3314
2ivmws8.jpg
  • Jaffa 2843
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ahogy próbálta utánozni Bell hangját az valami kegyetlen tré volt :D
    értem én hogy valahogy meg kell különböztetni a kettőt, de könyörgöm, ez mi már?? bármilyen értelmes színész meg tud formálni 2 különböző személyt anélkül hogy átfestenék a haját, vagy megváltoztatná a beszédét valami nevetséges módon :D
    Pedig amikor észre lehetett venni, hogy belly bizony oliviában tanyázik, tök izgalmas lett, de amikor meghallottam beszélni csak elmosolyodtam :)
  • wander01
    minden kérdésedre benne volt a válasz a részben. ellopták a hangszoroidat vagy wtf??
  • ldavid
    nekem csak a hangja fura, miért kell Bellt utánoznia, ha neki alapból ilyen volt a hangja?
    logikusabb lenne szerintem, ha természetesen beszélne
  • bitbandita
    Terroranyu :D
  • Teppik Amon
    Ez nagyon jó rész volt! Merjétek azt mondani hogy Anna Torv nem játszik jól :D
    BTW nem találom a megfigyelőt :o
  • Flamer
    muuuuuu
  • Szabi1991
  • MR ME
    most jutottam el odáig h megnézzem az új részét
    hát én kezdek kiábrándúlni ebből a sorozatból, egyre nagyobb baromságokat kezdenek behozni, a vége a résznek nekem már kicsit "sok volt"
    kezdenek a kedves forgatókönyvírók kifogyni az értelmes ötletekből? ez az egész évad nagyon hullámzik, 1-2 jó rész után jön pár kegyetlen nagy baromság... ha ez így folytatódik lehet ez a sorozat is kasza lesz, de sztem nem csak nálam a tv-ben is
  • Flamer
    #1636: nem mer lenvoltaz oldal
  • Herold
    Hurley a LOST-ból a Fringe-ben.
  • ldavid
    link
  • Herold
    EZTV-n nincs fent a 16-os epizód torrentje.
  • Szabi1991
    jason statham helikopterről autóra és túléli :DD
  • AlrightSir
    Hát ez igazán "érdekes" rész volt. Nem tudom hova tenni...
    Miért nem toppant be William az ajtón? Az sokkal meglepőbb lett volna, mint hogy megkongat egy harangot és pont Oliviába költözik bele. És akkor a kérdés: Olivia elméje most HOL VAN?!
  • kBagyula #1633
    A Capricás csajnak jól megy az öngyilok... ott egy hídról és túléli, itt meg tetőről autóra.. :D
  • Micsu
    még
  • Montanosz
    kiváncsi vagyok hogy tovább fognak e smárolni,mert ha igen elég pikáns lesz asszem)))
  • Narxis
    Spórolnak a pénzzel. Am. durva lesz így a köv. rész. :D
  • ProGabe #1629
    köv. rész promo:

• ProGabe #1628
    annyiszor megfogadtam már, hogy nem nézek "previously" jelenetsort a részek elején, de én hülye elfelejtem átpörgetni. most is mocskosul spoileres volt, na mind

én azt reméltem, hogy behoznak egy új szereplőt, aki majd Bellt fogja játszani. ez így egy kicsit nyögvenyelősre sikerült. megint Olivia alakult át, még hány képessége, átváltozása, elfeledett titka lesz?
  • ldavid
    harangos jelenetnél felröhögtem, "Belly?" :DD
  • Herold
    Jó kérdés, lehet, hogy több világ van, nemcsak 2?
  • Victor1103
    Nagyon jó rész volt!! Részről részre jobb a sorozat
  • Lysandus
    Én még csak a 3*15-nél tartok. Azt árulja már el valaki, hogy ha a párhuzamos univerzumba állandóan nyílnak a repedések, meg örvények, akkor azok hova vezetnek? Mert a mi világunkban semmi nyomuk...
  • kBagyula #1623
    most nézem... :)
  • OptimusPrime
    Nem mondtál ezzel semmi konkrétat szerintem, de igazad van, nem várt fordulat! :)) Még egy hétig agyalhat az ember, hogy mi lesz a következő lépés! :)

Szerintem senki nem gondolta volna, hogy Bell harangja (hülye egy szóvicc :D) magát Bell-t hívja elő, Isten se tudja melyik világból! Durva, na!

• Teppik Amon
    Úhh ezt spoilerbe kelett volna tenni!
  • Teppik Amon
    3x16
    az utolsó fél perc odabasz megint. És ismét várni kell 1 hetet :(
  • moonstar1
    áá még 1 hetet kell várni nem hiszem el :S
  • Big Boss Hu
    Hát én mind2-t szeretem, szóval az állás tükrözi a véleményem :D
  • Zomil
    Voting results:
    50%
    Fringe
    49%
    Supernatural

szoros :D
  • ldavid
    mindenki szavazzon, amennyit bír
  • Narxis
    :DDD
  • ldavid
    Broyles-nak nem tetszene a hozzáállásod xD
  • OptimusPrime
    Gyökér FOX, a Fringe még jelölést sem kapott ezen a NAACP Image Awards-on, inkább adták volna le a részt rendesen, minthogy ilyen trágyát közvetítsenek helyette...
  • Victor1103
    Ahhoz képest nagyon józanul írsz kommentet:)
  • cylonflatus
    Tudom, szar volt... házipálesz kóstoláson voltam, szóval most még nem érzem cikinek. Majd holnap...
  • cylonflatus
    Bocsánat mindenkitől az offért!
  • Micsu
    mikor kell nevetni?
  • cylonflatus
    folyt.köv.:

/Baltar/: Kíváncsi vagyok hogy a bőrgépek ki tudják-e kapcsolni az öklenedezés-reflexet. Gyerünk szivi, csapassuk díp trótba! Mélyebbre, gyorsabban!
    /Caprica Six/: glu, glu, gla gla, glaglaglaglaglagla...boaa... ahh, csináld te állat! glaglaglagla...
    /Baltar/ hűűű... haaa.... tudtam...
    /Adama/: Francba! Hol van az XO?
    /Gaeta/: Uram, az első tiszt nincs a hídon!
    /Adama/: Azt én is látom maga barom! Halló, Tigh ezredes? Tigh ezredes ha hallasz azonnal gyere a hídra!
    /Tigh/: Hukk... há de kinyílott a hajó fogház ajtója.. hukk... Tigh ezredes vígan sétál ki rajta... hukk..
    /Adama/: Saul?
    /Tigh/: Broaaa... broáááá...
    /Adama/: ááááááááááááááá