Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
#1685: hat engem azert elegge meglepett. gondoltam szedem angolt erre nezem mar van hun. :D
hatja. jovolt. csak. anynira utalom hogy most befejeztek az elozot es most megint varni kell hogy az a szal folytatodjon :D gecik :D

http://loal.atw.hu

AlrightSir
Ez ütõs rész volt. DE MIÉRT KELL 3 HÉT SZÜNET???!! Ahhhh...

Narxis
Népszerû sorozat, na.

Amúgy jó rész volt, ütõs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Flamer
de mar van hun sub.! beszaras!

Victor1103
Most nézem 3 hét szünet jön megint:S Bele is haltak volna ha leadják már ezt a maradék 4 részt megszakítás nélkül-.-

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Valóban nagyon jó rész volt. 4 rész alatt biztos lesznek még meglepetések

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

OptimusPrime
Ez kemény rész lett, hiába volt "piros" az intro, ez "kékben" is ütött volna!

Hogy ez a "Walternatív" mekkora szemétláda, igazi diktátor, akinek az emberélet pont úgy nem számít, mintha csak egy kupac szart kéne az utcán kikerülnie! Elképesztõ, briliáns elme, de empátia egy csepp sincs benne, tudását csakis arra használja - mióta tudja, hogy hol van Peter - hogy a saját világát megmentse, ami egyébként érthetõ, lehet én is így tennék, de itt, amit ma "barna Oliviával" mûveltek, az durva! Arra azért kíváncsi leszek, hogy azzal a csepp vérrel mit kezdenek majd, amit a kis srácból levettek? Peter DNS és kromoszóma összetevõi benne vannak, gondolom elkülönítik majd és a Géphez lesz köze! Város lesz az évadzárás!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

AlrightSir
EZAZ!!!
És ha a 4. az utoldó, akkor remélem hogy valami f@sza befejezés lesz. És egyetértek az elõttem szólóval, hiba lenne elhúzni még tovább.

OptimusPrime
A nap híre! :)
Ha ez lesz az esetlegesen utolsó évad is, az sem akkora baj igazán.
Az egykori X-Akták (mint ennek kicsit az elõdsorozata) túl sokáig húzta. Ezt ha 4 évad alatt korrekten lezárják, kultusz-sorozat marad, ha úgy kefélik el, mint a 4400-at, akkor kár volt az egészért.
De ez mindenképpen jó hír, de azért várjuk meg a ma éjszakai (hajnali :P) részt! :)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Narxis
Yupiiiiiiiiiééééé

Teppik Amon
Óóóó yeeee! Nagyonjóó!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Victor1103
Úgy hallottam, hogy a 4. évaddal már lezárnák a sorozatot. 22 rész be van rendelve szerintem nem valószínû, hogy a Fox el fogja pakolni. Mondjuk bizakvásra ad okot nem rövidített az évad, meg azért a Fox is látta hogy péntekhez képest se teljesített viszonylag rosszul a sorozat, lehet hogy megpróbálnak vele futni még egy kört másik napon

yay! vajon marad-e jövõre is pénteken?
Victor1103
Fringe 4. évad berendelve!<#taps><#taps>

Junkie info

Végre a Fox nem döntött rosszúl

Flamer
#1671: ok np.

OptimusPrime
A Fringe FB oldalán is kiposztolják, én is tegnap vagy tegnap elõtt láttam, azt szerintem élõ ember nem szúrta ki, olyan lehetetlen kameraállásnál kizárt! :)

#1669 Épp most fejeztem be ha nem vetted volna észre és le is írtam, hogy akkor valószínûleg én értelmeztem félre. Azt hittem azért vannak ezek a fórumok, h ilyeneket megtárgyalhassanak az emberek. Ha rosszul tudtam ezért is elnézést kérek tõled. Valamint a hangnemen változtass ha kérhetném köszi! És a válaszokat is köszönöm mindenkinek! :)
Teppik Amon
a sorozatjunkien találtam egy linket amiben megmutatják hol is van a megfigyelõ a 17es részben.
spoileres, úgyhogy csak az katt aki látta a részt.
3x17 megfigyelõ

Flamer
#1668: ois volt odaat. fejezdmarbe:Q

Oké de Peter is Áltudományt használta az utóbbi részben, nemcsak Belly. Akkor csak számomra nem volt világos, h mindkét oldalon van fringe division.
Narxis
Jó rész volt, Olivia aranyos ezzel a hanggal. :D

AlrightSir
Mielõtt nekem támadnál, nézd meg a dátumot. Azt még a legújabb rész elõtt írtam, a mostaniban nyilván kiderült számomra, hogy mi miért történt...és a hangszóróim köszönönik, jól vannak <#awink>

Amúgy nekem nagyon tetszett Olivia játéka. Meg a vége is jó volt, olyan "vajon most mi lesz" dolog, amit a sorozatból az elmúlt részekben hiányoltam. És arra is kíváncsi vagyok, hogy a maradék 5 rész milyen fejleményre vezet majd...

