Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9:00-10:00 PM: FRINGE (évadpremier)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár hozzá kell tenni, hallottam már rosszabbat is... pl IT Crowd (Kockafejek) szinkronja és fordítása kritikán aluli...
Bazinga!
practitioner of the forbidden arts of death
REAL MADRID
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
jó, Anna Torvnak eléggé más a hangja, de azért hasonló
De várjuk ki a végét.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
"A karrieremben megtanultam, soha nem mondd, hogy soha!" 😊)
Hoppá-hoppá! 😊)
Az új Fringe-évad elõszelekéne készült interjúban.
Next Chapter
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
QWERTY-s Samsung rémlik nekem, Broyles-nak E66-ja van, az tuti, de Olivia-éban nem vagyok biztos, figyelt erre valaki? 😊
mármint az is jó volt ofkorsz, de azóta a színvonal sokat javult, nekem egyik kedvenc sorozatom 😊
Bazinga!
igaz, sok a leecher is
kellemes nyári szorakoztato sorozat én nagyon szeretem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig gondolom nem egyszer nézik át, mielõtt adásba megy
ahogy a Cuse-Lindelof páros irányította a Lost-ot, itt ugyanúgy az Orci-Kurtzman párosra van bízva minden

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
bár ha a hajszín sem zavart senkit (#1159), gondolom ez még kevésbé volt érdekes...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol cseréltek helyet a lányok. A bunyó után befestette a haját, felvette a piros ruhát, alter Oli meg a fehéret. Utána végig a piros ruhás volt a jó oldalon, fehér a rosszon. Mit néztem félre?😊
[merlinw.org]
megyek is és veszek 2-öt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.fallenhero.com/G-Star-Clothing_amp;_Accessories_gt;_Clothing_gt;_Outerwear_gt;_Jackets-8593p.html
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10