3314
-
#2047 Úgy gondolod?
Broyles -
dragonyss #2046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt tudjuk, hogy Oliviát elrabolták. A kérdés csak az, hogy átvitték-e a másik univerzumba, vagy a sajátjában (kék) tartották fogva addig, míg a B Olivia megszerezte a gép alkatrészeit. Ha átvitték a másik univerzumba, akkor valahogyan vissza is kellett jönnie, persze lehetséges, hogy simán csak visszacserélték Piros Oliviára (ez volt egyébként a terv akkor is, amikor Peter miatt ment át kék Olivia, csak akkor a hazautat már nem élte vonla túl) Tehát Broyles simán élhet -
#2045 már nem emlékszem, Peternek mennyi köze volt ahhoz az esethez, de ha volt, elképzelhető, hogy azért nem történt meg Broyles halála, mert Peter sem létezik. -
#2044 Szerintem valamit elnéztetek, az nem az alter Broyles volt. -
Micsu #2043 spoiler
talán Olivia így nem segített neki a fia gyilkosát megkeresni, mert aznap nem volt Peter és nem vágott neki oda :) -
#2042 Na igen, mi van ezzel a Broyles dologgal? Egynek kéne lennie, nehogymár ebbe is beleszólt Peter?
Egyébként sztem az évad 2. része nagyon jó volt, mármint ez a mellékszál engem nagyon meghatott, szerintem jó volt. -
#2041 Én tudom, hogy ő itt van, csak nagyon el van rejtve.
Biztos lesz olyan rész, ahol Walter vs. Walternatív küzdelem lesz egy tudományos kérdésben, amit aztán egyszerre, együtt oldanak meg. :) -
Szabi1991 #2040 Walternatív is ott van, csak nem kapott szerepet most :D
S3E22
Peter nélkül sokminden másképp alakult.. :) -
#2039 Jó rész volt, az utolsó 5 percere megint összekapták magukat! :)
A múlt hetit is most néztem meg, az szinte felesleges rész volt, inkább amolyan "mutassuk meg a másik világot, hogy még az is ott van"-típusú volt, abszolút mellőzhető szálnak minősül szerintem.
Illetve a nagy kérdés, hol van Walternatív? Bolivia itt van, neki is itt kell lennie.
Illetve 2: hogyhogy van egy-egy Broyles mindkét helyen? A 2. évad közepe felé, nem őt dobták vissza kábé 3/4-es állapotban büntetés céljából, mert hagyta elmenni Olviviát? -
#2038 Hát srácok, ez marhajó rész volt! Minden tekintetben! -
Szabi1991 #2037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fringe division attól még lehetne, mert sok furcsaság volt aminek kb semmi köze a tóban történtekhez -
dragonyss #2036 Azért ezt nem értem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a párhuzamos világban Walternate megalkotta a gyógymódot Peternek, akkor ugyebár a megfigyelő közbeavatkozása miatt nem vette észre, hogy jó a gyógyszer. A "mi" Walterünk ezek után döntött úgy, hogy átmegy a másik világba és megmenti a másik Petert.
Ezek után a többi megfigyelő tanácsára mentette ki őket September (asszem így hívják, vagy valamelyik másik hónapnak:D) a tóból. Tehát, ha a megfigyelő nem avatkozik közbe, akkor Peter a másik univerzumban élne, az átjáró sosem nyílik meg, nincs rés az univerzumok szerkezetében és mindenki hepi (meg nem utolsó sorban nincs sorozat sem, hisz nincs Fringe Division)...vagyis azzal, hogy hagyták megfulladni piros Petert, mégiscsak felborították az eredeti rendszert -
#2035 "mikor Walter egyszer elmesélte a megmentésük történetét Peternek, akkor azt mondta, hogy ha a figyelő nem segít mindketten meghaltak volna...de ez még annyira nem nagy baki"
ez egyáltalán nem baki, mivel Walter csak tippelt, ezek szerint rosszul
ez az első 3 rész nem volt rossz, főleg ha csak a "monster of the week" aspektusukat nézzük, mert nagyon ötletesek voltak! főleg az emléklopásos: saját, meg nem élt emlékeit nem bírta elviselni a faszi. ez egy olyan dolog volt, ami csak ebben a sorozatban kivitelezhető, ugyebár a 2 dimenzió miatt -
#2034 Nagyon köszönjük a feliratot, remek munkát végeztél!
Jó rész volt, kicsit töltelék, de tele apróbb utalásokkal, a vége pedig epic. Végre nem húzzák tovább ezt az elmebajozást, aszittem ez lesz az évad végéig vagy kb. addig... -
#2033 természetesen köszi a feliratot :)
nem semmi, h ilyen gyorsan kiadod. -
#2032 -
#2031 Sztem jo rész volt...föleg a képekböl kirakhato szo: REBORN :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem az is teljesen normális, h olivia is megörizte az emlékében peter-t, mert ö is elég erösen kötödött hozzá érzelmileg -
safranyn #2030 4x03 az, nem 4x02 és köszi :) -
dragonyss #2029 Nagyon köszönjük a gyors feliratot!
Tegnap nézegettem a facebook oldaladat, és le a kalappal, hogy ennyire elkötelezetten végzed ezt a munkát!