MR ME
így van erre gondoltam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Malakai
Mert a rendes oldalon nem egy világhírû, mindenki által tisztelt, félt dolog, hanem egy titkolt csoport.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Az, h Belly a másik oldalon élt sokáig, és ott mutatkoztak be mindig ugy, h Fringe Division. A "rendes" oldalon Olivia mindig csak FBI-ozott.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én is úgy emlékszem hogy walternativ oldalán mondták hogy áltudomány mikor helyszineltek, a rendes oldalon fbioztak egyfolytában

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
Ezt most meg én nem értem:) Milyen öreg élt, hol?:) Fringe Division-nak semmi köze az öregekhez:)

[merlinw.org]

MerlinW
Mindig áltudomány volt. Mindkét oldalon. Vagyis az FBI különleges dolgokkal foglalkozó alakulata. Kb mint az X-akták.

[merlinw.org]

Malakai
"Fringe division" a csapat neve az FBI-nál.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MR ME
mert az öreg a másik oldalon élt sok sok évig és azt szokta meg, nem változtatták meg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a wikin 22 van írva
Lehet én vagyok a hülye, de valamit nem értek. Kétszer is említették, hogy "Üdv az áltudománynál". De az nem a másik oldalon van? Itt FBI van. Vagy azóta megváltoztatták vagy mivan? :/
precision
SPOILER!!!

Nekem sem tetszett, hogy így oldották meg. Mármint a színészi játékra gondolok. Elég lett volna ha lassabban beszél, nem kellett volna "öreg" módjára selypítenie ill. elharapni a szavak végét.

Mindemelett nem volt rossz epizód, kíváncsi vagyok a következõ részre.

BTW, hány részesre tervezik ezt az évadot?

Bazinga!

#1653 nemtudom mirõl beszélsz, én csak ezt a topikot szoktam nézegetni. A hozzászólásomat magamtól írtam, nem utánozok! :) Egyszerûen csak kezdett már idegesíteni a sok fikázás és megosztottam a véleményem. "sorry"
Amugy meg: Remélem Belly beleköltözik a tehénbe lol :D
Flamer
#1650: mivan ittis kezdodik ez a duma? minden topikba ezmegy mar?:o

Herold
Walter végre elemében van. <#vigyor5>

kBagyula
Korrekt rész volt. Oliv aranyos a rekedtes hangjával, nem tudom mit fanyalogtok :)))

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ti csak ócsárolni tudtok? Ha nem tetszik ne nézzétek! Szerintem nagyon tuti volt ez a rész is! A színészi játék is tetszett. Ahogy nyújtotta a szavakat például "Belly" a hangsúlyok, a mimika, a testtartása...aki ezeket nem veszi észre az vagy vak, vagy nem ért hozzá...
Teppik Amon
Nekem akkor is tetszett, szerintem átjött az öreg a Spock karaktere.

Shep
Hát komoly színészi játék itt sem mutatkozott meg részérõl. Kimerült a homlok ráncolásban és a szemöldök felhúzásban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaffa 2843
az ahogy próbálta utánozni Bell hangját az valami kegyetlen tré volt :D
értem én hogy valahogy meg kell különböztetni a kettõt, de könyörgöm, ez mi már?? bármilyen értelmes színész meg tud formálni 2 különbözõ személyt anélkül hogy átfestenék a haját, vagy megváltoztatná a beszédét valami nevetséges módon :D
Pedig amikor észre lehetett venni, hogy belly bizony oliviában tanyázik, tök izgalmas lett, de amikor meghallottam beszélni csak elmosolyodtam :)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

wander01
minden kérdésedre benne volt a válasz a részben. ellopták a hangszoroidat vagy wtf??

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

nekem csak a hangja fura, miért kell Bellt utánoznia, ha neki alapból ilyen volt a hangja?
logikusabb lenne szerintem, ha természetesen beszélne
Terroranyu :D
Teppik Amon
Ez nagyon jó rész volt! Merjétek azt mondani hogy Anna Torv nem játszik jól :D
BTW nem találom a megfigyelõt :o

Flamer
muuuuuu

MR ME
most jutottam el odáig h megnézzem az új részét
hát én kezdek kiábrándúlni ebbõl a sorozatból, egyre nagyobb baromságokat kezdenek behozni, a vége a résznek nekem már kicsit "sok volt"
kezdenek a kedves forgatókönyvírók kifogyni az értelmes ötletekbõl? ez az egész évad nagyon hullámzik, 1-2 jó rész után jön pár kegyetlen nagy baromság... ha ez így folytatódik lehet ez a sorozat is kasza lesz, de sztem nem csak nálam a tv-ben is

Flamer
#1636: nem mer lenvoltaz oldal

Herold
Hurley a LOST-ból a Fringe-ben. <#eljen>