764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
GerQ #364 Hello! PC-n Játszok a World Tour-ral, és a Drum-mal minden rendben van, de a Bass és Guitar mód-ban nem érzékeli, ha gombot nyomok! Így nem lehet játszani, Rögtön BAD, aztán vége! :( Miért? -
Gerappa #363 passz....tul keves info.... -
WartHogSon #362 legújabb driverrel is ugyanúgy nem megy -
#361 VGA driver frissítés... -
WartHogSon #360 sm 4.1-es a kártya... -
Gerappa #359 Bar WartHogSon sem irt konfigot de mint megirtak valoszinuleg regi a videokartyad mert shader model 3-ast tamogato videokartya kell hozza (SM3.0) -
WartHogSon #358 hi!
nekem olyan problémám van, hogy elindul, bejön az indítóképernyő, de utána fekete képernyő után kilép -
rizzsa #357 Na hali.. ma reggel megjött a ghwt s mikim nagyon jól szuperál fasza cucc
xp n rendesen felismeri
-
#356 a vga gyenge hozzá.sm3-as kártya kell. -
davidfekete #355 Microsoft Windows Xp Professional Servipack 3
Intel(R) Celeron(R) CPU 3.06GHz, 512MB RAM
Asrock alaplap, ATI Radeon 9550-es videókártya és még1 ATI Radeon 9550-es másodlagos viedókártya...nagyjából ennyi -
#354 Ha segítséget vársz akkor te is segíts abban h segíthessünk.Pl config,verzió,rendszer stb.... -
davidfekete #353 sziasztok kéne egykis segítség ugynais mikor elindítomk a játékot semmi gond a videókat stb.. betölti de a "press any button to rock" utáni játékbetöltésnél kilép vki tudja milehet a probléma?? pls help ...köszi:D
-
Gerappa #352 nem rossz a GH-WT bar a frets on fire egesz jo kis klon annak aki nem ismeri vagy gyongebb gepe van es az RF moddal meg lehet ket jatekosra oldani ugy hogy egyik PS2 bill a masik USB-sel van, remelem lesz belole ilyen dobolos resz is. alapbol kicsit fapados, de modokkal megtuzdelve nagyon joooo.... kicsit offtopic de ha valaki meg csak enekelni szeretne, arra van egy singstar klon az ultrastar, magyar zenekkel is http://ultrastar.virtualisan.net . a forumban lehet szavazni melyik magyar dal legyen, illetve hogy kell dalt kesziteni oktatovideoval. nem kell flamelni hogy reklam, ezt csak azert irtam le hogy azoknak akik nem tudjak, mostmar hagy tudjak :) -
#351 A hang néha nekem is serceg, de csak kicsit. Szerintem ez az alaplapi hangkártyának tudható be. Ha a kép hibás, kapcsold ki a High Detail funkciót. -
#350 Köszi.De van egy kis gondom.Recseg ropog a hang,Xp sp3,legújabb nvidia driver.Mindenféle hang hardvere gyorsítása szinten is próbáltam.Jah és az emberek halya hibás,villódzik,ide oda ugrál.Mi lehet a megoldás?Yg a hang miatt játzshatatlan. -
#349 Ez tök jó, nem is tudtam h van ilyen. Egyszerűbben és gyorsabban be lehet állítani. -
#348 tessék itt generálhatsz magadnak -
#347 Hy.Van vmi cfg amivel tudom nyomatni a játékot mint a GH3 ban billentyázettel.Ott enteren vagy shiften volt a pengetés,a húrok pedig az F billentyűkön. -
radical@work #346 Nincs olyan hogy nincs gari. Kötelező leglább pár hónapot adniuk rá. -
#345 logitech van még az meg 500ft-al olcsóbb ennél... (4000)
sztem nem kell a gari, miki csak nem romlik már el... nem kell dobálni :D egy tipikus olyan termék, amit énis inkább gari nélkül vennék, mert ígyis-úgyis tökmind1. -
#344 Hja, csak kicsit drága egy szaros mikrofonért. Tuti nem jó másféle USB-s? -
#343 Ez tut jó -
rizzsa #342 megkérdeztem tőlük, és azt mondták a zacsisra nincs gar. -
#341 nyugi már. nem kell ám flamelni.
erről eszembejut most egy poén amit nemrég olvastam.
Gyerek beszél Dirt 2-ről "hú ígyúgy deszuper, stb, de azért kíváncsi lennék milyen vas kell majd alá"
Érkezik a válasz: Zárt szelvény
na azon már sírnom kellett xD -
#340 Ja neked nem sok, mert apuci megveszi, mi? Moziba meg nem szoktam járni, mert arra is sajnálom a pénzt; inkább filmezek itthon.
