3314
2ivmws8.jpg
  • Micsu
    "még a képi világ is olyan mintha VHS videó szalagról ment volna az egész... :)"

az intro igen
  • kBagyula #1606
    eme kis kitérő ellenére remek rész volt... igyekeztek korhűek lenni, még a képi világ is olyan mintha VHS videó szalagról ment volna az egész... :)
  • Victor1103
    Szerintem topicot tévesztettél:)
  • cylonflatus
    /Gaeta/: Dradis kontakt! Három cylon báziscsillag és... és, ööö, a negyedik hajót nem tudom azonosítani. Ilyet még nem láttunk...
    /Adama/: Figyelem az egész flottának itt az admirális! Azonnali ugrás a vészkoordinátákra!
    /Gaeta/: Uram, Tyrol főgépész még nem végzett az ftl hajtómű javításával!
    /Adama/: Főnök ott van? Mikor végeznek az ftl hajtóművel? Főnök?
    :/Tyrol és Boomer/:.....
    /Adama/: Főnök? Galen Tyrol főgépész! Figyelmeztetve lett, hogy fejezzék ezt be! Ezután nem fogja megúszni fiam, ha kikerülünk a csávából hadbíróság elé állítom!
    /Romo/: Jól hallottam, bíróságot emlegetett valaki? Ha kell egy ügyvéd...
    /Adama/: Tűnjön el a hídról Lampkin! Dr Baltar? Van ötlete mi lehet az ismeretlen hajó?
    /Baltar/: öööö.. admirális... izé.. huhh... nemigazán.. ahh... nem tudom...(hamm,slukk,kocc)áááááá
    /Caprica Six/: slukk... Ne ficánkolj kicsi doktorom! slukk...
  • cylonflatus
    bizony rulez, keblemre brada!
  • Herold
    Ha jól megfigyelted volna, rájössz, hogy a kiscsaj pusztán csak mimikával többet kifejezett ebben az egy részben, mint Anna Torv összes eddigi pályafutása során.
  • Herold
    Nem unszimpatikus, csak színésznőnek pocsék.
  • Malakai
    Szerintem eleve koncepció, hogy ilyen a karaktere. Ezt spec annó nyilatkozták is még valamikor a legelején. :)
    Aztán, hogy a színésznő tud-e többet azt nem tudom, mert máshol még nem láttam.
  • Micsu
    nem rossz színésznő Anna Torv attól még hogy neked nem jön be maga a karakter v alapból unszimpatikus, abból hogy a kiscsaj leutánozta felnőtt Oliviát (ami egyébként nonszensz volt)neked az jön le hogy nagyságrendekkel jobb színésznő akkor fingod sincs a témához
  • Herold
    Nagyságrendekkel jobb.
  • Zomil
    jaja az elején az opening nagyon jó :D
  • Narxis
    Jó rész volt, bírom a retrós részek zenéjét. :D
  • Malakai
    Walter töredékekre emlékszik csak, ami lassan jön vissza neki valószinüleg, Peter meg kétlem, hogy emlékezne rá, hisz arra se emlékszik, hogy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...annó úgy gondolta, hogy egy másik világból való, meg talán a virágokat maga körül elégető lány is rémlene neki, bár az még lehet igen, csak a névvel nem kapcsolja össze. :)
  • Zomil
    Azt nem tudjuk, h Peter emlékszik-e, lehet, h csak akkor 1szer találkoztak, soha többet, aztán már nem is emlékszik. Walter emlékszik a dologra, sött valamelyik részben nézegette is a régi videokat, egyedül Olivia nem emlékszik a dolgokra.
  • Malakai
    Ja, minderre az érintettek közül mára senki nem emlékszik, se Olivia, se Peter, meg persze Walter se, de az ő indokait pontosan tudjuk.
  • Zomil
    valami olyasmi volt, h alig emlékszik valamire a gyerekkorábol, de pontosan már én sem tudom :)
  • kBagyula #1591
    BSG rulez... :)
  • cylonflatus
    Egyvalamit nem értek: ha Olivia ilyen kapcsolatban volt Walterrel és Peterrel, akkor hogyhogy nem emlékezett rájuk felnőttként? Bár lehet, hogy csak én nem emlékszem ennek a magyarázatára.

