764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Danus16
    jó nektek :D megjelent WT mindenki nagy kontrollervásárlási lázban ég, én meg sajnálom rá a pénzt :D de basszus 6k sok érte.. meg én sztem az az xplorer gitár tiszta szar...

működni fog, 90%!!! USB, GHWT mikrofon, nagy valószínűséggel kompatibilis a PC-s GHWT-vel..
  • rizzsa
    mármint h ghwt vel pcn
  • rizzsa
    hamost akkor megrendelek egy xboxos eredeti usbs mikrofont müködni fog pcn?
  • Tharus
    Átmentem a haverhoz neki vista van fent nála simán felismerte. Nekem Xp-én nem.
  • Tharus
    Vistát használsz vagy xp-ét?
  • rizzsa
    én nekem mostjött meg az xplorerem kb tiz perce ... bedugtam és egyböl ment
  • Danus16
    köcsögség, nem találni sehol.
    van ahol aztírják nemkell driver plugnplay, de legtöbbhelyen írják hogy kel lhozzá egy usb driver, viszont sehol sincs hozzá link hogy honann lehetne letölteni... hiába keresgélek, microsoft honlapján meg semmits e lehet megtalálni :(
  • Danus16
    ja igen emrt kell hozzá driver most csekkoltam.

www.microsoft.com

remélem megtalálod, én még szöszögök vele, próbáltam megkeresni a driverét :D
  • Norbi1990
    Bandolni akarunk és nincsen fölös pénzem gitárra :D
    Kösz a választ :)
  • Tharus
    igen olyan gitár, de nem telepített semmit és a játék vezérlőknél a beállitások sem jelennek meg.
  • Danus16
    valszeg igen.
    nemtom én mondjuk PS3-asat vennék, de ez csak az én mániám :D

#310: rá kell konfigurálni sajnos a konfig fájlban, de egyébként az elég nehezen fog menni, és amúgy is, kontrollerrel GH-zni? nanemár :D még billel elmegy, na de.....

#309: xbox360-as xplorer gitárt? telepítette a drivereit?
    próbáld meg minden usb csatiba bedugni hátha az egyikben észreveszi és akkor telepíti magától a hardvert, és úgy elvileg jónak kell lennie.
    nekem a telefonnal van ez néha, hogy csak 1 usb ismeri fel, többibe azt írja nem tudta felismerni.
  • rizzsa
    ja.. eredeti xboxost
  • radical@work
    hát ha eredetit veszel vagy vele kompatibiliset akkor miért ne tenné?
  • rizzsa
    Sziasztok! vennék ghwt s usb mikrofont... ha rákötöm a gépre akkor a ghwt felfogja ismerni? köszi
  • Norbi1990
    Hali!
    Vettem nem rég egy Logitech Chillstream kontrollert és beszeretném üzemelni a WT alá. WT felismeri, hogy van egy kontroller de akármit nyomkodok nem csinál semmit a játékban. Valakinek van ilyen joystickja és jáccik vele?
  • Tharus
    Sziasztok!
    Légyszíves valaki segítsen, tegnap vettem egy x-plorer gitárt 6K-ért. Pc-én akarom használni windows xp van fent, de az nem ismeri fel, az eszközökné sárga kérdő jel van, a játékvezérlő sem látja. Mi a meg oldás, várom a válaszokat. Előre is köszi.
  • Lobsterman
    Az én szememben kocka az akinek a szociális kapcsolatai látják a kárát a számítógép/konzol mániájának(nem feltétlenül csak játék, programozástól is elkockulhat bárki könnyedén pl), vagy akinek a barátai csak a játékostársaiból állnak, és azokkal is alig/sosem találkozik személyesen.
    Részemről is /off :)
  • Danus16
    hát pedig sztem ahhoz is nagyban köze van.

akkor ennyi erővel így nem ismerek egy kockát se, sőt, elég kevés olyan ember van sztem a világon aki tényleg CSAK a gépről tud beszélni :D

egyébként attól nem kocka, mert internetfüggő :D az internetfüggő. pedig az is azt jelenti hogy sokat gépezik...

