3314
-
#1006 hát nem egészen az aktuális részhez írtál... max. az aktuális részben történeket felhasználva közölted a mondandódat, aminek kb. semmi köze a topik témájához
lassan hívok egy moderátort, ha tovább megy itt az off meg a flame -
#1005 -
#1004 -
#1003 DjDano jött ide, aki sosem járt még azelőtt ebben a topikban, offolni, én azelőtt az aktuális részhez írtam hozzászólást -
#1002 ne kezdjük el gyerekek...
f*szkivan hogy mindenhol ezt kell olvasnom...
akyyy: megvannak a megfelelő fórumok ahol elmondhatod a véleményed a témáról... itt senkit nem érdekel, mert ez egy sorozat topikja -
#1001 Nem én vertem tanárt! -
#1000 Neked beadnám az tuti! -
#999 hát szerintem az az egésznek az "alapja", az a főszál
nyilván most háború készül a két dimenzió között, és most az előkészületek vége felé jár a dolog... bármikor megoldódhat a szabad átjárás a "tömegek" számára és akkor lesz itt ihajj meg csuhajj :D
csak a készítőkön és a nézettségen múlik, hogy hány évad lesz :) -
ldavid #998 a másik világba átjárós storyt vajon hány évadon át fogják húzni? -
#997 sejtem mire gondolsz...
én is azok közé tartozom akikre gondolsz... pusztuljak én is mi? :P
no mind1. flamelni, offolni nem szeretnék. maradjunk a témánál ha lehetséges... -
#996 Ilyen méreg de jó lenne most idehaza -
#995 valóba nem volt rossz rész
de voltak már jobb epizódok is :) -
#994 szerintem jó volt a legutóbbi rész, ráadásul országos 4-ik legnézettebb sorozat volt! persze mindezt úgy, hogy a legtöbb konkurens csak ismételt, így ez a sovány 8.9 millió is elég volt egy ilyen helyezéshez -
#993 akkor sux -
#992 majd holnap.... -
#991 hol a fenébe van a 14-es máár? vagy el vagyok tájolva? -
#990 14 -es rész címe elég durva... :)
valszeg kiderül az amit már régóta tudunk
13 -as nem volt annyira rossz -
ldavid #989 13-as jó volt, de kezdhetnének már végre valami a fő szállal -
ldavid #988 ebben az évadban először találtam meg magamtól egy observert :D
amúgy nekem se nagyon tetszett a rész -
Micsu #987 Ez bőven jó volt, főleg úgy hogy ez volt a tényleges 12. rész -
#986 ez is szar rész volt fúúj -
#985 2010-Jan-14 Fringe 02x12 Johari Window
2010-Jan-21 Fringe 02x13 What Lies Below
2010-Jan-28 Fringe 02x14 The Bishop Revival -
#984 ez a mai elcsépelt de nagyon kellemes rész volt, ötös alá :P -
ldavid #983 szerintem se -
Micsu #982 minden rész végén van egy minimális cliffhanger akár kapcsolódik a fő storyhoz akár nem
egyébként úgy is megint a feleségét akarná megölni, erre megint nem fognak elbaszni egy részt -
#981 végét láttad?:/ -
Micsu #980 nem varrták el?
ez egy filler rész volt az első évadból nem hiszem hogy számíthatunk folytatásra -
#979 az biztos hogy nem varrták el és elég durva a skill szoval tuti to be continued... valami abbol még lesz!
Maya zvezdochka! -
#978 hát én is nagyot néztem :D
de azért a #959 -es reakciót _ENYHE_ túlzásnak érzem :D
én rögtön levágtam, hogy ez egy korábbi rész amit nem adtak le, de majd fontos lesz vmi miatt
no para, no rinya gyerekek :) -
Micsu #977 +1
ez így moslék a köbön, beveheti a végét kurtzman meg ábrahám -
#976 lehet, hogy a FOX kiírta közvetlenül előtte, mi a szitu, csak a releasből maradt ki. vagy a franc tudja. a lényeg, hogy pénteken új, második évados rész -
#975 Senki nem sipákolt volna, ha egyszerűen a film elején odabiggyesztik fekete alapon, fehér betűkkel, "1 évvel korábban". -
#974 Én néztem már nagyot mikor megláttam ... (tudjátok). Aztán lassan csak összeállt a kép, hogy ez valami első évados rész lehet és ahogy látom igazam is lett, de ilyen hülye húzást még nem láttam. Na mindegy majd a rendes rész remélem kárpótol, bár nekem ez a rész is tetszett. -
#973 na megvan, ugyiutnik amit eddig használtam is valahol be lehet kapcsolni ezt mert ezen a gépen meg szines. a sorozatnézős letöltös gépen van valami kavarás, majd megnézem mi. -
#972 tudom nem programot kérsz, de a vlc-t ajánlom, kodekekbe nem fog bezavarni, video vágást stb. maradhat ugy, a sorozatokat meg nézd vlc-n mert az kezeli ezeket(felirat szinezés, stb.) :) -
#971 jó, hogy szarban van a sorozat és nézőket kell szerezni, de eközben a folyamatos nézőket hülyére veszik. aki nem tudja a hátterét ennek a dolognak, az meg les mint Rozi a moziban. szerintem ezzel csak kevesebb néző lesz, nem több. eddig is csak egy olyan "egynek elmegy" kategóriás sorozatnak tartottam, de most átugrott "egynek se megy el" kategóriába, így én be is fejezem. -
#970 Köszi. Így már érthető. Töltelék résznek azért elment. -
#969 Mé mi van? -
#968 #954
még tavalyról megmaradt talonban részt adtak le....ez az egész csak azér volt, hogy nézőket szerezzenek a sorozathoz....majd csütörtökön folytatódik tovább rendesen.....
-
#967 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a franc van most (10.perc környéke)??? Elnéztek valamit odakint, rossz részt adtak le? Olivia már kinyírta nem? Vagy nekem maradt ki valami? Az előző rész végét folytathattál volna, hogy Walternek mégis valahogy visszajött a "jobbik esze". Legalább is az utolsó képkockákból erre tippelek.