3314
-
Csak77 #1086 Miért lenne logikátlan? Nem értem. Gondolom azok akik kiszedték az itteni Walter agyából a darabokat, az ottani Waltert is akadályozzák valamilyen módon. Vagy egyszerűen valóban most jött rá, hogyan tudja megoldani, elvégre ott nincs Spock neki segítségként. De meg fogjuk tudni hamarosan, mert pár rész és évadzáró! -
#1085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nekem nem tetszett Peter "pálfordulása"... persze érhető valamilyen szinten, de akkor is...
és had említsek meg 3 bakit v. logikai hülyeséget a mostani résszel kapcsolatban :D
1. a fazon ruhában kel fel a hullazsákból, pedig a hullaházba meztelenül szokták vinni a holttesteket, ahogyan a körülötte lévő összes hulla pucér volt :D de ez csak szőrszálhasogatás, nem is lényeges
2. azon konkrétan felröhögtem, hogy Olivia leoszt egy headshotot csak azért, mert a fazon mobilon hívja a felettesét... GG :|
3. Peter irreálisan kis dologból jött rá _mindenre_, ok, nem szedte szét a "hullám", ebből rögtön rájön, hogy nem innen származik, az anyja öngyilkos lett, és pont emiatt... :)
no mind1, várjuk a következő részt. -
ACE #1084 És ennyi idő alatt sikerült neki? huszonvalahány év? Ez elég logikátlan lenne... És tulajdonképpen ott volt a gyerek, ennyi erővel mindjárt át is hozhatta volna a kapun. -
Csak77 #1083 Bishop akar átjönni a gyerekéért, szerintem ez egyértelmű! -
#1082 jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezdjük a végével: akit belőtt Newton, talán az volt, aki át akart jönni, és ez láthatóan sikerült is neki, csak Bishopék miatt kicsit szarul volt, és ezért kell stabilizálni? (de szép mondat :D)
szerintem a másik dimenzióban élő Walter keveri a szart ("kicsit" dühös lehet a másikra), és talán ő volt ott a hídon
jó, hogy valamilyen szinten - lezárták Walter szenvedését Peterrel kapcsolatban -
#1081 Fringe 2x19 felirata beküldve ide-oda...
Letölthető HOSSZUPUSKÁRÓL | FELIRATOK.HU -n, illetve a CASSONESUB-on!
Jó Szórakozást! -
#1080 *sigh*
Épp erről beszélt. Hogy csak akkor tudná elmondani Peternek, ha tudná, hogy Isten megbocsátana neki. Megtörtént. El fogja mondani Peternek. :) -
ldavid #1079 a másik világban már egy olyan ablakot csináltak amin átlátnak az Enterprisera -
Monoton #1078 Hívhatod nyugodtan Spock-nak is :D -
Csak77 #1077 Jó, William Bell... :) De milyen poén lenne ha kiderülne, hogy van egy saját űrhajója is, úgyis okosabbak mint mi. -
Micsu #1076 "Star Trek faszival"
-
Csak77 #1075 De el fogja mondani, mert volt valamelyik oldalon olyan háttérvideó, amiben lehett látni amikor Peter a Star Trek faszival forgat közös jelenetet... szóval, gondolom újra átmegy a másik világba, vagy az a faszi jön ide. -
ACE #1074 Nem, ez azt jelenti neki, hogy amit tett, azt megbocsátotta Isten, és ezért nem fogja elmondani... Már nem lesz bűntudata, mert megbocsátottak neki... -
#1073 El fogja, hisz az volt a jel, erre várt:) -
#1072 érdekes rész volt, nekem ez is nagyon tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azér Walter mekkorát nézett a végén, mikor kapott egy fehér tulipánt :)
no de mostmár tényleg elmondhatná Peternek, haladjon már a cselekmény :) -
#1071 elég szar ötlet volt, nemtudtam most ezt hogy. -
#1070 "Első évados" rész volt , allitolag nézőcsalogatónak adták le a masodik evadban. -
#1069 nemtudjátok véletlen hogy a 11 vagy a 12. részben a második évadban hogy került elő az a fbi-os csávó, akinek a testét egy alakváltó felvette és megölték? -
#1068 Remek:) -
#1067 Nem tudok se arrol hirt, h vége lenne, se arrol h nem. Szvsz nem rossz a nézettsége, szoval nagy esély van arra, h lesz 3. évad, én még nem unom :D -
#1066 Nyugi, már be van rendelve a 22 részes 3. évad... -
#1065 Thx.
