Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak most a fringet elkaptam.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
http://www.youtube.com/watch?v=l-_jx_a_seI&feature=related
ezekbe nincs robbanás? nem árulnak el dolgokat? látszik nem értesz a promózáshoz, csak fikázni tudod a dolgokat😄
a hangok is jók, a néger hangja meg lehet bármi, annak a szinésznek az eredeti hangja is eléggé siralmas😄
egyedül ami nekem nem tetszett az a robbanáskor való sikoltozás a csajnak.
de igy nem fog akkorat utni , mint nalam utott.
mert ez engem elegge mglepett.
de mind1
ezert nem nezek tvben ilyen dolgokat😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
REAL MADRID
de itt meg lelovik a "poent"
habar
mindig ezt csinaljak
kurvara gaz
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
istenem
De Oliviáé nem rossz.
Az operációs rendszeren is túl...
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2009-Apr-14 Fringe 01x16 Unleashed
2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams
[merlinw.org]
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
lehet nem is Lance Reddick-el fogtok beszélni, hanem egy rtl-es emberrel, aki így promózza a sorozatot😊
majd ha meglesz az interjú szerintem nyugodtan linkeld majd be 😊
Bazinga!
remélem nem basszák el a szinkronhangokat...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Másik: azoknak, akik nem olvasnak minket, a Fringe Hungary interjút készít Lance Reddick-el, aki Broyles-t játsza a sorozatban. A hozzá intézett kérdéseket vasárnap délig várjuk az olvasható módon és helyekre 😊oldalon
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
desmond mobay, inkább rabruha nélkül fura nekem.d
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID

REAL MADRID
felesleges 2009-ben azon fennakadni, hogy valamit "loptak" valahonnan. ha a szórakoztatóiparban valami egyedit tudsz alkotni, hullanak az öledbe a milliók. egyre kevesebb erre a példa, ennél nincs is egyértelmûbb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a matrixban meg szó sem volt ilyenrõl, csak ezzel érzékeltette Smith hogy abban a világban õ az atyaúristen, ha akarja benöveszti a száját
ilyen erõvel nagyon sok filmre rá lehet lopni hogy ötleteket lop
Bazinga!
REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja a könyvet tuti õ írta.
Sztem ezt a párhuzamos világ dolgot még korai kijelenteni, bármi lehet még ebbõl.
Kíváncsi vagyok mi lett Jones-ból, meg arra is hogy Bell-nek mi a szerepe az egészben.
REAL MADRID
REAL MADRID