3314
2ivmws8.jpg
  • Narxis
    Utálom már az ilyen 2 hetes szüneteket meg azokat is amikor valamilyen amerikai szarság(elnöki beszéd, superbowl stb.) miatt sorozatok maradnak el.
  • Zomil
    Ehh...pedig már nagyon vártam, h végre legyen :(
  • ldavid
    ?
  • Narxis
    Hülye amerikaiak
  • vg
    Ohh, ez rossz hír! Hiányzik már a szöszke...
  • AlrightSir
    Tegnap kikapott a Texas Rangers szóval ma lesz még meccs. Ergo nem lesz Fringe ma SEM. Ez mekkora kib***ás már???
  • Flamer
    bullshit :\
  • Narxis
    loooool :D
  • Szabi1991
    [21:15] <Protheus> úristen, ez tényleg működik! :-D
    [21:45] <Protheus> vettem ma egy időgépet a piacon... kipróbálom, beállítom fél órával ezelőttre, kíváncsi vagyok, hogy működik-e ...

• gyonax
    Miközben írtam én is pont erre gondoltam :D
  • Szabi1991
    és ha már kitöröltek valakit az időből, csak nem tudjuk, mert kitörölték az időből ? :DD

#2116: visszamegy az időben és kimenti petert, de attól még koránt sem biztos hogy minden ugyanaz lenne mint előtte... elég ha egyszer másképp döntenek egy adott helyzetben..
  • shaba23 #2116
    Mivel a kopasznak végleg törölni kellett volna Petert, de nem tette meg, gondolom úgy is visszaállítanak mindent az eredeti állapotra. Mivel a kopaszoknak meglehetősen nagy hatalmuk van, így bármi megeshet, majd kiderül.
  • gyonax
    És miért kéne nagyon máshogy kinéznie? Miért nem nézhet ki csak egy kicsit máshogy? Igazából egyikre sincs logikus magyarázat(mivel sajnos nincs személyes tapasztalatunk arról, hogy milyen, ha valakit kitörölnek az időből:) ).
  • Szabi1991
    emlékeim szerint oivia a peter után ment át... na most ha van volt már peter akkor nem kellett átmenjen, tehát visszajönnie se... :D
  • stargatelost
    Amúgy épp ez az, ami nagyon nem tetszik ebben az évadban, hogy Peter hiánya miatt nagyon de nagyon máshogy kellene kinéznie a dolgoknak, nem csak az, hogy Broyles is él a másik oldalon, meg még egy-két apróság. Egy csomó mindennek más lett volna kimenetele.
  • gyonax
    Peter itt kis korában meghalt, neki pedig nagy szerepe volt Olivia menekülésében, így a hiányában valószínűleg máshogy alakultak a dolgok.
  • Flamer
    már nem azért de hogíyhogy él a mási kvilágba a néger főnők?:O nem úgy volt hogy a 3 évadba átküldték a csaj vagy valaki helyett és már halottan ért át ?:o ugye a csajt akarták visszahozni de a négert küldték helyette és ? .. ? nem?
  • stargatelost
    az is igaz :)
  • dragonyss
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van viszont egy alapvető különbség a Lost és az többi időutazós film között. Mégpedig az, hogy a szigetlakók baromira nem önszántukból utazgatnak, és irányítani sem tudják a jelenséget. Egyszerűen sodródnak az árral. De ha lenne választásuk...
  • stargatelost
    Időutazásról OFF:
    Az időgép című filmben olyan időutazást mutatnak be, amelyben saját magadból több is létezhet egy azon időben, és meg is tudsz változtatni apróbb dolgokat, de a végkimenetel ugyanaz lesz - lásd a felesége. De ha visszament volna tízszer, az már meredekebb lett volna, 10 saját maga rohangál a jégpályán.

A Lost is azt a verziót erősítette, miszerint nem lehet megváltoztatni a múltat, azonban ha visszamész az időben, akkor a dolgok azért történtek úgy később, mert te visszamentél. Tehát itt sem lehet változtatni a múlton, de nem is volt magadból több változat. Ilyen szempontból szerintem ez legjobb és értelmesebb megoldás, azaz időutazásos verzió.

Aztán ugye ott van a Vissza jövőbe, ha visszamész és változtatsz eltünedeznek emberek, meg se születnek stb. Szal ez a harmadik csoport, ha visszamész, nagy mértékben megváltoztathatod az addig ismert jelenedet.

Meg biztos van még...