Jó kis rész volt ez is, a végén egy jó fordulattal. Tudni lehet hogy ez az utolsó évad vagy lesz még? előző részekben volt hogy nagyon belendült a főszál, de most vissza lett fogva, na nem mintha baj lenne, mert még sokáig szeretném nézni ezt a remek sorozatot. -
#1064 Fringe 2x18 felirat elérhető HOSSZUPUSKÁN ||| FELIRATOK.HU-n ||| és a CASSONESUB-on!
Jó Szórakozást! -
#1063 áhá :D
igy már valóban :D -
#1062 azt én is észrevettem hogy diana kruger, mikor mondta gorlami az nekem is ismerős volt vhonnan, de nem jutott eszembe honnét:d pedig a filmet láttam és az egyik kedvencem -
Cvd #1061 Az első áldozat, a szőke ügyvédcsaj Diane Kruger, aki a német szinésznőt is játszotta a B. Brigantikban. Amikor a lámpánál a telefonban találgatják az onkológus nevét, akkor ő mondja hogy valami "Gorlami". A B. B. egyik legjobb jelenete volt amikor Diane Kruger karaktere be akarta csempészni a három amerikait olasz filmesnek kiadva a mozielőadásra, ott Brad Pittet mutatta be mint Enzo Gorlami-t, a híres olasz kaszkadőrt a német tisztnek. Itt a Fringe-ben még látszik is amikor kimondja a nevet hogy el is mosolyodik rajta, szvsz az spontán volt mert egyébként a szerep szerint minek vigyorogna rajta? -
#1060 hát az most nekem sem esik le... :D -
#1059 Mire gondolsz? :D -
Cvd #1058 Ügyes volt benne a Becstelen Brigantik utalás.:) -
#1057 Elkezdtem nézni és ááááááá az eleje rohadt gusztustalan. -
#1056 Köszi ismét nagyszerü volt a felirat :)
Még mennyi rész van hátra? Kiváncsi vagyok merre fog elindulni a cselekmény. -
#1055 már megnéztem angol felirattal, de köszi a többiek nevében is -
#1054 Fringe 2x17 [HUNUSUB] ~~~ Beküldve...
Elérhető Hosszupuskán, Feliratok.hu-n, illetve az oldalamon!
Jó Szórakozást! -
#1053 amúgy ez a két világ csak szerintem hasonlít egy picit a lostra?:D -
#1052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belly jófiú. Ez már kiderült. Ráadásul egy másik univerzumban van.
Szerintem aki megkeresi ezeket az embereket, nem más mint a másik világbeli Walter Bishop. Így áll bosszút a fia elrablásán...szerintem. Nekem ez lenne értelemszerü, már amennyire ilyen dolog értelemszerü lehet. :D -
#1051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na vajon ki az aki felkeresi a régi jacksonville -i gyerekeket, hogy aktiválja őket? nem lennék meglepve ha Bell lenne a dolog mögött
végre elmondhatná már valaki Peternek az igazságot... kíváncsian várom mi lesz a reakciója -
#1050 szerintem is jó rész volt, a retro főcímzene is büntetett :DD
#1047:
látom nem nagyon tudod értékelni a drámát, a jellemábrázolást :) én egy percig sem unatkoztam, hiába nem volt benne sem akció sem patternes torzszülött vagy képességgel rendelkező -
#1049 Nagy vonalakban igen, de azt hogy pontosan hogy kapcsolódtak össze a dolgok azok most derültek ki. Az előző rész után mi másról szólhatott volna mint hogy megmagyarázza részletesen a dolgokat. -
ldavid #1048 kurvajó rész volt, már majdnem sírtam (lehet le vagyok hangolva) -
#1047 Hát szerintem haláli gyenge és unalmas rész volt, mert szinte már mindent tudtunk, kár volt erre egy egész részt áldozni.