Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nagyon jó színész Leonard Nimoy.

Star Trek (akár a legújabb film) kimaradt?
Zomil
Talán a személyisége kezdett olyanná válni, mint walternativ. Vagyis tesz mindenkire magasrol és csak a saját céljai érdeklik :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OptimusPrime
Bell figurája nekem személy szerint hiányozni fog, zsneiális pillanat volt ebben a részben, amikor a kórház elõtt összenéztek, az addig Bellrõl mindig csodálattal beszélõ Walter, hirtelen hideg és komor lett mivel Walter már "emlékszik" arra, hogy Bell operálta ki azt a három agyszövetét, ami ugye fáj is Walternek rendesen, de ehhez képest mekkora mondat arész végén, hogy "azért tettem, mert kérted, mert féltél, hogy valami mássá válsz" vagy valami ilyesmi. Hát mi lehetett akkor az, amivé Walter válni kezdett? Vagy pont a világok közti utazás, a sivár puszták és halott, borostyánba zárt emberek tudata miatt kezdett már megvadulni? Bell kapocs volt ebben a világban, mert olyanokat tudott Walterrõl, mint senki más, csak akkor nem tudom, hogy ki fog e derülni valaha is, szóval kár Bellért, súl sok titkot vitt magával a sírba.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Zomil
Ugyebár Walter miatt a "lyukak" elég nagy galibát okoznak a másik világban, és vmi olyasmire emlékszek, h majd csak az egyik világ fog megmaradni, mert "eggyéválik" a két világ, vagy valami ilyesmit mondott walter régebben.
Lehet walternativ megoldása nem épp humánus, de vélgülis azért cselekszik, h a saját világát "megovja".

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Akkor te megállapítod egy képbõl hogy Peterrel mi fog történni ha a gép elkészül?
Azért azt se felejtsük el hogy az "átjáró" mennyi bajt okozott a párhuzamos világban, több tízezer ember halálát okozta és okozni fogja

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
végülis a saját fia felhasználásával az egész alt. univerzumot el akarja pusztítani :) a fiát visszakapta, más motivációja nem lehetne, max Walter megölése bosszúból :) de õ az egész másik világot el akarja pusztítani :) tényleg meg lehet érteni :)
ráadásul ha emlékszel a képre amit a kopasz adott Olivianak a géprõl és Peterrõl, ott nem egészen úgy néz ki, hogy Peter számára kellemes lesz a dolog :) fény jön ki a szemébõl, szájából, sztem hasonló történne vele mint Bell -el a mostani részben, elhasználódna, mint energiaforrás... ez se nagyon izgatja a Walternative -ot :) de ezt is meg lehet érteni persze :D

Bazinga!

"gonosz zsarnokot"

nem nevezném gonosz zsarnoknak, meg elehet érteni walternativot is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
hát láttam már jobb évadzárót is, de rosszabbat is azt is meg kell hagyni :)
a Waltert/Mr. Secretary -t játszó színész pedig tényleg hatalmas :) ugyanolyan jól játssza az "ütõdött" infantilis zsenit mint a gonosz zsarnokot
a csere-bere nekem sem jött be annyira, de hát ez van... reméljük jól fogják felhasználni

Bazinga!

Herold
Hát a legjobb színészeket nem a sorozatokban kell keresni az biztos (bár vannak kivételek), de Leonard Nimoy attól még nagyon népszerû színész.

Dehogy, a színész már nem fog többet filmezni. Persze biztos van az a pénz, hogy meggondolja magát. Viszont szerintem nagyon szar színész, olyan amikor beszél mintha olvasna... olyan barátok közt színvonal.

stargatelost
fail

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Atomjaira hullott, ha nem tûnt volna fel.
Amúgy meg a színész visszavonult, nem fog többet szerepelni sehol.

gman906
Van egy olyan érzésem, hogy Bell is valamelyik cellában ül. Nem hiszem, hogy Walternate kihagyott volna egy ekkora lehetõséget.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

ForzaInter
azért az öreget sajnálom.. mármint bellt nagy forma volt abban a pár részben amiben szerepelt

Yo, Bitch!

Herold
Így már érthetõ, ez valahogy elkerülte a figyelmemet.

Magoo
Nem figyelted mit beszéltek Walterék???
Elmondták, hogy sokat elvett az átkelés Oliviából és hogy nem biztos hogy képes lenne újra kinyitni a kaput, ezért visszatértek az eredeti törésponthoz az operaházba ahol átkeltek korábban. Nem kellett kinyitni a kaput mert résnyire de nyitva volt. Ezért kellett az ajtótámasz - AKA particle accelerator - valamint Bell széthasadt atomjai - vagyis önfeláldozása.
Így tudtak visszajönni. Oliviának nem kellett semmit sem tennie...

