2008 első felének legjobb és leggyengébb mozifilmjei

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a cikk... Gratulálok annak a csõlátónak aki irta
Ezeket a cikekket már csak azért olvasom el hogy egy jót röhögjek...
Szerintem nagyon nem így nézne ki a top10 meg a bottom10...
Na meg a vasember..szerintem egyértelmû lenne az elsõ helye, a rambonak meg a második az ilyen idióta mûvészfilmeket vagy nem is tudom mik ezek...kihagyhatnák a listából...nemhogy elsõhelyre teszik. Szóval ismét grat a színvonalas cikkhez😄

5c0rp330n
arról ezt qrvára nem lehetne elmondani 😊
az már csak a látvány miatt is üt.

hdo
Pontosan ezt el lehetne mondani a transformersrõl is, mégis folytatják mindkettõt.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Daffit
A listával bárki tud vitatkozni, mert a Gyilkosság Online szerintem jó volt, és a Nyolc tanú a legjobb. Az AvP meg jó (megnézhetõ), ha nem rajongóként nézzük (szerintem).

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Szolnokboy1
a Vasember miért hiányzik a listából? nem értem <#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

narumon
Bár nem nekem tetted fel a kérdést de AVP2 egy nagyon nagyon rossz vicc. Minen megmaradt alien és predator illúziót proig romboltak, ezzel a förmedvényesen gyenge, unalmas és benga filmmel. Az egyik olyan film aminek ha megtehetném kifele visszakérném a mozijegy árát. Remélem többé ezek kamerát sem látnak közelrõl.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

immovable
ott a smiley a végén
sztem egyértelmû
lapoztál?

AvP2 konkrétan tényleg rossz. Az egész. Leginkább a forgatókönyv, de ha annyira érdekel oldalakat olvashatsz a marahaságokról az AvP2 topikban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A cikk pontos címe:
"2008 elsõ felének legjobb és leggyengébb mozifilmjei az SG.hu szerkesztõsége szerint"

Kéne egy szavazás 😊

Konkrétan mi is a bajod az Avp2-vel ?
Az hogy valaki kitlálta hogy rossz és divat azt mondani hogy rossz ?

GanXstaZoleeWrk
AVP2 jó? LOL majd ha csinálnak egy ALIENS szerû variációt amiben mindenki (majdnem) meghal akkor azt mondom jó. Golyózápor pedig igencsak jó film igaz néha vigyorog az ember rajta de nagyon is emészthetõ film.

GanXstaZolee#2709

pbl8608
Ki ki válogassa meg maga a top 10 és a gagyi 10 filmeit, annyi bizonyos hogy valószínûleg elég sokan nem értünk egyet ezzel a listával...

Maximum jót csámcsogunk rajta, hogy Te szerinted mi a jó és mi nem, meg szerintem nem is, de a másik jobb.... Tök fölösleges itt most nekiállni nyavajogni. Ez 1-2-3 akárhány ember véleménye, el lehet olvasni, tudomásul lehet venni aztán kész, nincs ezen mit rágcsálni...
Geristar. Ez talán ott feljebba Te listád???? Hát akkor meg? Írd meg a te listádat aztán akkor azzal nem lesz semmi gondod....
Kissé hiányos?? szerintem itt vmi nagy baki van, HOL a Vasember és a 21???
Kissé hiányps?? szerintem itt vmi nagy baki van, HOL a Vasember és a 21???
Az AvP2 igenis jó volt, a golyózáport meg a jók közé rakni elég érdekes választás.
A lista meg hiányos kissé.

immovable
és a jó filmek? 😊
← ElőzőOldal 2 / 2