Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztán nagy cucc sajtósként bejelentkezni :DD

Zomil
jah tudom, ez meg a másik probléma... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
E3-ra mostmár egyébként is csak sajtónak van nyitva.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
nah igen...a hangulatért szivesen megnéznék egy ilyet élöben :)
bár ugyanigy vagy az E3-al is...nekünk sajnos csak a gamescon van a németeknél, de sajnálom rá a pénzt amit bele kéne ölni(jegy, utazás, szállás)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért nem semmi, hogy így lehet velük találkozni... nagy élmény lehet õket látni.
Malakai
Noble-nek az a fej mellé. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Teppik Amon
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

comic-con.. whááááááá :DDDD

Malakai
Azért késõbb lesznek változások a dologban.
Elején pl inkább epizódikus a sorozat, késõbb már sokkal inkább fõszál orientált lesz, fõleg a harmadik évad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
marad ;D legalábbis ahol én tartok ott még maradt :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tegnap megnéztem az elsõ rész és nagyon tetszett. Ha marad a szinvonal akkor jó kis sorozat ez. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

penge96
Áááá... csak kicsit <#buck>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

vigyázz, mert függõséget okoz! :D

Akkor belenézek. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Malakai
Gondolhatod, hogy a többség azt mondja a topicjában, hogy jó. :)

Hasonlítani leginkább az X-Aktákhoz lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én még nem láttam ezt a sorozatot. Jó? Mihez lehet hasonlítani?

ez de durva kép :)

AlrightSir
ÁÁÁ mindig elb*szom a beszúrást. Bocs az elõzõért <#rolleyes>

http://www.youtube.com/v/MCjmBJ5hHDk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AlrightSir
Elsõ teaser:

http://www.youtube.com/v/_eNxZN3oquw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

rooney8
én pár napja kezdtem elõröl az egészet
még régebben a 2. évad végig jutottam, de nem akartam onnan folytatni, mert már alig emlékszem a dolgokra :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ejj de messze van még :/

ProGabe
Friday, September 23
9:00-10:00 p.m. Fringe (Fox)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

penge96
Szerintem egyre szebb :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Narxis
Még mindig gyönyörû.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

penge96
Ma 33 éves a mi Annánk :D (Olivia, ha valaki...)

Június 11-re van kiírva, de a leírás szerint ez a 2.évad 3. része o.0

"FRINGE TV-14; L, V - Unexplained bombs put the Fringe team in a race against time"

aha, hát hülye ez a fox, 10 után nem írnak semmit a honlapjukon
"Catch an encore episode of FRINGE tonight at 11/10c!"

ma? a fox mûsorában nincs semmi
lesz ma valami extra rész o.0

MR ME
camsex?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
ráadásul Olivia vezetéknevét is rosszul írta le :)
szerintem ez csak egy mailcím gyûjtögetõ spamgyökér :)

Bazinga!

Tikal
Beszélgess róla az osztálytársaiddal :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kommersz
az mar tarskereso:DDDDDDDDDDD

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Hello mindenki!(: Nagyon imádom a sorozatot, szerintem ennél jobb a világon nincs pedig nézek egy párat :) Szívesen ismerkednék olyanokkal akik bírják a sorit ha van kedved a Fringerõl vagy másról beszélgetni, akkor írj.:) [email protected]
El tudnám viselni, ha lenne belõle PC játék :D milyen lenne már :D
Csibe001
Hehe, ismerõs arc L.A. Noire játélból:
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/8/2/3/finaljphnnoble.jpg.jpg

MerlinW
10 SG + 5 SGA (SGU nem SG:))

[merlinw.org]

Narxis
Cassone a fordító? Akkor had ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem eddigi munkád, sokunknak szereztél vele örömet. Köszönjük!<#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Herold
Astro hogy néz ki abban a kalapban... Mint egy bohóc.

Herold
Cassone mester személyesen? <#worship>

penge96
Juujj, Te csinálod a fordítást, igaz?

<#vigyor3><#eljen>

penge96
Emberek, ma fejeztem be a 3. évadot, és simán a kedvenc sorozatom lett! Hihetetlen, hogy mennyire zseniális az egész, rég voltam valaminek ennyira a hatása alatt. <#worship>

cassoneitaly
A 4. évad elõtt:

http://www.youtube.com/v/3r8gjHLmfYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

SötétBarom
Gyó finálé vót \o/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Malakai
FOX sose volt jó pénteken, ahhoz képest közepes számokat hozott.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ebben a nagy kaszahegyben hogyhogy maradt a sorozat, nem gondoltam volna, de azért örülök

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Malakai
FOX is kihozta az õszi mûsort, Fringe marad a helyén pénteken.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Meg nem a másik Olíviának az unokahúga, hanem az itteninek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3