764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Prince of Máté
    Én ma rendeltem egy PS3-as Guitar Hero mikrofont, 4 ezer ft volt.
  • Lui76
    Bárki próbált mikrofont is beüzemelni vocalhoz?
    Milyen kell hozzá?
  • Prince of Máté
    Nem
  • skyli991
    Sziasztok!
    Lehet a játékot ketten két billentyűzettel egy gépen(az egyik sima, a másik usb-s vezetéknélküli) vagy két gépen lanon játszani?
  • csaresz
    sikerült! köszi
  • VRSDM
    c meghajtón kell átírni cfg-t.
    táblázatot szintén találsz ha visszaolvasol a témában, minden billnek van saját kódja.

görgess vissza és meglesz ;)
  • csaresz
    sziasztok.meg tudnátok mondani hogy hol tudum a billentyüket átállítani másra a world tourban?nem találom sehol se
  • HotPants
    jo kol már megvan csak érvényes license key kellene mert sajna warez a játék és akarok multizni
  • HotPants
    sziasztok.. mikor online account-ot akarok cisnálni ott a license mezőbe mit kell írnom ?
  • Zeller01
    na, végigküzdöttem a 3-t és az aerosmith gitár hírót és most indítottam el a world tour részt. nagyságrendekkel sokkal százezerszer jobb, mint elődei. van mikrofonom azzal el tudom indítani az éneklést? ugyanis gépre van dugva, de azt írja a játék, hogy csatlakoztassam...
  • Tinman #474
    Ha érdekel valakit van egy eladó vezeték nélküli perfekt állapotú gitárom. Egy 2.500 Ft-os átalakítóval PC-n is tökéletesen élvezhető, tudom, mert próbáltam ;-)
    Csak 7k az ára, doboza, papírja, minden megvan. P.ü., ha érdekel.
  • gregtom6
    És a többi GH-val mi a helyzet?(mármint a PC-s GH3-al és Aerosmith-el.)
  • VRSDM
    a-a
    még két eredetit sem sikerült összehangolni...
  • gregtom6
    helyileg...na de multiban? neten is lehet lanon játszani hamachival, nem?
  • VRSDM
    max úgy lehet hogy egyik gitárral . másik bill-el.
  • gregtom6
    Üdv. Eddig nem érdekelt a széria, de vhogy most elkezdett...
    A nem teljesen legális változattal lehet multizni? Vagy legalábbis gamepaddal v gitárral egy gépről többen játszani? Gondolom max LANon meg lehet oldani.
  • vdani94
    Ja, és kössz a segítséget!
  • vdani94
    Semmi, csak először nem tudtam mit kell csinálni amikor olyan lila vonallal összekötött átlátszó fretek jönnek. De már rájöttem.
  • EdgeOfMystery
    Egyébként meg mi olyan bonyolult hogy tutorial kelljen?
  • EdgeOfMystery
    A maradék tutorialt csak hangszerekkel tudod teljesíteni!
  • vdani94
    Hello! Van 1 olyan problémám, hogy a tutorialoknál csak a band tutorialt tudom megnyitni. Nem tud valaki egy megoldást erre a problémára?
  • Frequency
    Options menüben letudod halkítani,de fullra ki is kapcsolható.
  • Lacee86
    Én ugyan nem próbáltam még a FoF-t, de a GH-ban nekem pont a melléütésnél a nyekergés ami kicsit idegesítő. Vagy lehetne kikapcsolni, vagy legalább kicsit halkabbra venni.
  • Frequency
    Nekem csak az nem tetszik a Frets on Fire-ban,ha véletlenül mellé nyomsz akkor is ugyanúgy hallod a zenét csak picit halkabban.
  • Lacee86
    Tök fura dologgal szembesültem ma, mikor játszottam. Lejátszottam egy számot, kiírta h mittomén 3 csillag (ennyi volt az eddigi max is, szóval nem döntöttem rekordot), de legközelebb mikor nézem, azt írja a számhoz h 5 csillagra van megcsinálva. Ugyanez történt több más számmal is. Mi a fenétől lehet? Ilyen csalást nem írtam be. Egyedül azt a csalást próbáltam ki, amikor távolabb jönnek a gombócok egymástól, de mivel nem tetszett, kikapcsoltam.
  • Danus16
    Randy Rhoads nagy ember volt, bár ő inkább epikusabb balladai metálszólókat írt, én inkább a pörgősebb szólókat bírom, mint amilyenek Eddie Van Halen-ié.
    Egyébként én bírom Zakk-et, sztem jó gitáros, és rohadtjó hangja van.

