3314

-
ldavid #1407 az utolsó jelenetre már régen vártam, de remélem nem volt tejesen újdonság számára
Dr. Zelenka meg abban a világban rossz utat választott :D
(Android reklámot csak én láttam most először sorozatban?) -
Találtam egy vicik-vacak angol feliratot, mankónak jó volt, meg hogy rájöjjek hogy felirat nélkül is értem :D
Háttt..hosszú 2 hét lesz. -
hosszupuskán cassone olasz feliratbol csinálja most a magyart, sztem estére vagy holnapra kész lesz :) -
gyonax #1404 2 hét múlva:) -
A mai epizodot az utolso 4 perccel kellett volna kezdeni es azt a vonalat vinni a maradek 38-39 percben. Akkor jo resz lett volna.
Mindegy...jovoheten talan vegre lesz valami... -
köszi. Opensubtitles.org -ot szoktam nézegetni meg amit te is írtál magyar oldalt.
Csak jeleztem hogy a bannerban lévő 6 linkből 2 működik -
gyonax #1401 Angol feliratokat innen tudsz szerezni: addic7ed.com, de mint említettem, ez most nem működik. Magyar feliratok pedig itt találhatók meg: feliratok.hu -
a fejlécben a hosszúpuska címe el van írva, a f3l1taok.hu meg nemlétezik -
gyonax #1399 Az agnol feliratokat (általában) készítő oldal perpill leállt a feliratozással, mivel lopták tőlük a feliratot, tehát hacsak valaki át nem veszi a helyüket, akkor nem lesz egyhamar felirat:/
Meg fogok őrülni a következő két hétben. Értem én hogy direkt így van időzítve, de mostmár kicsit elegem van a cliffhangerekből :D -
sajna még angol feliratot sem találtam hozzá :\ talán estefele -
Mai rész: Ííííííí! Végre minden kiderül:) Két hét múlva:( -
fúúú, jó rész volt ez megint :) -
sandor8206 #1395 mivel ott már a gép nagyja össze van rakva, gondolom már megfejetették a kódot -
Szerintem is hasonlít :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nincs nálam a film és nem emlékszem hogy hogyan jutottak el a törpéhez. De AlterOlivia nem nagyon volt meglepve mikor megtalálták a gép darabot +leadta a drótot is hogy megvan. A higanyvérűek meg félig gépek, szerintem akárki lehet. Amit még eltudok képzelni hogy ezt a titkot a túloldalon már megfejtették, azért nem csodálkozott Olivia. De hogy ez NEKÜNK nem sok jót jelent a jövőben az is biztos :)
szerintem. De biztos vagyok benne hogy hamarosan ki fog derülni az igazság, ami ezekszerint tényleg odaát van :D -
Szabi1991 #1392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nade a "törpe manus"-t már régóta ismeri, vagy a higanyvérűek lehetnek törpék is ? :DD -
gyonax #1391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, ez nekem is eszembe jutott, de akkor honnan vannak a gép darabjai? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az egész első ember csak elterelés hogy az öreg kiássa/megtalálja majd összerakja a világpusztító gép darabjait amitől annyira félti Pítört. Szerintem a törpe manus aki a könyvet adta az is beépített ember volt a túloldalról. -
az szerintem egyértelmű, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ők hozták létre valamelyik dimenziót. a vákuum-mal kreálni és pusztítani is lehet
nem lennék meglepve, ha egyszer csak kiderülne, van még több dimenzió is. aztán az egyik részben megnyílna egy kék féregjárat... :D -
Szabi1991 #1388 Everything you've waited for.. :DD -
Nekem is az egyik kedvencem.:D Nagyon jó rész volt csak így tovább! -
ldavid #1386 ezt most nem merem megnézni, mert sejtem, hogy mi van benne
tényleg jó rész volt, és az állandó telefonálás Oliviának nekem is feltűnt -
Szabi1991 #1385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, én is gondoltam rá, bár ez még nem magyarázza hogy miért kopaszok és miért nem öregednek, mert ha első emberek és a dinók előttiek akkor igencsak öregek már.. :D
nameg honann tudják mikor mi és főként hogy hol lesz ? remélem egyszer majd még kiderül :)
csak ne legyen akkora fasság mint a lostban.. XD -
gyonax #1384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az csak szeintem lehetséges, hogy ezek az "első emberek" szakították ketté az univerzumokat? Meg az is megfordult a fejemben, hogy az Observerek akár ilyenek is lehetnek(hogy miért? mindkét világban ott vannak, magasan fejlett technológia, ismerik a "jövőt", stb...) -
Szabi1991 #1383 most megy rtl-en az csi rész amibe Newton gyorskajáldába dolgozik -
hát ez engem most nagyon meglepett! nem tudtak ezek létezéséről
hol van ilyenkor Mulder és Scully? :D -
Basszus most hogy utána olvastam a Call Of Duty: Black Ops-ban is ugyan erről a number stationökről volt szó, de fel se tünt.
Az meg hogy ilyenek tényleg léteznek és nem csak kitaláció über WTF :O -
nem akarom elrontani senki játékát, ebben a részben is volt observer :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!36:23-nál a kordon mögött
Nem elsőre szúrtam ki sajna, pedig figyeltem. -
állat jó rész volt!
amúgy meg egész szép leírása van a wikin: csak hogy ne kelljen keresni -
Tényleg nagyon zsír rész volt.
Ez a civilizációnk előtti civilizációs téma pedig bombasiker
Lehet hogy nem is kell már sokat várni arra Dunham vs Dunham párharcra:)
-
há' bazmeg ezek elővették az én kedvenc témámat! :)
még nagyon régen olvastam, hogy itt-ott találtak több millió éves (atomhoz hasonló) reaktorokat a föld mélyén!
eszméletlenül jó ez az átívelő szál. tulajdonképpen az első résztől kezdve fel van építve az egész -
Es a number stations valoban letezik :) -
Jó rész lett ez, az utolsó mondat üt! Várom, hogy mi lesz belőle! :)
Az a furcsa, hogy az túlvilági Olivia, aki itt van most valahogy mindig elérhető. Ebben a részben is, egyszer sem hívták Peter-t vagy Broyles-t az ügyek miatt, mindig azt hallod: "Dunham" - ok, hogy Astrid az ő közvetlen kapcsolata Bishop-ékkal, na de régen Peter-t is sokszor hívta, már rég kiderült volna minden, hogy az itteni Liv nem is itteni!
Ebben a részben is volt egy pillanat, tényleg megsajnáltam Peter-t, hogy a nagy hajtás és igyekezet ellenére is úgymond hoppon marad. Na mindegy, remélem minél hamarabb lesz Dunham vs. Dunham párbaj! :))) -
ldavid #1374 aha, nekem az arcvonalaik kicsit hasonlónak tűnnek -
Ez az Eventes csaj? Max. a hajuk színe hasonlít. -
Hát szerintem egy kicsit sem:D -
ldavid #1371 utóbbi valószínű
más:
Sarah Roemer kicsit hasonlít Anna Torv-ra, nem? -
A bannerban lévő első 2 link csak nálam nem megy vagy mexüntek? -
ldavid #1369 ezt ne itt vitassuk már meg, kinek mi -
sajnálom, de a fantasy nem mese... a fantasy = fantasztikum. A mese = mese...