3314
2ivmws8.jpg
  • Totti5
    RTLen 18+ba adják le. Loal.
  • kBagyula #1246
  • SötétBarom
    Mondjuk ebből az is kiderül, hogy mi ugyan azt nézzük mint te xD
  • MerlinW
    lepuktam
  • SötétBarom
    :D és télleg :D
  • ldavid
    onnan lehet tudni, hogy Merlin miket néz, hogy mindig beírja a topicokba a premierek dátumait :D
  • MerlinW
    2010-Sep-23 Fringe 03x01 Olivia
  • lost90
    Köszi, remélem mások is megtalálják az oldalt.
  • kBagyula #1239
    Nagyon jó.
  • lost90
    Sziasztok ismét kinyílt a Fringe Site . Mostantól vadiúj oldallal várunk benneteket: http://fringe.weboldala.net

FRINGE WEBSITE
  • ProGabe #1237
    csütörtök, szeptember 23.
    9:00-10:00 PM: FRINGE (évadpremier)
  • rooney8
    jaja, régi hangja jobb volt :(
  • katakpult
    Hát nem tudom srácok... Nekem tetszettek az első évad szinkronhangjai! Egyedül azt sajnáltam, amikor a doki hangját megváltoztatták évad közepén! Sztem az első szinkronhang sokkal jobban illett hozzá! A fordítás minőségéről sajnos nem tudok nyilatkozni, pont ezért nézem szinkronosan! :D
  • SötétBarom
    Hú de utálom az ilyen baszott nagy cliffhangereket. -.-
  • precision
    véletlen én is odakapcsoltam most... tényleg borzasztó
    bár hozzá kell tenni, hallottam már rosszabbat is... pl IT Crowd (Kockafejek) szinkronja és fordítása kritikán aluli...
  • Frosty01
    kész megkönnyebbülés volt a második évad az első ( szinkronos) után, angolul. :D
  • Herold
    Ez a szinkron egyszerűen borzasztó. Komolyan mondom, rossz hallgatni.
  • Monoton
    Teljesen rosszul tudjátok. Ezt a részt nézőcsalogatásnak szánták, még csak nem is a szokásos időpontban adták le.
  • ldavid
    a fox mindig is ilyen hülye volt, nem a sorozatot minősíti
  • Frosty01
    hát akárhogy is van, ez elég nagy fail, így saját magához a sorozathoz nézve :S :)
  • Magoo
    Az a resz az elso evadhoz keszult de nem adtak le anno - mar nem tudom miert - aztan igy a masodik evadba raktak mint egy filler reszt...kar hogy qrvara kiugrik a tortnetvezetesbol meg mindenbol azaltal hogy Charlie el es stb....de ez van. :)
  • Frosty01
    2. évad 11. részben mit keres Charlie???? nem úgy volt hogy igencsak megmurdelt? :|
  • gman906
    "Ez az eszköz nem hazai" Nem hát
  • ldavid
    szerintem Walter és Broyles kivételével nem olyan rosszak
    jó, Anna Torvnak eléggé más a hangja, de azért hasonló
  • Herold
    Most nézem először magyar hanggal az RTL-en. Hát tragikusan szar hangokat találtak a főszereplőkhöz.
  • Csak77
    Szar színész, nem is kap máshol szerepet, de a zsé az kell, mert be kell fizetni a rezsit... meg persze a szokásos "visszavonulok" duma is megy. Biztos megirigyelte, hogy Shatner 600 milliót tőzsdézett össze pár nap alatt. Soha ne mondd, hogy soha... muhahahha!
  • Herold
    Jó, ezzel az erővel Charlie Francist is visszahozhatnák, hogy a sci-fiben minden megtörténhet.
  • OptimusPrime
    Én még nem mondtam, hogy visszahozzák, csak ugye gyanús mindenkinek, hogy tisztázatlan, hogy Bell meghalt e, gondolom a riporter is ezt kérdezte, mire ez a válasz jött! :))
    De várjuk ki a végét.
  • gman906
    Csak óvatosan, én már lettem itt hülyézve, mert lehetősgégként felvetettem hogy visszahozzák :DD
  • OptimusPrime
    Lenoard Nemoy mondta:

"A karrieremben megtanultam, soha nem mondd, hogy soha!" :))
    Hoppá-hoppá! :))

Az új Fringe-évad előszelekéne készült interjúban.

Next Chapter
  • ldavid
    június 14-től A rejtély S2 a retekklubbon ha valakit érdekel
  • OptimusPrime
    Nem emlékszik valaki,hogy Olivianak milyen telefonja van?
    QWERTY-s Samsung rémlik nekem, Broyles-nak E66-ja van, az tuti, de Olivia-éban nem vagyok biztos, figyelt erre valaki? :)
  • precision
    hát sztem a breaking bad sokkal több mint amit a pilot mutatott, az alapján kár megítélni
    mármint az is jó volt ofkorsz, de azóta a színvonal sokat javult, nekem egyik kedvenc sorozatom :)
  • ldavid
    erre keress rá: Eureka Season 1&2 FULL AVI
    igaz, sok a leecher is
  • Herold
    Hmmm... utolsó kettőt passzolom, az Eureka nem lehet rossz, de kétlem, hogy a 3-4 évvel ezelőtti részeket még seedeli valaki.
  • ldavid
    ismerd meg: Eureka, Breaking Bad, Rescue Me
  • Herold
    Jó, ezek a sorozatnevek nekem nem sokat mondanak, egyedül a Burn Notice még amit nézek. A többit nem ismerem.
  • Zomil
    juliusban meg kezdödik az Eureka is :)
    kellemes nyári szorakoztato sorozat én nagyon szeretem
  • precision
    breaking bad, burn notice folytatódik júniustól
  • ForzaInter
    rescue me nagyon jó, pár részt láttam de az tetszet, és az nem focis