Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudtátok, hogy Anna Torv férje Mark Valley aki Johnt játszotta?
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
REAL MADRID
De bárcsak tévednék, és nem lenne több töltelék rész, hanem rátérnének a fõszálra.
"I don't think I've ever burped out loud in front of anybody in my life. I don't think I've ever heard my mother fart. It just doesn't happen."
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://pspfilez.extra.hu/
REAL MADRID
everything's better with music
nagyon jó rész volt! (Y)
ez a winter finale tényleg mi a pöcsöm? :( megint szünetre megy? hisz most jött vissza onnan... vagy ennyi az évad? hol is van már az az idõ, amikor még max 1 db 1 hónapos szünettel leadtak 22 részt a sorozatokból...
most már több szünet van kb mint hasznos mûsoridõ
Bazinga!
jónak tûnik. "winter finale" wtf? :S
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
akyyy: pszt! az anime is off. de nem vált ki indulatokat, nem gyûlöletkeltõ... flame != off
Bazinga!
REAL MADRID
Fullmetal Panic kellene uj, fõleg Fomoffou! yeah
*manga, anime. nekem ugyanazt jelenti, elnézést ha mégsem így lenne, nem ismerem ezt a fajta "mesét"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Shippuudent én is szoktam nézni, meg a Full Metal Alchemist: Brotherhood -ot is. Ha utóbbit nem ismered, az mrma.hu -n fentvan az eddigi összes rész égetett magyar felirattal. Érdemes nézni :)
Következõ rész címe Jacksonville. Link. Óvatosan mert kis kedvcsináló is van írva a részhez ami spoilert tartalmaz.
Bazinga!
lassan hívok egy moderátort, ha tovább megy itt az off meg a flame
Bazinga!
f*szkivan hogy mindenhol ezt kell olvasnom...
akyyy: megvannak a megfelelõ fórumok ahol elmondhatod a véleményed a témáról... itt senkit nem érdekel, mert ez egy sorozat topikja
Bazinga!
nyilván most háború készül a két dimenzió között, és most az elõkészületek vége felé jár a dolog... bármikor megoldódhat a szabad átjárás a "tömegek" számára és akkor lesz itt ihajj meg csuhajj :D
csak a készítõkön és a nézettségen múlik, hogy hány évad lesz :)
Bazinga!
én is azok közé tartozom akikre gondolsz... pusztuljak én is mi? :P
no mind1. flamelni, offolni nem szeretnék. maradjunk a témánál ha lehetséges...
Bazinga!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
valszeg kiderül az amit már régóta tudunk
13 -as nem volt annyira rossz
Bazinga!
amúgy nekem se nagyon tetszett a rész
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"