764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
Tims #684 Azért nem válaszolnak mert nem tudják rá a választ, nem azért mert kinéztek téged, hogy neked nem válaszolnak.
Ha ennyire érdekel elmondom, hogy nekem meg van eredetibe, de most hanyagolom a játékot. (nem tudom melyiknek örülsz jobban ha nem tudsz semmit vagy, hogy tudnál valakivel játszani, de ő meg nem ér rá)
Amúgy meg én csak haverral játszottam privát szerveren, nem tudom hogy van-e benne ilyen szerverkereső vagy mi. -
Diablo50 #683 ez már nem igaz hogy nekem senkise válaszol vissza eggyik fórúmon se ! NEM HISZEM EL HOGY CSAK ÉN VETTEM MEG EREDETIBEN JÁTÉK GITÁRRAL A WORLD TOURT !!! ???? VAALKI SEGÍTENE NEKEM ? MEGVAN NEKEM EREDETIBEN ÉS INTERNETEN NEMTALÁLOK SZERVERT ÉS NEMTUDOM MI LEEHT A BAJ HA VALAKI TUDJA AZ LÉTSZI SEGÍTSEN VAGY AKINEK MEGVAN EREDETIBEN MONDJA MÁR MEG LEGYEN SZÍVES HOGY TUD E VELE ONLINE JÁTSZANI !? VAGY HA ESETLEG HAAMACSIN LEEHT AKKOR IS LÉTSZI ÍRJATOK ! TÖK JÓ LENNE JÁTSZANI 2 EN VALAKIVEL ÉN EXPERTEN ELJÁTSZOM AZ ÖSSZES SZÁMOT GUITARON IS MEG BASSZUSON IS SZAL FELÖLEM BÁRMEIK SZÁMOT TOLHATNÁNK NETEN VAGY LANON ! ( MSN CÍMEM : [email protected] ) -
Diablo50 #682 sziasztok nekem megvan eredetiben de neten nemtalál játékot nemtom mi lehet a baj ! esetleg valaki tud rá valami megoldást ? vagy esetleg HAMACSIN lehetne játszani ? ha igen szívesen játszok bárkivel ! -
Tims #681 Nem lehet. -
Dani1888 #680 Hello!
Most kezdtem játszani. Lehet számokat berakni vhogy a játékba?
Lécci segítsetek.
Kösz!! -
Robi546 #679 Hello All!!!!
Pls segítsetek nekem nagyon megköszönném!!
Na akkor mondom hogy mi lenne a problémám!
Az hogy nekem kellene egy Guitar Hero 4 + Gitárral PC-re és olyan amit Szlovákiából lehetne megvenni vagy Magyarországról is lehetne csak olyan kellene ami € (euróban) van!!! Nemtudtok egy olyan oldalt ahol lehet venni gitárt a Guitar Hero 4-el együtt??? :SS plsss Nagyon meg köszönném!!!!!!!!!! -
#678 ha beírod minden háeszben sem fogunk tudni segíteni
mi nem vettük meg
mi nem vesztettünk x ezret
lehet hogy most sértve érzed magad, de így van.
még azt a szolgáltatást sem kaptad meg amit kifizettél.
próbálkozhatsz reklamációért, a forgalmazónál, terjesztőnél, de baszni fognak rád szerintem.
de egy próbát megér, ahelyett hogy minket traktálnál ... :/ -
Diablo50 #677 hali lécci segítsetek neekm is ! üdv nekem már vagy 4-5 hónapja megvan a guitar hero world tour pc re eredetiben játék gitárral és az a problémám hogy nem tudok vele online játszani valaki tud segíteni vagy valakivel tudnák játszani ? előre is köszi ! itt gyorsan elértek : [email protected] ez az msn címem -
#676 Gamepaddal nem lehet játszani. Ha 2-n akarjátok tolni, akkor úgy tudom, h egy gitár mindenképp kell, másik lehet billentyűzet, de pl. 2 bill-vel sem lehet. -
Battle5 #675 Sziasztok, nemrég jutott el hozzám a world tour, gondoltam fas**a kis játék lesz, barátnőmmel játszani... De DE DE én nem értem 3 napi szenvedés után se tudom megcsinálni hogy a player 1 keyboard legyen a player 2 pedig a joy! már próbálkoztam mindennel xinputtól kezdve a x360controller emulátorokon át a local/world tour xml fájl átírásáig, egyszerűen nem megy, szóval kérlek titeket, ha valaki lenne olyan jófej, elmagyarázná nekem, hogy lehet ketten játszani az amugy "partijátékot", megjegyzésként egy logitech dual action gamepadom van, és nem fogok gitárt venni ezért a ***ért... Válaszotokat előre is köszönöm:
Balázs -
Diablo50 #674 üdv nekem már vagy 4-5 hónapja megvan a guitar hero world tour pc re eredetiben játék gitárral és az a problémám hogy nem tudok vele online játszani valaki tud segíteni vagy valakivel tudnák játszani ? előre is köszi ! itt gyorsan elértek : [email protected] ez az msn címem -
zeteni #673 Bocsánat a helyesírási hibákért -
zeteni #672 Kedves oldman19!
