Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@sorozatjunkie
btw remélem lesz idõm és még ma meg tudom nézni az új részt :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Yo, Bitch!
kiszámítható volt, de ez nem baj, majd úgyis lesznek még olyan részek, amikor kapkodjuk a fejünket "most akkor mi van?" felkiáltások közepette :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Szerintem elég egy topik is, annyira nem hû de népszerû a sorozat hogy két topik legyen neki (371 hozzászólással szerintem nem az)
Másrészt, én nézni fogom tv-be IS, mert érdekel, a felirat nem tetszett, ahogy tele van reklámmal, plusz ha tv-be is nézem, akkor valamelyest támogatom a készítõket is, hisz az Rtl fizetett érte, és õka nézettségbõl derítik majd ki, hogy megérte-e, ha igen, megveszik 2. évadot is és igy tovább...
persze lehet a készítõk lófffa sem látnaík abból a pénzbõl, de elég nekem a tudat is.
Szökésé be lett zárva, igaz van egy közös lost, 24, meg szökés topik, aminek házigazdája én vagyok, de akik javarészt itthon nézik, nem igazán járnak sg-re, pláne abba a fórumba, igy már nem is nagyon "vezetem", persze szökést meg 24-et továbbra se fogom felirattal nézni, és nem kérek áttérítést.
lostot már igen, nem birtam kivárni:) még ha esetleg axn közölte volna, hogy nah, márciusba jön, de még nem adott hirt róla mikor fog jönni. ezért döntöttem a felirat mellet a Lostnál.
Heroes avagy Hösök topik azért van kettõ, mert mikor a tv2 bemutatta itthon, még amcsiba se volt közel se az elsõ évad vége, szinte nem sok kellet ahoz, hogy egyszerre menjen az évad itthon is meg külföldön is, de ilyen sose lesz:D
meg azóta már lement 3. évad is itthon meg kitudja mikor lesz, köszönhetõen a tv2 lámaságának, de páran vannak akik szintén tv2-õn nézik, és jó nekik a topik (persze jó lenne oda egy házigazda, aki látta feliratosan is, és tudja törölni a spoileres hozzászólásokat a f@szlámáktól)
Nem tudom mikor fogja az Rtl bemutatni a Fringe-t, ha februárba elkezdené, végülis lehetne ezen oknál fogva külön topik, de sztem végete fog érni az elsõ évad, mire itthon elkezdik, van egy olyan érzésem...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pl Prison Break (Fox) <-> A szökés (RTL)
akkor Heroes (NBC) <-> Hõsök (TV2)
...stb. :)
Bazinga!
REAL MADRID
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha lelek modit betetetem.
A rész amúgy nagyon jó volt, kiváncsian várom a következõt!
amúgy hülyeséget írtam, még nincs konkrét idõpont, kevertem a terminatottalXD sry, eddig csak annyit lehet tudni h valamikor tavasszal...még1x sry:D
legutóbb a rocktábornál fogott el rángógörcs, nem mintha effélét végig bírnék nézni feliratosan is(((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
az meg nagy félreforditás szinkronba, hogy melegszendvics helyett piritósnak fordítanak egy szót, hogy szinkronba legyenek a szájmozgások a hangokkal
azért a szinkronhangokra is kíváncsi leszek, leginkább Walterére
Bazinga!
REAL MADRID
de legalább mindenki izgulni kezdet)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
REAL MADRID