Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Az is szénalapú élõlény. Az alapok közösek.

precision
így van, mindkettõ krumpli :)
nem pedig homo sapiens sapiens vs. nagyfejû nagyszemû ufonauta :)

Bazinga!

Herold
Banánfagyit lehet, hogy nem, de a rósejbni és a krumplipüré látszólag még csak nem is hasonlít egymásra. Mégis krumpliból van mindkettõ.

precision
hát azért az "alapok" közösek, egy csomó minden adott
hogy fejezzem ki magam... szal pl ha van egy krumplid abból tudsz csinálni krumplifõzeléket, krumplistésztát de banánfagyit nem :)

Bazinga!

Herold
Érdekes, az ilyen párhuzamos világ történetekben a többi párhuzamos világ mindig csak egy kicsit különbözik a miénktõl. De ha egyszer nyilván eltérõ fejlõdési vonal megy végbe azokban, akkor az értelemszerûen már a "kezetektõl" kettévált, tehát gyakorlatilag egy teljesen más bolygónak kellene lennie, gyökeresen eltérõ életformákkal.

LasDen
szerintem több világ van, csak mindegyikhez más módon kell/lehet kaput nyitni...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

engem meg csak az érdekelne, hogy mér csak 2 világ van? :D
Golyo69
felirat

nem Blaisect de jó :D én sem tudtam már már várni ...inkább megnéztem ezzel :D

GGMU

akyyy
én nem találtam a legújabb részhez feliratot :(

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Magoo
Saját ötleteimet írom és SPOILERESEN
Elõre szólok mert lehet hogy beletalálok...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Szóval:
Szerinetm a Fringe-nek van egy komplett elõtörténete már megírva amit majd késõbb amolyan Flashback szerüen adagolnak be.
Szerintem korábban már volt harc a két világ között, miután Walter megnyitotta az átjárót.
Ekkor történtek olyan dolgok, hogy a két világból emberek mentek ide is meg oda is - és persze ezek a "higanyvérüek is". Ekkor látta elõre Walter a jövõbeli eseményeket amikhez minden vezethet...és írta meg azt a bizonyos könyvet amit a mi világunk néhány embere szentírásként követ.
És ugye ekkor volt az hogy Walter fia - a mi világbeli Peter-ünk - meghalt és rabolta el a másik világbeli Peter-t. Ez mostanra teljes tény szerintem minden nézõnek.
Ám miután mindez lezajlott és Walter sikeresen elzárta az átjárót - és szedte szét a gépet - Belly kiszedette Walter agyának pár darabját és rejtette el mások agyában.
Valószínüleg Belly megpróbálta újra építeni a kaput valami oknál fogva és bár átkelt, vissza már nem tudott jönni. Ezért a Massiv Dynamic-ot is csak valami speciális kommunikációs eszközön keresztül irányítja - és beszél Nina-val is.
Még van pár ezer gondolatom ezzel kapcsolatban de azt most megtartom magamnak. :D

precision
sztem csak az ilyen higanyvérû droidok tudnak átjönni az õ technológiájukkal, humanoidok utazgatásához kellene nekik Walter cucca

de ez csak egy tipp nem biztos hogy így van

Bazinga!

én azt nem értem hogy ezek egy másik világból vannak nem? akkor hogy jöttek ide mikor a kaputechnológiát keresik?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
ez is egy jó ötlet, lehet hogy pont ez lesz a válasz :)

#922:

nem lenne meglepõ a filmek és/vagy sorozatok világában ha nem az történne amire mindenki gondol vagy számít :) vagy hogy, egy karakter a célja érdekében hazudik :)

Bazinga!

Magoo
Az hogy csak Belly tudott az agy darabok helyérõl számomra egyértelmü bizonyíték hogy elkapták és megölték õt. Valószínüleg leolvasták az agyát vagy valami, aztán kinyírták - vagy a folyamat ölte meg.
Ez csak tipp...

AtiRadish
Sztem nem Bellnek dolgoznak, mert magyarazta olivianak a 4. reszben h. keresse majd azt a bizonyos jelet a leaderukon.Meg Bell ugy allitotta be az egeszet h. nagyon veszelyesek, es ezert probalt segiteni olivianak, es en ugy erzem h. az o oldalan all. Szal en ugy gondolom h. nem Belltol tudjak az infokat.. persze akkor felmerul a kerdes honnan.

passatgt
sokat szerepel az új csaj

precision
tényleg rohadt jó rész volt, sok minden került a helyére, újabb rejtélyek... de tényleg odabaszott

- a Bell -es dolgot én úgy értelmeztem (felirat nélkül néztem szal lehet hülyeséget mondok), hogy õ volt az a Dr. Paris, és mivel már túl veszélyes volt Walter tudása, ezért kiszedték az agyából... DE, a "mi van ha mégis kell majd a tudásom" problémára csinálták meg úgy, hogy csak Bell tudja megtalálni a darabokat... hát igen és itt jön a kérdés hogy a mostani "Fagyottfej" Bellnek dolgozik e, és onnan tudja az infokat, vagy vhogy kiszedték Bellbõl erõszakkal az infokat... én szerintem az elõbbi :)
- azért nem a massive dynamictól szerzik az info -t szerintem mert nekik sincs tökéletes megoldásuk rá és/vagy nem akarja Bell (mármint ha õ áll emögött) hogy Nina Sharp megtudja a tervét
- azért kell nekik Walter cucca, mert sztem csak a higanyvérûek tudnak átjönni

Bazinga!

