3314
2ivmws8.jpg
  • Szabi1991
    IGN-en 2010-ben a Fringe lett az év Sci-Fi sorozata :D
  • passatgt
    az már ott volt mielőtt leült:D
  • AlrightSir
    Jó rész volt, de nem hiszem el hogy több mint egy hónapot kell várni rá.

Amúgy olyan kevés jó sorozat van.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mostani végén is, amikor ült Peter és Olivia azon a két kerti széken, Oliv lelépett és maradt Peter egyedül, majd távolodott a kamera és megjelent vele szemben egy harmadik kerti szék.
    Ezért imádom, csomó szimbólum van benne, és nem csak egy felszínes tucatsorozat.
  • ldavid
    jó rész volt, a marionettes rész kicsit a Syberiára emlékeztetett.
    és talán a kertiszékben ülős jelenet tetszett a legjobban

(Firefly Railway-es vonat már a következő részre utalna?)
  • Victor1103
    Picsába hogy most megint szünet lesz Jan 21-ig:S Ráadásul imádkozhatunk azért, hogy meg tudja állni a helyét Pénteken...
    Amúgy a mostani részben nem volt nehéz kiszúrni az Observert :D
  • Tikal #1442
  • Malakai
    Tényleg, mostani részekben epizód közben sose szúrom ki, azért második nézéskor meglett most is. :)

• Tikal #1440
    Az öreg nagyon nagy fazon :D

meg nagyon bírom hogy a Megfigyelő feltünik itt ott, csak ki kell szurni :)
  • ldavid
    azt le is cserélték évad végére, ami még rosszabb lett, szóval tényleg jobban jársz az angollal
  • Tikal #1438
    első két részt szinkronnal néztem.. hiba volt... valahogy más a hangulata az eredetinek ( főleg a doki stilusaa nem jön át a magyarban), nem is tudom miért kezdtem szinkronnal nézni :)
  • Tikal #1437
    akkor folytatom :)
  • Szabi1991
    az első évad jó nagy fasság amikor elöször nézed, de idővel értelmet nyer minden :)
  • ldavid
    -érdemes sry
  • ldavid
    szerintem érdemes is érdemes folytatni, meg ha szerretted az X-aktákat, akkor ez is tetszeni fog többnyire
  • OptimusPrime
    Emlékeim szerint az első két rész, az még a felszínt sem kapargatta meg igazán, ahhoz képest, ahol most tart a sorozat. Szerintem ne hagyd abba. Bár, ha még pár rész után sem fog átjönni a hangulata, akkor ne erőltesd.
  • Tikal #1432
    elkezdtem nézni... két epizodott láttam, első kettőt, érdemes folytatni? be fog ez indulni? mert eddig nem valami érdekes, és még egy két gagyiság is bosszant, de hát a sorozatok már csak ilyenek...
  • ProGabe #1431
    ez még csütörtökön ment
  • OptimusPrime
    Rendben volt ez a rész is, már nagyon vártam ezt kalkulált fordulatot, bár az Oliviák harca elmaradt...egyelőre! :))

Nézettségi adatokat tudunk már? Ugye a pénteki idősáv miatt nehogy baj legyen... :((
  • ldavid
    igen olyasmi, de amikor az írógépesnél a másik Olivia kinyitotta Peter gépét akkor elég win-esnek tűnt az asztal
  • passatgt
    szerintem nem win volt rajta, hanem csak ilyen összevágott fbi-os szar:)
  • Teppik Amon
    Csak az androidos telő
  • ldavid
    jó rész volt, kíváncsi vagyok, mi fog még történni a két világ között

windowsos macbookok megvoltak? xD
  • Teppik Amon
    Szerintem nagyon jó rész volt!

Broiles-t azért sajnálom.
    Ebben a részben is megfigyelő! 29:41-nél taxira vár :)
  • Magoo
    Lelőtték vagy elfogták aztán felkészítették, hogy mikor a mi világunkban lévő BOlivia átkel akkor az ő testével legyen kicserélve. Mivel a nőnek a tömegeg kisebb mint Broyles-é, Broyles-nak csak egy része került át a mi világunkba. Ezért hangsúlyozták a részben, hogy kivágják Olivia agyát és feltöltik valami mással, hogy a tömege ugyanakkora legyen. Gondolom Walternate így büntette meg Broylest a 'lázadásért'.
    A világok között csak a mi Oliviánk tud gond nélkül átkelni. A géppel való átkelés során amikor egy dolog átmegy az egyik világból a másikba, a másik világból ugyanakkora tömegű anyagnak vissza kell kerülnie az eredeti világba. Ez a nyitja. Ha tévedek, szóljatok :)
  • cassoneitaly
    Mert a két világnak egyensúlyban kell lennie, így ha visszament altOlivia, akkor egy vele megegyező tömegű testtel kellett egyensúlyt teremteni, és úgymond 'kicserélni' altBroylest altOliviára. Persze ez csak annál az átmenetelnél van, amikor a rezgést használják.

Normál Oliviát a Kortexifan támogatja.
  • Herold
    A túloldali Broyles hogy került oda a végén?
  • kBagyula #1421
    nocsak :) ehun-e
  • ProGabe #1420
    kicsit többet vártam, de nem volt rossz rész

meg végre vége ennek a f*szverésneka két Oliviával^^
  • Malakai
    Nem emlékeztem a nevére, a TSH-ra gondoltam, pajzsmirigyserkentő hormon.
  • Szabi1991
    de ezek a másvilágosok, ott lehet másképp nőtt.. :DD
  • Herold
    A pajzsmirigyes hormont a pajzsmirigy termeli.
  • Malakai
    Azért távol áll ennyi attól, hogy tönkretegye a részt. :)

És ehez azért orvosnak nem kell lenni, bár azt nem tudtam, hogy műtétet hogyan végzik de azt igen, hogy az orrüreghez van közel és, hogy a növekedési hormont, meg a pajzsmirigyes hormont termeli, gondolom többek közt. :)
  • Victor1103
    De ha jól emlékszem az alakváltók is így változtak át, hogy egy gépet kapcsoltak a szájpadláshoz és az valami reakciót váltott ki az agyalapi mirigybe. Szóval nem értem most mire fel változtatták meg:/
  • Herold
    Az agyalapi mirigyet ha műteni kell (pl. adenoma miatt), általában a szájpadlás felnyitásával érik el.
  • Zomil
    A sok hülyeség között pont ezen akadtál ki? :D
  • Victor1103
    Hanyad éves vagy az orvostudományin?:D

Szerintem nem csak nekem de még jópár embernek lövése sincs arról hogy egyáltalán mi az az agyalapi mirigy:)
  • Herold
    "Az agyalapi mirigyhez a nyaknál lehet hozzáférni."

Úristen, ekkora baromságot ki hallott már? Nincs egy nyomorult orvos a stábban?
  • Zomil
    már megint 1hét szünet? :S
  • Zomil
    Nah végre eljutottunk a csucsponthoz, már miota vártam erre :D
  • Victor1103
    Most olvastam hogy a Finge átkerül a Pénteki műsorsávba:/A Fox meg bassza meg az anyját >.<