Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem! Mondjuk díjazom az ilyet, ha ilyen dolgokat csempésznek a filmbe, bár tényleg nem sok jelentõsége van és nem észrevehetõ, de ha veszik ilyenekre is a fáradságot a pozitív nálam!
ProGabe
képi, de annyira semmittelenek, hogy úgysem lehet õket észrevenni, lásd:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Evin
Én angolul nézem, csak az elsõ és a mostani részbe néztem bele, de szerintem is változott az öreg hangja. Amaz sem volt túl jó választás, de ez végképp rossz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tök jó! 😊 Úgy érted, szöveges utalás? Vagy képi?
ProGabe
itt a legtöbben letöltöttük, szóval nem szinkronosan nézzük

az ábrák mind egy betût jelölnek, kijön egy szó, ami általában az adott rész fõvonalára jellemzõ. bõvebben

ezen felül minden részben van valami kis kicsi, szinte észrevehetetlen utalás a köv. részre. észrevehetetlen, mert úgysem tudod mit kell nézni, hiszen egy héttel késõbb látod, amire utalnak 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hi!
Valaki nézi most a sorozatot, az öregnek más lett a szinkronja vagy csak én hallom rosszul?

Jah és valaki tudja hogy azoknak a jeleknek van, vagy lesz valami jelentõsége(lehet már volt róla szó, bocs) szóval a virág egyik szirma szitakötõszárny, embrió az alma magjában stb...
eddig nem tûnt fel hogy full lehetetlen dolgok vannak benne de pont ezért egyedi és jó

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a mostani, pénteki rész kicsit felhúzott. Nátha vírus mozog meg hõt ad ki?? Meg Olivia elsõ dolga, hogy a kábításból felébredve kiiktat 2 józan embert? Azért ezt ne akarjk már nekem bemesélni.
Observer hol volt az utolsó 2 részben?
LasDen
nah.....4-5 nap alatt végeztem ezzel is....7. résznél abbamarattam azt most gyorsan bepótoltam.....nem volt rossz 😄 jöhet a 2. évad 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jól néz ki 😊

REAL MADRID

ProGabe
Warner Home Video has announced DVD ($59.98) and Blu-ray ($79.98) releases of Fringe: The Complete First Season for the 8th September. Extras will include 3 full-length commentaries from the writers and producers, featurettes ("Evolution: The Genesis of Fringe", "Behind the Real Science of Fringe", "A Massive Undertaking: The Making of Fringe", "The Casting of Fringe", "Visual Effects"), unaired scenes, a gag reel, a Gene the Cow montage, and a Roberto Orci Production Diary. The Blu-ray release will also include an additional Pattern Analysis feature. We've attached the official package artwork for each release below:

Szerintem már rég eldöntötték csak a magyar sajtó írkál össze-vissza 😊
precision
hát lol ami már megy 😊
el kéne dönteni h megy e vagy marad 😊

Bazinga!

Herold
akyyy
3ds max esetleg Blender a szöveg létrehozására
bonjou hogy elhelyezd a levegõbe és úgy forogjon mint ahogy a kamera
after effets az elhelyezésére a videón

+ ha igazán látványosat akarsz, számítógép által vezérelt mozgó állványra/darura.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hello!
érdeklõdni h mien progival lehet oylan betüket betenni 1 videóba mint ami a sorozatba van a helységkiírásoknál?
Szolnokboy1
tényleg, köszi. Starstruck a szám címe.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

az tán lady gaga ha jól emlékszem de nem biztos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szolnokboy1
engem annak a számnak a címe és/vagy elõadója érdekelne, ami a Nightmare címû epizódban a diszkóban hallható Olivia álmában. pls help!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Elõször nekem is ez ugrott be 😛 De lehet a párhuzamos világokra gondolt 😊

REAL MADRID

akyyy
1 rész erejéig még szerepel, ahol megölik, felboncolják, beborítja a kamerát majd a felrobbanó teste...😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#vigyor>

Fringe: Jeff Pinkner elmondta, hogy Kirk Acevedo-t nem rúgták, s a 2. évadban többet is fogunk látni Francis ügynökbõl. Szó szerint.
/sorozatjunkie/

<#zavart1>

REAL MADRID

ProGabe
szeptember 17-én kezdõdik az S2

ForzaInter
Nekem az elsõ részek anno annyira nem jöttek be, de aztán faszául beindult, azóta a kedvenc sorim lett.

Yo, Bitch!

Nem tudom, rám az elsõ rész is mély benyomást tett, ahogy az összes többi rész.

REAL MADRID

Herold
Ha érdekelnek a párhuzamos dimenziók meg az összeesküvés-elméletek, akkor lehetséges.

Victor1103
Hali! Én ezt a sorozatot annak idején a 6. résznél lelõttem mert nem igazán tett rám mély benyomást. Viszont sokan mondják hogy lassan beindul. Most adnék neki még egy esélyt de kérdem én tényleg megéri?Elõre köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ForzaInter
Amugy az uj szereplõ gondolom kevésbe ismert színész lesz, és jóval kevesebbet fog keresni mint Kirk Acevedo, mert õ azért elég ismert színész, de akkor sem õt kellet volna elküldeni. 😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az aranyos csajszi. 😊

Yo, Bitch!

Vele szerintem nincs semmi baj, õ állítólag több szerphez fog jutni a 2. évadban.

Szerintem nem kellett volna változtatni, ennyi.

