Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mint irtam is a hsz-ben...csakhogy igy kicsit nevetséges, h brámit szo szerint BÁRMIT megváltoztathatnak a készitök és igy az elözö 3 évadnak kb. semmi értelme és semmi sulya nincs...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#2079: Peter nélkül sokminden másképp alakult... mivel Peterre se emlékeznek, így arra se emlékezhetnek ami a múltjukban nem történt meg..
Nagyon jó rész volt!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Amugy észrevettem egy hibát a részben...persze ezt is meg lehet magyarázni, h itt minden máshogy történt...amikor kérdezi a csávo, h találkozott-e már valakivel a kisérletes emberek közül akkor azt mondja nem...most vagy kamuzik, vagy elfelejtették a készitök, h találkozott nem is 1-el :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
legközelebb hátulról nézem <#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jó Szórakozást Mindenkinek! <#papakacsint>#papakacsint>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
a kopaszok is értetlenkednek, hogy miért van még jelen Peter nyoma, gondolom Walter és Olivia eléri valahogy, hogy visszahozzák, és akkor megborul a világ rendje, univerzumok roppannak össze...stb. :)
lesz itt még WTF pillanat, meglátjátok :)
Bazinga!
Ja, és még valami: a minta kísérletei végül is arra jók, hogy felkészítsék az emberiséget (kiképezzék a "katonákat") az univerzumok közötti háborúra. És mivel Walter átment a másik univerzumba, annak a szerkezete ugyanúgy meggyöngült és Walternatív ugyanúgy dühös emiatt, sõt még az is lehet, hogy nem tudja, hogy Peter vízbe fulladt. Szóval a Fringe Division (sõt meg merném kockáztatni, hogy a Massive Dynamic) a Peter nélküli világban is létrejön.
Yippee-ki-yay, motherfucker
Boryles meg azért is élhet, mert ha kék Oliviát "elrabolták" (vagyis nem önszántából men át a piros univerzumba, mint a Peteres variációban) és piros Olivia lépett a helyére, akkor a küldetése végeztével valószínûleg simán csak visszacserélték õket (mivel ugye azonos a két tömeg, ez nem volt probléma.)Így Broyles-ra sem volt szükség.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Broyles
Broyles
talán Olivia így nem segített neki a fia gyilkosát megkeresni, mert aznap nem volt Peter és nem vágott neki oda :)
Egyébként sztem az évad 2. része nagyon jó volt, mármint ez a mellékszál engem nagyon meghatott, szerintem jó volt.
Biztos lesz olyan rész, ahol Walter vs. Walternatív küzdelem lesz egy tudományos kérdésben, amit aztán egyszerre, együtt oldanak meg. :)
S3E22
Peter nélkül sokminden másképp alakult.. :)
A múlt hetit is most néztem meg, az szinte felesleges rész volt, inkább amolyan "mutassuk meg a másik világot, hogy még az is ott van"-típusú volt, abszolút mellõzhetõ szálnak minõsül szerintem.
Illetve a nagy kérdés, hol van Walternatív? Bolivia itt van, neki is itt kell lennie.
Illetve 2: hogyhogy van egy-egy Broyles mindkét helyen? A 2. évad közepe felé, nem õt dobták vissza kábé 3/4-es állapotban büntetés céljából, mert hagyta elmenni Olviviát?