3314
-
#966 azt használok. directvobsub filterrel. az a baj, nem mind1, milyen kodeket vagy programot teszek fel, videóvágások miatt, mert összeakadnak. -
Monoton #965 Igen, Cassone általában színezi a címet és a készítő nevét. MPC-al nézd :D -
#964 egyébként keresek felirato megjelnítő codeket, vagy nemtudom, ugyanis a rész nézése közben, az elején az egész képernyőt elfoglalta, hogy ez most bizony mitomén ki felirata, sé gondolom szinezi akarta a nevét, de aimt én használok, se a dőltet, semmit nem ismer, csak megjeleniti a feliratot, és igy a forráskodját láttam:
FFFFF <b> <c>, ilyeneket, de az egész képernyőt kitöltötte, ráadásul az "intronak" ami kedvence és enyhény szar volt.
nem programot keresek, hogy media palyer, meg k player, mert azokat használja az, akinek két annyja van, csupán egy kodeket. -
#963 sztem tök jó rész volt, de sztem ezt magyarba meg leadták azért volt ismerős:) -
#962 ezt a részt akár ki is lehet hagyni....teljesen érdektelen és rossz rész...nem hiába került talonba a rész szerintem :D télleg csak néző csalogató akart lenni..... -
#961 van már felirat. -
#960 haj - haj...még nem néztem meg, felirat híján...de elég ijesztő amiket írtok :( -
#959 nálam itt véget ért a sorozat. -
#958 gondoltam, hogy valami ilyesmiről van szó....elég szar rész volt amúgy is....hagytam is a fenébe.... -
El Protector #957 Bakker, agyfaszt kaptam, már bocsánat, még nem olvastam a spoiler-t, végig akarom nézni a filmet, hátha lesz erre valami magyarázat. -
#956 Nem jelölt spoilerért herélés jár. -
#955 Mé mi van? -
#954 itt a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!This was a good episode, but was out of continuity. The reason however, since people don't read press releases from Fox, is that this episode was originally filmed and set to air in season one. It was later buried because of episode number constraints placed on the show by Fox. The reason for fox airing the episode now is two fold; first of all, they wanted to match it up against Heroes to see how it would fare in the ratings in that time slot, and secondly because apparently some of the content of this episode will be relevant later on, possibly even this season. (Hence the twist)Kind of Ironic that the name of a buried episode aired later is "Unearthed" isn't it? Maybe not, we are talking about JJ Abrams here. This could all have been deliberate in the end...... -
#953 09:35 WWWWWHHHHHAAAAAAAAATTTTTTDDDAAFÁÁÁÁKKKKK??????????????????????????????
ilyen cifrát még életemben nem káromkodtam, most lestoppoltam. kimegyek, eltolok egy cigit, fej kiürit, és mégegyszer nekifutok ennek a dolognak... -
#952 most nézem éppen az új részt. 10-ik perc -> whaaaaaat? -
#951 mondjuk előző rész nézettsége már elég jó volt közel 7 millio -
#950 "Am. mi került csütörtökre?"
Fringe
tényleg! tehát ezen a héten 2 részt kapunk, utána marad minden, ahogy tavaly volt. ez tényleg csak nézőcsalogatás a FOX részéről, reméljük sikeres. mert ha ezek után sem javul a nézettség, akkor nyugodtan elmondhatják, hogy "mindent megtettek a sorozatért", blablabla -
Monoton #949 Ez jó hír, kíváncsi leszek a nézettségre. Am. mi került csütörtökre? -
#948 tölthető az új rész!
igen, most :) vagyis a sorozat átkerült a szintén visszatérő House utánra, ergo kapott egy kurva nagy esélyt! remélem ki tudják használni -
Zambrotta89 #947 kössz szépen, már alig várom az új részt.. -
Monoton #946 A héten már lesz új. De amúgy ha felmész a hivatalos oldalra ott írja. -
Zambrotta89 #945 mikor lesz a következő rész, tudja vki?megköszönném ha leirnátok, mert nem tudom. -
Monoton #944 Cassone is minőségi feliratokat készít, nem kell agódni :D -
#943 fail -
Monoton #942 HP fórumról:
Sajnos - mivel a Fringe számunkra a legrosszabb időpontban van - le kell adnunk a fordítását.
