3314

-
Big Boss Hu #2087 Egy teljesen "új" múlt jól is elsülhet, akik néznek pl eureka-t azok tudják mire gondolok. Várd ki a végét. -
Micsu #2086 dehogynincs, csak éppen nem 1 rész alatt fognak megmagyarázni mindent -
"persze ezt is meg lehet magyarázni, h itt minden máshogy történt"
Mint irtam is a hsz-ben...csakhogy igy kicsit nevetséges, h brámit szo szerint BÁRMIT megváltoztathatnak a készitök és igy az elözö 3 évadnak kb. semmi értelme és semmi sulya nincs... -
Micsu #2084 ez teljesen más idővonal, ne keverjük már a szezont a fazonnal, minden második komment arról szól hogy eddig mi volt, közben peter miatt borult sok minden -
Szabi1991 #2083 még régebben megmagyarázták hogy ott valami nagyon erős energiabizbasz van, vagy pont megvan gyengülve valami, már nem emlékszem pontosan, de ezért is ment át ott az öreg :D
#2079: Peter nélkül sokminden másképp alakult... mivel Peterre se emlékeznek, így arra se emlékezhetnek ami a múltjukban nem történt meg.. -
Hát eléggé olyan volt az az energiagömb, mint mikor a terminátor átjön a jövőből. -
James Cameron....háhááá :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak a tónak a jegén ment át érte az öreg elöször. Majd abba estek bele visszatéréskor. Ott veszett el Nina keze, stb.
Nagyon jó rész volt! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem abba a toba fulladt bele? :)
Amugy észrevettem egy hibát a részben...persze ezt is meg lehet magyarázni, h itt minden máshogy történt...amikor kérdezi a csávo, h találkozott-e már valakivel a kisérletes emberek közül akkor azt mondja nem...most vagy kamuzik, vagy elfelejtették a készitök, h találkozott nem is 1-el :S -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk azt nem értem, miért a víz alól jött elő, és miért nem Olivia előtt. Mi van, ha ott történetesen nincsen tó? -
következö rész csak 2hét mulva :(((( -
ldavid #2076 megint egy átlag nyomozás, aztán megint a végén voltak történések
legközelebb hátulról nézem -
-
Köszönjük! -
Kurva jó rész volt!!! Imádom ezt a sorit, egyik legjobb a világon!!! Köv. részben pedig minden tisztázódik. Remélem... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez f*sza rész volt. Na végre!!! Szerintem jól lett megoldva ez a Peter dolog, mármint hogy a csávó koncentrált energiája miatt jöhetett vissza. De most nem nagyom értem, hogy a megfigyelőknek mi a célja meg hogy hogyan fognak emlékezni Peterre megint... -
Fringe - 4x04 (hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirat beküldve.
Jó Szórakozást Mindenkinek! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hahahaaaaa! Peter visszatert. Annak orulok, hogy legalabb o emlekszik mindenre. Legalabbis eddig ugy tunik o vagja a dolgokat. A jovoheti resz promojabol szurom le mindezt. Vegre talan normalisabb mederben halad tovabb a sztori. Mondjuk ezt a visszaterest nagyon elhuztak. Akar berakhattak volna ennek a resznek az elso 10 percebe. Folosleges volt az extra faszit behozni hogy 'kipukkassza Peter buborekjat' kepletesen ertve. :) -
4x04 Sneak Peek:
-
Micsu #2068 mostmár ha meglátunk egy léghajót nem tudhatjuk biztosan melyik oldalon vagyunk :P -
Fringe 4x04 promo -
ez volt a cél a készítők részéről :) Peter a legfontosabb karakter volt az előző univerzum(ok)ban, és most nincs, megszűnt létezni, ezért minden más
a kopaszok is értetlenkednek, hogy miért van még jelen Peter nyoma, gondolom Walter és Olivia eléri valahogy, hogy visszahozzák, és akkor megborul a világ rendje, univerzumok roppannak össze...stb. :)
lesz itt még WTF pillanat, meglátjátok :) -
Létrejött biza, hisz a 3ik részbe szerepelt a Massive Dynamic. -
dragonyss #2064 Bocsi, az elején piros Petert akartam írni :)
Ja, és még valami: a minta kísérletei végül is arra jók, hogy felkészítsék az emberiséget (kiképezzék a "katonákat") az univerzumok közötti háborúra. És mivel Walter átment a másik univerzumba, annak a szerkezete ugyanúgy meggyöngült és Walternatív ugyanúgy dühös emiatt, sőt még az is lehet, hogy nem tudja, hogy Peter vízbe fulladt. Szóval a Fringe Division (sőt meg merném kockáztatni, hogy a Massive Dynamic) a Peter nélküli világban is létrejön. -
dragonyss #2063 szerintem Oliviának megvan a képessége, hisz azért Walterék elég sok "disznóságot" csináltak amellett, hogy áthozta kék Petert, a másik univerzumból. Hisz mikor átment érte, már megvolt a technológia. És a sok régi kísérletük között ugyanúgy meglehetett a cortexiphan, tehát attól, hogy Peter kiskorában meghalt (ebben a verzióban), attól még a ZFT és a "rejtély" ugyanúgy létrejöhetett. Legföljebb más okból. Walter mindig azt hangoztatta, hogy feszegetni kell a határokat, mindent ki kell próbálni, szóval azért Peter halála nem módosított mindent.