ProGabe
kibaszott jó a legújabb rész! <#wow2>

nagyon jó írás, és talán az eddigi legjobb rendezés.

felvetõdött bennem egy-két kérdés:
- ha Bell kivágta a memóriát Walterbõl, akkor miért nem semmisítette meg?
- egyáltalán honnan tudják ezek, hogy mégis kikben kell keresni a szöveteket, ehhez kapcsolódik a köv. dolog:
- a Massive Dynamic hogyan megy át a "másik oldalra"? mármint, ha Walter "ajtaját" használják, akkor nem lenne egyszerûbb tõlük megszerezni a tudást, ha már egyszer a fenti dolgot is megtudták valahogy?
- egyáltalán hogyan jönnek át "ide" onnan? tehát miért kell nekik Walter technológiája, ha láthatóan át tudnak jönni. erre a kérdésre gondolom valami olyasmi a válasz, hogy csak bizonyos személyek jöhetnek, vagy csak bizonyos alkalmakkor, és akkor is csak 1-2 ember
- vajon mindenkinek higanyból (talán nem pontosan az, mindegy) van a vére, aki a másik világból való? mert bizony Peternél nem ez a helyzet

ezek között van pár plot-hole is, amik azt a célt szolgálják, hogy izgalmasabb legyen a sorozat, szóval bõven megbocsájtható :)

köv. rész január 7-én :(((((

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szünet elõtt azért valami komoly cliffhanger nem ártana :P

Elég korrekt rész volt!
Nálam szerencsére nem volt gond az evéssel, sztem volt már ennél gusztustalanabb rész is a 2 évad alatt!Pl.:az óriás influenza virus :S
Szünet lesz itt is?Ha igen mennyi idõre kell nélkülözni?
ForzaInter
Fringe (FOX, 21.00) – 6,94M – 4.2/7 (2.5, #T6)

na végre elindult felfelé a fringe, közel 7 millio nézõ, remélem még tovább növekszik, bár már az is jó ha ezt a szintet tartja.

Yo, Bitch!

ProGabe
nagyon jó az új rész! egy jó tanács, hogy ne kövessétek el ugyanazt a hibát, amit nekem sikerült: ne evés közben kezdjétek el nézni :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
de nincs szünet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ForzaInter
de ez le van maradva nem?

Yo, Bitch!

akyyy
nézzed a magyar sugárzással egyidõbe akkor nincs szünet:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sorozatra gondoltam, van bõven
ProGabe
szenkszgiving miatt

Menjetek el sétálni, és közben figyeljetek hogy nem követ-e a megfigyelõ :D

REAL MADRID

Kandurex
mit, tvt? :s

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

addig nézzél mást
ForzaInter
faszomat már, supnat is szüntet, flash forward is, most tölteném le fringet, erre ez is szünetel:@@@@@v

Yo, Bitch!

V :D

REAL MADRID

ProGabe
nem, jövõ héten már lesz új rész. amúgy hol van ilyen hosszú szünet?

Shep
A Helyszínelõkben, meg a kültéri kamerában látható egyik kocsi tükrözõdésébõl visszafejtették az elkövetõ képét, az is marhaság, de szerinted ez kit érdekel? Mindenki tudja, hogy a legtöbb film csak mese. Neked lehet errõl nem szóltak.

Itt is szünet van januárig?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Hahaha, arra én befizetek, mikor lesz ebbõl 6 évad.

hmm "A Fringe készítõi már feltérképezték a sorozat elsõ 6 évadját."
akyyy
én még csak a 7. részt láttam:D most elég sok lett hirtelen a szabadidõm igy legalább ebbe utolértem magam:D

ennyi erõvel minden videó=film

egész jó rész volt amúgy
Közröhej az a Star Wars nevû film.... méghogy fénybõl kardot na nehogymár.... Amúgy szerintem nem rossz sorozat, de a fõszereplõt nem nagyon bírom...
Herold
A sorozat nem film?

", közröhej ez a film"

sorozat

egyébként nem tûnt fel hogy teli van baromságokkal az egész, scifi? most meg azon megy a vita hogy a kemerán látni a golyót istenem

Herold
Komolyan, közröhej ez a film. Mindent tudnak a lányról, még azt is, hogy nincs priusza, de a lakcímén "még dolgoznak".

Zomil
de amcsiban nagyon! jó minõségû kamerák vannak a köztereken, csupán azért, h meg lehessen figyelni a golyok mozgási pályáját :DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kandurex
:) ..jól van az átlag amerikainak ez bármikor beadható,..nem mi vagyunk a felvevõ közeg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Herold
Persze, egy köztéri kamera felvételét kimerevítve látszik a lövedék, na ne szórakozzanak már...

Visszatérõ szereplõként vezették fel azt hiszem, de lehet változtattak közben. Nekem annyira nem hiányzik a sztoriból.

REAL MADRID

Szolnokboy1
lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de nem úgy volt, hogy a 2x1-ben bemutatkozott másik FBI ügynökcsaj váltja Charlie-t? mert azóta színét se láttuk.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

ForzaInter
most ha jól láttam 5,90 volt, azmár nem rossz, még egy kicsit emelkedne és felmenne 6 millio felé akkor már az jó lenne.

Yo, Bitch!

ForzaInter
kurva jó rész volt:)

Yo, Bitch!

Sztem simán csak lemerült

Uhh, am. rohadt jó rész volt.

REAL MADRID