Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sztem mehet együtt. max aki rtlnen nézi nemtud spoilerezni, de szinte elég egymás nyakán vannak a részek, hamar behozza rtl a lemaradást végülis õk nem tartanak több hónapos szünetet:D
én alegutolsó részbe gonodlkoztam hogy vajon volt e mert én nem láttam, biztos az építkezésen volt, erre jött a vége, és pfff:D
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ProGabe már csak ilyen gazdaságos fórumozó. <#zavart1>#zavart1>
REAL MADRID
"Te se vetted észre? HÁHÁ"
mit?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2009-Apr-14 Fringe 01x16 Unleashed
2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams
2009-Apr-28 Fringe 01x18 Midnight
2009-May-05 Fringe 01x19 The Road Not Taken
2009-May-12 Fringe 01x20 There's More Than One of Everything
[merlinw.org]
REAL MADRID
Eddig a sonkafõzéssel, a tojásfestéssel, meg a bevásárlással foglalatoskodtunk. Még nem tudjuk, hogy ma este elkészül-e a felirat, szóval inkább vasárnap délelõttöt mondjuk biztosra."
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
katt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
You\'ll Never Walk Alone
A PB-vel nekem az volt, hogy elsõ évadot megnéztem, és akkor részemrõl az a sori kész is volt. a többi évadát nem néztem, nem is érdekelt.
Az egy oldalról tényleg jó hogy hosszú lesz így a Fringe, de amit feljebb állítottam, az bármikor megeshet...
You\'ll Never Walk Alone
az 1x16 promója meg szintén üt
Nem tudom, de szerintem ez a gyerek MAGA AZ OBSERVER. Szinte biztosra veszem hogy õ az...pláne a végén ahogy sasolták egymást
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amúgy a massive dynamic használja õket. pl. a beléptetõrendszereinél
talán nem jár úgy, mint a TSCC
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amugy kár hogy a 3D feliratok nem magyarok. Biztam bene, hogy úgy lesz mint a Hõsöknél.
Nincs gond semmivel, sõt, még vagdosva sincs az egész, pedig az álleszakadás azért dúrva volt most is:D
Amugy mik ezek a kék almák, meg mindenféle szimbólumok? az angolba ezek ki vannak vágva, csak néha lehet észrevenni, de itt ugye "vágatlan".
Biztos van valami jelentõsége, csak ugye a wareznak köszönhetõen ezeket mi nem látjuk:(
plusz várható a kopasz fickó megjelenése itt?:d mert akkor figyelem. eddig nem vettem észre.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amugy érdekes egyre hamarébb itthon vannak a sorozatok a kereskedelmi csatornákon is ( SzülFel, House, tavaly nyáron a Szökés)
Tv2 volt eddig igy a Hõsök elsõ évadával, de most elég hamar itt lett a Fringe:) remélem sikeres lesz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"