3314
2ivmws8.jpg
  • ldavid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor kopogott be a másik olivia az ajtón? nem emlékszek ilyenre
  • vg
    Kurva jó szemed van bakker, én nem vettem észre!
  • Abruzzi
    Miért is? Olyan dologba kötött bele amibe teljesen felesleges, ráadásul van rá ésszerű magyarázat. Ha meg te még nem hallottál arról amit írtam, akkor nem vagy elég tájékozott, mert ha azt hiszed hogy a terhességgel 100 %osan együtt jár az hogy egyből kimarad a menstruáció, akkor tévedsz. Nincs vele gond, csak nem értem akkor miért kell beszólni...

Amúgy maga a sorozat szerintem kezdi lejjebb adni a színvonalat, tényleg szappanoperás az egész, ez a rész sem volt valami nagy durranás :S most valahogy nem csodálom hogy kevesebben nézik...
  • ProGabe #1564
    ha nem lett volna az előző két rész, szerintem nem ezt írtad volna :)

jó volt ez, sokkal jobb! sőt, visszanyúltak az első részek egyikéhez, briliáns!

úgy néz ki, hogy a mérleg nyelve Peter lesz, egyszerűen az esze miatt. amit Walternet nem tudott megtenni a másik világban, azt Walter megteszi Peternek hála

• AlrightSir
    Na ez nagyon tetszett!!!

Az fura volt, hogy az öreg a túloldalon látta Oliviáékat a "felesége" mellett, és amikor a másik-Olivia bekopogott az ajtón, nem tűnt fel neki hogy ugyanaz az ember áll előtte, csak barna hajjal? Azt hittem ott kiderül, hogy miért záródott le a repedés...
  • Shep
    Hát azért már visszafogottabb volt szerintem, ennyi még éppen belefér ha már nagyon ezt akarják.
  • ldavid
    de most már remélhetőleg kevesebb lesz az ilyen
  • Micsu
    pedig ez a rész is barátok közt v2.0 volt
  • Teppik Amon
    Szerintem is.

A megfigyelőt megint elsütötték az elején, 56 másodpercnél nem volt nehéz kiszúrni. Aztán egy beugratós kalap nélküli 13:58 körül :D Mondjuk azt vártam hogy a nagy eseménynél ott lesznek, de nem találtam egyet sem.
  • Shep
    Na ez végre egy korrekt rész volt valami hasonló színvonal kellene továbbra is és nem az előző részekben látott Isaura fíling.
  • ldavid
    :D
  • AlrightSir
    Én sem akarom hogy Heroes legyen belőle,de azzal egyetértek, hogy a mostani részeket látva már ki tudja...
  • MR ME
    gondolom h nem pont erre gondoltál, de ahogy a sorozat elindúlt a lejtőn sajnos ezt se tartanám már kizártnak :/
    értsd heroes is jó sorozat volt, amíg el nem baszták...
  • AlrightSir
    Látom sikerült a dolog lényegét megfogni...
  • MR ME
    ja aztán legyen ebből is heroes, repüljenek az emberek meg állítsák meg az időt stbstb...
  • Herold
    Mit vársz egy börtönszökevénytől?
  • Micsu
    azt hitted humoros leszel közben meg bizonyítottad butaságod
  • AlrightSir
    Én személy szerint szívesen látnám, ha behoznának pár érdekes szereplőt a sorozatba. Akiken Oliviához hasonlóan teszteket végzett Walter, mint pl. a gondolatolvasó srác...
  • precision
    hát ja...

már csak az hiányzik, hogy Olivia leessen egy lóról vagy leguruljon a lépcsőn aminek a következménye 1 hónap kóma + amnézia (az elvetélés az csak bónusz)
    majd később kiderül, hogy neki is Walter az apja mint Peternek, és nem lehetnek egymáséi mert féltestvérek
    a hab a tortán pedig az lesz amikor az egyik szereplő megvakul... az kihagyhatatlan

:)

• vg
    Hát öregem, inkább meg se szólaltál volna.
  • Abruzzi
    Előfordul olyan is hogy a nő még több hétig menstruál pedig már terhes. Vagy mondjuk Olivia a hetekben azt hitte hogy az őt ért stressz miatt késik neki és nem is gondolt terhességre. tessék meg van magyarázva..
  • Narxis
    :DDDDDD
  • vg
    ja, egy 120 kilós nő lehet nem veszi észre...
  • Micsu
    ismerek én olyat is aki 2 hónap után se vette észre

de most komolyan ilyen ökörségekbe belekötni, minek nézel te sorozatokat, kb minden sorozat 100 sebből vérzik, a fringe még többől, ha ilyeneken akadsz fenn akkor szerintem neked felesleges nézni ezeket
  • Herold
    Nehezen tudom elképzelni, hogy a 6 hetes terhesség alatt kimaradó menstruációt (ami ugye 4 hetenként jön) nem vette észre Olivia.
  • Zomil
    lol :D
  • Malakai
    Az első emberek idején élt párterepeuta elméjét mesterséges intelligenciaként tárolja a gép és az interdimenzionális szerelmi háromszögek megoldására szakosodott a világ megóvása érdekében.
  • AlrightSir
    Akkor kimondom, nekem sem jött be

Őszintén megvallva teljesen ledöbbentem, hogy terhes a másik Olivia. De a következő pillanatban már: NEMÁÁÁR! Ez olyan...átlagos.

@Victor1103: Egyetértek, remélem abból valamit jól hoznak ki.
  • vg
    Miért volt felesleges? A kopasz is mondta Peter-nek a háztetőn, hogy - nehéz dolog apának lenni -, én már ott gondoltam, hogy nem Walter-re gondolt.
  • Victor1103
    Nekem se tetszett igazán:/ Nem is a gyerek rész miatt hanem az alternatív kitekintést találtam feleslegesnek. Ezzel a gyerek szállal összekötni a két világot elég gyenge. Inkább azzal "az első emberek" szállal foglalkozzanak többet az jobban érdekelt
  • Kandurex
    hm, ezt részt inkább kihagyom :/
  • Zomil
    Érdekes rész volt...nem mondanám, h szar...csak kezd elmozdulni a sorozat ilyen szappanopera irányba...
  • Shep
    Na ez most mi volt, ha ez így megy tovább nem lesz érdemes nézni. :(
  • Narxis
    Na bökd ki, neked se tetszett? :D

Mondjuk az túlzás, hogy nem tetszett, inkább csak azt mondanám, hogy nem teljesen ezt az irányt vártam.
  • AlrightSir
    Háááááát...
  • Narxis
    Durva rész volt, mint egy barátok közt epizód. :D
  • ProGabe #1531
    miért kell szappanoperát csinálni ebből a sorozatból? :S
  • Teppik Amon
    Úhh háttööö jah..
    Gusztustalan egy rész volt :D

Tudtam tudtam éreztem hogy a kopasz a tetőn a múltkor Péternek mondta hogy nehéz lehet apának lenni! Tudtam! Tanúim vanak rá hogy felvetettem mint lehetőséget hogy az neki szólt és hogy mekkora csavar volna ha az AlterOlicia hazavitt volna valamit ;)

Megfigyelők mindenütt vannak.
    még odaát is, 01:17nél rögtön, a bárpultnál álldigál.

• Narxis
    Támogatom!
  • HUN BECSEHELY
    Hogy ne keljen keresgélni.