Guitar Hero 4 - World Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira nem értek hozzá, de ha ilyen baj van, akkor szerintem nem a játékkal van a gond, mert az azért gyanús ha mindkettõ elromlik 😉

Lacee86
Hát attól tartok max egy Win reinstall segítene, ahhoz meg most nincs kedvem. De a játék újrarakása persze egy próbát megér.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Danus16
nebénázz már telepítsd már újra xD

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Lacee86
Á, hát ez nem igaz. Összeszarta magát a GH3 is: alig tudok lépkedni a menüben, gondol egyet, percekig b*szik bevenni a gombokat. Hihetetlen...<#boxer>

Lacee86
Hát még a magától kilépkedés az a kisebb probléma, annyira azért nem fordul elõ sûrûn. De h a gombokkal elkezdte ezt a cseszkelõdést, az már sokkal rosszabb...<#szomoru1>

Readme-ben megnéztem, és ugyanezek a portok vannak ott is... Beállítottam a DMZ-t az IP-mre, forwardolam a portokat, leellenõriztem õket egy programmal, és mindegyik jó volt, és nyitva voltak! Megpróbáltam a játékot és így sem mûködik! Legalábbis bejelentkeztem, online, választottam hangszert, rámentem hogy start matchmaking és csak searching for players...! Online bandakarrier módban ugyanez, ha pedig csatlakozni szeretnék egy bandához karrierben, akkor mindenféle keresés nélkül visszadob hogy nincs banda! Mi lehet a baja egyáltalán? Vagy én szúrok el valamit?

Húú nagyon köszi, most sokat tettél 😄 Én is néztem az Aspyr Supportot de nem igazán találtam ilyesmit. Egyébként a router tûzfalát egyszer már kikapcsoltam (pontosabban demilitarized zone az én IP-mre) és úgy sem mûködött. Most beállítottam, megyünk kipróbálni! Mégegyszer köszi <#vigyor2>

Kivancsisagbol megneytem a hivatalos support forumot, csak neked 😊
Artani sosem art, mert a fejlesztok tobbnyire meg szoktak mondani milyen portok kellenek egy jateknak.

Ez mondjuk a Guitar Hero III-e, de sanszos hogy ebben nem valtozott a jatek:

http://support.aspyr.com/index.php?x=&mod_id=2&root=211&id=499

(emlitik a cikkben, hogy a port info a readme-ben is benne van. Esetleg erdemes abba is belekukkantani 😊 )

ui: amikor tuzfalat emlegettem, a routerre gondoltam. Ha van routered, akkor az esetek 99%-ban a tuzfal ott van benne, felesleges meg kulon szoftveres tuzfal is a gepre.

Eddigi 20 éves jatékos múltamban nem nagyon tapasztaltam azt, hogy a warez miatt instabilabb lenne a játék. Olyan volt, hogy szándékosan rosszul mûködött egy egy program ha rossz volt a crack pl:
- settlers 3-ban egy rossz cracknal a kovacs vas helyett malacokat gyartott
- Operation Flashpointban a fegyverek irtozatosan elkezdtek szorni
- Supreme Ruler 2010-ben (strategiai jatek) az egysegek spritejai feher negyzetekkel valtak ha rossz serial numbert hasznalt az ember

Ezt a dolgot tobbnyire magk a jatekkeszitok terjesztik, az esetek tobbsegeben a crackerek minosegibb (programozasi szempontbol) munkat adnak ki a kezeik kozul mint magat a jatekokat programozok 😊

Akkor sajnos nem tudom... Egyébként lehet hogy a "magától kilépkedés" nem a warez verióztól van, hanem amolyan "gyári hiba" mert nekem meg van letöltve és eredetiben is, és mindkettõben kilépked, bár a warezosban sûrûbben.

Az én problémámra (#395) nem tud valaki megoldást? Azon gondolkodtam hogy lehet hogy tényleg a routerrel van valami, és kell portforwarding. De sehol nem találtam a portokat a játékhoz, pontosan melyik portokat "változtassam"? Egyáltalán ez a baja?