Szeretném már, ha válaszolnál az üzenetemre amit freemail-on küldtem! Amyúg cumpy1334, teljsesen egyet értek hogy a gh3 jobb volt mint a 4 -
#671 de -
madden0808 #670 Sziasztok!
Valakinek nincs egy World Tour teljes mentés mer múltkor újra tettem a gépem és elég sokáig tartana még1x végigvinni -
#669 ja -
pidgey #668 Megnéztem egy videot a kicsomagolásról és ott van az USB-s vevőegység:
http://www.youtube.com/watch?v=QIB3nIxRuMM
ÉS a gitár Les Paul csak más a matrica -
pidgey #667 Sziasztok!
Megint én vok de most remélhetőleg utoljára :D
Találtam egész jo áron (9000Ft) egy gitárt:
http://www.xstation.hu/default/ps3-guitar-hero-aerosmith-bundle.html
Ez Les Paul csak más a matrica rajta ugye?
A fő kérdésem az lenne, h ehhez is jár az USB-s vevő egység, mint a PS3 Legends of Rock-hoz (Mert ugye PC-hez szeretném használni)?:
http://n1.vatera.hu/photos/8c/68/3e9_1_300.jpg -
pidgey #666 Oks!
Köszi! -
Tims #665 Igen, néztem képeket és a dobnál is bele kell tenni kontrollert. (PS3-mas dob tuti jó, én olyat használok) -
pidgey #664 OK! Köszi!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy wii Dob (World tour), csak wii-hez jó?
(Mert Wii gitár csak wii-hez jo mivel bele kell tenni a kontrollert!) -
Tims #663 Mindegyikhez jó max. fel kell tenni a legújabb patchet. -
pidgey #662 Sziasztok!
Tudtommal a PS3-as GH3-as gitár (Les Paul) jó a PC-hez is, mivel van USB vevője, de melyik játékhoz jó pc-n?
A World tour-hoz v a Legends of Roch-hoz v az eddig összes megjelentre?
(Ha valaki esetleg csak erre járt és nincs regizve de tudna segíteni az kérem dobjon egy mail-t a: [email protected]! -
#661 akkoriban azt mondták hogy a régebbi driverekkel jó.
amúgy nemtudom, én akkor próbáltam régebbit, azóta a legújabbat
mégis szaggatnak a pöttyök néha :/
(és igen, nem a gépem gyenge) -
#660 Kigoogleztam,el is mentettem azt a kis hasznos programot!Van a játékban LAN támogatás?Mivel sajnos nincs 2 controllerem(csak 1 billentyűzet:P) így LANon tudnánk csak 2en tolni,van erre lehetőség a játékban? -
#659 Van valami mód arra hogy az irányítást megváltoztassam?:S -
#658 Sziasztok srácok!
Olyan kérdésem lenne (valahol mintha régesrégen olvastam volna róla még a GH3-mal kapcsolatban), hogy mit tudok tenni, ha ATI kártyám van de néha tök indokolatlanul (értsd bármiféle felbontásban és beállítással)beszaggatnak a kis pöttyök? Eléggé idegesítő.... Anno mintha Ati driver hibával magyarázták volna, de lehetséges hogy azóta nincs kijavítva a dolog? Elvileg a legfrissebb GH peccs is fenn van...
Konfig: E8400@4Ghz, Hd4850 Radeon, 4 giga ram...
Köszi előre is a segítséget! -
#657 Elérkeztem szerény csenölöm 100. videójához, amiből mindjárt csináltam 5-öt is, ugyanis a jó szokást követve egy szóló összeállítást/demonstrációt csaptam össze, amiből majdnem 49 percnyi anyag lett... Mondjuk magam is max 20-ra gondoltam... Deee.... Így legalább teljes a kép... Ez nagyjából az összes jobb szóló amiket találtam abban az 5 gigában amiben a FoF zenéket tárolom.
