Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Egyébként, meg majd úgyis megtudunk mindent. Jól csinálták a wtf lezárást, hogy érdekeljen a következõ évad, és ez tetszik!
Ha úgy zárják le hogy vágsz mindent, csak azért mégis folytatják mert, miért ne, lehet nem néznék már annyian...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
mindenesetre comment:com-on is írtak egy elképzelést, mire értették a megfigyelõk, amit mondtak
Walter a '80-as évek tájékán rést ütött az univerzumok szerkezetén, aminek köszönhetõen évtizedek múltán mind a két univerzum elpusztult. Az Observerek látták, hogy ez így nem jó, ezért "visszatekerték az idõt" (illetve tudjátok, az Observerek "egyszerre érzékelik az idõt", nem úgy, mint mi, ilyen értelemben az idõ bármelyik pontján ott tudnak lenni bármikor), és beleszõtték az idõk fonalába Peter személyét.
Peter eredetileg nem létezett, Walternek sosem volt gyereke és egyáltalán nem miatta történt az univerzumok sérülése sem. Volt valami "accident" (ahogy azt Walter a végén Walternate-nek el is mondja), ami miatt elpusztultak az univerzumok. De az Observerek beleszõtték Petert a történetbe, így, ebben a módosított valóságban már Peter volt az oka az egésznek, és így Peter végigvihette életcélját: azt, hogy megmentse a két világot.
Mert ahogy Walter mondta, az, hogy az univerzumok megsérülnek, elkerülhetetlen, azon már nem lehet változtatni. Ezt tudták jól az Observerek is, ezért nem próbálták meg megakadályozni magát az "accident"-et: helyette belerakták az egyenletbe Petert, mintha minden miatta történt volna, és így õ, Peter, meg tudta menteni a két világot a "bridge" létrehozásával. Ezzel beteljesítette életcélját, és az Observerek - mint jó matematikusok - kivonták az egyenletbõl.
Így minden visszatért a régi kerékvágásba: Walteréknek sosem volt gyereke, és már az univerzumok legelsõ felsértése sem miatta történt. All in order.
Hanem, hogy amikor majd keresik Petert, akkor a Liberty islandnél fogják megtalálni egy ilyen "biosuspension", altatott állapotban. Feltételezi, hogy majd valahogy rájönnek, hogy volt egy olyan ember, hogy Peter Bishop. Tehát nem azt, hogy az évad arról fog szólni, hanem hogy majd benne lesz az évadban."a 4. évad pedig peter keresésérõl fog szólni"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ne szivjál olyan sokat,mert megárt :D
meg milyen sziget? :)
és ez amugy csak az 5leted vagy van rá vmi utalás is?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a 4. évad pedig peter keresésérõl fog szólni
az évadzáró végén ott volt egy szó: biosuspension, meg még további 2, amik bár el voltak homályosítva, de meg kellett hozzá állítani a lejátszást: water és hope
és valószínûleg szerepet kap a moreau nevû terrorista is
valaki foglalja össze, kösz! :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
Szomoru, h nincs ennél a sorozatnál jelenleg jobb sci-fi sorozat.
Mármint nem a fringe-et akarom fikázni, mert én is imdáom...viszont el kell ismerni, h teli van logikai baromságokkal...és sajnos semmi jo sci-fi sorozat nincs jelenleg ezen kivül.
Olíviának semmilyen képessége nincs a géppel kapcsolatban, azt direkt úgy programozta Walter, hogy Olívia tudja leállítani, ha gond van, mivel pontosan tudták a jövõben, hogy lesz gond. :D Ergó Olívia telekinetikus képességére építette fel a dolgot, mivel az dimenziókon keresztül is mûxik (leaglábbis Olíviának, mert õ tud utazni is).
