3314
2ivmws8.jpg
  • precision
    sztem csak az ilyen higanyvérű droidok tudnak átjönni az ő technológiájukkal, humanoidok utazgatásához kellene nekik Walter cucca

de ez csak egy tipp nem biztos hogy így van
  • Micsu
    én azt nem értem hogy ezek egy másik világból vannak nem? akkor hogy jöttek ide mikor a kaputechnológiát keresik?
  • precision
    ez is egy jó ötlet, lehet hogy pont ez lesz a válasz :)

#922:

nem lenne meglepő a filmek és/vagy sorozatok világában ha nem az történne amire mindenki gondol vagy számít :) vagy hogy, egy karakter a célja érdekében hazudik :)
  • Magoo
    Az hogy csak Belly tudott az agy darabok helyéről számomra egyértelmü bizonyíték hogy elkapták és megölték őt. Valószínüleg leolvasták az agyát vagy valami, aztán kinyírták - vagy a folyamat ölte meg.
    Ez csak tipp...
  • AtiRadish
    Sztem nem Bellnek dolgoznak, mert magyarazta olivianak a 4. reszben h. keresse majd azt a bizonyos jelet a leaderukon.Meg Bell ugy allitotta be az egeszet h. nagyon veszelyesek, es ezert probalt segiteni olivianak, es en ugy erzem h. az o oldalan all. Szal en ugy gondolom h. nem Belltol tudjak az infokat.. persze akkor felmerul a kerdes honnan.
  • passatgt
    sokat szerepel az új csaj
  • precision
    tényleg rohadt jó rész volt, sok minden került a helyére, újabb rejtélyek... de tényleg odabaszott

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - a Bell -es dolgot én úgy értelmeztem (felirat nélkül néztem szal lehet hülyeséget mondok), hogy ő volt az a Dr. Paris, és mivel már túl veszélyes volt Walter tudása, ezért kiszedték az agyából... DE, a "mi van ha mégis kell majd a tudásom" problémára csinálták meg úgy, hogy csak Bell tudja megtalálni a darabokat... hát igen és itt jön a kérdés hogy a mostani "Fagyottfej" Bellnek dolgozik e, és onnan tudja az infokat, vagy vhogy kiszedték Bellből erőszakkal az infokat... én szerintem az előbbi :)
    - azért nem a massive dynamictól szerzik az info -t szerintem mert nekik sincs tökéletes megoldásuk rá és/vagy nem akarja Bell (mármint ha ő áll emögött) hogy Nina Sharp megtudja a tervét
    - azért kell nekik Walter cucca, mert sztem csak a higanyvérűek tudnak átjönni
  • ProGabe #919
    kibaszott jó a legújabb rész!

nagyon jó írás, és talán az eddigi legjobb rendezés.

felvetődött bennem egy-két kérdés:
    - ha Bell kivágta a memóriát Walterből, akkor miért nem semmisítette meg?
    - egyáltalán honnan tudják ezek, hogy mégis kikben kell keresni a szöveteket, ehhez kapcsolódik a köv. dolog:
    - a Massive Dynamic hogyan megy át a "másik oldalra"? mármint, ha Walter "ajtaját" használják, akkor nem lenne egyszerűbb tőlük megszerezni a tudást, ha már egyszer a fenti dolgot is megtudták valahogy?
    - egyáltalán hogyan jönnek át "ide" onnan? tehát miért kell nekik Walter technológiája, ha láthatóan át tudnak jönni. erre a kérdésre gondolom valami olyasmi a válasz, hogy csak bizonyos személyek jöhetnek, vagy csak bizonyos alkalmakkor, és akkor is csak 1-2 ember
    - vajon mindenkinek higanyból (talán nem pontosan az, mindegy) van a vére, aki a másik világból való? mert bizony Peternél nem ez a helyzet

ezek között van pár plot-hole is, amik azt a célt szolgálják, hogy izgalmasabb legyen a sorozat, szóval bőven megbocsájtható :)

