Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
õ alakította a LotR -ban Denethort:

Bazinga!
Fringe, On break, returns: 2009-03-17
a mostani rész egész jó volt:
nevezhetjük ezeket az embereket a patternnek is, és amiket eddig láttunk balul elsülni azok az a kevés % ami még belefér, baki címszóval
amúgy az csak számomra egyértelmû, hogy azt a könyvet Walter írta anno? mindenhez köze van, lehet régebben õ kezdte el a felkészülést a háborúra vagy ahogy a könyvben nevezte az "apokalipszisre"
Jonesnak nem csak azért volt megtisztelõ találkozni Walterral mert õ csinálta meg a teleportot, hanem azért mert szerintem õ az egész "mozgalom" atyja, kitalálója
waitin' for the next episode :)
Bazinga!
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Javított nincs belõle? De hogy sikerül ezt elérni? Csak felveszik digitálisan amcsiban és kész nem? Vagy még munkát fektetnek az elrontásba?
Ezek mit jelentenek?<#pardon1>#pardon1>
btw 720p CTU blokkosodik és out of sync az utolsó 10 percben
REAL MADRID
1x12
1x11
1x10

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
REAL MADRID
én meg azt hittem már megnéztem az eheti részt, oszt msot ugrik be, az a multheti volt, mert akkor elfelejtettem, húzom is le:D
Yo, Bitch!
lostnál pl volt olyan évad hogy cancelezni akartam, de évad végére akkorát ütött hogy azóta is az egyik kedvencem
Bazinga!
Abrams abban jó, hogy felismeri a jó ötleteket és a tehetséges embereket, akiket aztán maga köré gyûjt, nagyon okosan
tudvalevõ, hogy a Lost 2 alappillére (most már)Lindelof és Cuse. itt meg Orci és Kurtzman /amúgy a Lost alapötlete egyes egyedül egy Jeffrey Lieber nevû úriembertõl származik/
sorozatoknál a lényeg az executive producer(ek) és a showrunner. õk mondják meg merre menjen a sztori, mik legyenek egy-egy rész alapjai. az írók "csak" ezek segítségével írnak egy szkriptet
amúgy meg ez a semmi köze a sorozathoz az ötletgazdának erõs túlzás volt
az hogy nem rendezett több részt, istenem... az alapokat õ fektette le, mint ahogyan a fringenél is
Bazinga!
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
pl Lost most jár az 5. évadnál, de van olyan dolog pl az 1. évadból amire még nem kaptunk választ :D
Bazinga!
Lehet, hogy elõbb-utóbb fény derül az összefüggésekre, csak kérdés, hogy a sorozat bírja-e addig nézettséggel.
a köv rész pörögni fog, ahogy elnézem. de nekem nem ez kéne igazán, hanem az, hogy magával a patternnel foglalkozzanak. massive dynamics, kopasz csávó, robotkarú nõ, stb
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Yo, Bitch!
kell néha ilyen rész is, ahol vmi jellemváltozást vagy mélyebb jellemábrázolást láthatunk
Bazinga!