Part I
01 Dream Theater - A Nightmare to Remember
02 Michael Angelo Batio - The Finish Line FC
03 Marty Friedman - Valley of Eternity FC
04 Overkill - Soulitude Fc
05 Ensiferum - Victory Song (Choke)
06 Deicide - Homage for Satan
07 Outworld - Riders FC
08 Adagio - Dominate
Part II
09 Heavenly - Virus
10 Angra - Nothing to Say FC
11 Frank Gambale - Frankly Speaking
12 Coroner - Semtex Revolution (Choke)
13 Hibria - Stare at Yourself (Choke)
14 Ayreon - Chaos (Solo 1(choke) + 6:19 Solo 2(suck))
15 Arsis - Overthrown FC
16 Wintersun - Winter Madness
17 Winds of Plague - A Cold Day In Hell - Anthems of Apocalypse FC
18 Aya Hirano - God Knows FC
Part III
19 Sleep Terror - Probing Tranquillity FC
20 Destroy The Runner - Columbia FC
21 Opeth - Benighted FC
22 Symphony X - Revelation FC
23 Megadeth - 44 Minutes
24 Between The Buried And Me - Selkies: The Endless Obsession FC
25 Annihilator - Never, Neverland FC
26 Scar Symmetry - Ghost Prorotype I - Measurement of Thought
27 S.S.H. - Wanders in the Wilderness FC
28 Dream Theater - Erotomania FC
29 Iron Maiden - Alexander the Great
30 Van Halen - Source of Infection FC
Part IV
31 Quo Vadis - Dream (Part I) FC
32 Quo Vadis - Dream (Part II) FC
33 Led Zeppelin - Stairway to Heaven FC
34 Van Halen - Panama FC
35 Pagan's Mind - Coming Home FC
36 Symphony X - Out of the Ashes FC
37 Symphony X - Paradise Lost
38 John Petrucci - Damage Control
39 Racer X - Miss Mistreater
40 Jeff Loomis - Jato Unit (Part I) FC
41 Jeff Loomis - Jato Unit (Part II)
42 John 5 - Death Valley (Choke)
43 All That Remains - Become The Catalyst FC
Part V
44 Down - Stone The Crow FC
45 S.S.H. - The Decisive Battle FC
46 Children of Bodom - Hatebreeder (Choke)
47 Adagio - Archangels in Black live (Choke)
48 Burning in Hell - Believe FC
49 Evile - Enter The Grave FC
50 Scar Symmetry - Holographic Universe (Choke)
51 Dream Theater - In The Name of God
52 Symphony X - Inferno FC
53 Symphony X - The Bird-Serpent War/ Cataclysm FC
54 Power Quest - The Temple of Fire (Choke)
Ez összesen 54 szóló, 48-49 percben :) Akit érdekel nézegesse, szemezgessen kedvére.. Kommenteket, értékeléseket, visszajelzéseket szívesen elfogadok és megköszönök :) -
Adrucika #656 Sziasztok! Most telepítettem a World tourt PCre. A problémám az lenne,hogy játék közben a hang iszonyatosan torzít és vontatott. Furcsa,mert a menüben is rendesen szól,valamint megnéztem,hogy a gyakorlásnál mit csinál és ott is normálisan muködik,egyedül pont a "koncerten" nem:P Szerintetek mi lehet a probléma? Windows 7esem van,de szerintem nem az okozza a bajt:\ -
#655 hát nem tudom ti hogy vagytok, de szerintem a gh3 volt a legjobb zenék terén, a smash hits-re még kiváncsi vagyok, abban össze vannak rakva a zenék az előző ghkból aerosmithel bezárólag -
#654 De lehet.
Bármilyen mikrofonnal működik, csak be kell állítani a leírás alapján: Link -
#653 jó, kösz. -
#652 nem lehet. Vagy GH-s mikrofont veszel, vagy valami más USB-s mikrofont. -
#651 saját vélemény, de sztem 90% hogy nem jön...
Nem mondanám, hogy ez angy baj vagy csapás, mert sztem a zenelista irdatlan szar, és minden megvan Frets on Fire-re is... Szóval tök felesleges lenne. Különben meg sztem GH3 óta rohadtul süllyed a széria, eltolódott populáris irányba, tiszta casual az egész, nembeszélve a chartok minőségéről... -
#650 Pár új videóm (Frets on Fire):
Frets on Fire - Rhapsody of Fire - Dawn of Victory (Expert) 97,4%
Összehasonlítás:
Frets on Fire - Alexi Laiho - Sioux City Sarsaparilla PHII (Expert) 96,6% vs.
Frets on Fire - Alexi Laiho - Sioux City Sarsaparilla PHZ (Expert) 95,9%
aka: Puppetz Hero II edition versus Puppetz Hero Zero edition.
Tegnapiak:
Frets on Fire - Guthrie Govan - Waves (Expert) 93,8%
Frets on Fire - Jason Becker - Opus Pocus (Expert) 97,5%
Maiak:
Frets on Fire - Alejandro Silva - Neopangea (Expert) 96,8%
Frets on Fire - Rusty Cooley - The Machine (Expert) 93,2%
Frets on Fire - Impellitteri - The Last of a Dying Breed (Expert) 94,8%
Frets on Fire - Children of Bodom - Northern Comfort (Expert) 97,9%
Ez egy jónéhány videó XD -
#649 headseten lévő mikrofonnal lehet énekelni a géjmben? vagy speciális mikrofon kell hozzá? -
#648 Végignyomtam:ez a legjobb GH a 3az és az 5 el nemvok kibékülve :S -
#647 Sztem sajnos semmi info nincs. Csak a remény marad, h tavasz vége-nyár eleje körül megszánják a PC-seket. Végül is a World Tour is ha jól tudom jó pár hónap múlva jött PC-re konzolos megjelenésétől számítva. -
#646 Sziasztok! Mivel sehol nem találok értelmes infot, kérdezném, hogy mit tudtok arról lesz-e Guitar Hero 5 PC-re?
Köszi! -
oldman18 #645 Szia!
Nekem van eladó Guitar Hero World Tour - Bundle PC teljes csomag hiánytalanul meg van minden tartalma (gitár + játék + matrica + vevő stb). Decemberben vettem és 1 év garanciát adtak rá! Tökéletesen működik PC-n alig használt maximum ha 5 alkalomal játszottam vele!
Érd.: [email protected]