3314
2ivmws8.jpg
  • Herold
    Nem érdekel a foci.
  • ProGabe #1206
    top gear, rescue me, véééééééébééééééééééééé :)
  • Herold
    A fenébe, a Lostnak vége, Flashforwardnak is, V és Fringe évadzáró, mi a faszt fogunk nézni a nyáron?
  • precision
    igen
  • Herold
    A múltkori rész évadzáró volt?
  • ldavid
    de amúgy ilyen nem tűnik fel nekik, hogy Olivia ugyanolyan külsővel megy oda az operához, mint az alternatív, és teljesen természetesnek veszik az öregek
    pedig gondolom nem egyszer nézik át, mielőtt adásba megy
  • ProGabe #1201
    Abramsra lehet nem jellemző, de neki ehhez már semmi köze!

ahogy a Cuse-Lindelof páros irányította a Lost-ot, itt ugyanúgy az Orci-Kurtzman párosra van bízva minden

• Micsu
    amúgy elképzelhető hogy átvette a felsőjét és a kabátját kb fél perces mutatvány
  • MerlinW
    A hülyéje nem tudja, hogy nem mosunk fehéret színessel:D
  • Malakai
    Színváltó szövet. :)
  • MerlinW
    Az lett volna ám a teljesítmény
  • ldavid
    ja, aham. de akár vissza is vehette Oliviától xD
  • MerlinW
    Mikor visszaérkeznek a mi világunkba, ott piroslik a ruci. No mindegy, baki vagy hülyeség:) Pedig nem jellemzőek az ilyen hibák Abrams-ra, ha valaki, akkor ő a részletek embere:)

• ldavid
    igen, a robbanásnál cseréltek. viszont a felsőjük már nem igazán látszik később a dzseki miatt

bár ha a hajszín sem zavart senkit (#1159), gondolom ez még kevésbé volt érdekes...
  • Micsu
    a nagy robbanás után már a badass segítette fel bellt
  • MerlinW
    Többször is átfutottam, de egyszerűen nem látom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

hol cseréltek helyet a lányok. A bunyó után befestette a haját, felvette a piros ruhát, alter Oli meg a fehéret. Utána végig a piros ruhás volt a jó oldalon, fehér a rosszon. Mit néztem félre?:)
  • Zomil
    olcso :D
    megyek is és veszek 2-öt :D
  • ProGabe #1190
    lol, megtaláltam! :D

http://www.fallenhero.com/G-Star-Clothing_amp;_Accessories_gt;_Clothing_gt;_Outerwear_gt;_Jackets-8593p.html
  • Totti5
    Mr. Spock a legnagyobb a Star Trekben:)
  • Csak77
    Ne röhögtessél már! :)
  • markastor
    Pedig nagyon jó színész Leonard Nimoy.

