3314
2ivmws8.jpg
  • Flamer
    #1685: hat engem azert elegge meglepett. gondoltam szedem angolt erre nezem mar van hun. :D
    hatja. jovolt. csak. anynira utalom hogy most befejeztek az elozot es most megint varni kell hogy az a szal folytatodjon :D gecik :D
  • AlrightSir
    Ez ütős rész volt. DE MIÉRT KELL 3 HÉT SZÜNET???!! Ahhhh...
  • Narxis
    Népszerű sorozat, na.

Amúgy jó rész volt, ütős.
  • Flamer
    de mar van hun sub.! beszaras!
  • Victor1103
    Most nézem 3 hét szünet jön megint:S Bele is haltak volna ha leadják már ezt a maradék 4 részt megszakítás nélkül-.-
  • Victor1103
    Valóban nagyon jó rész volt. 4 rész alatt biztos lesznek még meglepetések
  • OptimusPrime
    Ez kemény rész lett, hiába volt "piros" az intro, ez "kékben" is ütött volna!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy ez a "Walternatív" mekkora szemétláda, igazi diktátor, akinek az emberélet pont úgy nem számít, mintha csak egy kupac szart kéne az utcán kikerülnie! Elképesztő, briliáns elme, de empátia egy csepp sincs benne, tudását csakis arra használja - mióta tudja, hogy hol van Peter - hogy a saját világát megmentse, ami egyébként érthető, lehet én is így tennék, de itt, amit ma "barna Oliviával" műveltek, az durva! Arra azért kíváncsi leszek, hogy azzal a csepp vérrel mit kezdenek majd, amit a kis srácból levettek? Peter DNS és kromoszóma összetevői benne vannak, gondolom elkülönítik majd és a Géphez lesz köze! Város lesz az évadzárás!
  • AlrightSir
    EZAZ!!!
    És ha a 4. az utoldó, akkor remélem hogy valami f@sza befejezés lesz. És egyetértek az előttem szólóval, hiba lenne elhúzni még tovább.
  • OptimusPrime
    A nap híre! :)
    Ha ez lesz az esetlegesen utolsó évad is, az sem akkora baj igazán.
    Az egykori X-Akták (mint ennek kicsit az elődsorozata) túl sokáig húzta. Ezt ha 4 évad alatt korrekten lezárják, kultusz-sorozat marad, ha úgy kefélik el, mint a 4400-at, akkor kár volt az egészért.
    De ez mindenképpen jó hír, de azért várjuk meg a ma éjszakai (hajnali :P) részt! :)
  • Narxis
    Yupiiiiiiiiiééééé
  • Teppik Amon
    Óóóó yeeee! Nagyonjóó!
  • Victor1103
    Úgy hallottam, hogy a 4. évaddal már lezárnák a sorozatot. 22 rész be van rendelve szerintem nem valószínű, hogy a Fox el fogja pakolni. Mondjuk bizakvásra ad okot nem rövidített az évad, meg azért a Fox is látta hogy péntekhez képest se teljesített viszonylag rosszul a sorozat, lehet hogy megpróbálnak vele futni még egy kört másik napon
  • ldavid
    yay! vajon marad-e jövőre is pénteken?
  • Victor1103
    Fringe 4. évad berendelve!

Junkie info

Végre a Fox nem döntött rosszúl
  • Flamer
    #1671: ok np.
  • OptimusPrime
    A Fringe FB oldalán is kiposztolják, én is tegnap vagy tegnap előtt láttam, azt szerintem élő ember nem szúrta ki, olyan lehetetlen kameraállásnál kizárt! :)
  • moonstar1
    #1669 Épp most fejeztem be ha nem vetted volna észre és le is írtam, hogy akkor valószínűleg én értelmeztem félre. Azt hittem azért vannak ezek a fórumok, h ilyeneket megtárgyalhassanak az emberek. Ha rosszul tudtam ezért is elnézést kérek tőled. Valamint a hangnemen változtass ha kérhetném köszi! És a válaszokat is köszönöm mindenkinek! :)
  • Teppik Amon
    a sorozatjunkien találtam egy linket amiben megmutatják hol is van a megfigyelő a 17es részben.
    spoileres, úgyhogy csak az katt aki látta a részt.
    3x17 megfigyelő
  • Flamer
    #1668: ois volt odaat. fejezdmarbe:Q
  • moonstar1
    Oké de Peter is Áltudományt használta az utóbbi részben, nemcsak Belly. Akkor csak számomra nem volt világos, h mindkét oldalon van fringe division.

