3314
-
#1247 RTLen 18+ba adják le. Loal. -
#1246 -
#1245 Mondjuk ebből az is kiderül, hogy mi ugyan azt nézzük mint te xD -
#1244 lepuktam -
#1243 :D és télleg :D -
ldavid #1242 onnan lehet tudni, hogy Merlin miket néz, hogy mindig beírja a topicokba a premierek dátumait :D -
#1241 2010-Sep-23 Fringe 03x01 Olivia -
lost90 #1240 Köszi, remélem mások is megtalálják az oldalt. -
#1239 Nagyon jó. -
lost90 #1238 Sziasztok ismét kinyílt a Fringe Site . Mostantól vadiúj oldallal várunk benneteket: http://fringe.weboldala.net
FRINGE WEBSITE -
#1237 csütörtök, szeptember 23.
9:00-10:00 PM: FRINGE (évadpremier) -
#1236 jaja, régi hangja jobb volt :( -
#1235 Hát nem tudom srácok... Nekem tetszettek az első évad szinkronhangjai! Egyedül azt sajnáltam, amikor a doki hangját megváltoztatták évad közepén! Sztem az első szinkronhang sokkal jobban illett hozzá! A fordítás minőségéről sajnos nem tudok nyilatkozni, pont ezért nézem szinkronosan! :D -
#1234 Hú de utálom az ilyen baszott nagy cliffhangereket. -.- -
#1233 véletlen én is odakapcsoltam most... tényleg borzasztó
bár hozzá kell tenni, hallottam már rosszabbat is... pl IT Crowd (Kockafejek) szinkronja és fordítása kritikán aluli... -
#1232 kész megkönnyebbülés volt a második évad az első ( szinkronos) után, angolul. :D -
#1231 Ez a szinkron egyszerűen borzasztó. Komolyan mondom, rossz hallgatni. -
Monoton #1230 Teljesen rosszul tudjátok. Ezt a részt nézőcsalogatásnak szánták, még csak nem is a szokásos időpontban adták le. -
ldavid #1229 a fox mindig is ilyen hülye volt, nem a sorozatot minősíti -
#1228 hát akárhogy is van, ez elég nagy fail, így saját magához a sorozathoz nézve :S :) -
#1227 Az a resz az elso evadhoz keszult de nem adtak le anno - mar nem tudom miert - aztan igy a masodik evadba raktak mint egy filler reszt...kar hogy qrvara kiugrik a tortnetvezetesbol meg mindenbol azaltal hogy Charlie el es stb....de ez van. :) -
#1226 2. évad 11. részben mit keres Charlie???? nem úgy volt hogy igencsak megmurdelt? :| -
#1225 "Ez az eszköz nem hazai" Nem hát -
ldavid #1224 szerintem Walter és Broyles kivételével nem olyan rosszak
jó, Anna Torvnak eléggé más a hangja, de azért hasonló -
#1223 Most nézem először magyar hanggal az RTL-en. Hát tragikusan szar hangokat találtak a főszereplőkhöz. -
Csak77 #1222 Szar színész, nem is kap máshol szerepet, de a zsé az kell, mert be kell fizetni a rezsit... meg persze a szokásos "visszavonulok" duma is megy. Biztos megirigyelte, hogy Shatner 600 milliót tőzsdézett össze pár nap alatt. Soha ne mondd, hogy soha... muhahahha! -
#1221 Jó, ezzel az erővel Charlie Francist is visszahozhatnák, hogy a sci-fiben minden megtörténhet. -
#1220 Én még nem mondtam, hogy visszahozzák, csak ugye gyanús mindenkinek, hogy tisztázatlan, hogy Bell meghalt e, gondolom a riporter is ezt kérdezte, mire ez a válasz jött! :))
De várjuk ki a végét.
-
#1219 Csak óvatosan, én már lettem itt hülyézve, mert lehetősgégként felvetettem hogy visszahozzák :DD -
#1218 Lenoard Nemoy mondta:
"A karrieremben megtanultam, soha nem mondd, hogy soha!" :))
Hoppá-hoppá! :))
Az új Fringe-évad előszelekéne készült interjúban.
Next Chapter -
ldavid #1217 június 14-től A rejtély S2 a retekklubbon ha valakit érdekel -
#1216 Nem emlékszik valaki,hogy Olivianak milyen telefonja van?
QWERTY-s Samsung rémlik nekem, Broyles-nak E66-ja van, az tuti, de Olivia-éban nem vagyok biztos, figyelt erre valaki? :) -
#1215 hát sztem a breaking bad sokkal több mint amit a pilot mutatott, az alapján kár megítélni
mármint az is jó volt ofkorsz, de azóta a színvonal sokat javult, nekem egyik kedvenc sorozatom :) -
ldavid #1214 erre keress rá: Eureka Season 1&2 FULL AVI
igaz, sok a leecher is -
#1213 Hmmm... utolsó kettőt passzolom, az Eureka nem lehet rossz, de kétlem, hogy a 3-4 évvel ezelőtti részeket még seedeli valaki. -
ldavid #1212 ismerd meg: Eureka, Breaking Bad, Rescue Me -
#1211 Jó, ezek a sorozatnevek nekem nem sokat mondanak, egyedül a Burn Notice még amit nézek. A többit nem ismerem. -
#1210 juliusban meg kezdödik az Eureka is :)
kellemes nyári szorakoztato sorozat én nagyon szeretem -
#1209 breaking bad, burn notice folytatódik júniustól -
#1208 rescue me nagyon jó, pár részt láttam de az tetszet, és az nem focis