azért nemondjad már hogy nem kocka kicsit az aki átlag napi 3 órát codozik mert eldobom az agyam :D 3órát egy hülye lövöldözős baromsággal szórakozni amúgyis... bár mások meg aztmondják hogy "és napi 1órát egy ritmusjátékkal baromkodni, vagy ugyanennyit egy autószimulátorral.."

namind1 end off :D
  • ChuckyHUN
    Sok ember képzeli azt, hogy a kockaság abból áll, hopgy valaki sokat gépezik. és tévedés:)
    A kockaság abból áll, hogy csak a játkok meg a gép körül foroog az élete, másról nem is tud beszélni az illető
  • Lacee86
    Sztem is sokat kell foglalkozni GH-val, ha igazán jó eredményt akarsz elérni. Persze igazából csak a szórakozás a cél, csak az a gond -magamból kiindulva- veszélyes dolog, könnyen a gép elé ragaszt. :-) De azért napi 1-2 óránál többet én sem játszom, meg hát azt se pont minden nap.
  • Danus16
    oké.
    8hónapja játszom FoF-ot meg GH-t, átlagban napi fél órát.
    ezt értsd úgy hogy néha kivételes esetben mondjuk 2-3 órát egy nap összesen lezúzok mer találok pár jó számot, meg sokszor el se indítom.
    így kijön a napi fél óra kb.
    ez kockaság? :D mikor wowosok meg codosok átlag napi 2-3 órákat játszanak?

nekem még alig jött össze a 100 óra GH-ból emg FoF-ból összesen.
    legtöbb codos haverom 400óráknál tart codban, pedig max 2 éve csinálják.

Chucky: nademihez :D mászkálsz ölsz mittomén stb. nemigazán lehet benne kifáradni vagy kiizzadni :D
  • ChuckyHUN
    wownál nemkell tudás
    tévedés :)
    minden MMonál kell tudás arany barátom :D
  • radical@work
    Sztem ahhoz hogy GHban a topon legyél ugyanakkora kockának kell lenni mint WoWban vagy Fifában vagy COD4ben vagy sakkban vagy fafaragásban. Mint ahogy ugyanúgy el is lehet ezekkel a dolgokkal csak szórakozni lazításképpen.
  • Danus16
    jaaa akkor viszont megérte :D azt a szoftot sztem 7-8ér eltod passzolni.
    kérdezz rá boltokban, hátha. ha nem, akkor prohardverre, vaterára érdemes felrakni. esetleg haveroknak, ismerősöknek.
  • Danus16
    kockaság? pont tegnap magyaráztam havernak :D
    ez nem WoW.
    itt attól mer experten nagyon elvagy nemaztjelenti hogy hú mekkora kockageci vagy :D

wownál nemkell tudás. ehhez ritmusérzék kell. ha megvan, akkor nemkell kockulni vele hogy menjen.

az ilyen guitarherophenom féléket nemértem, miért kell elfajulni... órákon át practiceban gyakorolja a nehezebbnél nehezebb számokat hogy sikerüljön... egésznap ezzel idétlenkedik..
    azért az már tényleg gáz...
    GH nem erre való. interaktív zenehallgatás semmi több. és nagyon jól lehet vele szórakozni. főleg társaságban...
    De nem arra van hogy told és kockulj egésznap csakhogy meglegyen a TTFATF experten...
  • radical@work
    Azt meg hogyan. Ha arra gondolsz hogy a softwaret eladom, az folyamatban van mert adtak hozzá PS3mas Aerosmithset. Csak még nem tudom hogy a bolttal rendezzem le vagy hova tegyem fel.
  • Aradebil2
    hát még mediumon mennyi hanghiány van :( de hardot meg már nem akarom,mert az már kockaság :)
    mondjuk dobot mindenképpen experten kell majd nyomni...csak jönne már meg az a k*rva kábel
  • Lacee86
    Na, azért a Through the fire and the flames egy külön kategória... Sztem annak a medium szintje kb. olyan, mint egy közepesen nehéz szám hardon.
    Igen, vmikor engem is idegesít h hardon hanghiányok vannak, de az a gond, ott még nem tartok (1-2 szám kivételével) h experten nyomjam. Meg vmikor nagyon gyors számnál a hardon túl lassúnak találom, ahogyan jönnek a hangok, aztán folyton korábban nyomom a gombokat...
  • Danus16
    ó istenem... bocs nemtom ez a szar mér köldte el közben...

