Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
????
😄

Bazinga!

Montanosz
jöhetne már a felirat 12 részhez, kiváncsi vagyok))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
a Massive Dynamic biztos rosz fiúk, persze a végén kiderül hogy kormány ügynökség és csak amerikát védik. én erre tippelek)))

kirol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom azért, mert az õ agyában vannak a csávó emlékei is.

ForzaInter
most néztem meg a 10. részt nagy volt😊

de van pár dolog amit nem vágok:S

az a kopasz ember aki szinte minden részben feltûnik, milyen szerepe lehet? és a Massive Dynamic mit csinál pontosan, miért akarják John Scott emlékeit? és vajon Broyles milyen kapcsolatba ban velük? és miért rabolták el Oliviát, vajon mit akarnak tõle? a Massive Dynamicnak az emlékei kellettek volna azt tudom, de ezeknek mi a céljuk vele😄

Yo, Bitch!

Montanosz
a 10 részben szereplõ idõgépes sztori tényleg valós mert a feltalálója tényleg egy beteg családtag miatt akart vissza menni az idõben. bár persze egyenlõre csak egy molekulát tudtak vissza vinni az idõben.
amúgy a sztorit már meg filmesítették)))

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
ahahahahah 😄😄😄
nagyon nagy 😊
gyors összefoglalónak is elmegy 😊

Bazinga!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
a helpben azt írják hogy a youtube video SRC címét radk a flash makróba
te a youtube video url -jét raktad be

Bazinga!

Chrisx
Pedig úgy csináltam ahogy a helpben írták, de most már mindegy.

akyyy
dehogynem mûködik, csak rosszul lett beszúrva😛

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Chrisx
Mégegyszer mert a youtube itt nem mûködik: Link

Chrisx
A mostani részrõl ez jutott eszembe: 😊

akyyy
Megcsináltam a bannert, de melyik legyen akkor benne fringe site, vagy ami a feliratokban is szokott lenni:
fringehungary

bár belefér mindkettõ, de akkor csinálhatok megint újra😄

Itt megnézhetõ, hogy nézne akkor ki az új, amint megvan a tárhelyem elérhetõsége😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
nah most néztem meg a maradék részeket, kb 4-et egyszerre, hát dúrva volt😄

most akkor nem lesz január 20ig uj rész?<#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shep
Hát az öreg nagy fazon az már biztos, nekem a srác szarkazmusa is bejön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ütött rendesen, de nálam még az "erekcióm van" viszi a pálmát <#nevetes1>

REAL MADRID

passatgt
azon én is szakadtam😄

Herold
- Walter, ébredj!
- Kell a szoba?
<#taps><#nevetes1>

SötétBarom
GJ. Hogy én mennyire utálok hétrõl hétre nézni valamit.. Fakit.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bulykin
pedig de😄
egyébként ez a 10.rész nagyon ütött, kiváncsi vagyok mi lesz a csajszinkkal😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#merges2> nemár <#confused>

REAL MADRID

precision
Fringe: On break, returns: 2009-01-20

Bazinga!

Herold
Most lesz a szünet?

Uhh ez nagyon jó rész volt.

REAL MADRID

precision
jó kis rész volt

milyen durva már hogy Walter idõgépet épített... ki tudja miket csinált még az öreg 😄

Bazinga!

ProGabe
az új rész 😮

az a durva ebben a sorozatban, hogy nem a nagy relevációk adják a "nézni akarom" tézis lényegét. tehát nem az van, mint Lostnál, hogy várjuk a nagy álleeséseket. nem azért, mert itt nincsenek, hanem mert itt valahogy megoldották, hogy tök természetesnek hassanak. valahogy most nem bírom jól megfogalmazni amit mondani akarok, nézzétek meg az új részt és rájöttök 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
egy misztikus sorozatnál miért lenne meglepõ ha nem egy konkrét személy küldözgetné a maileket? 😊 már eddig is kiderült egy-két durva képesség és mellékhatás... nem lenne meglepõ ha más állna a dolog hátterében, mint a logikus és reális magyarázat

Bazinga!

