764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#484 Én ma rendeltem egy PS3-as Guitar Hero mikrofont, 4 ezer ft volt. -
#483 Bárki próbált mikrofont is beüzemelni vocalhoz?
Milyen kell hozzá? -
#482 Nem -
#481 Sziasztok!
Lehet a játékot ketten két billentyűzettel egy gépen(az egyik sima, a másik usb-s vezetéknélküli) vagy két gépen lanon játszani? -
#480 sikerült! köszi -
#479 c meghajtón kell átírni cfg-t.
táblázatot szintén találsz ha visszaolvasol a témában, minden billnek van saját kódja.
görgess vissza és meglesz ;) -
#478 sziasztok.meg tudnátok mondani hogy hol tudum a billentyüket átállítani másra a world tourban?nem találom sehol se -
#477 jo kol már megvan csak érvényes license key kellene mert sajna warez a játék és akarok multizni -
#476 sziasztok.. mikor online account-ot akarok cisnálni ott a license mezőbe mit kell írnom ? -
#475 na, végigküzdöttem a 3-t és az aerosmith gitár hírót és most indítottam el a world tour részt. nagyságrendekkel sokkal százezerszer jobb, mint elődei. van mikrofonom azzal el tudom indítani az éneklést? ugyanis gépre van dugva, de azt írja a játék, hogy csatlakoztassam... -
#474 Ha érdekel valakit van egy eladó vezeték nélküli perfekt állapotú gitárom. Egy 2.500 Ft-os átalakítóval PC-n is tökéletesen élvezhető, tudom, mert próbáltam ;-)
Csak 7k az ára, doboza, papírja, minden megvan. P.ü., ha érdekel. -
gregtom6 #473 És a többi GH-val mi a helyzet?(mármint a PC-s GH3-al és Aerosmith-el.) -
#472 a-a
még két eredetit sem sikerült összehangolni... -
gregtom6 #471 helyileg...na de multiban? neten is lehet lanon játszani hamachival, nem? -
#470 max úgy lehet hogy egyik gitárral . másik bill-el. -
gregtom6 #469 Üdv. Eddig nem érdekelt a széria, de vhogy most elkezdett...
A nem teljesen legális változattal lehet multizni? Vagy legalábbis gamepaddal v gitárral egy gépről többen játszani? Gondolom max LANon meg lehet oldani. -
#468 Ja, és kössz a segítséget! -
#467 Semmi, csak először nem tudtam mit kell csinálni amikor olyan lila vonallal összekötött átlátszó fretek jönnek. De már rájöttem. -
#466 Egyébként meg mi olyan bonyolult hogy tutorial kelljen? -
#465 A maradék tutorialt csak hangszerekkel tudod teljesíteni! -
#464 Hello! Van 1 olyan problémám, hogy a tutorialoknál csak a band tutorialt tudom megnyitni. Nem tud valaki egy megoldást erre a problémára? -
#463 Options menüben letudod halkítani,de fullra ki is kapcsolható. -
#462 Én ugyan nem próbáltam még a FoF-t, de a GH-ban nekem pont a melléütésnél a nyekergés ami kicsit idegesítő. Vagy lehetne kikapcsolni, vagy legalább kicsit halkabbra venni. -
#461 Nekem csak az nem tetszik a Frets on Fire-ban,ha véletlenül mellé nyomsz akkor is ugyanúgy hallod a zenét csak picit halkabban. -
#460 Tök fura dologgal szembesültem ma, mikor játszottam. Lejátszottam egy számot, kiírta h mittomén 3 csillag (ennyi volt az eddigi max is, szóval nem döntöttem rekordot), de legközelebb mikor nézem, azt írja a számhoz h 5 csillagra van megcsinálva. Ugyanez történt több más számmal is. Mi a fenétől lehet? Ilyen csalást nem írtam be. Egyedül azt a csalást próbáltam ki, amikor távolabb jönnek a gombócok egymástól, de mivel nem tetszett, kikapcsoltam. -
#459 Randy Rhoads nagy ember volt, bár ő inkább epikusabb balladai metálszólókat írt, én inkább a pörgősebb szólókat bírom, mint amilyenek Eddie Van Halen-ié.
Egyébként én bírom Zakk-et, sztem jó gitáros, és rohadtjó hangja van.
Experten se nehezek azok a szólók, végülis 86% megvan :D
A sweeping szólók azok amik nehezek GH-ban... Amit küldtem Petrucci dalt tök jó szám meg minden de azok a sweeping szólók borzalmasan értelmetlenek és szarok, nemmellesleg kutyanehéz lejátszani.
akárcsak a nyomott Dragonforce. -
Ameghas #458 Ha már Ozzy-ról beszélünk akkor Randy Rhoads R.I.P, Zakk Wylde a nyomába sem érhet!
Egyébként a Mr. Crowley-ban összesen 4 szóló van, hardon annyira nem nehéz az első pár... -
#457 Csak :D volt, nem XD. -
#456 jólvanna, csak poénkodtam :D
aszittem az XD-ből világos lesz. -
#455 Hát azért sztem az átlagnál jobb ritmusérzékem van, ezt nem csak úgy mondom, sztem így van, mások is mondták már. Neked valszeg még jobb van, ennyi. -
#454 jól gondoltam kb, full speeden a szóló 86%, slower-en 96 -
#453 mert nincs ritmusérzéked :D
a jó ritmusérzéket pont ezen tesztelheted: le tudod-e arányosan lassítani a tempódat és azt megtartani. -
#452 Sztem a normál gyorsaságnál lassabb az szarabb, tök más lesz az ütem. Nekem legalább is úgy rosszabbul ment, nagyon fura volt. -
#451 nemismeritek mi az igazi zene :D
Most találtok rá Ozzy Osbourne-ra? :D
experten 100%-ra nem lesz egy könnyű eset xD nemistudom nekem megy úgy 85-re, vagy tán picivel többre :D
slowesten lehet meglenne a 100 :D
Hot for Teacher meg a Beat It szólót nyomjátok le, azok a legjobbak. -
#450 Kösz a linkeket, megnézem őket. Ha más nem gyakorlok még GH-val, aztán ha jó leszek expertre(3-4 év és meg is lesz :D) átmegyek FoF-ra. -
#449 Ja, ebben fasza szóló van, csak nekem nehéz még hardon is. :( -
#448 eddig totál elkerülte a figyelmemet ez a szám
de úgy rákattantam most hogy kb. 20adjára játszom. kezem majd leszárad, de akkor is akarom a szólót expert100%-ra :D -
#447 hát ez a FoF átka, mert a profik birodalma :D
egyébiránt itt az összes átportált GH szám, minden nehézségi szinten
ő pedig az az ember akit nagyon tisztelek a munkájáért, vannak olyan packjai amiken elérhető mind a 4 nehézségi szint.
egyébként meg nézz körül, ez a titok nyitja -
#446 Hi. Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a FoFIx-et, szedtem le számokat is, de az istenért nem találok olyat ami medium fokozaton lenne. Szinte minden amit találtam expert szintű néhány kivétellel(amik szintén hard-on vannak de még ahhoz is gyenge vagyok). Tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol találok zenéket a fretsonfire.net kivételével ahol eséllyel találok könnyebb számokat is. Még azokat a számokat sem találom meg amiket ilyen olyan guitar hero-khoz kiadtak és mediumon vannak, pedig azt olvastam valahol h át lehet importálni számokat.
UI: bocs hogy offolok, de nem néz ki túl népesnek a fof topic(bár oda is bepostoltam ezt :P) -
#445 Egy kis jó zene John Petruccitól, az én előadásomban xD