70
-
winnie #30 a testedenhez biztos hangulat kell:) de nem igaz, hogy senki nem írja be a saját listáját... (vagy senki nem látott még idén 20 filmet?) -
#29 hát ez a lista úgy rossz ahogy van, nah jó a leggagyibb filmek listája még egész jó, de szerinte ma csak a testeden át az tök jó volt, nekem az tökre tetszett! :)
egyszerűen nem értem hogy mi a baj vele! :S -
solikka #28 Jah és mégvalami. Az szerintem teljesen mindegy hogy egyedi ötlet e a film vagy már 500 hasonló film készült. Neked az a fontos hogy a film eredeti mag húde új ötletre épüljön, nem pedig az hogy jól szórakozz rajta? -
solikka #27 Oké te művészfilm rajongó vagy...és akkor mivan? Én csak elmondtam a véleményem, nem értem miért veszed te személyes sértésnek azt amit a cikkíróról írok.
És ez már alapból hülyeség hogy az ő véleményét tükrözi a lista mert ezt a cikket SZERINTEM azért olvasná el az ember hogy hátha meglát valami jó kis filmet amit még nem látott, nem pedig azért mert kíváncsi vagyok arra hogy a cikkírónak milyen filmek tetszettek. -
assdf #26 Gyerek ilyenről hogy legjobb vagy legrosszabb film nem lehet vitatkozni objektivan és épp ezért semmi értelme.
Én speciel imádom a palacsintát és ki nem állhatom a spenótot.
És akár 100 ezer ember is mondhatja nekem hogy milyen f@sza is a spenot ha én utálom az izét akkor soha nem fogom szeretni, és ugyanigy 1 millió ember is verheti a mellét hogy de szar a palacsinta ha nekem meg az izlik.
És ez kb. ahány ember annyiféle izlés. -
Hoz_Hun #25 Vasember?!? Inkább hol van az Indiana Jones 4? -
#24 Ezzel csak az a probléma,hogy mint filmkritikus te fail lennél. A cikk írója pont azt írta amit kellett , és ami reális egy "profi kritikus szemével". Persze neked omg akció és egyebek. Na de azért nézzük meg, a Vasember (szerintem is jó volt), ami már nagyon régóta kapható képregénybe, egy olyan sztorival amit simán át lehet ültetni a vászonra, vagy egy minden ízében egyedi, ELGONDOLKODTATÓ film -e a jobb? Tudod az ilyen emberekben mint Te , az a rossz,hogy megnézik a Harcosok klubját, aztán OMG micsoda akció meg mennyire jó, közben a film lényegét fel se fogtátok. Nem véletlen, hogy a művész filmeket, MŰVÉSZ filmnek hívnák. Lehet,hogy előbb gondolkozni kéne, aztán fikázni a cikk íróját. -
#23 Hát nemtudom miért baj, hogy vigyorogni kell rajta, gondolom nem véletlenül sütnek el benne jópár poént. -
#22 Nekem személy szerint AvP1 jobban tetszett mint ez a 2. Egyetértek szarvasdinnyével, én sem vagyok kiváncsi a tinik életére egy alien/predator filmben. -
szarvasdinnye #21 Az AVP2 nagyon is tragya film lett. En sajnaltam ra a penzt, mar ugy elso ranezesre is, de a kritika utan meg plane. Itthon neztem meg inkabb, de a monitorom fenyerejet meg igy is +70-nel kellett emelnem, hogy lassak is vmit belole. Ehhez kepest a Doom3 verofenyes nyari delutan. A sztorirol, szineszek jatekarol, nem is beszelve. Ugy altalaban azt a mai trendet koveti, hogy az elnyomott amerikai kulvarosok teenagereinek szenvedesebe kell belecsoppenni. (Transformers, Forbidden Kingdom...) Kinek hianyzik a nyaladzas? Nekem nem! En nem egy sikagyu, hulyeamerikais, ellaposodott popcornalient akarok predator fejjel, hanem egy normalis mozit, ami "talan" hajaz barmelyik 2 alapmunek tekintheto filmre. Furesz sorozatot ott hagytam ott, mikor a 3-ban a ficko az ujjnyi lancot az achilleszina mogul egy joliranyzott labrantassal kiszabja. Na neee. -
replica #20 Ez a cikk... Gratulálok annak a csőlátónak aki irta -
solikka #19 Ezeket a cikekket már csak azért olvasom el hogy egy jót röhögjek...