Azért az nem semmi, hogy ha a neted nem szarakodik, gyakorlatilag az angol felirattal egy időben felkerült volna a magyar is! :)
Minden elismerésem és még egyszer köszi! -
dragonyss #2028 Nekem nagyon tetszett ez a rész, és nem mondanám tölteléknek, mert szerintem egész sok dologra választ kaptunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiderült pl. hogy mit jelent az, hogy Petert kitörölték az időből. Ezek szerint csak simán annyi történt, hogy a figyelő most nem avatkozott közbe. (Persze, mikor Walter egyszer elmesélte a megmentésük történetét Peternek, akkor azt mondta, hogy ha a figyelő nem segít mindketten meghaltak volna...de ez még annyira nem nagy baki)4/1-ben mondják is a figyelők, hogy most minden úgy van, ahogy lennie kellett volna, mielőtt az egyikük közbeavatkozott...az egész "galiba" ezzel a beavatkozással kezdődött.
Az is tök jó, hogy Olivia is "emlékszik", bár -mint azt már egy korábbi hozzászólásban írtam- ennek is voltak jelei, azért az a rejz téma kicsit mesébe illő volt, mármint, hogy eddig főként Walter "emlékeire" fókuszáltak rá a készítők, most meg hirtelen kiderül, hogy Olivia is ugyanígy lát dolgokat.
A kérdés már csak az, hogy hogy fogják megtalálni...erre mondjuk lehet egy olyan módszer, hogy Peter gyerekkori képét (amiből biztosan jó pár darab van Walternak) egy programmal "megöregítik"...de hogy hogyan hozzák vissza, azt még nem nagyon tudom elképzelni. A legfőbb kérdés mondjuk az, hogy a későbbiekben Peter mennyire tud majd kommunikálni velük, tud-e majd infókat megosztani a figyelőkről, vagy hasonlók. Mert akkor Olivia simán rákényszeríti a kiskopaszt, hogy hozza vissza Petert:D
Ezt a Lee/Olivia témát én annyira nem erőltetném, semmi szüksége a sorozatnak még egy szerelmi háromszögre...
Nekem tetszett, és már várom a következő részt!
-
#2027 4x03 -
#2026 FRINGE - 4x02 - MAGYAR FELIRAT beküldve...
Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek!
facebook.com/cassonesub -
ldavid #2025 szerintem elég unalmas volt, de a végén legalább történt valami -
Szabi1991 #2024 "töltelék rész" :/
de azért voltak jó pillanatok :)
a következő rész jó kéne legyen! :D -
#2023 Ééérdekes rész volt, 1nek elment. -
Szabi1991 #2022 VIGYÁZAT SPOILER VESZÉLY!!!4négy
-
Szabi1991 #2021 pfúú, még nincs angol felírat, ehh :/ -
#2020 de ahoz nem elég, hogy tovább folytassák.. ilyen kevés szerintem még nem is volt a nézőszám mint legutóbb -
#2019 Most mi van J.J. "azújspilberg" Abrams-el?
Nem akarja megreformálni a sorozatot?
Ráférne...
-
#2018 a pénteki napon azért ez nem olyan szörnyű nézőszám -
#2017 nézik? ja 3 millionak nézték legutóbb, az kurva gyenge, idén tuti kasza lesz sajnos.. elmult években meg minden évad végén izgulni kellett, hogy nehogy elkaszálják.. kurva kevesen nézik sajnos.. -
#2016 Pedig néznek, különben nem lenne ennyi évadja :)
Még pénteki müsorként is elég szép nézöszámot hoz. -
#2015 nem értem egy ilyen sorozatot miért nem néznek az amcsik.. -
#2014 Jajj neee, csak ezt NE! -
#2013 Hát én marhára nem :D -
#2012 Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot és baromira tetszik, tisztára X-Akták érzés.
Az külön plusz pont, hogy végre ez az első olyan sorozat ahol a női rendőr/FBI ügynök nem körömcipőben vagy tűsarkúban sasszézik, kommandózik és tartóztat le mindenkit.
Amúgy Anna Torv-ot simán el tudnám képzelni egy Mass Effect film női Shepard-jeként is. -
dragonyss #2011 http://www.thetvaddict.com/2011/09/30/seth-gabel-fringe/
Na ez a cikk azért már meredek!
Csak az olvassa el, aki már látta a negyedik évad első két részét is. :)
Remélem, azért a csaj eltúlozta kicsit és nem csinálnak a sorozatból brazil szappanoperát! -
dragonyss #2010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megmentette Petert, ergo beleavatkozott, és a másik megfigyelő is beleavatkozott a történésekbe, még meg is halt egy lány miatt, hogy így a csaj "fontossá váljon" és megmeneküljön.
Ha pedig nem avatkozik be és nem menti meg őket a tóból, akkor ugyebár nem léteznek a jövőben, nem küldik vissza a gépet, nem írják meg az Első emberek c. könyvet...stb. Az egyetlen valamire való megoldás az lehetne, hogy egy tök más(pl. sárga) univerzumból küldték a gépet, meg mindent, akkor meg az a para, hogy egy gépet hogy küldenek 2 helyre, ha pedig egy gép alkatrészeit küldték kétfelé, akkor hogy lett mindkét oldalon működőképes? Mindegy a harmadik évad végétől már túl sok a csavar (időutazás a múltba, meg elmeutaztatás a jövőbe, féregjárat, miegymás) és ez így már gagyi
Persze ettől függetlenül nézni fogom, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok hogy az alkotók hogy jönnek ki jól ebből a szituból, vagy kijönnek-e egyáltalán. -
#2009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is avatkoznak bele...csakhogy volt egy kis baki, az egyik megfigyelö megmentette peter-t és azota is azt a bakit probálják helyrehozni.
Amugy, mint már irtam lenntebb, szerintem peter nem egy sima emberi lény(ilyen messiás szerüségnek gondolom) -
dragonyss #2008 ezt a cikket azért érdemes elolvasni...egy fizikus/filozófus beszél a Fringe alapötletének valóságalapjáról, nekem nagyon adta!
http://www.sfx.co.uk/2011/09/28/the-science-of-fringe/