3314
-
skygt90 #1287 hali ! a 3.évad mennyire érthető úgy hogy nem láttam végig a 2.évadot ? -
#1286 nem barna, vörös:) -
ldavid #1285 gyanítom, hogy most felváltva lesznek a "zöld/piros" részek
legalábbis nagyon remélem, hogy nem az lesz hetekig, hogy simán dolgozik velük a másik Olivia, a többiek meg majd szép lassan rájönnek, hogy ő nem is az aki -
#1284 az eddigi legjobb rész szerintem a 2x18-as! az utolsó percekben akkora nagy csattanó volt, mintha egy másfél órás filmet néztem volna végig. szinte eizódról epizódra haladva egyre jobban tetszik a sorozat, lassan még a hátterem is megváltoztatom fringe-re :DD pedig én nem szoktam ilyet -
#1283 Nekem a szőke változat jobban bejön! A barna viszont vagányabb ;) -
#1282 Tegnap végére jutottam én is a 2. évadnak.
A nézése közben arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a 3. évad a másik oldalon játszódna és mi lett? :)
Mondjuk mindezt csak azért, mert a túloldali Liv sokkal csinibben néz ki. -
ldavid #1281 sosem veszem észre őket :D -
#1280 De vannak.
-
ldavid #1279 volt egyáltalán? gondolom a másik oldalon nincsenek, a milyénkből meg nem sokat láttunk -
#1278 A megfigyelő figyelő jó :D
Én is kerestem őket a részben de nem szúrtam ki! -
lost90 #1277
MAGYAR FRINGE WEBSITE + FÓRUM -
#1276 Jó évadnyitás, maradjon is csak így! :)
Mai rész tanulsága: minden univerzumban leforgatták a Star Wars-t! :)) -
ldavid #1275 addig jó volt szerintem, amíg tudta, hogy ki igazából - azt még néztem volna -
#1274 kicsit izzadságszagú volt ez a rész. ezt a szenvedést nehéz lenne nézni 3 résznél tovább :S
ahogy elnézem, nem is kell:
-
#1273 ja köszi egyből beugrott)) -
ldavid #1272 van 1-2 évados összefoglalóvideó is -
#1271 Jujj -
#1270 Pár szóban: A Dunham ügynököknél helycserés támadás zajlott le :) -
#1269 mivel is lett vége a második évadnak?
pár zsóban ejtse már meg valaki légyszi... -
#1268 Valóban jó rész volt és én is remélem, h gyorsan halad majd a történet és nem kell 10részt várni arra, h lebukjon Olivia :D -
#1267 Cassone kolléga igencsak gyors volt, mert már kész is a felirat ha jól látom. -
#1266 Jó rész volt, de azért remélem nem erre megy el az egész évad, hogy Olivia hogy fog hazatalálni és az inposztőr pedig hogyan bukik le... -
#1265 lol :D -
#1264 !!!!!!!! :D -
#1263 2010-Sep-23 Fringe 03x01 Olivia
2010-Sep-30 Fringe 03x02 The Box -
mocsokdzsin #1262 Nem tudja valaki, hogy most mi volt a hétfői résszel amit adtak (A rejtély - Torzszülöttek S2E12)
Sehol sem találom ahol le bírnám tülteni. -
ldavid #1261 "Olvasgtaom itt a hozzászólásokat,de számomra nem derűl ki"
szerintem máshol olvasgattad -
gyonax #1260 Ez nyugodtan mehetne banner alá:) -
#1259 Semmi különleges magyarázat nincs, FOX kivágta első évadból, másodikban leadták a részt, ennyi. -
Priger #1258 Sziasztok !
Én most nézem a második évadot , 11 résznél járok,és a kérdés :
Mit keres itt Charlie ? Valaki elmagyarázná ?
Olvasgtaom itt a hozzászólásokat,de számomra nem derűl ki ...
Valahol olvastam hogy amikor alakváltó volt,és meghalt,az a rész csak egy előrevetítés volt,és sok olyan infót tartalmazott,ami később oké lesz,de hát így azért elég gáz ... -
#1257 #1227 -
Monoton #1256 Jó de a Fox teljesen más napon és időben adta le, hogy nézőket szerezzen :D -
ldavid #1255 a Fox is közben adta le, lehet DVD-n is így lesz xD -
Monoton #1254 Lol, az RTL betette a 2. évad részei közé? :DDD -
ldavid #1253 ha a hétfői rtl-es részről van szó, akkor az a rész még az első évadhoz tartozik, csak a Fox a második évadban adta le, egy hétvégi extra részként -
xetix #1252 Azt szeretném megkérdezni hogy ha Olivia lelőtte Charliet akkor hogyan van megint itt? Ez is egy másik alakváltó, de akkor tudniuk kéne. Vaqy ez is egy rejtély?
Köszi a választ, ha lesz rá
Üdv -
#1251 jöhetne már... :) -
#1250 -
#1249 Ma végeztem a 2 évaddal. Fasza volt. 1 hónapot már lazán kihúzok a 3. évadig. A legnagyobb pozitívum a 2. évadban nekem az volt hogy végre volt egy fő átívelő szál amit kellőképp hangsúlyoztak ezáltal tökéletesen összehangba volt a heti fringe rejtéllyel. Leginkább a 15 részről volt észrevehető. Csak így tovább. -
Micsu #1248 jobb mind ha kivágnák azt a pár "hc" jelenetet (mostanában ez a szokás)