Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek (akár a legújabb film) kimaradt?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Lehet walternativ megoldása nem épp humánus, de vélgülis azért cselekszik, h a saját világát "megovja".
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért azt se felejtsük el hogy az "átjáró" mennyi bajt okozott a párhuzamos világban, több tízezer ember halálát okozta és okozni fogja
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ráadásul ha emlékszel a képre amit a kopasz adott Olivianak a géprõl és Peterrõl, ott nem egészen úgy néz ki, hogy Peter számára kellemes lesz a dolog :) fény jön ki a szemébõl, szájából, sztem hasonló történne vele mint Bell -el a mostani részben, elhasználódna, mint energiaforrás... ez se nagyon izgatja a Walternative -ot :) de ezt is meg lehet érteni persze :D
Bazinga!
nem nevezném gonosz zsarnoknak, meg elehet érteni walternativot is
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a Waltert/Mr. Secretary -t játszó színész pedig tényleg hatalmas :) ugyanolyan jól játssza az "ütõdött" infantilis zsenit mint a gonosz zsarnokot
a csere-bere nekem sem jött be annyira, de hát ez van... reméljük jól fogják felhasználni
Bazinga!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy meg a színész visszavonult, nem fog többet szerepelni sehol.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Yo, Bitch!
Elmondták, hogy sokat elvett az átkelés Oliviából és hogy nem biztos hogy képes lenne újra kinyitni a kaput, ezért visszatértek az eredeti törésponthoz az operaházba ahol átkeltek korábban. Nem kellett kinyitni a kaput mert résnyire de nyitva volt. Ezért kellett az ajtótámasz - AKA particle accelerator - valamint Bell széthasadt atomjai - vagyis önfeláldozása.
Így tudtak visszajönni. Oliviának nem kellett semmit sem tennie...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszi a fordítást!!
btw Walternek és Bellnek fel sem tûnt, hogy Olivia haja barna, pedig utoljára szõkén látták o.O
de, h válaszoljak is: az irogéppel kommunikálnak a másik világgal, és azért volt 2 Olivia, mert mind2 világban él :)
Valaki elmagyarázhatná, ez az irógépes dolog rémlik korábbról, de már elfelejtettem. Meg hogy volt két ol..
Yo, Bitch!
De ha a szinvonal marad a 3. évadban is, nem fog zavarni :D
Cassone: kösi :)
Elérhetõ HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU-n | illetve a CASSONESUB-on!
Jó Szórakozást!
Szeptemberben találkozunk!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Minimum ilyen szintû 3. évadot várok a sorozattól! :)
Like! :)
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
a youtube-on megvan, ha rákeresel megtalálod
Bazinga!
Nem tudom hogy birom ki jövö hét péntekig :D
Kiváncsi vagyok mi az a szerkezet.
Amugy durva egy hét lesz minden sorozatnak az évadzárója akkor van(Lost, V, Fringe) :D