3314
-
#1527 Már csak egy leszbi jelenet kellene a 2 Olíviával a sorozatba. -
#1526 Hoppá! Átruccan a másik Olívia! -
Szabi1991 #1525
-
#1524 Teljesen egyetértek! Úgy érzem, kezd a lendületéből veszteni a sorozat. Mostanában nincs benne olyan nagy "WOAHH ezt sose gondoltam volna" feeling...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ez, hogy akit választ, annak a világa marad életben. Mi ez?! Olyan gagyi... -
#1523 hát, az most vagy véletlen, vagy célzás. de olyan hálivúdban nincs, hogy véletlen célzás :)
amúgy term. direkt rakták ezeket oda, egy kis easter egg -
#1522 William Bell (Leonard Nimoy) könyvei, aki a Star Trekben Dr. Spockot játszotta.
Szerintetek véletlen a célzás? Attól függetlenül, hogy a valódi Dr. Spock egy amerikai gyerekorvos.
-
#1521 Hátttt jah. A történet alakul de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez így elég "olcsó".
Mindezek ellenére még mindíg nagyon bejön a sorozat.
ebben a részben a megfigyelő barátunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon elbújt, alig találtam meg. Az bálon, az első gyanusított kinyírása utáni lépcsőházi jelenetben indul el az emeletre, fentről mutatják, a kalapjáról megismerni. -
ldavid #1520 ez nekem sem tetszett annyira
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom majd valamikor később át fog menni fauxliviához
de elég jó volt ez a rész is -
#1519 mai rész...
a phasskivan már, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyen szappanopera style végkifejlet közeledik... azon múlik a világok sorsa, hogy Peter melyik csajt választja? lol hagyjuk már... :)
elég olcsó és gagyi "módszer" ez, mást is kitalálhattak volna a készítők -
Mai rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OMG lehullt a lepel, végre választ kaptunk jó pár kérdésre. Szegény itteni Olivia... de talán van még esélye. btw én azért lennék gondolatolvasó ha tudnám irányítani. :D Jó rész volt. -
Lysandus #1517 -
Szabi1991 #1516 :D
-
#1515 mer az pénz
nameg egyszerűbben is találnák meg őket -
ldavid #1514 nem értem amúgy, miért nem vesznek egy domaint, meg egy normális tárhelyet -
gyonax #1513 Warezvilág... most komolyan? -
#1512 ha esetleg vki még nem tudná
Közérdekű közlemény: a feliratok.hu az eddigi címén megszűnt, a továbbiakban a következő címek valamelyikén tudjátok elérni az oldalt:
- http://feliratok.na.tl
- http://feliratok.ro.lt
- http://feliratok.hs.vc -
#1511 A feliratok.hu megszűnéséről. -
#1510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most Peter ilyen badass lett? Remélem nem. -
Micsu #1509 kellemes volt a 10 és 11 rész is, jó hogy erőltetik a fő szálat
-
#1508 Nem tudom mi a fasz van a feliratos oldalakkal most, több is elérhetetlen.
s03e11 magyar -
#1507 Feliratok.hu mirror -
#1506 Fringe felirat a feliratok.hu-n szokott lenni. -
gyonax #1505 Nem tudom, hogy azzal az oldallal mi van, de itt van helyette egy másik. -
Lysandus #1504 Mi van a hosszupuskával? Nálam nem jön be... (a feliratos oldal) -
#1503 Ok, kösz, akkor remélem hamarosan kikerül. -
ldavid #1502 cassone most ellenőrzi -
#1501 Van már valahol az új részhez magyar felirat? -
#1500 Az öreg is erre célzott. -
ldavid #1499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivan, ha az a gép valamit sugároz Peternek (akár a másik világból), amitől megváltozik?
mert elég fura, volt ahogy most viselkedett -
#1498 Alakul a történet, alakul. a 3x11-es nem volt túl izgalmas, de még mindig jó!
Megfigyelő megfigyelhető
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a szökőkutas jelenetbe, 12:33nál, elbújva a balszélen. Kalapjáról felismerhető azért. -
#1497 yeeeeeeeeeee -
#1496 "Ami a Fringe pénteki teljesítményét illeti, sokan féltették a költözéstől, de hálistennek feleslegesen (legalábbis egyelőre): a sorozat 1,9-es ratinget tudott, ami egyrészt 12 százalékkal jobb, mint az utolsó csütörtöki kiadás produkált, másrészt megnyerte vele a napot - amihez azért kellett az is, hogy a Blue Bloods ideiglenesen átköltözött szerdára, de ne legyünk nagyon ünneprontók. Össznézettsége 4,83 millió volt, ehhez persze hozzájárult a felvezető Kitchen Nightmares is."
@comment:com
-örülünk? Vincent! örülünk?
-örülünk bazzeg! :D -
#1495 Aztán nekünk is válaszoltak, hogy az lényegében csak az alibi volt, hogy ne agyaljanak rajta. -
#1494 ezt kérdezte Peter is, Walter válaszolt rá... -
#1493 Akkor minek is kérdezted? :D
Amugy nem lesz okosabb, mert Walter mondta, h szar volt a keverék és megölte volna, ha ö issza meg :) -
#1492 Bár tudom, hogy nemcsak erről szólt az egész. -
#1491 Nem lett volna egyszerűbb megmondani neki, hogy ne igya meg azt a tejet? -
Szabi1991 #1490 jó kérdés, gyanítom a következő részben kiderül :) -
gyonax #1489 Igen, igen a tulipános még nagyon ott volt. -
Lysandus #1488 Sziasztok!
Az oké, hogy valami rosszul sikerült, de okosabb lett a löttytől, az aki végülis megitta?