Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na megnéztem a 8. részt, király volt. Annyira, hogy már megint elfelejtettem figyelni, hogy mikor tûnik fel a 47-es.

Amúgy érdekes az a 2. Walter -es dolog is. Nem hiszem, hogy õrült lenne, nem 100-as, dehát diliházban volt sokáig.

Ugye az évad nem 10 részes lesz?

kirol
Az jó!

MerlinW
Nagyon jó a nézettsége, nem lesz vége egy ideig.

[merlinw.org]

Bulykin
én meg azt mondom hogy összefüggéstelennek látszó epizódok ide vagy oda, akkor is fasza ha nincs összefüggésXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Malakai
Talán nem kéne rejtélyekre építõ sorozatot nézned, ha ez nem jön be.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
dejó, hogy csak így eldöntöd, hogy ha így megy tovább akkor (nem számít milyen nézettségi adatokat produkál amerikában) a FOX leszedi a mûsorról 😄 csak a te kedvedért 😄

amúgy elmondom neked, hogy az összefüggés a részek között a pattern, a minta, ami kb annyi, hogy a régi "csoport" amiben Walter is benne volt, kísérleti laborként használja az egész világot, és jönnek elõ a "képességek" a furcsa dolgok... egyes kísérletek jól sülnek el, mások nem, és durva mellékhatások vannak (pl felrobbanó nõ a vendéglõben)

amúgymeg J.J. Abrams -tõl ne számíts másra, a puzzlebõl mindig csak egy apró darabkát kapunk meg a sorozataiban (pl. Lost)

Bazinga!

Herold
Most már kezdenek kurvára unalmassá válni ezek az összefüggéstelennek látszó epizódok. Jó lenne végre kibogozni belõlük valamit a készítõknek, különben a sorozat nem éri meg a végét.

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ez jó kis rész volt 😊 egy-két kérdés felmerült... 😊
Walter skizo lenne? Vagy mi ez a másik "énje" aki a diliházban volt? A másik, hogy a végén a fazon aki kiszedte az almát a falon keresztül az a diliház igazgatója? Mert nagyon hasonlít rá, de fiatalabb. Vagy csak én látom rosszul? 😊

Bazinga!

Felhívás! Sziasztok, várom azokat a bátor embereket, akik szeretnének Fringe oldalt szerkeszteni, vagy a sorozatról írásokat készíteni. Az angol nyelvtudás javaslott, de nem kötelezõ.

Nézd meg a Fringe Site oldalt, mint az elsõ magyar Fringe portált. Aki meglátogat az igazi Fringe hangulatban élvezheti az oldalt. Köszi!
MerlinW
hádde hádde😊 Na jóvan..😊)

[merlinw.org]

Ez még úgy-úgy okés 😊 De aki rárakja a webcímét, na az még fel is idegesít.

REAL MADRID

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Csak kíváncsiság: a neved miért kell a banner-be? Láttál SG-n vagy bárhol máshol példát rá? Én sem írom rá soha... De a Te dolgod, ha a többieket nem zavarja... Szerintem csúnya és felesleges.

[merlinw.org]

kirol
Szerintem nem, csak zizi, és ismételte magát.

Darkerboy
Úristen mekkora jó rész volt ez az utóbbi... Ismét láthattuk kopasz barátunkat, aki ezúttal a reptéren tûnt fel. Vajon ki lehet õ? Mi a dolga? Még mindig nincs sejtésem. 😉
Második kérdésem:
Amikor tudósbácsika borotválta az alany fejét, akkor valami olyasmit kezdett el beszélni, hogy valahonnan ismerõs neki ez a kopasz... és itt a szavába vágtak, hogy "igen a fia popsija pont ilyen volt kiskorában". Nekem ez úgy jött le, hogy közben Dr. Frankestein nem is erre gondolt hanem Hitmanra, aki minden részben feltûnik.
Vélemény? 😄
Remélem érthetõ voltam. 😊

passatgt
pont ennél a sorozatnál lehet ilyeneken fennakadni, ahol minden apró kis részlet a helyén van, épp úgy mint a lost-ban😊

