Guitar Hero 4 - World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Az lenne a kérdésem hogy van egy logitech chillstream gamepadom és evvel szeretnám nyomni a gamet lehetséges,és hogy?Ha az egyik biletyû és egér komináioval nyomja és a másik gamepaddal elvileg lehetséges.
Elõre is köszönöm a válaszokat
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
csak át kell nevezni a hangtulajdonságok / felvétel fülnél a nevét a szabvány névre.
Tudom, olvassak vissza, de én most egy bizonyos mikrofonról szeretnék kérdezni;
Szerintetek PC-s World Tour-ral mûködne egy elvileg PS3-as USB-s mikrofon?
http://www.aqua.hu/logitech-vantage-usb-mikrofon-981-000064--playstation3-60266.html/?hely=3
Tehát ezzel a mikrofonnal, amit linkeltem lenne valami gubanc?
Esetleg a játék eredeti mikrofonját lehet valahol külön rendelni?
Valamilyen oknál fogva a WT mentésem "megsérült" (legalábbis a játék ezt írja), és nem használható, törölnöm kellett.
A googlevel nem találtam PC-hez mentést, valaki felrakná egy megosztós oldalra a saját mentését? Nem kell hogy 100%-os legyen, csak legyen meg minden szám benne.
Elõre is köszi!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
. : Z E L L E R : .
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Letöltöttem a vitality típusú world tourt, felcrackelem de valamiért indításkor feljön egy hibaüzenet és el se indul. Vistám van! Lehet az a gond?
vagy webfordítás
vagy csak kiszótáraz két szót könyvbõl még akkor is kiadja
vagy csak rákeres magyar fórumokon
vagy magyar torrenten
vagy akárhol.
google - how to change vagy. redefine controls in guitar hero 4 world tour....
ha ennyi sem esett le az elõzõ postomból akkor úgyvélem a játék maga is problémát fog okozni a kemény 6gombos interfésszel :)
Vagy ahelyett hogy gugliznál egyet 0fokú angollal akár...
Mindegy, hiába tépem a szám :)
ittvan a 4. tube-os megmutatja
Guitar hero world tourt szeretnék venni PC re és lenne pár kérdésem a multival kapcsolatban.
Az lehetséges, hogy egy gépnél 2 ember van és interneten keresztül becsatlakozik egy 3. fél? Ha 2 ember játszik akkor itt is kötelezõ az egy baszus egy szólógitáros felosztás vagy itt már lehet kettõ szóló is?
anno 7-8körül már volt. de most karácsony van:)
meg lehet kockáztatni a netrõl történõ vásárlást is.
kifogni használtat és jót is lehet...
de sokan vannak akik megveszik az újabb GH-t de már van gitárjuk. és eladják a gitárt. mivel az tökúj de még se bizonyítható hogy használt-e
továbbá az elsõ pár gitárról (x-plorer) terjengtek a neten pletykák, hogy így úgy törik megy tönkre stb. a GH3 topikban erre már többen rácáfoltak.
Lenne egy nagyon fontos kérdésem,
A gyerekem karácsonyra GHWT-s guitart szeretne, de úgy gondoltam nem akarok 16 ezer foorintért venni...
Nemtud valaki szerezni "kézalól 8-10 ezer forint között?(az se baj ha használt, csak jó legyen)
Köszi elõre is
heló!
hogyha 1-2-3-4-5 re kell akkor elküldtem priviben az én fájlomat csak írd felül. a starpower már nemvágom mi , vagy shift vagy ctrl vagy num0.
nem tudja vki hogy hogyan lehet a world tourt online játszani?
Vételár: 10 499 Ft
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
nekem win7van. és itt simán jobbklikk a tálcán - felvétel - és megy mint a karikacsapás
de...
vezérlõpult . hangerõszar (tudom hogy a tálcán is van, de ott két hasonló elnevezés is van emlékeim szerint szóval nekössetekbelém :D)
szóval hangerõikon, és ott van több fül, - lejátszás - felvétel - stb. a felvétel fül alatt nem találsz semmi ilyet?
ott mikrofon (legyen bedugva)
jobbklikk. tulajdonságok, és átnevezed. okké. apply. okk és kész.
én usb-sel próbáltam azzal ment
jack-esemet véletlen úgy letiltottam win7 alatt hogy azóta se látja ha bedugom :D megöltem egy életre :D