Herold
Vajon ki a tégla?
Ki küldözgeti az e-maileket Oliviának?

passatgt
6+2 8
6+2+7 15

Malakai
Elsõ epizód 627-es járata is az Oceanic Air járata volt. Meg sokan így-úgy átalakítják a 627-et 815-é, de ez már olyan mint a számmisztika, ha nagyon akarja az ember bármilyen másik számsorból is kihozza a 815-öt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kirol
Most ez mi? A 815-ös is ez a társaság?
Gondolom nem számít se így, se úgy.

passatgt
még a német börtönös részben a börtön neve Wissenschaft volt

a Wissenschaftler tudóst jelent😊

ProGabe
érdekes hogy nem vettem észre. igaz, a kopaszt sem szoktam 😊 de ez kibökhette volna a szemem, elég nagy betûkkel van rajta:

precision
😄D

Bazinga!

ProGabe
óóhohóó

ProGabe
na pont ezért - a legtöbben már biztos elfelejtették - írtam, hogy mutathatták volna azóta 😊

precision
tényleg! 😊
túl sok sorozatot nézek😄

Bazinga!

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

QuippeR
a Massive Dynamic laborjában csinálnak John Scott hullájával valamit talán még a második-harmadik rész végén.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

precision
"John Scottot valamelyik részben mutatták, ahogy fekszik valami laborban. gondolom azért történik az egész. viszont akkor megmutathatnák többször is"

Ezt hogy érted? 😊 John Scott halott. Nem fekszik sehol, vagyis a föld alatt 6 láb mélyen 😊 "Csupán" a memóriája, az emlékeinek lenyomata vetül ki Olivia tudatára. Vagy én maradtam le valamirõl? 😄

Amúgy a rész jó volt, Walter erection -ös beszólásán én is borultam 😄 A multkori részen gondolkodtam, hogy szerintem Walter esetében is az lehet mint Oliviánál, szal nem képzelõdött õ sem, hanem (ez msot fura lesz) saját emlékeinek nyomát látja. Valszeg magán is megcsinálta ezt a tartályos memória cuccot. Vagy lehet van egy ikertestvére 😊

Bazinga!

ProGabe
nagyon jó az új rész!

feltûnõen normálisan viselkedett végig az öreg. gondolom egyszerûen csak azért mert így volt kivitelezhetõ a rész

azért volt egy igazán ütõs pillanat:

- O-o....
- I just got an erection.

😄DDDDDDDdd

úgy-ahogy haladt elõre a fõszál is. John Scottot valamelyik részben mutatták, ahogy fekszik valami laborban. gondolom azért történik az egész. viszont akkor megmutathatnák többször is

kirol
Szerintem meg a Õ áll a háttérben:

ProGabe
komolyna mondom, nem lennék meglepõdve, ha az egész mögött a Dharma állna 😊

egyszer csak feltûnik a kopasz a szigeten, vagy valamelyik Lostie az FBI központban

kirol
Az valami részecskeb@sztató, és gondolom így tud átnyúlni az acélon.

Jaja még1x megnéztem és okés 😊 Csak elõször nem figyeltem hogy ugyanabba a tároloba teszi az almát és oda is teszi be a kezét.

REAL MADRID

QuippeR
falon átnyúlni nem ugyanaz, mint teleportálni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sztem a másik Walter ugyanolyan lehet mint Olivia-nál Scott ügynök. Biztos kiderül hogyan is lehetséges. Az a fickó aki végén szerepelt az az árúló ügynök a 1x07-bõl.

Am az almás trükk vmi teleportáló berendezés lehetett?

REAL MADRID

ProGabe
szerintem is nagyon jó rész volt. Waltert a diliház tette õrültté

azt hittem végén az lesz, hogy kijött vele a másik önmaga - aki gondolom az értelmes fele - is és még õrültebb lesz egy kicsit 😊

J.J. Abrams' science thriller picked up for full season; back nine episodes make season one 22 episodes long.