köv. rész január 7-én :(((((
  • Micsu
    szünet előtt azért valami komoly cliffhanger nem ártana :P
  • asd16
    Elég korrekt rész volt!
    Nálam szerencsére nem volt gond az evéssel, sztem volt már ennél gusztustalanabb rész is a 2 évad alatt!Pl.:az óriás influenza virus :S
    Szünet lesz itt is?Ha igen mennyi időre kell nélkülözni?
  • ForzaInter
    Fringe (FOX, 21.00) – 6,94M – 4.2/7 (2.5, #T6)

na végre elindult felfelé a fringe, közel 7 millio néző, remélem még tovább növekszik, bár már az is jó ha ezt a szintet tartja.
  • ProGabe #915
    nagyon jó az új rész! egy jó tanács, hogy ne kövessétek el ugyanazt a hibát, amit nekem sikerült: ne evés közben kezdjétek el nézni :)
  • akyyy
    de nincs szünet!
  • ForzaInter
    de ez le van maradva nem?
  • akyyy
    nézzed a magyar sugárzással egyidőbe akkor nincs szünet:D
  • ldavid
    sorozatra gondoltam, van bőven
  • ProGabe #910
    szenkszgiving miatt
  • Monoton
    Menjetek el sétálni, és közben figyeljetek hogy nem követ-e a megfigyelő :D
  • Kandurex
    mit, tvt? :s
  • ldavid
    addig nézzél mást
  • ForzaInter
    faszomat már, supnat is szüntet, flash forward is, most tölteném le fringet, erre ez is szünetel:@@@@@v
  • Monoton
    V :D
  • ProGabe #904
    nem, jövő héten már lesz új rész. amúgy hol van ilyen hosszú szünet?
  • Shep
    A Helyszínelőkben, meg a kültéri kamerában látható egyik kocsi tükröződéséből visszafejtették az elkövető képét, az is marhaság, de szerinted ez kit érdekel? Mindenki tudja, hogy a legtöbb film csak mese. Neked lehet erről nem szóltak.

Itt is szünet van januárig?
  • Herold
    Hahaha, arra én befizetek, mikor lesz ebből 6 évad.
  • ldavid
    hmm "A Fringe készítői már feltérképezték a sorozat első 6 évadját."
  • akyyy
    én még csak a 7. részt láttam:D most elég sok lett hirtelen a szabadidőm igy legalább ebbe utolértem magam:D
  • ldavid
    ennyi erővel minden videó=film

egész jó rész volt amúgy
  • gyonax
    Közröhej az a Star Wars nevű film.... méghogy fényből kardot na nehogymár.... Amúgy szerintem nem rossz sorozat, de a főszereplőt nem nagyon bírom...
  • Herold
    A sorozat nem film?
  • Micsu
    ", közröhej ez a film"

sorozat

egyébként nem tűnt fel hogy teli van baromságokkal az egész, scifi? most meg azon megy a vita hogy a kemerán látni a golyót istenem
  • Herold
    Komolyan, közröhej ez a film. Mindent tudnak a lányról, még azt is, hogy nincs priusza, de a lakcímén "még dolgoznak".
  • Zomil
    de amcsiban nagyon! jó minőségű kamerák vannak a köztereken, csupán azért, h meg lehessen figyelni a golyok mozgási pályáját :DDDDDD
  • Kandurex
    :) ..jól van az átlag amerikainak ez bármikor beadható,..nem mi vagyunk a felvevő közeg
  • Herold
    Persze, egy köztéri kamera felvételét kimerevítve látszik a lövedék, na ne szórakozzanak már...
  • Monoton
    Visszatérő szereplőként vezették fel azt hiszem, de lehet változtattak közben. Nekem annyira nem hiányzik a sztoriból.
  • Szolnokboy1
    lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem úgy volt, hogy a 2x1-ben bemutatkozott másik FBI ügynökcsaj váltja Charlie-t? mert azóta színét se láttuk.
  • ForzaInter
    most ha jól láttam 5,90 volt, azmár nem rossz, még egy kicsit emelkedne és felmenne 6 millio felé akkor már az jó lenne.
  • ForzaInter
    kurva jó rész volt:)
  • Monoton
    Sztem simán csak lemerült

Uhh, am. rohadt jó rész volt.