Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
csütörtök, szeptember 23.
9:00-10:00 PM: FRINGE (évadpremier)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
jaja, régi hangja jobb volt 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

katakpult
Hát nem tudom srácok... Nekem tetszettek az elsõ évad szinkronhangjai! Egyedül azt sajnáltam, amikor a doki hangját megváltoztatták évad közepén! Sztem az elsõ szinkronhang sokkal jobban illett hozzá! A fordítás minõségérõl sajnos nem tudok nyilatkozni, pont ezért nézem szinkronosan! 😄

SötétBarom
Hú de utálom az ilyen baszott nagy cliffhangereket. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
véletlen én is odakapcsoltam most... tényleg borzasztó
bár hozzá kell tenni, hallottam már rosszabbat is... pl IT Crowd (Kockafejek) szinkronja és fordítása kritikán aluli...

Bazinga!

Frosty01
kész megkönnyebbülés volt a második évad az elsõ ( szinkronos) után, angolul. 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Herold
Ez a szinkron egyszerûen borzasztó. Komolyan mondom, rossz hallgatni.

Teljesen rosszul tudjátok. Ezt a részt nézõcsalogatásnak szánták, még csak nem is a szokásos idõpontban adták le.

REAL MADRID

a fox mindig is ilyen hülye volt, nem a sorozatot minõsíti
Frosty01
hát akárhogy is van, ez elég nagy fail, így saját magához a sorozathoz nézve :S 😊

Magoo
Az a resz az elso evadhoz keszult de nem adtak le anno - mar nem tudom miert - aztan igy a masodik evadba raktak mint egy filler reszt...kar hogy qrvara kiugrik a tortnetvezetesbol meg mindenbol azaltal hogy Charlie el es stb....de ez van. 😊

Frosty01
2. évad 11. részben mit keres Charlie???? nem úgy volt hogy igencsak megmurdelt? :|

gman906
"Ez az eszköz nem hazai" Nem hát

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

szerintem Walter és Broyles kivételével nem olyan rosszak
jó, Anna Torvnak eléggé más a hangja, de azért hasonló
Herold
Most nézem elõször magyar hanggal az RTL-en. Hát tragikusan szar hangokat találtak a fõszereplõkhöz.

Szar színész, nem is kap máshol szerepet, de a zsé az kell, mert be kell fizetni a rezsit... meg persze a szokásos "visszavonulok" duma is megy. Biztos megirigyelte, hogy Shatner 600 milliót tõzsdézett össze pár nap alatt. Soha ne mondd, hogy soha... muhahahha!

Herold
Jó, ezzel az erõvel Charlie Francist is visszahozhatnák, hogy a sci-fiben minden megtörténhet.

OptimusPrime
Én még nem mondtam, hogy visszahozzák, csak ugye gyanús mindenkinek, hogy tisztázatlan, hogy Bell meghalt e, gondolom a riporter is ezt kérdezte, mire ez a válasz jött! 😊)
De várjuk ki a végét.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

gman906
Csak óvatosan, én már lettem itt hülyézve, mert lehetõsgégként felvetettem hogy visszahozzák 😄D

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

OptimusPrime
Lenoard Nemoy mondta:

"A karrieremben megtanultam, soha nem mondd, hogy soha!" 😊)
Hoppá-hoppá! 😊)

Az új Fringe-évad elõszelekéne készült interjúban.

Next Chapter

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

június 14-tõl A rejtély S2 a retekklubbon ha valakit érdekel
OptimusPrime
Nem emlékszik valaki,hogy Olivianak milyen telefonja van?
QWERTY-s Samsung rémlik nekem, Broyles-nak E66-ja van, az tuti, de Olivia-éban nem vagyok biztos, figyelt erre valaki? 😊

precision
hát sztem a breaking bad sokkal több mint amit a pilot mutatott, az alapján kár megítélni
mármint az is jó volt ofkorsz, de azóta a színvonal sokat javult, nekem egyik kedvenc sorozatom 😊

Bazinga!

erre keress rá: Eureka Season 1&2 FULL AVI
igaz, sok a leecher is
Herold
Hmmm... utolsó kettõt passzolom, az Eureka nem lehet rossz, de kétlem, hogy a 3-4 évvel ezelõtti részeket még seedeli valaki.

Herold
Jó, ezek a sorozatnevek nekem nem sokat mondanak, egyedül a Burn Notice még amit nézek. A többit nem ismerem.

Zomil
juliusban meg kezdödik az Eureka is 😊
kellemes nyári szorakoztato sorozat én nagyon szeretem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
breaking bad, burn notice folytatódik júniustól

Bazinga!

ForzaInter
rescue me nagyon jó, pár részt láttam de az tetszet, és az nem focis

Yo, Bitch!

Herold
Nem érdekel a foci.

ProGabe
top gear, rescue me, véééééééébééééééééééééé 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
A fenébe, a Lostnak vége, Flashforwardnak is, V és Fringe évadzáró, mi a faszt fogunk nézni a nyáron? <#szomoru1>

precision
igen

Bazinga!

Herold
A múltkori rész évadzáró volt?

de amúgy ilyen nem tûnik fel nekik, hogy Olivia ugyanolyan külsõvel megy oda az operához, mint az alternatív, és teljesen természetesnek veszik az öregek
pedig gondolom nem egyszer nézik át, mielõtt adásba megy
ProGabe
Abramsra lehet nem jellemzõ, de neki ehhez már semmi köze!

ahogy a Cuse-Lindelof páros irányította a Lost-ot, itt ugyanúgy az Orci-Kurtzman párosra van bízva minden

amúgy elképzelhetõ hogy átvette a felsõjét és a kabátját kb fél perces mutatvány

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
A hülyéje nem tudja, hogy nem mosunk fehéret színessel😄

[merlinw.org]

Malakai
Színváltó szövet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Az lett volna ám a teljesítmény <#idiota>

[merlinw.org]

ja, aham. de akár vissza is vehette Oliviától xD
MerlinW
Mikor visszaérkeznek a mi világunkba, ott piroslik a ruci. No mindegy, baki vagy hülyeség😊 Pedig nem jellemzõek az ilyen hibák Abrams-ra, ha valaki, akkor õ a részletek embere😊

[merlinw.org]

igen, a robbanásnál cseréltek. viszont a felsõjük már nem igazán látszik késõbb a dzseki miatt

bár ha a hajszín sem zavart senkit (#1159), gondolom ez még kevésbé volt érdekes...
a nagy robbanás után már a badass segítette fel bellt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
Többször is átfutottam, de egyszerûen nem látom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hol cseréltek helyet a lányok. A bunyó után befestette a haját, felvette a piros ruhát, alter Oli meg a fehéret. Utána végig a piros ruhás volt a jó oldalon, fehér a rosszon. Mit néztem félre?😊

[merlinw.org]

Zomil
olcso 😄
megyek is és veszek 2-öt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe

Totti5
Mr. Spock a legnagyobb a Star Trekben😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ne röhögtessél már! 😊