Experten se nehezek azok a szólók, végülis 86% megvan :D
    A sweeping szólók azok amik nehezek GH-ban... Amit küldtem Petrucci dalt tök jó szám meg minden de azok a sweeping szólók borzalmasan értelmetlenek és szarok, nemmellesleg kutyanehéz lejátszani.
    akárcsak a nyomott Dragonforce.
  • Ameghas
    Ha már Ozzy-ról beszélünk akkor Randy Rhoads R.I.P, Zakk Wylde a nyomába sem érhet!
    Egyébként a Mr. Crowley-ban összesen 4 szóló van, hardon annyira nem nehéz az első pár...
  • Lacee86
    Csak :D volt, nem XD.
  • Danus16
    jólvanna, csak poénkodtam :D
    aszittem az XD-ből világos lesz.
  • Lacee86
    Hát azért sztem az átlagnál jobb ritmusérzékem van, ezt nem csak úgy mondom, sztem így van, mások is mondták már. Neked valszeg még jobb van, ennyi.
  • Danus16
    jól gondoltam kb, full speeden a szóló 86%, slower-en 96
  • Danus16
    mert nincs ritmusérzéked :D

a jó ritmusérzéket pont ezen tesztelheted: le tudod-e arányosan lassítani a tempódat és azt megtartani.
  • Lacee86
    Sztem a normál gyorsaságnál lassabb az szarabb, tök más lesz az ütem. Nekem legalább is úgy rosszabbul ment, nagyon fura volt.
  • Danus16
    nemismeritek mi az igazi zene :D
    Most találtok rá Ozzy Osbourne-ra? :D

experten 100%-ra nem lesz egy könnyű eset xD nemistudom nekem megy úgy 85-re, vagy tán picivel többre :D
    slowesten lehet meglenne a 100 :D

Hot for Teacher meg a Beat It szólót nyomjátok le, azok a legjobbak.
  • Lobsterman
    Kösz a linkeket, megnézem őket. Ha más nem gyakorlok még GH-val, aztán ha jó leszek expertre(3-4 év és meg is lesz :D) átmegyek FoF-ra.
  • Lacee86
    Ja, ebben fasza szóló van, csak nekem nehéz még hardon is. :(
  • VRSDM
    eddig totál elkerülte a figyelmemet ez a szám

de úgy rákattantam most hogy kb. 20adjára játszom. kezem majd leszárad, de akkor is akarom a szólót expert100%-ra :D
  • Danus16
    hát ez a FoF átka, mert a profik birodalma :D

egyébiránt itt az összes átportált GH szám, minden nehézségi szinten
    ő pedig az az ember akit nagyon tisztelek a munkájáért, vannak olyan packjai amiken elérhető mind a 4 nehézségi szint.

egyébként meg nézz körül, ez a titok nyitja
  • Lobsterman
    Hi. Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a FoFIx-et, szedtem le számokat is, de az istenért nem találok olyat ami medium fokozaton lenne. Szinte minden amit találtam expert szintű néhány kivétellel(amik szintén hard-on vannak de még ahhoz is gyenge vagyok). Tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol találok zenéket a fretsonfire.net kivételével ahol eséllyel találok könnyebb számokat is. Még azokat a számokat sem találom meg amiket ilyen olyan guitar hero-khoz kiadtak és mediumon vannak, pedig azt olvastam valahol h át lehet importálni számokat.

UI: bocs hogy offolok, de nem néz ki túl népesnek a fof topic(bár oda is bepostoltam ezt :P)
  • Danus16
    Egy kis jó zene John Petruccitól, az én előadásomban xD