3314
-
Phat Smoker #1046 nekem is tetszett az új főcím, bejövős :) -
#1045 Köszi a feliratot :)
Nagyon jó rész volt, bár igazábol a nagy részét már tudtuk, de mégis tetszett. -
#1044 Fringe 2x16 [HUNSUB] ~~~ Beküldve...
Elérhető Hosszupuskán ; Feliratok.hu -n ; illetve Az Oldalamon...
Jó Szórakozást! -
#1043 Nagyon oldschool így a zene, de gondolom csak erre a részre vonatkozott:). jó kis epizód volt, megkaptuk a válaszokat nagyon sok mindenre. -
sirdond #1042 jó kis chipmusic lett az új főcimzene, nekem tetszik :D -
#1041 jé mit leltem fel :))
Fringe.S02E16.HDTV.XviD-LOL -
akascha #1040 Sziasztok!
Tudja valaki,hogy az RTL klub műsorra teszi-e a 2. évadot? És ha igen mikor?
KÖSZI! -
Monoton #1039 De ez a párhuzamos világbeli Broyles -
#1038 kibaszottul kiábrándito, egy világ omlott össze bennem. Broyles ne énekeljen má vazze... -
#1037 tudtam, és összeillenek amúgy, szép pár -
ldavid #1036 szerintem színésznek jobb :D
azt tudtátok, hogy Anna Torv férje Mark Valley aki Johnt játszotta? -
#1035 Ejha, ez a mélyhangú szerecsenember tud énekelni? -
Monoton #1034 Ezek reklám dalszövegek? :D -
#1033 vadafakk?!?! -
Monoton #1032 Április 1. elvileg. -
#1031 zseaaar :)) és mikor indul a maradék a másodikból? -
Monoton #1030 juppijáé :D -
ldavid #1029 3. évad berendelve -
#1028 Megmondom mi lesz. A folytatásban lesz néhány rész, amelyek lazán kapcsolódnak a Mintához (mint eddig), és ha szerencsénk van, az évad utolsó része megint vmi cliffhangeres/párhuzamos dimenziós történet lesz.
De bárcsak tévednék, és nem lenne több töltelék rész, hanem rátérnének a főszálra. -
#1027 mikről beszélgettek ezek a riporterrel... :D
"I don't think I've ever burped out loud in front of anybody in my life. I don't think I've ever heard my mother fart. It just doesn't happen." -
#1026 én inkább dugnám
-
#1025 egyem a szívét :) -
#1024 nahát, nahát, nahát
http://www.esquire.com/women/women-we-love/anna-torv-nude-0310#img -
#1023 ez nagyon rendben volt..kíváncsi vagyok hogyan viszik tovább ezt a szálat :D -
#1022 Hát ez brutál rész volt, most néztem meg..
Április 1. de messze van.:((((( -
Monoton #1021 Az egy "special" resz az 1. evadbol nezocsalogasnak szantak. -
#1020 most néztem a 2x11-et, és Francis benne van mintha semmi nem történt volna vele...wtf? -
#1019 "The Fringe returns on April 1st at 9pm on FOX."
Forrás -
#1018 április 1-ig szünet... -
#1017 hát igen, most már teljesen biztos....
nagyon jó rész volt! (Y) -
#1016 whoaw!!! de durva lesz!
ez a winter finale tényleg mi a pöcsöm? :( megint szünetre megy? hisz most jött vissza onnan... vagy ennyi az évad? hol is van már az az idő, amikor még max 1 db 1 hónapos szünettel leadtak 22 részt a sorozatokból...
most már több szünet van kb mint hasznos műsoridő -
#1015 köv. rész promo, spoiler warning!
jónak tűnik. "winter finale" wtf? :S -
#1014 amugy ennek talán már lesz valami köze a főszálhoz :P -
#1013 nem remake, az első pár rész után a sztori teljesen más irányt vesz mint az alap sorozatban
akyyy: pszt! az anime is off. de nem vált ki indulatokat, nem gyűlöletkeltő... flame != off -
Monoton #1012 Ne offoljatok pls. -
#1011 manga? azt tényleg nemtom hogy jön ide... -
#1010 FMA alap. néztem egy darabig az uj szettet de egy bazinagy REMAKE nem?
Fullmetal Panic kellene uj, főleg Fomoffou! yeah -
#1009 Most a manga hogy jön ide? Volt tán valami rejtett anime-elem az utolsó részben?
*manga, anime. nekem ugyanazt jelenti, elnézést ha mégsem így lenne, nem ismerem ezt a fajta "mesét" -
#1008 :)))
Shippuudent én is szoktam nézni, meg a Full Metal Alchemist: Brotherhood -ot is. Ha utóbbit nem ismered, az mrma.hu -n fentvan az eddigi összes rész égetett magyar felirattal. Érdemes nézni :)
Következő rész címe Jacksonville. Link. Óvatosan mert kis kedvcsináló is van írva a részhez ami spoilert tartalmaz. -
#1007 na kussaljatok csicskák, off vége. mi lesz a heti rész cime? rohadjak meg, emiatt a sori miatt jobban várom a hétvégét-pénteket mint amugy simán :) meg naruto miatt is de ezt nem mondom el mert akkor nem vagyok sikeres XDD (amugyse de igy még kevésbé).