Egy ideig vártunk, hátha visszakerül a tavalyi időpontra, de maradt péntek reggel... mivel chetory ősztől iskolába jár minden szombaton, ezért folyton elcsúsztunk a fordítással, illetve nem tudtuk/tudjuk azt a minőséget produkálni, amit szeretnénk.
Cassone (One Tree Hill, Everybody Hates Chris, The Forgotten) viszi tovább a sorozat fordítását, aki beleegyezett, hogy mielőtt beküldi, átküldi nekünk, hogy a lehető legkisebb legyen a döccenő az átállásban.
Pár hónapja már próbáljuk megoldani, rengeteget töprengünk azon, hogyan lehetne, de... A szívünk szakad meg és sajnáljuk, hogy így alakult...
A Lost fordítását ez nem érinti, az februártól folytatódik. -
ldavid #941 szerintem elég sok baromság volt benne -
#940 Én néztem (2 évadot). -
#939 tűz? -
#938 Az volt a jó. Bár az utolsó évad elég gány lett, de a többi nagyon jó volt, régi kedvenc a sorozat. -
#937 nem néztetek sliderst- -
#936 Az is szénalapú élőlény. Az alapok közösek. -
#935 így van, mindkettő krumpli :)
nem pedig homo sapiens sapiens vs. nagyfejű nagyszemű ufonauta :) -
#934 Banánfagyit lehet, hogy nem, de a rósejbni és a krumplipüré látszólag még csak nem is hasonlít egymásra. Mégis krumpliból van mindkettő. -
#933 hát azért az "alapok" közösek, egy csomó minden adott
hogy fejezzem ki magam... szal pl ha van egy krumplid abból tudsz csinálni krumplifőzeléket, krumplistésztát de banánfagyit nem :) -
#932 Érdekes, az ilyen párhuzamos világ történetekben a többi párhuzamos világ mindig csak egy kicsit különbözik a miénktől. De ha egyszer nyilván eltérő fejlődési vonal megy végbe azokban, akkor az értelemszerűen már a "kezetektől" kettévált, tehát gyakorlatilag egy teljesen más bolygónak kellene lennie, gyökeresen eltérő életformákkal.
-
#931 szerintem több világ van, csak mindegyikhez más módon kell/lehet kaput nyitni...:D -
ldavid #930 engem meg csak az érdekelne, hogy mér csak 2 világ van? :D -
#929 felirat
nem Blaisect de jó :D én sem tudtam már már várni ...inkább megnéztem ezzel :D -
#928 én nem találtam a legújabb részhez feliratot :( -
#927 Saját ötleteimet írom és SPOILERESEN
Előre szólok mert lehet hogy beletalálok...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Szóval:
Szerinetm a Fringe-nek van egy komplett előtörténete már megírva amit majd később amolyan Flashback szerüen adagolnak be.
Szerintem korábban már volt harc a két világ között, miután Walter megnyitotta az átjárót.
Ekkor történtek olyan dolgok, hogy a két világból emberek mentek ide is meg oda is - és persze ezek a "higanyvérüek is". Ekkor látta előre Walter a jövőbeli eseményeket amikhez minden vezethet...és írta meg azt a bizonyos könyvet amit a mi világunk néhány embere szentírásként követ.
És ugye ekkor volt az hogy Walter fia - a mi világbeli Peter-ünk - meghalt és rabolta el a másik világbeli Peter-t. Ez mostanra teljes tény szerintem minden nézőnek.
Ám miután mindez lezajlott és Walter sikeresen elzárta az átjárót - és szedte szét a gépet - Belly kiszedette Walter agyának pár darabját és rejtette el mások agyában.
Valószínüleg Belly megpróbálta újra építeni a kaput valami oknál fogva és bár átkelt, vissza már nem tudott jönni. Ezért a Massiv Dynamic-ot is csak valami speciális kommunikációs eszközön keresztül irányítja - és beszél Nina-val is.
Még van pár ezer gondolatom ezzel kapcsolatban de azt most megtartom magamnak. :D