REAL MADRID

akyyy
inkább azt a néger nõtt küldték volan el, aszteroidát<#violent>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ForzaInter
Gondolom majd vmi olyasmi lesz hogy elköltözött, vagy áthelyezték másik városba és ennyivel letudják... Néküle nekem egy kicsit szürkébb lesz a sorozat, na mindegy majd csak hozzászokok hogy nincs..

Yo, Bitch!

ProGabe
ezt akár én is írhattam volna 😊

a jó öreg Joe Toye nélkül ez így szar(abb) lesz. ráadásul így kihagytak egy ziccert: a sorozatban kellett volna megölni. volt az a rész, amikor megfertõzte az a nagy dög. valami hasonló, szenvedõs, pár órán át tartó halált írhattak volna. persze még megcsinálhatják, csak mindenki tudni fogja, hogy úgyis meghal :\

ForzaInter
Ó bazz, egyik kedvenc színészem, még örültem is anno hogy szerepel fringeben, bírtam nagyon.. Mondjuk én sem értem minek vesznek fel mást, ha költségcsökkentés miatt basszák ki?

Yo, Bitch!

Elõször csak egy kétes hír jött, miszerint Kirk Acevedo (Charlie) a Facebook-ján bejelentette, hogy kirúgták a Fringe-bõl, majd pár belsõ forrás is megerõsítette újságíróknak, hogy állítólag költségcsökkentés miatt megváltak a színésztõl. Hivatalos reakció nincs, de az biztos, hogy a Fringe S2-re már keresnek is egy új visszatérõ, potenciális állandó szereplõt. Egy FBI-ügynöknõt.
/sorozatjunkie/

Pedig Charlie jó arc, kár érte. Ha meg költségcsökkentés miatt rúgják ki akkor minek vesznek fel helyette másikat?

Az új szereplõ leírása

REAL MADRID

Új idõpont, WTF?

Hát erre nagyon kíváncsi leszek.

REAL MADRID

ForzaInter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közben ujranéztem a jelentetet, és azt mondja akkoriban vmit vagy vkit visszakar hozni mert elvesztette, de azt nem mondta hogy vissza is hozta, de tényleg valószínû hogy Peterre gondolt, és akkor õt hozta vissza, én azt hittem még van vmi más is amit viszakar hozni. A megfigyelõrõl meg gondolom pár dolgot majd megtudunk a 2. évadban, mert eddig csak találgathatunk, hogy ki õ, honnét jött, mondjuk a szándékai jók az tuti, de az tényleg lehet hogy a jövõbõl jött, ha igen akkor errõl is szólhat a 2. évad, mert ha áttudnák menni egy alternatív világba akkor lehet a jövõbe is áttudnak. Amire még kiváncsi vagyok hogy a sok félresikerült kisérletek amik után nyomozotak, azok közül mindet Jones csinálta? Mert ugye õt kirugták a massive dynamictól, és gyakorlatilag alapított egy uj zft, aminek az alapját Walter és Bell írta, de vajon Bell is kisértlezett emberekn továbbra is?

Yo, Bitch!

Ja Liv átment. Walter mit hagyott el? Arra célzol amikor azt mondta Peternek hogy elvesztett valamit? Mert ott szerintem a fiára gondolt aki meghalt abban a betegségben, majd Walter átment egy másik világba és elhozott egy másik Petert. Gondolom ez akkor volt amikor a Figyelõ kimentette õket a tóból. Én úgy gondolom a megfigyelõ semleges, mert mondta is Walternek nem avatkozhat bele. Lehet hogy õ a jövõbõl jött hisz láttuk a kis srácot a jelenben aki lehet a Megfigyelõ is. Peter anyja még nagy kérdés, ugye a képen a port nem törölte le ott. Remélem 2. évadban kicsit többet megtudunk Walter múltjáról, nemhiszem hogy véletlenül nem emlékszik.

REAL MADRID

ForzaInter
nem az az álleejtõs évadzáró, de még is nagyon jó volt szvsz
liv meg akkor átment a másik dimezióba igaz? kit vagy mit hagyhatot ott walter? petert nem mert õt visszahozta, akkor talán az anyját? a megfigyelõ meg gondolom járkálhat a két dimenzió között és azért küldték walterhez, hogy akadályozza meg jonest hogy átmenjen

most várhatunk szeptemberig, nem bírom ki addig:S

Yo, Bitch!

Elég jó volt az évadzáró, kaptunk pár választ de nagyobb kérdések nyitottak maradtak <#violent><#nyes>

Igen ezek szerint Peter meghalt gyerekkorában, és Walter áthozta. Kiváncsi leszek mi is volt akkor az mûtét gyerekkorában. Talán Walter elnyomta az eredeti emlékeit?

REAL MADRID

Herold
Az a párhuzamos világbeli WTC, ahol nem történt meg a 9/11.

Herold
Most akkor ha jól értem, Peter ebben a világban meghalt, és Walter áthozott egy másik Petert a párhuzamos világból?

Herold
Van felirat.

Fringe site régóta nincs már. FH-val meg nem tudom mi lett.

REAL MADRID

akyyy
most néztem, fringe site se mûködik. hát ezért szenvedtem vele ennyit anno?<#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shep
A magyar fringe oldal csak nekem nem jön be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja Fring-bõl is de arra nem vagyok kiváncsi 😊

REAL MADRID

akyyy
de lostból más is csinál feliratot nem csak õk😄

Ja csak Lost évadzáró is héten volt, ráadásul dupla rész ha jól tudom, azt is õk csinálják. Egyébként most nézik össze hamarosan felteszik.

REAL MADRID