#332: Te is megfitogtattad szellemi színvonalad ezzel a hozzászólással. Gratulálok. -
#339 a zacskós csak zacskóba van, a rendes meg gondolom eredeti dobozba.
természetesen megéri az olcsóbbat venni, sztem 1k is sokat jelent... -
rizzsa #338 mi a különbség a zacskós termék és a nemzacskós termék között azon kívül h a zacskós olcsobb http://konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=cat&data[cat_id]=3&data[offset]=0 itt menjetek lejjebb a mikrofonról beszélek -
#337 törölj ki benne mindent és másold be ezt
ennek így jónak kell lennie.
a fretek F1-F5, pengetés up-down, a többi alap.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<r>
<s id="Video.Width">1280</s>
<s id="Video.Height">960</s>
<s id="Options.GraphicsQuality">1</s>
<s id="Options.UseLOD">1</s>
<s id="Options.Crowd">0</s>
<s id="Options.Physics">0</s>
<s id="Options.Flares">0</s>
<s id="Options.FrontRowCamera">0</s>
<s id="Audio.BuffLen">2048</s>
<s id="Keyboard_Guitar">GREEN 328 308 237 RED 221 238 YELLOW 340 239 BLUE 343 240 ORANGE 267 241 STAR 402 318 CANCEL 999 START 308 219 BACK 999 DOWN 311 400 UP 307 401 WHAMMY 315 310 LEFT 265 RIGHT 309 </s>
<s id="Keyboard_Menu">GREEN 308 328 RED 221 YELLOW 340 BLUE 343 ORANGE 267 CANCEL 999 START 219 BACK 235 402 311 DOWN 400 231 UP 401 327 WHAMMY 310 408 KICK 318 LEFT 265 RIGHT 309 </s>
<s id="Keyboard_Drum">GREEN 308 262 259 258 254 RED 252 236 227 313 YELLOW 322 305 232 331 267 311 BLUE 295 256 324 341 267 311 ORANGE 999 CANCEL 999 START 219 235 BACK 999 DOWN 231 UP 327 WHAMMY 999 KICK 318 </s>
</r> -
FEARnet2 #336 Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni, mert valamit már totál szétbaramoltam az aspryconfig.xml file-ban és mostmár abszolút nem tudok állítani benne semmit, ha átírom a kódokat, ha nem.Ráádásul a sárga és kék hangokat egyszerre be se veszi valamiért.
Valaki lenne olyan kedves és csinálna nekem egy F1-től F5ig terjedő gitár beaállítást fel le nyilakkal pengetéssel?
Nagyon nagyon hálás lennég.Előre is köszönöm széepen
golobar2009 kukac freemail pont hu -
rizzsa #335 de legalább olcsóbb és jó minőségű és nem kell mindenféle biszbaszt hozzá venni meg ha lp vagy strat került volna ennyibe biztos azt vettem volna nekem megfelel ez is a 60 k s gitárral egyetértek , én is fejbe vágnám azt az embert.. -
#334 #328: hát mert sztem ronda, fejletlen még az LP-hez képest is.
#329: sztem pont a kinézete a baj.
#330: 6 mozijegy inkább :D ha kormányt veszel az inkább 35 ezer :D legalábbis a G25-öm annyiért vettem.
#331: úgy hogy USB-sek XD egyébknét nem ismer fel 2 billt, csak 1-et. szal mind1. de azért gamepadel GH-zni ez nekem még mindigmagas :D
#332: :D vegyünk inkább Logitech gitárt 60k-ért mert az fából van és igaz hogy annyiért már pöpec kezdő Ibanez gitárt lehet kapni de sebaj :D úgyis lesz aki azt megveszi... de én azt az embert legszívesebben fejbevágnám hogy a szemétől nemlát...
én azért 6k-t sokallok érte.. azért az xplorerért. ha LP lenne annyi, magában a PS3-as kontroller, na azt már venném... De xplorer nemigen jön be. :( -
#333 Azt még meg lehet oldani hogy két billt dugsz be 1 gépbe, 1 ps/2-eset + 1 USB-set. Csak az a gond, hogy a játék nem ismeri fel őket külön. Ezt kéne valahogy megoldani. -
#332 Ezaz, meg a sok nyomorult arra hivatkozik hogy "ENNYIT ÉN NEM ADOK KI EGY DARAB MŰANYAGÉRT", ha vas lenne megvennéd? Szakadjon le a vállad alatta. -
#331 Bazz, de hogy dugsz be 2db PS/2-es kimenetelű bill-et 1 gépbe? :D -
#330 gondolj bele hogy 6000ft az mi...
ha pl. kormányt vagy joyt akarnál. akkor is mélyen a zsebbe kell nyúlni.
6e ft rohattul nem sok.
2mozi :/ -
#329 Ha olyan 2-3 e Ft lenne, én is vennék ilyen explorert, mert sztem jobb lehet vele tolni (5 egymás melletti gomb egyenlő távolságra, nem igen lehet mellényúlni; el-vissza pöcögtethető pengető cucc, strum bar vagy mi, rángatással star power stb.). Csak hát 6 k-t én is sokallok érte. Sztem kinézetre nincs vele semmi baj; minőségre nemtom h milyen mondjuk. -
rizzsa #328 typer köszi a segitséget már rendelem is:D egyébként miért szar az xplorer? sztem tök jó mondjuk az tényleg rosz h nincs rajta slide de az nemnagygond -
Tharus #327 Vistán jól megy a Guitar hero 3-mal próbáltam, de a World tour telepítésnél hibát jelez vistán azt sajna nem tudtam kipróbálni. De jobb lenne xp-én játszani, ha van valakinek ötlete az xp miért nem ismeri fel az x-plorer gitárt kérem segitsen. Köszi. -
Tharus #326 Sziasztok, akkor tud nekem valaki segíteni miért nem ismeri fel az xp a x-plorer gitárt? -
#325 elég egy 2,5k-s billentyűzet is :D csak azért mondom.
azért kontrollerrel már tényleg nagyon gáz :D