764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Lacee86
    Nem, sima vezetékes.
  • Ameghas
    Vezeték nélküli billentyűzeted van? Mert nekem az előzőnél azzal voltak gondok, de találtam egy jó helyet a vevőegységnek és úgy jó volt... Nekem egyedül az volt a gond, hogyha közel raktam a billentyűzethez, akkor ha lenyomva tartottam a gombokat, egy idő után nem érzékelte a hosszabb lenyomásokat.
  • Lacee86
    Amúgy nekem meg olyan gondom van, h kezd beszarni a játék (warez verzió): magától kilépked, nem veszi be a gombokat, pedig eddig semmi baja sem volt, néha meg kijelzi csak úgy h melyik színű gombokat nyomtam le, holott nem is nyomok semmit... Szóval qva zavaró, nem is lehet vele így rendesen játszani. Lehet h a billentyűk kezdenek kikopni?? De olyan hirtelen jött ez a gond, egyik napról a másikra, ezért nem értem. Vki találkozott már hasonlóval?
  • Lacee86
    Nemtom én se h ez hogy jött, de meztelen nőket nem lenne jó berakni a játékba. Még beginneren is lehurrogna a közönség...
  • Danus16
    miazistenez? mivan? :D
    mér kéne neked twilight szereplő world tourba? miez :D
  • nagyadam77
    na ilyen csajok kellenének egy igazi world tour-ra http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042
  • Ameghas
    Sajnos így sem működik, ráadásul keresgéltem a neten de semmi... Esetleg valami más? Router nem lehet gond?
  • Ameghas
    Interneten keresztül. De amúgy köszi a tippet, ezen a téren még nem gondolkodtam...
  • lammaer
    LAnon vagytok, vagy interneten keresztul probaljatok elerni egymast? Utobbi eseten nekem vmi tuzfal problemanak latszik...
  • Ameghas
    Üdv!
    Egy barátommal megvettük PC-re csak a szoftvert, és online szeretnénk játszani... Létrehoztunk az accoutnjainkat, bejelentkeztünk, hozzáadtuk egymást barátnak és ezután semmi jó nem történik! A private matchmakinges dolog azt hittük hogy úgy működik hogy valaki beállítja a saját hangszerét illetve a játékmódot, ezután rámegy a Create Private Match, és ezután ha egy másik illető a barátlistáról entert nyom ránk, akkor megjelenik a játékmenet, csatlakozunk és mehet a játék! Igen ám, de akárki csinálj a private match-et, mindkét félnek a Searching for players felirat látható és semmi nem történik. Karriernél a bandáknál keresés nélkül visszadobja hogy nem található, és az online menüben a public match-nél pedig searching for players... És emellett nagyjából semmi nem történik. Nem egészen érthető amit leírtam, de lényeg az hogy sehogy nem tudunk multizni online. Szabadna tudni hogy ennek mi az oka? Előre is kösz (Ha sikerül megoldani és van eredetid akkor jöhetsz a bandába ;))
  • Lacee86
    Na kipróbáltam a hyperspeedet, de így szarabb. Úgyh maradok az eredeti sebességnél.
  • Lacee86
    Köszi, megpróbálom. Hát én experten csak néhány számot tudok lenyomni, általában hardon játszom a számokat, de jó pár csak mediumon megy... Hátha vmit könnyítene. Lehet gitárral jobban menne amúgy, fene tudja; bár tudom te is bill-vel játszol.
  • Danus16
    csít. world tourhoz kell?

Green, Blue, Red, Yellow(2), Red, Green(2)

ezeket kell leütni csít menüben. utána 5 fokozatban állíthatod be milyen gyors legyen.
    aztmondják sokkal könnyebb vele játszani ha megszokod, nemtom, nekem nem jön be. nem érdekel a gyorsaság xD nekem így bőven jó.
  • Lacee86
    Azt hogy tudom beállítani?
  • Danus16
    hyperspeedel játszanak.
  • tormaimi
    ja én is ezt vettem észre :d de sztem csak ahogy a felvétel csal egy kicsit, talán elnyújtja egy minimálsian a képet, vagy vmi ilyesmi lehet
  • Lacee86
    Hello! Miért van az, h ha nézem a youtube-os expert videókat, nekem úgy tűnik, h a gombócok egymástól távolabb vannak mint ahogy nálam? Vki tapasztalt már hasonlót?
  • tormaimi
    jah úgy lehet :d
  • Danus16
    vagy 6 szünettel :D
    lenyomtam egy 30mp-et, aztán amikor már vadállatmódra fájt a bicepszem akkor pihi egy kicsit :D
    aztán resume. és így lassanként :D
  • tormaimi
    a muse:assasin-t hogy csináltad? XD
  • Danus16
    hát igen :D
    pedig GHWT-ben egyes egyedül a BYOB-ot nem tudtam végigvinni experten, azt csak a gyors pengetés miatt. Az összes többit sikerült. 1-2t mondjuk csak másodikra.
    a GH3 nehezebb volt.

