Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár ugyanigy vagy az E3-al is...nekünk sajnos csak a gamescon van a németeknél, de sajnálom rá a pénzt amit bele kéne ölni(jegy, utazás, szállás)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Elején pl inkább epizódikus a sorozat, késõbb már sokkal inkább fõszál orientált lesz, fõleg a harmadik évad.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hasonlítani leginkább az X-Aktákhoz lehet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

még régebben a 2. évad végig jutottam, de nem akartam onnan folytatni, mert már alig emlékszem a dolgokra :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
9:00-10:00 p.m. Fringe (Fox)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
"FRINGE TV-14; L, V - Unexplained bombs put the Fringe team in a race against time"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szerintem ez csak egy mailcím gyûjtögetõ spamgyökér :)
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/3/6/1/8/2/3/finaljphnnoble.jpg.jpg
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3