A Battlestar Galactica játékért meg respect, bírom az ilyen kikacsintásokat. Mint a múltkor a Dr Spock könyv pl :)
  • Szabi1991
    sztem nem kell túlbonyolítani simán csak a "fehér tulipán a (testi-lelki) tisztaság jele"
  • AtiRadish
    A kicsi Olivia meg kb jobb szinesz mint a felnott:D
  • ldavid
    nem volt rossz, szeretem az ilyen retrós részeket,
    de az zavart, hogy a gyerekek úgy viselkedtek, mint a felnőtt énjük

a tulipános dolgot én sem értem, lehet tudni kell valamit hozzá, amit még nem láttunk
  • Teppik Amon
    Igen jó kérdés hogy a korábbi "fehér tulipán" rész hogy jön ide. Valszeg ez valami másra akar utalni. Ott a bevallás és a megbocsátás jelképe volt, de hogy itt?
  • AlrightSir
    Jó rész volt.

Amúgy nem tudok mit kezdeni a fehér tulipánokkal. Nem rémlik, hogy lenne valami különleges ezekben(ezt küldte el az időutazó hapsi Walternek, hogy vallja be Peternek az igazat), meg a mostani részben azt mondták, hogy egy tudós imádja a fehér tulipánokat, azért ültetett oda. Akkor Walterről van szó? Meg Olivia miért volt boldog a fehér tulipánok közt? Segítsetek...
  • Shep
    Hát számomra dögunalom volt ez a rész, akárcsak az előző évadban a másik hasonló rész.
  • Victor1103
    nekem is tetszett ez a rész. töltelék de a jobbik formából. nem úgy mint a mai supernatural
  • vg
    Ez nem volt tölteték rész!! Én már régen kíváncsi voltam, honnan jött rá másik Walter, hogy hol van a fia! Ráadásul nekem jó pár percbe tellett, amíg elgondolkoztam, hogy mit is láttam. Amúgy állat vagy, ezt sem vettem észre.
  • Teppik Amon
    a 3x15 egy töltelék rész volt, olyan sokminen nem történt.

A megfigyelő a Bishop dynamics aulájában van, mikor Walternate sétál befele, egyenesen a kamerába néz :)
  • Szabi1991
  • vg
    Szar lesz ha megszüntetik, nem lesz egy normális sci-fi sorozat sem. Se Stargate, se ez. Én mindkettőt imádtam.
  • Szabi1991
    pénteken azért elég jó még így is :D
  • AlrightSir
    Nézettségi adatok:

3x01 "Olivia": 5,83 millió
    3x02 "The Box": 5,40 millió
    3x03 "The Plateau": 5,22 millió
    3x04 "Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?": 5,27 millió
    3x05 "Amber 31422": 4,97 millió
    3x06 "6955 kHz": 5,04 millió
    3x07 "The Abducted": 4,93 millió
    3x08 "Entrada": 5,13 millió
    3x09 "Marionette": 4,7 millió
    3x10 ''The Firefly'' : 4,9 millió
    3x11 ''Reciprocity'' : 4,6 millió
    3x12 ''Concentrate and Ask Again'' : 4,3 millió
    3x13 ''Immortality'' : 3,7 millió
    3x14 ''6B'' : 4,1 millió

Hát ez egyre rosszabb...de ilyen részek mellett nem is csoda.
  • ldavid
    na, az már tényleg szappan lenne
  • Narxis
    Jaja, vagy Peter nem akar majd 2 gyerektartás díjat fizetni, ezért elpusztítja az egyik világot. :DD Az alapján dönt majd, hogy hol kérnek több pénzt. :D
  • Malakai
    És majd a két gyerek harcol utána egymás ellen a világaikért...

Fight!
  • Narxis
    Peter felcsinálja majd a másik Olíviát is? Durva lenne. :D
  • AlrightSir
    Mindegy. Annyira nem fontos,csak igazából már minél hamarabb akarom, hogy történjen valami a két világ között
  • ldavid
    thx! fáradt lehettem már, mert semmi nem rémlett a végéből

csak annyit mondott, "hogy kik azok ott veleled?", lehet, hogy nem látta őket
  • Micsu
    látta őket mivel mondta is hogy kik azok ott mögötted ha jól emlékszem

de egyébként honnan veszitek hogy nem ismerte fel az öreg álliviát, attól még hogy nem mondta lehet hogy felismerte
  • Herold
    Szerintem csak a hangjukat hallotta.
  • Malakai
    Végén.
    Egyébként meg...
    Egy rövid időre megpillantott egy monokróm, füstölgő, áttetsző nőt. Nem tuti, hogy felismeri, főleg egy öregember. Ha meg ismerősnek is látja, de bizonytalan, akkor a félt/tisztelt ügynökség előtt mondja, hogy "...nem ön állt itt előbb sárgában? Ja mellesleg meg lehet van némi közöm az épületben lévő furcsaságokhoz, amik tönkre teszik világunkat, de pszt!" :)