Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
<#worship><#eljen>

cassoneitaly
Fringe 2x22 ~~~ Beküldve!

Elérhetõ FELIRATOK.HU-n | HOSSZUPUSKÁN ||| és a CASSONESUB-on.

Jó Szórakozást!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

precision
az nyilván csak ilyen túrista cucc, városnézõ, vagy dísz vagy reklámfelület
azért a rendõrség meg a Fringe részleg nem azzal indult el azt láttad 😄

Bazinga!

gman906
Én még mindig nem értem, hogy ha ennyire fejlett a párhuzamos univerzum, akkor miért használnak ott még mindig Zeppelinket.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

szerintem egy kicsit lapos volt a mai rész
de biztos vagyok benne,hogy a vége ütni fog 😊

How much can you take,before you snap?

itt tapsikolok 0:45-kor mekkora rész volt már 😊)

btw Astrid már tudta, hogy Peter "másvilági" vagy csak szimplán hidegen hagyta, hogy õ is csillog?
precision
áh, ezt esetleg spoilerbe is rakhattad volna...
igen, õ az... de most oda a meglepetés ereje 😞

Bazinga!

Totti5
Nagyon dúrva rész volt!

Szvsz Itt nagy harc lesz Pítörért és a másik világból jövõ Walter lehet a gonosz aki nem fogja olyan könnyen feladni hogy elrabolták a fiát, a mostani meg a jó, persze nyilvánvaló hogy kinél fog maradni majd.

"Hello Son" meg áááááááá😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AtiRadish
S02E22 Promo
Jol latom h. a voroske az a masik vilagbeli Olivia?

precision
hát a vége kegyetlen volt...
kíváncsi vagyok merre megy el a történet 😊

Bazinga!

Herold
<#worship><#eljen>

cassoneitaly
Akkor nem csak engem rázott ki a hideg, amikor meghallottam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HELLO, SON! <#idiota>
?

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Fringe 2x21 magyar felirat beküldve...

Elérhetõ HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU -n | illetve a CASSONESUB-on.

Jó Szórakozást!

ProGabe
nem volt rossz hangulata az új résznek, sõt!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
abban meg igazam volt, hogy a múlkori részben lévõ átvitel sikerült, és a másik Waltert hozták át. remélem a két öreg egy bunyóval dönti el, mi legyen ezzel az egész szituval <#idiota>

nem szoktam ilyet kérni, sõt, inkább csak megmosolyogtat, amikor valaki ilyet ír, de: Peter dzsekijéhez hasonlót valaki linkelhetne 😊 na nem képre gondolok, inkább valami kiindulópont, hogyan keressek valami hasonló cuccot. na nem mintha arra számítanék, hogy nyáron kellene majd...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Victor1103
Átlagos töltelékrész volt, de ha már így csinálták meg akkor egy 6 hónappal korábban vagy valami hasonló az elejére nem ártott volna😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Elsõ évados törölt rész volt. Nézõcsalogatás miatt adták le.

REAL MADRID

precision
hát igen az ott tényleg egy elb*szott rész
az egy amolyan filler, nem kell vele foglalkozni ilyen szempontból, nemtom miért adták le, de azt a részt már korábban felvették, és utólag adták le
bár úgy rémlik, hogy abban a részben lévõ egy-két dolog fontos lesz v. lehet a késõbbiekben

Bazinga!

Victor1103
Hi! Na most totál zavarban vagyok. Kicsit lemaradtam a sorozatban és most nézem a 2x11-et amiben szerepel Charlie. Nem úgy volt hogy az eredetit kinyírta egy alternatív világból jött faszi de késõbb az is lebukott azt pedig Olivia nyírta ki? Akkor mit keres megint ebben a részben? Nem értem.:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

precision
simán jó volt 😊 legyetek menõk, hagyjátok ki...

Bazinga!

ProGabe
hatszázezer utalás és metaforikus jelenlét/jelenség volt a részben, csak a vak nem vette észre, ezek a dolgok nekem is nagyon tetszettek, de én sokkal lazább részre számítottam. túl nyögvenyelõsre sikerült ez a 40 perc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wander01
annyira sötétek vagytok hogy észre se vettétek az utalásos mindfuck-ot... ^ ^ de igazatok van, felesleges megnézni, ne is nézzétek, töröljétek csirák 😄 Olivia igy nagyon odabaszott btw, broyles-on meg szétröhögtem magam XD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Shep
Annál a résznél én már a fejemet fogtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Éneklõ hullák... <#idiota>
Vajon ezt is a gyerekek álmodták?