rizzsa: bocs nemtok segíteni. amúgy próbáld meg átdugdosni más USB csatikba, hátha az egyikben felismeri. a vindóz márcsak ilyen hülye, van amikor nekem se ismeri fel a telót vagy kormányt az egyik USB-ben.
  • tormaimi
    akkor egy kicsit kell még gyíakorolnom nekem is billentyűzettel xD (amúgy igen a gyors pengetés miatt nem lehet nagyon végigvinni a gh 3-at már hardon se...a blood rain befigyel xD)
  • rizzsa
    nemtudjátok mi a baja? légyszives segitsetek mer ez nem állapot..
  • Danus16
    hát mivel nincs pénzem kontrollerre, így kénytelen vagyok a billentyűzetemre szorítkozni :D
    nemmintha nem lennék megelégedve, csak a gyors pengetésnél vagyok bajban.
  • tormaimi
    danus16 a hotel california solo-kat billentyűzettel, vagy gitárral csináltad?
  • tormaimi
    hellosztok
    ha jól tudom van egy olyan funkció a játékban h autoplay (a gh3-ban legalább is biztos)
    tudja valaki ezt hogyan lehet elérni?
  • rizzsa
    Sziasztok ugye multkor vettem egy xplorert pc re... ment is meg minden ameddig ujra nem telepitettem a gépet ... most nem megy jelenleg windows xp sp3 van fent (elötte is az volt) mi lehet a baj?
  • Danus16
    pár eredmény:

Pull Me Under. imádom ezt a számot
    Pull Me Under részlet 1
    Pull Me Under részlet 2
    Pull Me Under részlet 3

Vinternoll2. jól sikerült. 2 hiba. az is figyelmetlenség :(
    Vitnernoll2 részlet

Stranglehold. a szóló részek tetszenek és pont elég technikásak meg nehezek/könnyűek. a shreddingeket meg utálom xD
    Stranglehold részlet 1
    Stranglehold részlet 2
    Stranglehold részlet 3

Hotel California szólók. kár érte, 2t félrenyúltam. amúgy meg hibátlan lett xD
  • Danus16
    ha körülnéztél volna, sajnos látható, hogy az a music maker egy hihetetlen nagy fos.
    semmi köze ahhoz hogy beimportált mp3-hoz készíthetsz tracket, hanem ad eszközöket ésakkor mindenféle keverőpult stb és a saját számodat készítheted el.
    Ez így meg nagyon ótvar, mer ez így engem nagyon nem érdekel :D
  • Lacee86
    Értem, köszi.
  • Prince of Máté
    Nem fogsz le semmi húrt, csak pengetsz
  • Lacee86
    Hali! Észrevettem, h basszusgitárnál néha vannak olyan vízszintes vonalak, mint dobnál a lábdob jele. Az mit jelent, és mit kell olyankor nyomni?
  • kabel15
    Hello!

Lehet már számokat portálni bele?
  • The Protector
    Gitár forever

• Drummerboy5
    Ja és még azt is észre vettem, hogy van grafikai hiba is. :S Pl. Piros szem, banda logó választásnál fekete minden, hangszerrel nem lehet semmit csinálni, mert fekete az egész és a közönség is fekete vonalakkal van helyettesítve. Remélem van valami megoldás, mert nem valami élvezetes így. Előre is köszönöm!
  • Drummerboy5
    Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy nem írja ki azokat a pontokat, ahol pengetni kéne. Ha van valami megoldás, előre is köszönöm!
  • Lacee86
    Sajnos túl gyenge a processzorod a játékhoz. :(
  • Falcon87
    Pengetned is kell. Alapból nem tudom, melyik, nekem fel-le nyilak (elég egyet nyomni, minden hangra egyszer kell pengetned).
  • WartHogSon
    cpu:amd atlhon 64 3000+
    memória: 1gb + 256 mb
    videókártya: sapphire radeon hd 3650 512 MB AGP (SM 4.1)
  • Szilardk
    Sziasztok! Feltelepítem a játékot, crackelem és ennyi! Hiába indítom, semmi! Nem csinál semmit! Miért lehet ez?