• Narxis
    Jó rész volt, Olivia aranyos ezzel a hanggal. :D
  • AlrightSir
    Mielőtt nekem támadnál, nézd meg a dátumot. Azt még a legújabb rész előtt írtam, a mostaniban nyilván kiderült számomra, hogy mi miért történt...és a hangszóróim köszönönik, jól vannak

Amúgy nekem nagyon tetszett Olivia játéka. Meg a vége is jó volt, olyan "vajon most mi lesz" dolog, amit a sorozatból az elmúlt részekben hiányoltam. És arra is kíváncsi vagyok, hogy a maradék 5 rész milyen fejleményre vezet majd...
  • MR ME
    így van erre gondoltam
  • Malakai
    Mert a rendes oldalon nem egy világhírű, mindenki által tisztelt, félt dolog, hanem egy titkolt csoport.
  • Zomil
    Az, h Belly a másik oldalon élt sokáig, és ott mutatkoztak be mindig ugy, h Fringe Division. A "rendes" oldalon Olivia mindig csak FBI-ozott.
  • Micsu
    én is úgy emlékszem hogy walternativ oldalán mondták hogy áltudomány mikor helyszineltek, a rendes oldalon fbioztak egyfolytában
  • MerlinW
    Ezt most meg én nem értem:) Milyen öreg élt, hol?:) Fringe Division-nak semmi köze az öregekhez:)
  • MerlinW
    Mindig áltudomány volt. Mindkét oldalon. Vagyis az FBI különleges dolgokkal foglalkozó alakulata. Kb mint az X-akták.
  • Malakai
    "Fringe division" a csapat neve az FBI-nál.
  • MR ME
    mert az öreg a másik oldalon élt sok sok évig és azt szokta meg, nem változtatták meg
  • ldavid
    a wikin 22 van írva
  • moonstar1
    Lehet én vagyok a hülye, de valamit nem értek. Kétszer is említették, hogy "Üdv az áltudománynál". De az nem a másik oldalon van? Itt FBI van. Vagy azóta megváltoztatták vagy mivan? :/
  • precision
    SPOILER!!!

Nekem sem tetszett, hogy így oldották meg. Mármint a színészi játékra gondolok. Elég lett volna ha lassabban beszél, nem kellett volna "öreg" módjára selypítenie ill. elharapni a szavak végét.

Mindemelett nem volt rossz epizód, kíváncsi vagyok a következő részre.

BTW, hány részesre tervezik ezt az évadot?
  • moonstar1
    #1653 nemtudom miről beszélsz, én csak ezt a topikot szoktam nézegetni. A hozzászólásomat magamtól írtam, nem utánozok! :) Egyszerűen csak kezdett már idegesíteni a sok fikázás és megosztottam a véleményem. "sorry"
    Amugy meg:
    Remélem Belly beleköltözik a tehénbe lol :D

• Flamer
    #1650: mivan ittis kezdodik ez a duma? minden topikba ezmegy mar?:o
  • Herold
    Walter végre elemében van.
  • kBagyula #1651
    Korrekt rész volt. Oliv aranyos a rekedtes hangjával, nem tudom mit fanyalogtok :)))
  • moonstar1
    Ti csak ócsárolni tudtok? Ha nem tetszik ne nézzétek! Szerintem nagyon tuti volt ez a rész is! A színészi játék is tetszett. Ahogy nyújtotta a szavakat például "Belly" a hangsúlyok, a mimika, a testtartása...aki ezeket nem veszi észre az vagy vak, vagy nem ért hozzá...
  • Teppik Amon
    Nekem akkor is tetszett, szerintem átjött az öreg a Spock karaktere.
  • Shep
    Hát komoly színészi játék itt sem mutatkozott meg részéről. Kimerült a homlok ráncolásban és a szemöldök felhúzásban.