Az új rész elsõ három, és az utolsó három percét érdemes megnézni(fõleg az utolsó pár percet). A többi elképesztõen szar, bár az el kell fogadni, hogy a színészek imádják az ilyet, csak tudnám miért...

Shep
Hát ez már a második rész ebben az évadban amit jobb lett volna meg sem nézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát kb. mint a Fringe
gman906
Ez a muscical dolog gáz. A FOX helyében inkább átkötéseket raktam volna 1 epizód erejéig. Pl. House korházába kell menni Walteréknek valamiért.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

ProGabe
egy kis fintorral meg lehetett nézni. na de House musical. WTF? :S

cassoneitaly
SOROZATJUNKIE-ról:

"Nem csak a Fringe készít musical-epizódot, hanem 04.29-tõl 05.05-ig minden FOX sorozatban énekelni fognak valamilyen minõségben: Bones, House és az animációk is. A Family Guy május 2-án szuper hosszúságú résszel és dalokkal ünnepli majd a 150. epizódját."

a fox mindenbõl 'musicalt' csinált most
ForzaInter
15 perc után kikapcsoltam..

eddig évad nagyon jó, nem értem mi értelme volt ilyen semmitmondó filler részt csinálni.

majd talán befejezem.

Yo, Bitch!

kommersz
Eddig sosem volt olyan Fringe resz, amit untam volna mindig az a 40-45perc 5percnek tunt.Az e heti resz kb masfel oranak tunt.En is abba akartam hagyni a reszt mert olyan semmilyen volt😄,de szerencsere tuleltem.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Kandurex
Na jó, egybe hangzó kritikák alapján, hivatalosan is kihagyom ezt a részt 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát én meg lettem volna enélkül a rész nélkül, de a kislány aranyos volt 😊
Zomil
franc, h pont most nem vagyok otthon és csak vasárnap lesz idöm letölteni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nájsz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

cassoneitaly
Fringe s02e20 beküldve ide-oda!

Elérhetõ HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU -n | és a CASSONESUB -on.

Jó Szórakozást!

wander01
sztem kár a dalszöveggel meloznod 😊 akit érdekel úgyis érti, akit nem, annak meg tökmindegy 😄 de bejön a rész, most tartok ott hogy broyles tolja a zongorát 😄 kurvanagy 😄 Walterral meg el-brownbettiznék az tuti, az öreg biztos keni mi a jó anyag XXDDDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

cassoneitaly
A mai rész feliratával kapcsolatban:
Gondolom sokan tudjátok, hogy ez a rész ilyen musicalesebb, zenés. Indítottam egy szavazást, hogy meglásssam ki szeretné, hogy a dalszövegek is le legyenek fordítva. Szerintem felesleges, de mivel nektek van a felirat, így döntsétek el, hogy mi legyen. Szavazni a nyersfordítás elkészültéig lehet, majd a végeredmény alapján vagy benne hagyom a dalszöveget, vagy értelem szerûen kiszedem belõle.. <#kacsint>

ezt a részt szerintem nem nézem meg. 😞 gagyinak tünik

simított haj pedig jobban áll neki szerintem
jó a promó amúgy, csak a hangminõségen is ronthattak volna
ProGabe
Pacific-ben is hasonló volt

Zomil
ez nagyon jó dunham azzal a göndög hajjal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
<#eljen><#wow1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ProGabe
besza-behu promó a foxtól:

kezdjük ott hogy elég lenne az alakváltóknak eltüntetni a hullákat ami nem egy nagy kunszt és az fbi kb a szarba se lenne, ezek csak szokásos sorozatos bakik, sajnos együtt kell élni ezekkel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

de méginkább egy sorozat =)

frankó rész volt amúgy
precision
ok, 1. és 3. -assal meg tudok barátkozni
de a 2. 😄DD azon még most is nevetek ha rágondolok... elképzelem, ahogy Olivia bemegy a közértbe és fejbelövi az eladót, mert mittudomén, az eladók nem szoktak sapkában kiszolgálni 😊

Bazinga!

Nem utolsó sorban ez egy film, talán ez a legjobb érv ezekre a "logikátlan" dolgokra. 😄

steam, origin: ACE_hun

passatgt
1. sztem a hullaházban vetkõztetik le hullákat😊
2. Olivia sokmindent megérez, gondolom ez nem új neked se😊
3. Teljesen logikus, ráadásul Peter sem egy 70-es iq-jú ember