3314
2ivmws8.jpg
  • dragonyss
    és a negyedik évad egyáltalán nem tetszik! Ez a paradoxon téma teljes baromság...a paradoxonnak pont az a lényege,hogy elméleti feltevés,és a valós világban nincs rá példa (Mint pl, isten mindenható,mégsem tud akkora sziklát teremteni, amit ne tudna fölemelni; vagy a megállíthatatlan erő ütközik az elmozdíthatatlan akadálynak). Szóval, egy történést nem lehet azzal magyarázni,hogy ez paradoxon...(mint ahogy azt Walter teszi) És csodálkozom,hogy egy eddig viszonylag jól összerakott sorozatban ekkora szarvashibát vétenének...remélem a folytatás jobb lesz!
    SPOILER!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként meg ha Petert "kitörölték" az időből, akkor hogy maradhat meg a visszhangja? És ha megmarad a visszhangja, akkor nemcsak szó szerinti visszhangnak kéne lennie, hanem emlék visszhangoknak is...mondjuk Oliviánál véltem felfedezni párszor ilyesmit. Egyébként meg ahhoz képest, hogy az Observerek csak megfigyelnek, elég keményen beavatkoznak a történésekbe...csak úgy kitörlik egy ember létezését, és a párhuzamos univerzumos dolog meg azért fura feltevés, mert ha valakiről azt mondják, hogy kitörölték az időből és nem azt,hogy kitörölték ebből az időből, vagy ebből az univerzumból, akkor én azt úgy értelmezem, hogy minden univerzumból eltűnt.

Lehet, hogy ez így kicsit összevissza, de hirtelen ezek jutottak eszembe, bocsi, ha nehezen követhető :)
  • dragonyss
    Pedig egy ilyen volumenű sorozattól elvárható lenne, hogy legyen magyarázat azokra a szimbólumokra, amiket minden részben többször is látunk. A csikóhalas résznél felcsillant a remény, hogy talán a többi szimbólumra is adnak magyarázatot, de nem így történt...azért én várom...hátha mégis :)
  • Malakai
    Amennyire tudom nincs semilyen hivatalos jellegű magyarázat (napvilágra hozva).

Saját tipp, hogy nem is létezik. :)

A pontok által rejtett kódok mellett több egyéb dolog van bennük elrejtve, de egyik se igazán magyaráz semmit.

Én szerintem egyszerűen a műsor stílusában egy rejtélyes összeállítást hoztak össze, hogy törhessék a szemfülesek az agyukat. És amit aztán a díszletesek is felhasználtak párszor. Kétlem, hogy végül a történetbe beépített magyarázat lenne majd rájuk.
  • dragonyss
    Sziasztok! Én is csatlakoznék a társasághoz, ha nem gond:)
    És lenne is rögtön egy kérdésem: mik a szimbólumok? Lehet, hogy ezt a témát már kiveséztétek, de igazság szerint még nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont nagyon érdekel a dolog.
    Én úgy emlékszem, hogy egyedül a csikóhalra kaptunk "magyarázatot", bár elképzelésem szerint az áltudományokhoz van valami közük (mivel Olive ovijában a falon is szerepelnek ezek a szimbólumok)
  • Malakai

A legutóbbi állás szerint azthiszem Q, X, vagy Z még nem volt.
  • Herold
    A szimbólumoknál a betűk honnan vannak? Mert csak a feliratban van, a filmen nincsenek ott a betűk. (LIMBUS)
  • Narxis
    Ez nagyon jó rész volt, tényleg megunhatatlanok ezek az alteregós dolgok. A vége pedig megint ütős lett.
  • AlrightSir
    Ezt elhiszem, de ez a szál még mindig nagyon...erőltetett? Remélem mihamarabb megtudunk valamit Peterről, mert így csak folyamatosan jár az agyam a sorozaton és minden kicsi ellentmondást megtalálok lol Vagy amit még annak hiszek :)
  • Teppik Amon
    bannert frissíteni kéne, az első 2 link már nem él.
  • ldavid
    de akkor miért nyitod meg a topicot? csíkokat akarsz látni?

nem volt rossz amúgy
  • Herold
    Az az alter volt? Biztos vagy benne?
  • Szabi1991
    az előző részben is volt :D
  • penge96
    Legközelebb spoiler jelzést rakd ki, köszi
  • Szabi1991
    sztem peter vmi harmadik univerzumba van, vagy csak a "jövőbe maradt" és nem tud visszajönni
  • Zomil
    Jo rész volt nagyon :)

#1990:
    Peter szvsz nem egy 7köznapi ember, h csak ugy ki lehessen törölni :)
  • Szabi1991
    tulajdonképpen Peter miatt halt meg, tehát ha Peter nem volt, akkor nem feltétlenül kellet meghaljon.. :D
  • kill3r21
    Engem az érdekelne hogy az alternativ bryoles hogy a farokban él....:D
  • AlrightSir
    Ez a rész nagyon tetszett!
    Egyszerűen megunhatatlanok a alteregós jelenetek, Anna Torv nagyon jól játssza a szerepeket. És tök jó volt az utalás=LIMBUS a jelképek alatt, ami ugye a testtől elszakadt lelket jelenti. Ami gondolom Peterre vonatkozik, de akkor felmerül bennem a kérdés: ha kitörölték az időből, akkor nem létezik, tehát sem a lelke sem a teste sem...szóval kicsit megcsavart (?) a szitu...
  • cassoneitaly
    FRINGE - 4x02 - MAGYAR FELIRAT beküldve...

Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek!

facebook.com/cassonesub
  • vg
    Ez durva! Pár napja néztem azt is, de nem tűnt fel!
  • rooney8
    :)))
    hagyjuk :D
  • Narxis
    Ejnye. :) Ne bántsuk egymást.
  • Herold
    Mi a faszt röhögsz? Még nem is éltél, mikor a sorozat befejeződött.
  • Herold
    Dallast nem kaszálták el. És gondolkodni se nagyon kellett rajta.
  • rooney8
    dallas :ASD:_ASD:_
  • OptimusPrime
    Jericho-n pl nem kellett túlzottan sokat gondolkodni, mégis elkaszálták, de akár a Dallas-ig vissza lehetne menni ezen a sémán! :)
  • AtiRadish
    37p14-nél észrevettétek h. a kézlenyomat leolvasón megjelenik a falevél mintája 1 másodpercre?
  • ProGabe #1980
    ez szimplán baromság, ugye tudod? :)
  • Herold
    Én arra a repedésszerű mintára a térképen nem emlékszem, ha volt ilyen, talán jobban kellett volna hangsúlyozni. Viszont a minta túlnyomó részének eseményeit emberek követték el, nem egyszer mozgó járműveken, (repülőgépen is), szóval kétlem, hogy a Walter átkelése által létrejött anomáliák ilyen mintát létrehozhattak.
  • Herold
    Már megszerezte, a minta mégis folytatódik. Akkor most mi van?
  • Malakai
    Az is bele játszott, de az egészet Walter indította el azzal, amikor átment a túloldalra és megbontotta a természet egyensúlyát.
    Nem csak a túloldalon okozott egyértelmű károkat, hanem a kék univerzumban is, csak kevésbé érzékelhető "gyenge pontokat" hozott létre.

A mintához tartozó eseteket amikor felvázolták térképen ilyen repedésszerű mintát rajzoltak ki, ami annál a tónál indul, ahol Walter átkelt.

Az a rakás tudós pedig, akik a kísérleteket folytatták a ZFT-vel voltak kapcsolatba hozhatóak, amit Bell hozott létre, hogy felkészüljenek a dimenziók közti "ügynök-háborúra".
  • precision
    akkor én más sorozatot néztem? :) nem az volt a "pattern" meg minden "fasság" lényege, hogy az other side megszerezze a gép darabjait és elpusztítsa az "itteni" univerzumot?
  • Herold
    Hát valljuk be őszintén: nem tudtunk meg sokkal többet az 1. évad óta a "minta" fedőnevű események valódi hátteréről. Néhány főszál felderítésre került, mint pl. Peter származása, de a lényeg még nem. És a 4. évad is azzal indult, hogy a Fringe divízió folytatja a munkáját. Várhatóan az évad végéig megint nem fog semmi érdemleges történni.
  • Zomil
    3évadon keresztül szinte töretlen a nézettség, pedig azért a 2. és 3. évad már gondolkodos volt...nem hiszem, h pont most pártolnának el töle a nézök :)

Amugy meg ott a Lost sztem elég nyakatekert sorozat mégis sokan nézték.
  • Herold
    Mert azon nem kell gondolkodni.
  • precision
    nyilván, de ezek amerikai sorozatok, Amerikában vetítik őket, amerikai embereknek, akik nem szeretnek gondolkodni
    és ha nem szeretnek gondolkodni, akkor nem néznek ilyen sorozatot, és ha nem néznek ilyen sorozatot, akkor szar lesz a nézettség, és ha szar a nézettség akkor elkaszálják a sorozatot :)
  • Golyo69
    nah azért a HIMYM-et ne szidd :D:D
  • Zomil
    sci-fi-re mindig is lesz igény sztem, föleg ilyen igényesre :)
  • precision
    persze, mert azokhoz nem kell ész
    ha az amcsiknak gondolkodniuk kell, inkább átkapcsolnak a pankrációra vagy ilyesmi vagy valami reality show -ra
    csodálkozom, hogy pl a Lost ennyi évadot megélt egyáltalán :) ha a Fringe is megél ennyit, akkor már jól járunk
  • Zomil
    Nana, még nem mondták, h kasza lenne és ha hozza a tavalyi nézettséget sztem nem is fogják.