Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy érdekes az a 2. Walter -es dolog is. Nem hiszem, hogy õrült lenne, nem 100-as, dehát diliházban volt sokáig.
Ugye az évad nem 10 részes lesz?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amúgy elmondom neked, hogy az összefüggés a részek között a pattern, a minta, ami kb annyi, hogy a régi "csoport" amiben Walter is benne volt, kísérleti laborként használja az egész világot, és jönnek elõ a "képességek" a furcsa dolgok... egyes kísérletek jól sülnek el, mások nem, és durva mellékhatások vannak (pl felrobbanó nõ a vendéglõben)
amúgymeg J.J. Abrams -tõl ne számíts másra, a puzzlebõl mindig csak egy apró darabkát kapunk meg a sorozataiban (pl. Lost)
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Walter skizo lenne? Vagy mi ez a másik "énje" aki a diliházban volt? A másik, hogy a végén a fazon aki kiszedte az almát a falon keresztül az a diliház igazgatója? Mert nagyon hasonlít rá, de fiatalabb. Vagy csak én látom rosszul? 😊
Bazinga!
Nézd meg a Fringe Site oldalt, mint az elsõ magyar Fringe portált. Aki meglátogat az igazi Fringe hangulatban élvezheti az oldalt. Köszi!
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
Második kérdésem:
Remélem érthetõ voltam. 😊
viszont egy valamire szerintem nem gondoltak:
na ez tényleg csak szõrszálhasogatás volt, és egy ilyenen ennél a sorozatnál igazán nem kéne fennakadni. csak ugye ez figyelmetlenségbõl adódik és nem abból, mert nem tudják, hogy mégis mi történne, ha pl. valaki órák alatt megöregszik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
igy?(nem baloldal, mert ott csúnya sztem😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Bazinga!
Ez a szerepéhez tartozik hogy ilyen kifejezestelen arcot vágjon
REAL MADRID
Nem elég darkos? Bakker nézzél emogirl-öket a neten! 😊
Nehogy már egy kemógorl, vagy plázacica legyen már a fõszereplõ!
A nõ pont úgy jó, ahogy van.
Az apja története minek kellett?
Talán azért, mert már kezdik felvezetni, hogy õ is rosszalkodik a mintával kapcsolatos ügyekben.
HITMAN-t nem is láttam a mostani részben? Pedig figyeltem. Ti?
Meg sztem ha egy kicsit darkosabb lenne akkor még faszább lenne 😄
ügynöknek is pocsék, a dokit simán meglõhette volna karján mielõtt az.....
meg állandóan az érzelmei irányítják...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
REAL MADRID