egyébként nemértem mértnemlehet egy rohadt szerkesztés gombot csinálni...
    Legtöbb helyen már van ilyen lehetőség...
  • Danus16
    jaj azt kipróbáltam.
    rég röhögtem ilyen jót XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nemtom mit vagy odáig, én amikor még kezdő voltam, kifejezetten nagyon élveztem a Through the fire and the flamest easyn :D Mondjuk mostmár ha bármit is mediumon kell tolnom, attól kiakadok mer lassú és bealszok.
    De a hardot se szeretem, mert minden hangot hallok, és van hogy lenyomott egy 4hangos hammeront én nekem a játékban meg csak 3 van, és ez is idegesít, mert így nem teljes :D

egyébként BYOB-ban észrevettétek hogy ki van vágva a káromkodás?
    annyira ultragáz hogy hihetetlen :D
    WHERE THE F! I AAAAM!
    hát észbontó, nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek :D

Képzeljétek el egy Slipknot számmal, azok állandóan káromkodnak :D Legalábbis legtöbb számukban.
    De egyébként blink is. meg még vannak páran :D
  • Danus16
    jaj azt kipróbáltam.
    rég röhögtem ilyen jót XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nemtom mit vagy odáig, én amikor még kezdő voltam, kifejezetten nagyon élveztem a Through the fire and the flamest easyn :D Mondjuk mostmár ha bármit is mediumon kell tolnom, attól kiakadok mer lassú és bealszok.
    De a hardot se szeretem, mert minden hangot hallok, és van hogy lenyomott egy 4hangos hammeront én nekem a játékban meg csak 3 van, és ez is idegesít, mert így nem teljes :D
  • Lacee86
    Hát sztem jobb elkezdeni legalább mediumon. Easy az túlságosan könnyű, meg unalmas is. Ezt a Beginner szintet meg nem is értem, miért kellett beletenni...
  • Danus16
    mér
    megkell vele tanulni játszani :d
    mondjuk én biztos experten kezdeném el, még ha ki is dobna párszor, mer bénázok a nagy gombok miatt, mert könnyebben rászoknék, mint ha visszamennék hardra :D
  • Lacee86
    Ne easyn nyomd már gitárral!!
  • Danus16
    gratz.
    azért megjegyzem, ennek az árnak a feléért is hozzájuthattál volna egy LP kontrollerhez.
  • radical@work
    Na vettem tegnap egy Aerosmithes PS3as wireless Les Pault 13ezerért.
    Win XP magától telepíti a cuccot joysticknak. GH3 csak kiegészítő szoftverrel megy, DE a World Tour alapból felismeri és egyből megy vele a mozgásérzékelő star power is! Úgyhogy kra örülök, ma hajnali fél kettőig szórakoztam vele, az easy 25%kát letoltam.
    Sokkal könnyebb mint a gh3 easy, a grafikája viszont sokkal szebb és ráadásul gyorsabb is. 1920*1080ban 100centis lcd tvn hát valami hihetetlen jó. A számok is tetszenek és lehet ketten játszani úgy hogy valaki gitárral, valaki meg billentyűzettel. (Tök jó hogy van wireless billentyűm). Már csak egy jó mikrofon kellene, meg valami olcsó dobszerkó és megvan a zenekar. :)
  • Danus16
    Assassint nyomtam úgy végig hogy közben 6-7x megálltam annyira elfáradt a jobb karom :D

Meg Snakkii packban az egyik Sum41 számot, nemtom melyik az. azon folyton bedurrant a bicepszem :D bár az még előnyös is, utána fényképezni magad, hogy beállt mint a beton xD
  • HotPants
    jaja de ugy értettem h igazábol van dobszerkód a játékhoz? :)
  • kabel15
    Próbáltam vele de nekem nem való az hogy másodpercenként 10x nyomjam le ugyan azt a gombot.
    Viszont az elején mikor még nincsenek hangok akkor jól el lehet a gombokkal játszadozni :D
  • HotPants
    nem bizony.. főleg a pörgősebb részeknél.. azt szinte már lehetetlen .. nekem már-már letörnek az ujjaim vagy állandóan begörcsölök XD te dobbal nyomod?