3314
-
Szabi1991 #1487 nekem eddig ez a rész a kedvencem :)
meg a fehér tulipános :D -
gyonax #1486 Srácok... ebben az új részben hol volt a megfigyelő? Egyszerűen nem tudtam észrevenni:D
Amúgy nagyon jó kis rész volt szerintem. És legalább most nincs x hét szünet a következő részig. -
#1485 ja igen, ez a jelenet nem ugrott be:D csak az utolsó jelenet ahol rohamot kapott.. -
ldavid #1484 azért mert odaadta a kulcsot
a korábbi beszélgetésük alapján pedig nem kellett volna, mert csak azért mondta Walter-nek, hogy adja oda, hogy helyreálljon a rend -
#1483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a lány rohamát kellett megállítani az ütközés után és Peter ugyanazt mondta, mint a megfigyelő a parkban, akkor volt a döntéshelyzet. Úgy állította be az eseményeket, hogy Walter arra következtessen, vissza akarja csinálni az eseményláncot, amit Peter megmentésével elindítottak, ergó meg fogja ölni Petert is. Viszont a parkbeli beszélgetéssel arra utalt, hogy Walter dönthet, a lány élete a tét, vagy Peter élete (a kulcs). Persze nem akarta megölni valójában, de nem az volt a lényeg, hanem, hogy Walter engedte, hogy Peter üldözőbe vegye őt (ami ha tényleg meg akarta volna ölni a biztos halált jelentette volna). -
#1482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mire értette azt a megfigyelő a végén, hogy hagyta volna meghalni a Walter fiát? pont hogy nem hagyta... -
#1481 aki '85-ből jött! :D -
#1480 Jó rész volt, ezeket a megfigyelőket fenéken kellene billenteni, ne titkolózzanak. -
Szabi1991 #1479 -
#1478 Hát nem tudom engem valahogy nem győzött meg ez a rész, valahogy olyan semmilyen volt. Úgy érzem kezd kifulladni a sorozat. -
#1477 +1 -
#1476 Mana mana :D Nagyon jó rész volt!
Ebben a részben is volt megfigyelő!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 2 színű szemüveget tényleg Dr. Jacoby viselte a Twin Peaks-ben!
Rosco pedig (aki nem ismerte volna fel) a Doki a vissza a jövőből! Mekkora már, saját fia is időutazott ;) -
#1475 Jó rész volt :) -
Szabi1991 #1474 jaja :)) -
#1473 ma-holnap végre új rész -
#1472 -
#1471 Szerkezetváltás lesz, epizodikusból szerializáltba. -
#1470 a krypton bolygóról :)
a smalville nagyon béna sorozat szerintem, ez a superman már eleve egy béna karakter :) -
#1469 Szerinted superman honnan jött? fail -
ldavid #1468 az legalább még valamennyire scifi a Fringe mellett -
#1467 smallville mit keres a listán? az a supermanes szar, nem? :D -
#1466 -
Szabi1991 #1465 -
#1464 Ma volt a People's Choice Awards díjátadó, és nyert a Fringe!!!
FAVOURITE SCI-FI/FANTASY SHOW
Fringe
Smallville
Supernatural
True Blood
The Vampire Diaries
WINNER: FRINGE
Ennek nagyon örülök, mert ez mutatja, hogy szeretik az emberek a Rejtélyt. Hátha nem fog eltűnni a süllyesztőben... -
ldavid #1463 hát a péntek eddig nem éppen a nemkaszálásról híres
de hátha nem
-
#1462 Csősztök, mizu?
1 hete kezdtem nézni és ma néztem meg a 3x09-es epizódot. Szerintem nagyon jó sorozat, remélem nem kaszálják el. -
#1461 úgyis uborkaszozon van: időutazó fényképe
(semmi extra amúgy amit ne lehetne megmagyarázni) -
#1460 szépen fejlődik a technika. -
#1459 Nemrég láttam és iszonyat jó :) -
ldavid #1458 kis off (úgysincs más téma :D) -
kiskapucska #1457 A második évad promo képe is ilyen volt. Lehetett rajta keresni az elrejtett utalásokat. Ez volt az a nyulas kép. Nagyon sok dolgot elárult a kép.
Nem értem a csatorna döntését. Oké, hogy csökkent a nézettség, és ez így nem éri meg nekik csütörtök este, de ha péntekre rakják, akkor még jobban csökkenni fog, és szépen elkaszálják. Vagy direkt csinálják ezt az egész áthelyezősdit? Ha a Fringe nem lesz, akkor eleve sok nézőt fog veszteni a csatorna, mert sértődésből nem fognak odakapcsolni a Fringe-fanok. Illetve megint előrukkolhatnak egy új sorozattal, és az meg csak plusz pénzkidobás. Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? :D
A lényeg jan. 21. Már nagyon várom :) -
#1456 tényleg? ezt sem tudtam. köszi az info-t. -
#1455 Ugy értem, h nem konkrétan magyarországra vonatkozik hanem ugy egész eu-ra -
#1454 Nem magyarnál inkább EU/US-nél vannak különbségek, pl. house nyito zenéje is más, stb. -
ldavid #1453 sok sorozatnál van így, mert más jogok vonatkonak a zenékre -
#1452 ez egyébként gyakori, hogy magyarba más zenét raknak be a részekbe? ezt szabad? -
#1451 ezaz, köszönöm szépen :) -
ldavid #1450 MGMT - Kids (pont ma hallgattam :D) -
#1449 sziasztok.
Az első évad 12. részének elején van egy zene, annak a cime, előadója érdekelne. A magyar verzióé, mert youtube-on találtam egy részt erről, de ott nem az a zene megy. -
#1448 Ahhoz képest szépen probálja a csatorna kinyirni...