• Szabi1991
    jaja, az időgép nagyon jó film :))
  • dragonyss
    OFF!
    Szerintem pedig a 2002-es időgépben legjobb az időutazás (mármint logikai szempontból)
    A Lost pedig remek sorozat lett volna a 6. évad nélkül.
    a túlvilágos szál fölösleges és értelmetlen volt
    És értem én, hogy misztikus, meg minden, de számomra abszolút nem derült ki, hogy végül is mi a franc az a sziget és ki az a két fószer, aki irányítja (Káin és Ábel? vagy simán csak a jó és a rossz? de aki unaloműzésből kísérletezik embereken az sztem alapból nem lehet jó...mind1)

Bocsi az off-ért, tudom, ez nem a Lost-os fórum :D
  • AlrightSir
    Ha már ők se értik, akkor biztos nagy gebasz van :D
  • Szabi1991
    a megfigyelők se értik mi történik, így nem kell foglalkozni velük hogy mit mondanak.. Petert még ők se tudják kitörölni :D
  • AlrightSir
    Nekem a "Never existed" legnagyobb kérdése csak az, hogy akkor az átjárót mégis hogyan csinálta meg a két univerzum között, ha "soha nem is létezett"?
  • precision
    ok... te is tudod mire gondolok :D

amúgy ha "Never existed" (tehát soha nem létezett, ezt mondta az observer) akkor miért van az, hogy megszületett, meghalt, áthozta a túloldalról, meghalt... :)

ez egy picit homályos nekem... úgy lenne az igazi ez a soha nem is létezett dolog ha meg sem született volna
  • Szabi1991
    dehogynem emlékeznek, elmondta walter hogy meghalt az ő fia, áthozta a másik petert ő meg belefulladt a vízbe.. ahonnét most felnőttként kimászott........ problem ? :DDD
  • precision
    Olivia élete is máshogy alakult egy kicsit, amihez nem sok köze van Peternek (tehát a nem létezése nem befolyásolta)

gondolok a Walterhez való viszonyára, gyerekkorából... a "normál" dimenzióban nem is nagyon emlékezett Walterre (a kísérletek elől is megszökött)... itt meg ő megy el Walterért a diliházba, hogy munkatársnak fogadja és teljes nyugodtsággal beszél arról az esetről amikor felgyújtotta a szobát
  • ForzaInter
    azzal, hogy peter azt mondta, hogy a 2 dimenzio között egy hidat hoz létre, hogy együtt tudjanak dolgozni, és hogy megfigyelők kitörölték petert én arra következtettem, hogy ez ugyanaz a dimenzio.. de persze 100%-ra ezt nem lehet mondani, szép lassan most már úgy is kiderül:)
  • precision
    majd kiderül...

szerintem több dolog utal arra, hogy ez egy új dimenzió... ott van pl a sárga intro, aztán Walter vmelyik évadbeli elmélkedése a végtelen számú dimenziókról (pici off: több scifiben is jelen volt már ez a gondolat, hogy minden máshogy meghozott emberi döntés egy alternatív másik dimenziót hoz létre, ezért a számuk végtelen... lehet hogy az egyikben koldus vagy a másikban meg milliárdos, mert máshogy döntöttél az életed fontos pillanatainál)
    na meg ott van, hogy senki sem emlékszik Peterre ("odaát" sem, pedig onnan származik), szóval ez nem "memória törlés" vagy ilyesmi... hanem ez egy olyan (új) univerzum, ahol Peter soha nem is létezett

de ez csak részletkérdés, nem hiszem, hogy annyira lényeges
  • ForzaInter
    milyen másik dimenzio? ez ugyanaz a dimenzio ahol eddig is voltak, peter csak visszatért.
  • precision
    én azért nem temetném el az előző évadokat... Peter személyében ott van az összes eddigi esemény (ő emlékszik rájuk)

gyanítom nem az lesz, hogy hello én vagyok Peter Bishop egy másik dimenzióból, dolgozzunk tovább a "Fringe -es" ügyeken... és el van felejtve az egész :)
  • penge96
    Részben egyet kell értenem Zomil-lal, már én is írtam, hogy így tök feleslegesnek tűnik az első 3 évad, persze tény, jól szórakoztam rajtuk, megkockáztatom, hogy az első 2 évadon jobban, mint a mostaniakon... még mindig nagyon jó sorozat, de én abba szerettem bele, mikor még csak egyszeri ügyek voltak, nem volt szétkavarva minden. De mondom, még most is jó.
  • AlrightSir
    De igazán elkezdhetnék már, mert őszintén szólva én nem venném szívesen, ha az egész évad erről szólna. Már rég túl kellett volna lépni ezen a Peteres dolgon...
  • QuippeR
    igen, lehetne. problem?
  • Zomil
    jo hát ennyi erövel lehetne az is a sorozat lezárása, h Walter felkel az elmegyogyintézetbe és kiderül, h csak álmodta az egészet és joizüen visszaalszik...
  • shaba23 #2091
    Annyi értelme van az előző 3 évadnak, hogy megnézted és szórakoztál rajta. Kell ennél több?
  • stargatelost
    Unsuccesful troll is unsuccesful, de azért megjegyezném, hogy a Lost csinálta eddig a legértelmesebben az időutazást pl.
  • Szabi1991
    a Lost-ban egyik résznek se volt értelme :D
  • Zomil
    jah, csak eurékában nincsenek olyan durva összefüggések, mint fringe-ben :)