Herold
Nekem abból már elegem van, 2 évadig szinte csak az ment. Épp ideje már, hogy elkezdjék kibogozni a szálakat.

Eléggé hülye vége lett. Azt hiszem elfelejthetjük jó sok részig az "szokványos" nyomozós részeket. Kár.

ForzaInter
lehet walternativ csinált neki:D mivel tudta hogy szüksége lehet még rá

Yo, Bitch!

stargatelost
nekem is ez szúrta a szememet.......

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Egyébként az egész egy baromság, most jut eszembe. Hiszen az itteni Oliviának kellett kinyitnia a kaput, az a gép csak segített fenntartani a rést. A túloldali Oliviának nem volt ilyen képessége. Akkor hogy jöttek át?

Herold
William Bell mint fegyvertervezõ, és a 77-es modell, ez hatalmas volt. <#nevetes1><#violent>

ForzaInter
jó utána azonnal leesett:D csak már elfelejtetem irógépet mire is használták:D

Yo, Bitch!

ez mondjuk nagyon igaz
ProGabe
+1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Annyira tudtam, hogy itt is ellövik a helycserés dolgot, pedig ez már annyira lejárt lemez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cassone

Köszi a fordítást!!
Magoo
Sztem Olivia mar a legelso reszben le fog bukni, es gondolom Peter fog rajonni az egeszre.

jóféle évadzáró volt, John Noble meg rohadt jó színész

btw Walternek és Bellnek fel sem tûnt, hogy Olivia haja barna, pedig utoljára szõkén látták o.O
Zomil
" Meg hogy volt két ol.." Ha ezt nem érted, akkor melyik sorozatot nézed? Mert nem ezt az tuti :D

de, h válaszoljak is: az irogéppel kommunikálnak a másik világgal, és azért volt 2 Olivia, mert mind2 világban él :)

ForzaInter
jóvan már leesett:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát ezt a végét nem értettem..

Valaki elmagyarázhatná, ez az irógépes dolog rémlik korábbról, de már elfelejtettem. Meg hogy volt két ol..

Yo, Bitch!

Zomil
valóban kiszámitható volt :)
De ha a szinvonal marad a 3. évadban is, nem fog zavarni :D
Bár Olivia szvsz hamar lebukhat

Cassone: kösi :)

AtiRadish
Köszi, gyors volt!

cassoneitaly
Évadzáró felirata beküldve...

Elérhetõ HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU-n | illetve a CASSONESUB-on!

Jó Szórakozást!
Szeptemberben találkozunk!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

OptimusPrime
Jó ez így, kicsit kiszámítható volt az évadzárás, de jó volt.
Minimum ilyen szintû 3. évadot várok a sorozattól! :)
Like! :)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

AtiRadish
Az ilyen cliffhangerektol mindig kikeszulok... varhatunk 4 honapot a folytatasra :(

macselek
Hát kiváncsi vagyok a harmadik évadra:P

Nagyon köszi a segítséget.

Band of Horses - Is there a ghost
a youtube-on megvan, ha rákeresel megtalálod
A 2/21 részben mikor Peter a végén lefekszik és elkezd zenét hallgatni, mi az az album/elõadó/szám címe vagy valami, tudja esetleg valaki?

nálam pont az ellenkezõje :)
precision
nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem személyszerint a "túlvilági" Olivia sokkal jobban bejön :)

Bazinga!

Zomil
ha nem tetszik nem kell nézni -.-

Zomil
még 1 rész van, nem véletlenül ekkora cliffhanger ennek a vége :)

passatgt
egész sorozat egy baromság, kár ezen fennakadni:D

ForzaInter
ez nem a finálé volt?

Yo, Bitch!

Herold
Érdekes volt az elején a gravitációs kísérlet a pénzérmével meg a vízzel. Úgy gondolják, hogy csökkent gravitációban a pénzérme nem süllyed le? A gravitáció csak a pénzre hat? Baromság.

Zomil
Ütös rész volt nagyon :)
Nem tudom hogy birom ki jövö hét péntekig :D
Kiváncsi vagyok mi az a szerkezet.
Amugy durva egy hét lesz minden sorozatnak az évadzárója akkor van(Lost, V, Fringe) :D

ForzaInter
mekkora rész volt tejóég

Yo, Bitch!