaptam meg. -
Gamecube86 #57 Az AvP-vel kapcsolatban egyetlen dolgot bánok, mégpedig hogy a jelenbe ültették.
Bennem szép emlékeket idézett ettől függetlenül, a játékokat és a filmeket is szeretem.
NiGhTM4R3 jól látja. Az alien és predator filmekben is csak hullottak az emberek, nem lenne túl reális ha fordulna a kocka. Másrészt pedig a film címe nem Human vs alien :D -
NiGhTM4R3 #56 @koschwarz: Igazából nem lehet mindenki kedvére tenni.
Az AvsP-tól valójában mit vár az ember?
Szörnyeket, akik halomra ölik egymást és az embereket. Ergó magasztos sztoriról nem hinném, h álmodna valaki.
Lehetne látványosabb, jobb szinészekkel, jobb rendezőkkel, tény.
Főhőst vársz? nekem pl. pont az nem tetszene, h egy humanoid gyilkolja orrba-szájba a Predatorokat. -
zsellerm #55 Én is hiányolom, de egyúttal a magyar mozikból is. Ezért nem esett róla szó. -
#54 én elég igénytelen vagyok az ilyen típusú akciófilmek terén (szóval nekem bejött pl. az avp első része, a resident evil-ek, stb.), mert szerintem pusztán szórakoztatóak, másfél óra kikapcsolódás...
az első részre még azt mondom, első próbálkozás, ráadásul szerintem egy egész tűrhető ötlettel kötötte össze a földet, a predátorokat és az alieneket, tehát elmegyeget...de az avp2 még nekem is túl sok volt a szarból. bár nem szenvedtem látványosan, de ez még olyan szinten sem volt szórakoztató, mint a fentebb felsorolt filmek. legalább fröcsögjön, röppenjenek a végtagok, legyen benne egy karizmatikus főhős aki levegőben forogva szanaszét lő mindenkit maga körül, vagy a predátor elismerésként megjelöli az arcát vagy mittomén, értitek, de az avp2 ezekből SEMMIT, tehát mégegyszer, GYAKROLATILAG ezekből SEMMIT nem tudott megvalósítani. minden szereplő seggfej béna volt, az akciójelenetek látványosan NEM voltak látványosak, már ha éppen ki lehetett venni valamit...a végén azt sem tudtam melyik a predátor és melyik a predalien...
de talán az a legnagyobb baj az avp2-vel, hogy egy ilyen alapanyagból hogy lehet ennyire béna filmet forgatni. elpuskázott lehetőség.
-
willcox #53 Az egyik legjobb film meg sem lett említve: In Bruges.
A Street Kings sem volt rossz, bár láttam már pár hasonló filmet korábban. -
NiGhTM4R3 #52 Hiányolok egy filmet:
The Air I Breathe, szerintem rendkívűl szórakoztató, és érdekes. Engem mindenképpen megfogott. -
NiGhTM4R3 #51 Szerintem sem, az előzőnél mindenképp jobb.
Kíváncsi vagyok winnie szerint mitől lehetne jó az avsp, írja le az ötletét, ne csak fikázzon. De tényleg, pár ötlet amitől jobb lehetne.
Ez másra is vonatkozik. -
#50 Az avp2 nem is volt olya gagyi sztem. -
#49 ne téveszd össze a művészfilmet az olyan filmekkel, amik egyébként szólnak valamiről. ha konkrétan az út a vadonba c. filmre gondolsz, akkor az nem művészfilm, abban az értelemben, ahogy azt általában érteni szokták. ez egy srác története, nyoma sincs benne üres művészieskedő álszimbólumoknak, hogy rá lehessen mondani, "ez kérem művészfilm, azért csináltam, mert sznob fasz vagyok, nem baj ha a kutya sem nézi meg". bár ez lenne a mozi lényege, hozzáteszem.
szóval a lényeg: ha valami nem akció vagy horoor, az még nem jeleti azt, hogy művészfilm.
egyébként nekem az utóbbi időben a the mist c. stephen king/frank darabont film tetszett igazán (igaz itthon még nem mutatták be...hogy mire várnak azt nem tudom). -
Talley #48 a golyózápor 2007es.(lehet a többi is. de most reggel nincs sok kedvem nézelődni:D) -
#47 Top10-be beféthetett volna mondjuk a Fűrész 4 helyett a Bakancslista. -
emp #46 Winnie felvetésére én vállalom a dolgot... A listám nem 2008 első felére, hanem azutóbbi időkben általam látott filmekre vonatkozik. Qrvára nincs kedvem ennyi filmet leellenőrizni, hogy mikor töltöttem le, meg hogy mikor játszották a magyar mozikban...
Naszóval
Meglepetés/korrekt szórakozás 10:
1-Sleuth (remake)
2-Cloverfield
3-Út a vadonba
4-11.14
5-Mr. Brooks
6-Indiana Jones 4.