Szerintem nagyon nem így nézne ki a top10 meg a bottom10...
Na meg a vasember..szerintem egyértelmű lenne az első helye, a rambonak meg a második az ilyen idióta művészfilmeket vagy nem is tudom mik ezek...kihagyhatnák a listából...nemhogy elsőhelyre teszik. Szóval ismét grat a színvonalas cikkhez:D -
#18 arról ezt qrvára nem lehetne elmondani :)
az már csak a látvány miatt is üt. -
#17 Pontosan ezt el lehetne mondani a transformersről is, mégis folytatják mindkettőt. -
#16 A listával bárki tud vitatkozni, mert a Gyilkosság Online szerintem jó volt, és a Nyolc tanú a legjobb. Az AvP meg jó (megnézhető), ha nem rajongóként nézzük (szerintem). -
#15 a Vasember miért hiányzik a listából? nem értem -
#14 Bár nem nekem tetted fel a kérdést de AVP2 egy nagyon nagyon rossz vicc. Minen megmaradt alien és predator illúziót proig romboltak, ezzel a förmedvényesen gyenge, unalmas és benga filmmel. Az egyik olyan film aminek ha megtehetném kifele visszakérném a mozijegy árát. Remélem többé ezek kamerát sem látnak közelről. -
#13 ott a smiley a végén
sztem egyértelmű -
Cat #12 lapoztál? -
Hoz_Hun #11 AvP2 konkrétan tényleg rossz. Az egész. Leginkább a forgatókönyv, de ha annyira érdekel oldalakat olvashatsz a marahaságokról az AvP2 topikban. -
szasz85 #10 A cikk pontos címe:
"2008 első felének legjobb és leggyengébb mozifilmjei az SG.hu szerkesztősége szerint"
Kéne egy szavazás :) -
szasz85 #9 Konkrétan mi is a bajod az Avp2-vel ?
Az hogy valaki kitlálta hogy rossz és divat azt mondani hogy rossz ? -
#8 AVP2 jó? LOL majd ha csinálnak egy ALIENS szerű variációt amiben mindenki (majdnem) meghal akkor azt mondom jó. Golyózápor pedig igencsak jó film igaz néha vigyorog az ember rajta de nagyon is emészthető film. -
#7 Ki ki válogassa meg maga a top 10 és a gagyi 10 filmeit, annyi bizonyos hogy valószínűleg elég sokan nem értünk egyet ezzel a listával... -
emp #6 Maximum jót csámcsogunk rajta, hogy Te szerinted mi a jó és mi nem, meg szerintem nem is, de a másik jobb.... Tök fölösleges itt most nekiállni nyavajogni. Ez 1-2-3 akárhány ember véleménye, el lehet olvasni, tudomásul lehet venni aztán kész, nincs ezen mit rágcsálni... -
emp #5 Geristar. Ez talán ott feljebba Te listád???? Hát akkor meg? Írd meg a te listádat aztán akkor azzal nem lesz semmi gondod.... -
geristar #4 Kissé hiányos?? szerintem itt vmi nagy baki van, HOL a Vasember és a 21??? -
geristar #3 Kissé hiányps?? szerintem itt vmi nagy baki van, HOL a Vasember és a 21??? -
szasz85 #2 Az AvP2 igenis jó volt, a golyózáport meg a jók közé rakni elég érdekes választás.
A lista meg hiányos kissé. -
#1 és a jó filmek? :)