Boryles meg azért is élhet, mert ha kék Oliviát "elrabolták" (vagyis nem önszántából men át a piros univerzumba, mint a Peteres variációban) és piros Olivia lépett a helyére, akkor a küldetése végeztével valószínűleg simán csak visszacserélték őket (mivel ugye azonos a két tömeg, ez nem volt probléma.)Így Broyles-ra sem volt szükség. -
De, pontosan. Most olyan, mintha nem is teljesen ugyanazt a sorozatot nézném :P -
Szerintem ez csak átmenetileg lesz így. Valahogy előkotorják a csávót a téridő egy rejtett zugából, és visszaáll az eredeti rend. -
Nem érzitek úgy, hogy ezzel a Peter kitörlős dologgal kb eltörölték a sorozat előzményét, részben feleslegesen?:D -
Nekem tetszett ez a rész, de lassan olyan érzésem van hogy nem tudnak elég megdöbbentő és megalapozott tudományos dolgokat kitalálni. Valahogy olyan ez a 4. évad, hogy "lassan felvezetjük a Peter szálat, de azért tölteléknek kéne pár Fringe-ügy"...A Massive Dynamic már kiesett, a másik világ sem "ellenség", szóval azt érzem, hogy valószínűsíthető utolsó évadként sem rajzolódott ki semmilyen fő dolog még, ami kíváncsiságot keltene bennem (ez a Peter dolog nem elég :D). Egyetlen dolog maradt még, az a csávó, aki "meg fogja ölni Oliviát", akivel a légballonon találkoztak, na hogy ő ki, miért merre meddig? -
gyonax #2058 Nem arra gondolt(szerintem). Peter, miután Walter áthozta a piros univerzumból, nem tudott beilleszkedni a kékbe, ezért Walter vissza akarta juttatni(a "visszanézős" részben volt talán róla szó), ezért kezdett kísérletezgetni. -
gyonax #2057 Igen, jogos.... De akkor nincs ZFT, és igen sok eredeti ügyük meg sem történt(lényegében szerintem az első évad fő szálat előrevivő ügyei)... Az ugye elég egyértelmű, hogy a két világ így is összebalhézik(mert Petert csak elrabolta Walter), de kíváncsi lennék a mostani(sárga) univerzum történetére, már ha van(különösen pl. egy Massive Dynamic/William Bell szálra). -
Micsu #2056 próbálta is hazahozni csak éppen nem sikerült (fulladás)
-
Amugy most akkor Oliviának sincs különleges képessége nem? Mert ugye Walter azért kezdett el kisérletezgetni, h hazajuttassa Petert, de igy Cortexiphan kiséreletek sem voltak. -
gyonax #2054 Szerintem ebben a sárga világban pont ez a lényeg... Hogy mi történt volna máshogy ha Peter nincs. Sok apró(?) de mégis fontos különbség... Olivia zárkózottabb(legalábbis szerintem, bár ennek más okai is vannak), Walter instabilabb, plusz azok a dolgok, ahol Peternek nagy szerepe volt, máshogy alakultak. -
Meglehet, igazad van, nézhető így is, nekem egyelőre ez a sárga világ nem áll még teljesen össze, vagy már csak nem figyelem olyan nagy elánnal, mint az első évadokat. A kettős világot ezek szerint még csak-csak tudtam kezelni. -
Pontosan. -
Igazából semmit, csak reflektáltam a felvetésedre, hogy esetleg elnéztem /-ünk valamit de nekem az a rész nagyon megmaradt, pont emiatt a jelenet miatt, ahogy az itteni Broyles meglátja "saját magát" kábé 3/4-ben, még kérdezik is Waltert, hogy ez miként lehetett, hogy nem egy az egyben jött így át, ha halva is, és valami olyasmit mond, hogy nem azonos tömegű test lett átcserélve a két világ között, vagy valami ilyesmi (Bolivia kisebb, mint az alternatív Broyles, ez nyilvánvaló). -
gyonax #2050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Red-verse-beli Broyles meghalt, amikor Olivia visszajött, de ettől függetlenül teljesen elképzelhető, hogy a Yellow-verse(új) Broyles életben maradt. Ha belegondolsz Olivia visszaszökésében Peternek(pontosoabban az emlékének) igen nagy szerepe volt, így szinte biztos, hogy a hiányában máshogy alakultak a dolgok.... -
Ez most mit bizonyít? -
Kontrázok:
Broyles