Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hatja. jovolt. csak. anynira utalom hogy most befejeztek az elozot es most megint varni kell hogy az a szal folytatodjon :D gecik :D
http://loal.atw.hu
Amúgy jó rész volt, ütõs.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
És ha a 4. az utoldó, akkor remélem hogy valami f@sza befejezés lesz. És egyetértek az elõttem szólóval, hiba lenne elhúzni még tovább.
Ha ez lesz az esetlegesen utolsó évad is, az sem akkora baj igazán.
Az egykori X-Akták (mint ennek kicsit az elõdsorozata) túl sokáig húzta. Ezt ha 4 évad alatt korrekten lezárják, kultusz-sorozat marad, ha úgy kefélik el, mint a 4400-at, akkor kár volt az egészért.
De ez mindenképpen jó hír, de azért várjuk meg a ma éjszakai (hajnali :P) részt! :)
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
spoileres, úgyhogy csak az katt aki látta a részt.
3x17 megfigyelõ
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy nekem nagyon tetszett Olivia játéka. Meg a vége is jó volt, olyan "vajon most mi lesz" dolog, amit a sorozatból az elmúlt részekben hiányoltam. És arra is kíváncsi vagyok, hogy a maradék 5 rész milyen fejleményre vezet majd...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem sem tetszett, hogy így oldották meg. Mármint a színészi játékra gondolok. Elég lett volna ha lassabban beszél, nem kellett volna "öreg" módjára selypítenie ill. elharapni a szavak végét.
Mindemelett nem volt rossz epizód, kíváncsi vagyok a következõ részre.
BTW, hány részesre tervezik ezt az évadot?
Bazinga!
Amugy meg:
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
értem én hogy valahogy meg kell különböztetni a kettõt, de könyörgöm, ez mi már?? bármilyen értelmes színész meg tud formálni 2 különbözõ személyt anélkül hogy átfestenék a haját, vagy megváltoztatná a beszédét valami nevetséges módon :D
Pedig amikor észre lehetett venni, hogy belly bizony oliviában tanyázik, tök izgalmas lett, de amikor meghallottam beszélni csak elmosolyodtam :)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
logikusabb lenne szerintem, ha természetesen beszélne
BTW nem találom a megfigyelõt :o

hát én kezdek kiábrándúlni ebbõl a sorozatból, egyre nagyobb baromságokat kezdenek behozni, a vége a résznek nekem már kicsit "sok volt"
kezdenek a kedves forgatókönyvírók kifogyni az értelmes ötletekbõl? ez az egész évad nagyon hullámzik, 1-2 jó rész után jön pár kegyetlen nagy baromság... ha ez így folytatódik lehet ez a sorozat is kasza lesz, de sztem nem csak nálam a tv-ben is