3314
2ivmws8.jpg
  • Orodreth
    Nah végre én is bepótoltam a hátrányomat, és most hétről hétre várom az újabb részeket. Kicsit fura lesz lelassítani, és napi 6 helyett heti 1 résszel beérni.:) De nagyon kíváncsi, hogy mit hoznak ki ebből?
    (Szegény Peter végre összejön neki, erre az utolsó pillanatban kiradírozzák. :D)
  • precision
    szerintem teljesen érthető a sorozat, a mostani részben is Peter teljesen jól elmagyarázta nekünk a lényeget, hogy mi történt, miben más ez a mostani két dimenzió és hogy mikor változott meg az egész (tavas jelenet -> nem menti meg az observer)
    vannak még nyitott kérdések persze, másképp érdektelen lenne az egész, de az hogy miért nem terhes Olivia (vagy mi van a terhes Oliviával) az szerintem evidens (egyszerűen nem létezik az az Olivia, ez a két Olivia más ember)
  • Tower Guard
    Épp ez a jó benne, hogy bármi kialakulhat, és alakul is mindig. :)
  • vg
    Miért, te érted?
  • ldavid
    már készítőknek sem könnyű ;)
  • Micsu
    úgy látszik nem csak amerikaiknak bonyolult értelmezni a látottakat eme sorozat kapcsán
  • precision
    nincs Peter -> nem esett teherbe (legalábbis Petertől biztos nem :))
  • False
    Amennyire emléxem,azt Walternate magához vette még embriókorban, illetve gyorsított növekedés mellett,
  • penge96
    Ez most poén volt?:D
  • Szabi1991
    miért mástól nem lehet ? :O :DDD
  • Zomil
    mivel nincs Peter igy terhes sem lett :)
  • vg
    És mi van a másik Olivia-val, aki terhes lett? Azt sem nagyon boncolgatják még. Mármint a történetet.
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért az újfajta shapeshifter elég komoly :)

nekem is tetszett a rész (és az évad is tetszik) egyedül Waltert nem értem... reméljük még változik a hozzáállása
  • False
    Szerintem az egész évad eddig nagyon nehézkes, vontatott, közel nem olyan izgalmas mint 3ik volt, én is remélem hogy ezt az emlékezet kiesést hamar helyreteszik, mert így rossz irányba halad a sorozat.
  • Narxis
    Köv. rész promoban benne van.
  • penge96
    Én sem teljesen értettem, de ugye mikor Peter ilyen energiaként jelent meg, akkor is ilyen tér-idő görbülés volt... vagy valami ilyesmi.
  • penge96
    Lehetséges egyébként...
  • Narxis
    Amúgy van egy elméletem, hogy ki az új alakváltók főnöke.

A másik világ William Bell-je aki nem olyan kedves mint az evilági. Ugye azzal, hogy Peter-t kitörölték, lehet a másik világon nem halt meg autóbalesetben Bell.
  • Herold
    Szerintem teletojták a gatyájukat a forgatókönyvírók, hogy itthagyod őket.
    Ezért kissé belehúztak.
  • Shep
    Hát ideje is már mert ez előtt a rész előtt úgy voltam, hogy ha nem lesz nagy javulás akkor búcsút intek a sorozatnak, így viszont maradok még egy kicsit :)
  • Narxis
    Egyszerűen muszáj, hogy legyen 5. évad! Nincs ehhez fogható sorozat manapság!
  • Narxis
    Következőben még több lesz.... :)

• Shep
    Hát eddig ez volt a legjobb rész az évadban, bár lehet csak azért tetszett, mert itt végre volt egy kis akció is.
  • Zomil
    Sztem jo rész volt, de persze az hatalmas baromság volt, h miután tisztázzák, h simán felveszik bárki alakját, egyáltalán nem volt nekik gyanus a vállon lött rendör...az a rész nagyon gáz volt :)
    Ezen kivül viszont sztem jo rész volt. Amugy nemtudom, tul uncsi lenne ha megint a másik oldal szarakodna az alakváltokka, jo lenne ha egy 3. dimenzio is beszállna a játékba :D
  • Herold
    Mi volt ez a deja vu? Talán Peter hatása?
  • AlrightSir
    Hát most őszinte leszek. Nekem egyáltalán nem tetszett ez a rész. Sem.

Például ez az alakváltós téma egyáltalán nem újdonság, eddig is a másik univerzum kémjei/előkészítői voltak, most meg olyan mintha Peter miatt elölről kezdődne az egész történet. Remélem hamar túllépnek az egész emlékezetkieséses dolgon, mert ez nagyon de nagyon unalmas nekem.
  • Narxis
    Ez de kemény rész volt.

WTF volt Oliviaval a végén? Én már a tetőn sejtettem, hogy az alakváltó van ott. :D Szegény Peter. Miért nem mesél a megfigyelőkről? Aztán beszélhetnének eggyel, hogy most mégis mi a fákk van. Az alakváltók pedig szerintem a másik világ kormányának jelentnek. Valamilyen inváziót készítenek titokban.
  • Narxis
    Köszönjük!
  • cassoneitaly
    FRINGE - 4x05 - MAGYAR FELIRAT beküldve...

Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek!

facebook.com/cassonesub
  • Herold
  • Narxis
    Ez az alarm zene need csengőhangnak. :D Meg kellene az is ami ebben a videoban is van a FOX embléma ahogy hullik darabokra csak FRINGE szöveggel.

Imádom ezt a sorit.
  • Herold
    Hivatalos, a Facebook oldalon volt.
  • vg
    Ez valami poén videó, vagy igazi?
  • Malakai
  • Herold
  • AlrightSir
    Jövő héten csak. És reménykedhetünk, hogy nem jön közbe semmi...
  • Narxis
    Amit szeretek az nem szarság nekem.
  • Malakai
    Jövő hét.
  • Herold
    Most ez mit jelent? Hogy holnap lesz, vagy csak a jövő héten?
  • Malakai
    Amerikai szarság miatt nem nézheted azt az amareikai szarságot, amit te is szeretsz...

Jó lett volna nézni, van ilyen, ennyi.