Lacee86
Nem, sima vezetékes.

Vezeték nélküli billentyûzeted van? Mert nekem az elõzõnél azzal voltak gondok, de találtam egy jó helyet a vevõegységnek és úgy jó volt... Nekem egyedül az volt a gond, hogyha közel raktam a billentyûzethez, akkor ha lenyomva tartottam a gombokat, egy idõ után nem érzékelte a hosszabb lenyomásokat.

Lacee86
Amúgy nekem meg olyan gondom van, h kezd beszarni a játék (warez verzió): magától kilépked, nem veszi be a gombokat, pedig eddig semmi baja sem volt, néha meg kijelzi csak úgy h melyik színû gombokat nyomtam le, holott nem is nyomok semmit... Szóval qva zavaró, nem is lehet vele így rendesen játszani. Lehet h a billentyûk kezdenek kikopni?? De olyan hirtelen jött ez a gond, egyik napról a másikra, ezért nem értem. Vki találkozott már hasonlóval?

Lacee86
Nemtom én se h ez hogy jött, de meztelen nõket nem lenne jó berakni a játékba. Még beginneren is lehurrogna a közönség...<#hehe>

Danus16
miazistenez? mivan? 😄
mér kéne neked twilight szereplõ world tourba? miez 😄

na ilyen csajok kellenének egy igazi world tour-ra http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042
Sajnos így sem mûködik, ráadásul keresgéltem a neten de semmi... Esetleg valami más? Router nem lehet gond?

Interneten keresztül. De amúgy köszi a tippet, ezen a téren még nem gondolkodtam...

LAnon vagytok, vagy interneten keresztul probaljatok elerni egymast? Utobbi eseten nekem vmi tuzfal problemanak latszik...

Üdv!
Egy barátommal megvettük PC-re csak a szoftvert, és online szeretnénk játszani... Létrehoztunk az accoutnjainkat, bejelentkeztünk, hozzáadtuk egymást barátnak és ezután semmi jó nem történik! A private matchmakinges dolog azt hittük hogy úgy mûködik hogy valaki beállítja a saját hangszerét illetve a játékmódot, ezután rámegy a Create Private Match, és ezután ha egy másik illetõ a barátlistáról entert nyom ránk, akkor megjelenik a játékmenet, csatlakozunk és mehet a játék! Igen ám, de akárki csinálj a private match-et, mindkét félnek a Searching for players felirat látható és semmi nem történik. Karriernél a bandáknál keresés nélkül visszadobja hogy nem található, és az online menüben a public match-nél pedig searching for players... És emellett nagyjából semmi nem történik. Nem egészen érthetõ amit leírtam, de lényeg az hogy sehogy nem tudunk multizni online. Szabadna tudni hogy ennek mi az oka? Elõre is kösz (Ha sikerül megoldani és van eredetid akkor jöhetsz a bandába 😉)

Lacee86
Na kipróbáltam a hyperspeedet, de így szarabb. Úgyh maradok az eredeti sebességnél.

Lacee86
Köszi, megpróbálom. Hát én experten csak néhány számot tudok lenyomni, általában hardon játszom a számokat, de jó pár csak mediumon megy... Hátha vmit könnyítene. Lehet gitárral jobban menne amúgy, fene tudja; bár tudom te is bill-vel játszol.

Danus16
csít. world tourhoz kell?

Green, Blue, Red, Yellow(2), Red, Green(2)

ezeket kell leütni csít menüben. utána 5 fokozatban állíthatod be milyen gyors legyen.
aztmondják sokkal könnyebb vele játszani ha megszokod, nemtom, nekem nem jön be. nem érdekel a gyorsaság xD nekem így bõven jó.

Lacee86
Azt hogy tudom beállítani?