ProGabe
nem volt rossz rész, pörgött is, kicsit haladt is a sztori

viszont egy valamire szerintem nem gondoltak:

idõeltolódás. 😊 konkrétan nem tudjuk mennyi idõ volt németországban és amerikában, de úgy jött le a dolog, hogy ugyanannyi. pl. amikor mondja a csaj, hogy holnap reggel 8-kor lesz a kihallgatás, akkor egyrészt a nap vége van mindkét országban, másrészt ilyenkor 100-ból 99 esetben azt is megtárgyalja a két fél, hogy a másik országban hány óra van

na ez tényleg csak szõrszálhasogatás volt, és egy ilyenen ennél a sorozatnál igazán nem kéne fennakadni. csak ugye ez figyelmetlenségbõl adódik és nem abból, mert nem tudják, hogy mégis mi történne, ha pl. valaki órák alatt megöregszik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
Tegnap volt nem?

precision
nemrég jött ki

Bazinga!

Herold
Mikor jön a következõ rész?

akyyy
akkor jól van láttam😊

LasDen
de 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
Nem az a felrobban a kajáldába rész?

LasDen
mindenféle természetfeletti dolog volt, meg a doki is csinált vmit és a kölke végig rinyálta..... 😄 eléggé körülírtam hogy tudd nem??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
hát ez nem sokat segit. lehetne kicsit részletesebben?😄

ProGabe
igen, a hatos. gyógyíthatatlan betegség gyógyítása volt benne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
melyik az utolsó rész, a hatos? mi volt benne? nemtudom hogy láttammár,mert most el vagyok havazva a sorikkal😄

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

akyyy
mert a topik nevébe is benne van

Megnyitottuk kapuinkat, várunk midnen Fringe rajongót szeretettel! Fringe Hungary

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

kirol
Tényleg! Én nem láttam.

passatgt
minek a fox felirat?😊

precision
nice

Bazinga!

akyyy

igy?(nem baloldal, mert ott csúnya sztem😄

Ezekszerint már azt is tudjuk hogy nem csak ott vannak jelen ahol történik vmi különös.

REAL MADRID

passatgt

Ott a Hitman

Vagy át tenni bal oldalra 😄D

REAL MADRID

precision
ja meg hamár úgyis módosítod, a fox feliratot nem tudnád olyan színûre átírni mint a fringe felirat? vagy fehérre?

Bazinga!

precision
beteheted

Bazinga!

akyyy
szerintetek belerakjam bannerba? mert belerakhatom (nem kell sok módositás szerencsére)

passatgt
amikor találkozott Esterbrook-al ott van a háttérben

LasDen
nekem akkor is unszimpatikus...... .D

Mégsem rakhatnak be egy szõke cicababát fülig érõ mosollyal 😊

Ez a szerepéhez tartozik hogy ilyen kifejezestelen arcot vágjon

REAL MADRID

kirol
Én se értem, hogy mi a bajotok vele. Nekem szimpatikus, jól is néz ki.

Nem elég darkos? Bakker nézzél emogirl-öket a neten! 😊
Nehogy már egy kemógorl, vagy plázacica legyen már a fõszereplõ!
A nõ pont úgy jó, ahogy van.

Az apja története minek kellett?
Talán azért, mert már kezdik felvezetni, hogy õ is rosszalkodik a mintával kapcsolatos ügyekben.

HITMAN-t nem is láttam a mostani részben? Pedig figyeltem. Ti?

LasDen
nekem az egész csajjal van bajom.........unszimpatikus.....mindig próbál vmi érzelmet az arcára erõltetni, de nem megy neki......a mostani részben is az õ fasságai az apjával totál nem illet a történetbe......erõltetett szar volt......én nem kedvelem ennyi 😄

DjDano
Nem tudom miért fikázzátok a csajt... Ha nem lennének érzelmei, akkor gép lenne. Eddig mindig jól döntött, akkor meg mi a baj?

passatgt
én dutch-ra😄

LasDen
Jó hát az nem az õ hibája, hogy a scriptet így írták meg 😄 Én Kirk Acevedora kicserélném...... 😄
Meg sztem ha egy kicsit darkosabb lenne akkor még faszább lenne 😄

Montanosz
a csaj engem is idegesít!
ügynöknek is pocsék, a dokit simán meglõhette volna karján mielõtt az.....
meg állandóan az érzelmei irányítják...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/