Star Trek (akár a legújabb film) kimaradt?
  • Zomil
    Talán a személyisége kezdett olyanná válni, mint walternativ. Vagyis tesz mindenkire magasrol és csak a saját céljai érdeklik :)
  • OptimusPrime
    Bell figurája nekem személy szerint hiányozni fog, zsneiális pillanat volt ebben a részben, amikor a kórház előtt összenéztek, az addig Bellről mindig csodálattal beszélő Walter, hirtelen hideg és komor lett mivel Walter már "emlékszik" arra, hogy Bell operálta ki azt a három agyszövetét, ami ugye fáj is Walternek rendesen, de ehhez képest mekkora mondat arész végén, hogy "azért tettem, mert kérted, mert féltél, hogy valami mássá válsz" vagy valami ilyesmi. Hát mi lehetett akkor az, amivé Walter válni kezdett? Vagy pont a világok közti utazás, a sivár puszták és halott, borostyánba zárt emberek tudata miatt kezdett már megvadulni? Bell kapocs volt ebben a világban, mert olyanokat tudott Walterről, mint senki más, csak akkor nem tudom, hogy ki fog e derülni valaha is, szóval kár Bellért, súl sok titkot vitt magával a sírba.
  • Zomil
    Ugyebár Walter miatt a "lyukak" elég nagy galibát okoznak a másik világban, és vmi olyasmire emlékszek, h majd csak az egyik világ fog megmaradni, mert "eggyéválik" a két világ, vagy valami ilyesmit mondott walter régebben.
    Lehet walternativ megoldása nem épp humánus, de vélgülis azért cselekszik, h a saját világát "megovja".
  • Micsu
    Akkor te megállapítod egy képből hogy Peterrel mi fog történni ha a gép elkészül?
    Azért azt se felejtsük el hogy az "átjáró" mennyi bajt okozott a párhuzamos világban, több tízezer ember halálát okozta és okozni fogja
  • precision
    végülis a saját fia felhasználásával az egész alt. univerzumot el akarja pusztítani :) a fiát visszakapta, más motivációja nem lehetne, max Walter megölése bosszúból :) de ő az egész másik világot el akarja pusztítani :) tényleg meg lehet érteni :)
    ráadásul ha emlékszel a képre amit a kopasz adott Olivianak a gépről és Peterről, ott nem egészen úgy néz ki, hogy Peter számára kellemes lesz a dolog :) fény jön ki a szeméből, szájából, sztem hasonló történne vele mint Bell -el a mostani részben, elhasználódna, mint energiaforrás... ez se nagyon izgatja a Walternative -ot :) de ezt is meg lehet érteni persze :D
  • Micsu
    "gonosz zsarnokot"

nem nevezném gonosz zsarnoknak, meg elehet érteni walternativot is
  • precision
    hát láttam már jobb évadzárót is, de rosszabbat is azt is meg kell hagyni :)
    a Waltert/Mr. Secretary -t játszó színész pedig tényleg hatalmas :) ugyanolyan jól játssza az "ütődött" infantilis zsenit mint a gonosz zsarnokot
    a csere-bere nekem sem jött be annyira, de hát ez van... reméljük jól fogják felhasználni
  • Herold
    Hát a legjobb színészeket nem a sorozatokban kell keresni az biztos (bár vannak kivételek), de Leonard Nimoy attól még nagyon népszerű színész.
  • Csak77
    Dehogy, a színész már nem fog többet filmezni. Persze biztos van az a pénz, hogy meggondolja magát. Viszont szerintem nagyon szar színész, olyan amikor beszél mintha olvasna... olyan barátok közt színvonal.
  • stargatelost
    fail
  • Herold
    Atomjaira hullott, ha nem tűnt volna fel.
    Amúgy meg a színész visszavonult, nem fog többet szerepelni sehol.
  • gman906
    Van egy olyan érzésem, hogy Bell is valamelyik cellában ül. Nem hiszem, hogy Walternate kihagyott volna egy ekkora lehetőséget.
  • ForzaInter
    azért az öreget sajnálom.. mármint bellt nagy forma volt abban a pár részben amiben szerepelt
  • Herold
    Így már érthető, ez valahogy elkerülte a figyelmemet.
  • Magoo
    Nem figyelted mit beszéltek Walterék???
    Elmondták, hogy sokat elvett az átkelés Oliviából és hogy nem biztos hogy képes lenne újra kinyitni a kaput, ezért visszatértek az eredeti törésponthoz az operaházba ahol átkeltek korábban. Nem kellett kinyitni a kaput mert résnyire de nyitva volt. Ezért kellett az ajtótámasz - AKA particle accelerator - valamint Bell széthasadt atomjai - vagyis önfeláldozása.
    Így tudtak visszajönni. Oliviának nem kellett semmit sem tennie...
  • Herold
    Nekem abból már elegem van, 2 évadig szinte csak az ment. Épp ideje már, hogy elkezdjék kibogozni a szálakat.
  • Csak77
    Eléggé hülye vége lett. Azt hiszem elfelejthetjük jó sok részig az "szokványos" nyomozós részeket. Kár.
  • ForzaInter
    lehet walternativ csinált neki:D mivel tudta hogy szüksége lehet még rá
  • stargatelost
    nekem is ez szúrta a szememet.......