3314
-
#1647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ahogy próbálta utánozni Bell hangját az valami kegyetlen tré volt :D
értem én hogy valahogy meg kell különböztetni a kettőt, de könyörgöm, ez mi már?? bármilyen értelmes színész meg tud formálni 2 különböző személyt anélkül hogy átfestenék a haját, vagy megváltoztatná a beszédét valami nevetséges módon :D
Pedig amikor észre lehetett venni, hogy belly bizony oliviában tanyázik, tök izgalmas lett, de amikor meghallottam beszélni csak elmosolyodtam :) -
#1646 minden kérdésedre benne volt a válasz a részben. ellopták a hangszoroidat vagy wtf?? -
ldavid #1645 nekem csak a hangja fura, miért kell Bellt utánoznia, ha neki alapból ilyen volt a hangja?
logikusabb lenne szerintem, ha természetesen beszélne -
bitbandita #1644 Terroranyu :D -
#1643 Ez nagyon jó rész volt! Merjétek azt mondani hogy Anna Torv nem játszik jól :D
BTW nem találom a megfigyelőt :o -
#1642 muuuuuu -
Szabi1991 #1641 -
#1640 most jutottam el odáig h megnézzem az új részét
hát én kezdek kiábrándúlni ebből a sorozatból, egyre nagyobb baromságokat kezdenek behozni, a vége a résznek nekem már kicsit "sok volt"
kezdenek a kedves forgatókönyvírók kifogyni az értelmes ötletekből? ez az egész évad nagyon hullámzik, 1-2 jó rész után jön pár kegyetlen nagy baromság... ha ez így folytatódik lehet ez a sorozat is kasza lesz, de sztem nem csak nálam a tv-ben is -
#1639 #1636: nem mer lenvoltaz oldal -
#1638 Hurley a LOST-ból a Fringe-ben. -
ldavid #1637 link -
#1636 EZTV-n nincs fent a 16-os epizód torrentje. -
Szabi1991 #1635 jason statham helikopterről autóra és túléli :DD -
#1634 Hát ez igazán "érdekes" rész volt. Nem tudom hova tenni... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nem toppant be William az ajtón? Az sokkal meglepőbb lett volna, mint hogy megkongat egy harangot és pont Oliviába költözik bele. És akkor a kérdés: Olivia elméje most HOL VAN?! -
#1633 A Capricás csajnak jól megy az öngyilok... ott egy hídról és túléli, itt meg tetőről autóra.. :D -
Micsu #1632 még -
#1631 kiváncsi vagyok hogy tovább fognak e smárolni,mert ha igen elég pikáns lesz asszem))) -
#1630 Spórolnak a pénzzel. Am. durva lesz így a köv. rész. :D -
#1629 köv. rész promo:
-
#1628 annyiszor megfogadtam már, hogy nem nézek "previously" jelenetsort a részek elején, de én hülye elfelejtem átpörgetni. most is mocskosul spoileres volt, na mind
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt reméltem, hogy behoznak egy új szereplőt, aki majd Bellt fogja játszani. ez így egy kicsit nyögvenyelősre sikerült. megint Olivia alakult át, még hány képessége, átváltozása, elfeledett titka lesz? -
ldavid #1627 harangos jelenetnél felröhögtem, "Belly?" :DD -
#1626 Jó kérdés, lehet, hogy több világ van, nemcsak 2? -
#1625 Nagyon jó rész volt!! Részről részre jobb a sorozat -
Lysandus #1624 Én még csak a 3*15-nél tartok. Azt árulja már el valaki, hogy ha a párhuzamos univerzumba állandóan nyílnak a repedések, meg örvények, akkor azok hova vezetnek? Mert a mi világunkban semmi nyomuk... -
#1623 most nézem... :) -
#1622 Nem mondtál ezzel semmi konkrétat szerintem, de igazad van, nem várt fordulat! :)) Még egy hétig agyalhat az ember, hogy mi lesz a következő lépés! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem senki nem gondolta volna, hogy Bell harangja (hülye egy szóvicc :D) magát Bell-t hívja elő, Isten se tudja melyik világból! Durva, na!
-
#1621 Úhh ezt spoilerbe kelett volna tenni! -
#1620 3x16
az utolsó fél perc odabasz megint. És ismét várni kell 1 hetet :( -
moonstar1 #1619 áá még 1 hetet kell várni nem hiszem el :S -
Big Boss Hu #1618 Hát én mind2-t szeretem, szóval az állás tükrözi a véleményem :D -
#1617 Voting results:
50%
Fringe
49%
Supernatural
szoros :D -
ldavid #1616 mindenki szavazzon, amennyit bír -
#1615 :DDD -
ldavid #1614 Broyles-nak nem tetszene a hozzáállásod xD -
#1613 Gyökér FOX, a Fringe még jelölést sem kapott ezen a NAACP Image Awards-on, inkább adták volna le a részt rendesen, minthogy ilyen trágyát közvetítsenek helyette... -
#1612 Ahhoz képest nagyon józanul írsz kommentet:) -
#1611 Tudom, szar volt... házipálesz kóstoláson voltam, szóval most még nem érzem cikinek. Majd holnap... -
#1610 Bocsánat mindenkitől az offért! -
Micsu #1609 mikor kell nevetni? -
#1608 folyt.köv.:
/Baltar/: Kíváncsi vagyok hogy a bőrgépek ki tudják-e kapcsolni az öklenedezés-reflexet. Gyerünk szivi, csapassuk díp trótba! Mélyebbre, gyorsabban!
/Caprica Six/: glu, glu, gla gla, glaglaglaglaglagla...boaa... ahh, csináld te állat! glaglaglagla...
/Baltar/ hűűű... haaa.... tudtam...
/Adama/: Francba! Hol van az XO?
/Gaeta/: Uram, az első tiszt nincs a hídon!
/Adama/: Azt én is látom maga barom! Halló, Tigh ezredes? Tigh ezredes ha hallasz azonnal gyere a hídra!
/Tigh/: Hukk... há de kinyílott a hajó fogház ajtója.. hukk... Tigh ezredes vígan sétál ki rajta... hukk..
/Adama/: Saul?
/Tigh/: Broaaa... broáááá...
/Adama/: ááááááááááááááá