3314
2ivmws8.jpg
  • ldavid
    az utolsó jelenetre már régen vártam, de remélem nem volt tejesen újdonság számára
    Dr. Zelenka meg abban a világban rossz utat választott :D

(Android reklámot csak én láttam most először sorozatban?)
  • Teppik Amon
    Találtam egy vicik-vacak angol feliratot, mankónak jó volt, meg hogy rájöjjek hogy felirat nélkül is értem :D
    Háttt..hosszú 2 hét lesz.
  • Zomil
    hosszupuskán cassone olasz feliratbol csinálja most a magyart, sztem estére vagy holnapra kész lesz :)
  • gyonax
    2 hét múlva:)
  • Magoo
    A mai epizodot az utolso 4 perccel kellett volna kezdeni es azt a vonalat vinni a maradek 38-39 percben. Akkor jo resz lett volna.
    Mindegy...jovoheten talan vegre lesz valami...
  • Teppik Amon
    köszi. Opensubtitles.org -ot szoktam nézegetni meg amit te is írtál magyar oldalt.
    Csak jeleztem hogy a bannerban lévő 6 linkből 2 működik
  • gyonax
    Angol feliratokat innen tudsz szerezni: addic7ed.com, de mint említettem, ez most nem működik. Magyar feliratok pedig itt találhatók meg: feliratok.hu
  • Teppik Amon
    a fejlécben a hosszúpuska címe el van írva, a f3l1taok.hu meg nemlétezik
  • gyonax
    Az agnol feliratokat (általában) készítő oldal perpill leállt a feliratozással, mivel lopták tőlük a feliratot, tehát hacsak valaki át nem veszi a helyüket, akkor nem lesz egyhamar felirat:/

Meg fogok őrülni a következő két hétben. Értem én hogy direkt így van időzítve, de mostmár kicsit elegem van a cliffhangerekből :D
  • Teppik Amon
    sajna még angol feliratot sem találtam hozzá :\ talán estefele
  • Victor1103
    Mai rész: Ííííííí! Végre minden kiderül:) Két hét múlva:(
  • kBagyula #1396
    fúúú, jó rész volt ez megint :)
  • sandor8206
    mivel ott már a gép nagyja össze van rakva, gondolom már megfejetették a kódot
  • Tower Guard
    Szerintem is hasonlít :)
  • Teppik Amon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nincs nálam a film és nem emlékszem hogy hogyan jutottak el a törpéhez. De AlterOlivia nem nagyon volt meglepve mikor megtalálták a gép darabot +leadta a drótot is hogy megvan. A higanyvérűek meg félig gépek, szerintem akárki lehet. Amit még eltudok képzelni hogy ezt a titkot a túloldalon már megfejtették, azért nem csodálkozott Olivia. De hogy ez NEKÜNK nem sok jót jelent a jövőben az is biztos :)

szerintem. De biztos vagyok benne hogy hamarosan ki fog derülni az igazság, ami ezekszerint tényleg odaát van :D
  • Szabi1991
    nade a "törpe manus"-t már régóta ismeri, vagy a higanyvérűek lehetnek törpék is ? :DD
  • gyonax
    Igen, ez nekem is eszembe jutott, de akkor honnan vannak a gép darabjai?
  • Teppik Amon
    Ez az egész első ember csak elterelés hogy az öreg kiássa/megtalálja majd összerakja a világpusztító gép darabjait amitől annyira félti Pítört. Szerintem a törpe manus aki a könyvet adta az is beépített ember volt a túloldalról.
  • ProGabe #1389
    az szerintem egyértelmű, hogy
    ők hozták létre valamelyik dimenziót. a vákuum-mal kreálni és pusztítani is lehet

nem lennék meglepve, ha egyszer csak kiderülne, van még több dimenzió is. aztán az egyik részben megnyílna egy kék féregjárat... :D
  • Szabi1991
    Everything you've waited for.. :DD
  • macselek #1387
    Nekem is az egyik kedvencem.:D Nagyon jó rész volt csak így tovább!
  • ldavid
    ezt most nem merem megnézni, mert sejtem, hogy mi van benne