7-Cashback
8-Csillagpor
9-The bank job
10-Golyózápor
Csalódás 10:
1-A király nevében
2-AvP 2.
3-I.e. 10.000
4-Legenda vagyok
5-Nemzet aranya 2.
6-Forbidden Kingdome
7-Az arany iránytű
8-The Assassination of Jesse James
9..
10..
Több rossz filmre nem emlékszem, mert gyorsan letörlöm őket.... Szóval van talán amelyik régebbi, de ezt írtam fentebb is. Vitatkozni ezen nem érdemes, ez a már nagyon helyesen említett spenót és palacsinta esete. Egyébként aki beszól, annak az az üzenetem, hogy egyél szart, 1.000.000 légy nem tévedhet!!! :DDD -
Reg5 #45 Fűrész 4 a legjobbak közt... AhaMilyen szánalmas csapdái voltak már?
A 8 tanú meg egész jó lett volna, ha nem csapták volna össze a végét. A AVP2 tényleg szar. -
Gamecube86 #44 Jók is azok. :)
Láttam egy két oyan amerikai filmet amin még nevetni sem tudtam (például super bad).Ma megnézem a Fearless-t holnap meg az Initial D-t majd pedig az An empress and the warriors címü filmeket. Van egy olyan sanda gyanúm hogy mindegyik jobban fog tetszeni mint a 10 fentebb említett múví :D
Holywood már nem sok újat adhat nekem :) -
FoodLFG #43 „Ebben az évben több külföldi filmet láttam, mint amerikait. Mondjuk azok sem voltak annyira jók.. :/ „
Ez hülyeség. :D Mármint több nem amerikai (japán, koreai) filmet láttam, mint amerikait. -
FoodLFG #42 Ha már ennyire szar lett az Eva Longoria film, akkor már letöltöm. :P
A listából két filmet láttam (az egyiket moziban de a másikat kellet volna megnézni..) és azoknak a helyezésével nagyjából egyet is értek.
Ebben az évben több külföldi filmet láttam, mint amerikait. Mondjuk azok sem voltak annyira jók.. :/ -
#41 Én nem láttam, őszintén szólva nem is vagyok rá kíváncsi.
A kérdés költői volt. -
#40 Na igen, Kis Vuk ezerszer inkább, mint a Michael Clayton. (és ugye a Totál Turbó se hiszem, hogy felülmúlta utóbbit) A Horton meg szvsz. jó elképzelés volt a környezettudatos meséről, csak számomra picit túl gyerekes. A jó felével könnyebben értek egyet. Ez alapján azt hiszem a 2nap Párizsbant még pótolni is fogom :) -
Gamecube86 #39 Hát igen, ilyenkor mindig eszembe jut miért nem adok az ilyen listák helyezéseire.
Az imdb-nek meg annak az aranyszínü pucérseggü díjnak sem hiszek.
Mindenki döntse el maga hogy szerinte mi jó és mi nem, nekem igenis tetszett az AvP2. Mikor meghalottam a radar jellegzetes pittyegését amit oly rég hallottam már, ( a játékban) végig futott a hátamon a hideg :)
Szóval nem muszály mások véleményére adni, különbözőek vagyunk eltérő ízléssel.
Éljenek a Japán filmek :DDDDD (Versus,Dororo,Kitaro,Death trance,Saikano stbbbb) :) -
Andrews2007 #38 A Vasembert és az Indiana Jones 4st én is hiányolom a top 10 ből meg a Pénzhamisitók se votrl rossz igaz az német film (legjobb külf.- film Oscarral). Egyébként nagyrészt egyetértek az SG-vel. Több ilyet kérünk majd pl. nyári blockbusterek év végi összefogalló stb. :) -
szarvasdinnye #37 Akkor ennyi erovel hol a Delta? Kis Vuk azert elrettento meg az IMDb-n is: http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0830861 -
#36 Elsősorban nem a filmet szerettem volna minősíteni. -
Cat 02 #35 Golyózápor mint jó film ? :D
btw ilyet nem évvégén szoktak ? -.-' -
#34 hmm, szerintem a Vasemberben volt pár jó poén, és egész hangulatos volt, nekem tetszett! :) -
winnie #33 ennyire nem tetszett neked a kis vuk? -
#32 Az ilyen listák helyesen a legjobb és leggyengébb "közismert" filmek címet kéne adni.Van egy rakás rosszabb film is, csak azokat a kutya nem ismeri.
Mellesleg, hol a Kis Vuk???? -
#31 A kis tízéves vasember fanok, és barátaik inkább ne is írják én azt mondom.
Amúgy nem tűnik rossz listának, bár jónéhány filmet nem láttam ezek közül.