Danus16
hyperspeedel játszanak.

ja én is ezt vettem észre :d de sztem csak ahogy a felvétel csal egy kicsit, talán elnyújtja egy minimálsian a képet, vagy vmi ilyesmi lehet
Lacee86
Hello! Miért van az, h ha nézem a youtube-os expert videókat, nekem úgy tûnik, h a gombócok egymástól távolabb vannak mint ahogy nálam? Vki tapasztalt már hasonlót?

jah úgy lehet :d
Danus16
vagy 6 szünettel 😄
lenyomtam egy 30mp-et, aztán amikor már vadállatmódra fájt a bicepszem akkor pihi egy kicsit 😄
aztán resume. és így lassanként 😄

a muse:assasin-t hogy csináltad? XD
Danus16
hát igen 😄
pedig GHWT-ben egyes egyedül a BYOB-ot nem tudtam végigvinni experten, azt csak a gyors pengetés miatt. Az összes többit sikerült. 1-2t mondjuk csak másodikra.
a GH3 nehezebb volt.

rizzsa: bocs nemtok segíteni. amúgy próbáld meg átdugdosni más USB csatikba, hátha az egyikben felismeri. a vindóz márcsak ilyen hülye, van amikor nekem se ismeri fel a telót vagy kormányt az egyik USB-ben.

akkor egy kicsit kell még gyíakorolnom nekem is billentyûzettel xD (amúgy igen a gyors pengetés miatt nem lehet nagyon végigvinni a gh 3-at már hardon se...a blood rain befigyel xD)
nemtudjátok mi a baja? légyszives segitsetek mer ez nem állapot..
Danus16
hát mivel nincs pénzem kontrollerre, így kénytelen vagyok a billentyûzetemre szorítkozni 😄
nemmintha nem lennék megelégedve, csak a gyors pengetésnél vagyok bajban.

danus16 a hotel california solo-kat billentyûzettel, vagy gitárral csináltad?
hellosztok
ha jól tudom van egy olyan funkció a játékban h autoplay (a gh3-ban legalább is biztos)
tudja valaki ezt hogyan lehet elérni?
Sziasztok ugye multkor vettem egy xplorert pc re... ment is meg minden ameddig ujra nem telepitettem a gépet ... most nem megy jelenleg windows xp sp3 van fent (elötte is az volt) mi lehet a baj?
Danus16
ha körülnéztél volna, sajnos látható, hogy az a music maker egy hihetetlen nagy fos.
semmi köze ahhoz hogy beimportált mp3-hoz készíthetsz tracket, hanem ad eszközöket ésakkor mindenféle keverõpult stb és a saját számodat készítheted el.
Ez így meg nagyon ótvar, mer ez így engem nagyon nem érdekel 😄

Lacee86
Értem, köszi.

Prince of Máté
Nem fogsz le semmi húrt, csak pengetsz

Lacee86
Hali! Észrevettem, h basszusgitárnál néha vannak olyan vízszintes vonalak, mint dobnál a lábdob jele. Az mit jelent, és mit kell olyankor nyomni?

kabel15
Hello!

Lehet már számokat portálni bele?

BattleTag: kabel15#2672

The Protector
Gitár forever

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ja és még azt is észre vettem, hogy van grafikai hiba is. :S Pl. Piros szem, banda logó választásnál fekete minden, hangszerrel nem lehet semmit csinálni, mert fekete az egész és a közönség is fekete vonalakkal van helyettesítve. Remélem van valami megoldás, mert nem valami élvezetes így. Elõre is köszönöm!
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy nem írja ki azokat a pontokat, ahol pengetni kéne. <#szomoru1> Ha van valami megoldás, elõre is köszönöm!
Lacee86
Sajnos túl gyenge a processzorod a játékhoz. 😞

Falcon87
Pengetned is kell. Alapból nem tudom, melyik, nekem fel-le nyilak (elég egyet nyomni, minden hangra egyszer kell pengetned).

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

cpu:amd atlhon 64 3000+
memória: 1gb + 256 mb
videókártya: sapphire radeon hd 3650 512 MB AGP (SM 4.1)

Sziasztok! Feltelepítem a játékot, crackelem és ennyi! Hiába indítom, semmi! Nem csinál semmit! Miért lehet ez?