A kérdés inkább az, hogy "ki", avagy "mi" készítette magát a gépet, hiszen azt nem Walterék készítették, majd visszaküldték a múltba és megtalálták ééés újra az egész elõlrõl. A gép csak úgy létezett magától, örökké fogva, legalábbis ebben az idõtartományban (ez a paradoxon lényege, Walter utal is rá, hogy itt bezony paradoxon van és punktum :D). Szóval a gépnek így nincs alkotója. Igazi Istengép, amit maga a paradoxon hozott létre (vagy nem és valakik belebabráltak közben).
Azért vannak itt problémák, de mind megmagyarázható így-, vagy úgy, fogjuk rá.
Pl. mikor a nagy wormhole-on ugye vissza akarja küldeni a gépet a múltba Walter (meg magukat is, ugyanis maga is utalt rá, hogy vissza kell menniük, másképpen nem rejthetik el az alkatrészeket). Namost amikor ezt megteszi, akkor már csak az egyik világ létezett a jövõben, így a gépet csak annak a múltjába tudják visszaküldeni ezzel a wormhole-lal. Igaz, lehetséges, hogy valaha egy világ volt, csak valami miatt "ketté szakadt" két párhuzamos univerzumra egy bizonyos esemény miatt, így ha a múltba elég régre küldik vissza a gépet, akkor az mindkét oldalon létezni fog, azaz õ is megduplázódik, mikor kettéválnak. Node, ha bizonyos alkatrészeket nem találtak ezen, vagy azon az oldalon, akkor hogy lett két komplett(!) gép összerakva, mikor csak Walternate oldalára csempésztek át alkatrészeket... :D
Még kiscsillió ilyen van, de lényegtelenek, megoldhatók mind egy-egy huszárvágással. Kíváncsi vagyok visszamegy-e a film abba az idõbe, mikor az õskorban éppen rejtik el a gépet, mert az ott szép kaland és gondolom utána valami kis kolóniát alapítanak a régmúltban... és akár elhagyják idõvel a bolyót, vagy az anyagi létsíkot... esetleg egy újabb párhuzamos diemnzióba költöznek, vagy csak lehibernálják magukat, hogy a jövõben visszatérhessenek, miután már visszamentek az idõben és ott már nem léteznek, így kikerülve az idõtörést. Van még mit elõadni itt. :D
összességében valóban remek volt, de azért a részleteken még agyalni kell, vagy nem tetszik valami... de hát ez legyen a legkevesebb
nekem az ütött a legjobban amikor Walter azt mondta, hogy
amúgymeg segítsetek, hogy jól értelmezem e:
jól értettem?
Bazinga!
és kb ez a mintája a sorsügynökség címû filmnek is
Én egyébként az ilyen idõutazós dolgokba nagyon bele tudok zavarodni, a Hõsöket is ezért utáltam meg, mert már követhetetlen volt elsõ gondolatra, elsõre nem volt egyértelmû, mindig gondolkozni kellett utána és én így már nem élveztem.
Nekem egyetlen kérdésem van, ami végül is az egész sorozatot érinti:
Kik ezek a megfigyelõk egyébként???? (mit csinálnak, mit akarnak, mi a szerepük) Nem értem, hogy miért vannak ha soha nem tesznek semmit, az meg inkább csak idegesítõ, hogy figyelnek mintsem elgondolkodtató.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Walter pedig visszaküldte a gépet az idõben, hogy a gép elõreküldje Peter tudatát a jövõbe, hogy lássa mi történik, amit meg is tett, ezt láttuk.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy marti visszament az idõben és apja alá adta a lóvat hogy üsse meg Bifet.Az megütötte és más lett Marti múltja.Õ meg visszamenve abba az idõbe látja hogy Bif nagy csicska ,meg hogy õvé a fain kocsi.
A kérdés csak az hogy az a Marti aki ezt a jó életet leélte hol a rákba van ha õ nem tud róla??
Ez a gond az idõutazással amíg nem történik meg a valóságban csak fikciónálunk róla hogy mi és hogyan történne. SZERINTEM de nem értek hozzá
Next PC upgrade: 2022
franc tudja...
nem örülnék, ha egy ilyen jo karakter eltünne a sorozatbol