tényleg jó rész volt, és az állandó telefonálás Oliviának nekem is feltűnt
  • Szabi1991
    nem, én is gondoltam rá, bár ez még nem magyarázza hogy miért kopaszok és miért nem öregednek, mert ha első emberek és a dinók előttiek akkor igencsak öregek már.. :D
    nameg honann tudják mikor mi és főként hogy hol lesz ? remélem egyszer majd még kiderül :)
    csak ne legyen akkora fasság mint a lostban.. XD
  • gyonax
    Az csak szeintem lehetséges, hogy ezek az "első emberek" szakították ketté az univerzumokat? Meg az is megfordult a fejemben, hogy az Observerek akár ilyenek is lehetnek(hogy miért? mindkét világban ott vannak, magasan fejlett technológia, ismerik a "jövőt", stb...)
  • Szabi1991
    most megy rtl-en az csi rész amibe Newton gyorskajáldába dolgozik
  • ProGabe #1382
    hát ez engem most nagyon meglepett! nem tudtak ezek létezéséről

hol van ilyenkor Mulder és Scully? :D
  • Victor1103
    Basszus most hogy utána olvastam a Call Of Duty: Black Ops-ban is ugyan erről a number stationökről volt szó, de fel se tünt.

Az meg hogy ilyenek tényleg léteznek és nem csak kitaláció über WTF :O
  • Teppik Amon
    nem akarom elrontani senki játékát, ebben a részben is volt observer :D

36:23-nál a kordon mögött

Nem elsőre szúrtam ki sajna, pedig figyeltem.
  • Teppik Amon
    állat jó rész volt!
    amúgy meg egész szép leírása van a wikin: csak hogy ne kelljen keresni
  • Victor1103
    Tényleg nagyon zsír rész volt.
    Ez a civilizációnk előtti civilizációs téma pedig bombasiker

Lehet hogy nem is kell már sokat várni arra Dunham vs Dunham párharcra:)

• ProGabe #1377
    há' bazmeg ezek elővették az én kedvenc témámat! :)

még nagyon régen olvastam, hogy itt-ott találtak több millió éves (atomhoz hasonló) reaktorokat a föld mélyén!

eszméletlenül jó ez az átívelő szál. tulajdonképpen az első résztől kezdve fel van építve az egész
  • Magoo
    Es a number stations valoban letezik :)
  • OptimusPrime
    Jó rész lett ez, az utolsó mondat üt! Várom, hogy mi lesz belőle! :)
    Az a furcsa, hogy az túlvilági Olivia, aki itt van most valahogy mindig elérhető. Ebben a részben is, egyszer sem hívták Peter-t vagy Broyles-t az ügyek miatt, mindig azt hallod: "Dunham" - ok, hogy Astrid az ő közvetlen kapcsolata Bishop-ékkal, na de régen Peter-t is sokszor hívta, már rég kiderült volna minden, hogy az itteni Liv nem is itteni!
    Ebben a részben is volt egy pillanat, tényleg megsajnáltam Peter-t, hogy a nagy hajtás és igyekezet ellenére is úgymond hoppon marad. Na mindegy, remélem minél hamarabb lesz Dunham vs. Dunham párbaj! :)))
  • ldavid
    aha, nekem az arcvonalaik kicsit hasonlónak tűnnek
  • Herold
    Ez az Eventes csaj? Max. a hajuk színe hasonlít.
  • Victor1103
    Hát szerintem egy kicsit sem:D
  • ldavid
    utóbbi valószínű

más:
    Sarah Roemer kicsit hasonlít Anna Torv-ra, nem?
  • Teppik Amon
    A bannerban lévő első 2 link csak nálam nem megy vagy mexüntek?
  • ldavid
    ezt ne itt vitassuk már meg, kinek mi
  • Sceleton
    sajnálom, de a fantasy nem mese... a fantasy = fantasztikum. A mese = mese...