3314
-
#2375 Próbáld. :D -
#2374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval olyankor kapta meg az ember a másik világban lévő alteregójának az emlékeit, ha az is abban a városban tartózkodott. Peterrel nem volt gond, mert belőle csak egy van, Olivia agya viszont megzápult. De mi van Walterrel? Az övé miért nem?
-
#2373 Azért én megpróbálom...vagy? :D -
#2372 Az ellenállás hasztalan! :D -
#2371 Na ez az a promó, amit nem fogok megnézni. Pedig iszonyú nehéz ellenállni :D -
#2370 O-M-G -
#2369 köv, rész promo. vigyázat, nagyon spoileres!
-
Big Boss Hu #2368 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik legjobb résznek titulálnám, nagyon ütős volt, és jópár választ adott meg kérdést is felvetett.
Nem hinném, hogy létezne az "eredeti" univerzumunk, amibe peter vissza akar térni. Walter meg olivia is látta petert de csak olivia emlékei jöttek meg. Vagyis ahogy mondta, "mintha 2 ember lenne a fejemben".
Lehet, hogy erre gondolt az observer amikor azt mondta, mindenképp meg kell halnia? Csak az "egyik olivia" maradhat meg?
Lehetne már jövő hét (bár tuti nem kapunk választ semmire :D)
No és mit akar jones? Áthozni valamit egyik világból a másikba és ez csak a teszt volt? Vagy egyesíteni akarja a kettőt?:)
-
#2367 Nagyon durva rész volt!!! :O -
#2366 ez de jó hír! sok sorozatra ráférne, hogy csak 13 részes legyen
az új rész meg szerintem is nagyon jó volt. azt hittem nem lesz köze a fő szálhoz, kicsit megleptek vele. még sok ilyet! -
#2365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az éttermi jelenet után tudtam, hogy egyesült a 2 világ, de nem az alteregóik világával? Bár az nem magyarázza a végét ami szintén ütött. 10/10-es rész. -
#2364 10/10 -
#2363 [spoiler] Oh b****** ez nagyon ütött! Ez a tipikus MOST MI VAN?! érzés fogott el. Először azt hittem, hogy a két világ egyesülése után Peter az eredeti helyére került. De akkor Walter nem mondta volna, hogy hazajuttatunk, meg Jones sem él ott.
Viszont ha igaz volt Walter teóriája, miszerint a két világ egyesült, akkor léteznie kell Peter eredeti univerzumának is, hiszen Olivia emlékei átszivárogtak. Ezek a részek egymás után 10/10-ek, egyre jobb lesz ez az évad! [spoiler] -
#2361 Egyből az Edina-s rész ugrott be, ott is egy ilyen kisvárosban voltak, ahol azok az eltorzult emberek laktak és csak annak a gerjesztő gépnek a hatására maradt emberi külsejük.
Várós! :) -
#2360 Ez is zsír rész lesz!!! -
#2359 http://insidetv.ew.com/2012/02/09/fringe-welcome-to-westfield-exclusive-clip/
-
#2358 We feel pretty confident that we’ll be back but for a 13-episode fifth season
Jasika Nicole says the Fringe camp is “pretty confident” over a potential 13-episode fifth season return. She also looks back on the challenge of “Making Angels” and discusses the “huge moment” coming up that could define the show’s future. -
pett3rson #2357 egyébként nagyon komolyan kezdenek belejönni a szálak kavarásába :) ez a Massive Dynamic meg még mindig mocskos szemét cég :) mindig szoktam párhuzamot vonni a mi világunkkal ( a valósággal) és el tudom képzelni, hogy valóban vannak hasonló esetek, csak persze nem ennyire elrugaszkodottak, de ilyen különböző "adottságokkal" rendelkező emberekkel miket megcsinálhatnak és senki nem tud róla.
aztán persze jóra is használják a tudást, csak nem tudni milyen áron... -
pett3rson #2356 ja-ja, az nagyon komoly volt, csak lestem mi történik :) -
#2355 -
#2354 #2339 -
#2353 Hol mondtam én olyat? Peter nem hozott létre két új univerzumot, hanem egymáshoz kapcsolt két létezőt. -
#2352 Precision, én értem amit mondasz, az elméletet is ismerem, szabadidőmben Hawking-tól kezdve más csillagászokon és elméleti fizikusokig elég sokat olvasok, többek között erről is. Én nem azt mondtam, hogy teljesen ugyanaz az univerzum, de Petert innen törölték ki, és ez biztos. Ez volt a lényeg. A többi már csak Abramsék tudják... :) -
#2351 -nem kéne léteznie
:) -
#2350 így van, itt van egy kis matrix beütés :) nem kéne léteznie, ezért is van ez a sok gebasz... paradoxon, nem kéne léteznie :)
pl. amikor skippelt térben és időben az elég durva volt :) -
#2348 ácsi :)
én sem mondtam, hogy van hová visszamennie... de attól még ez nem ugyanaz, ahonnan ő jött, ez egy másik (párhuzamos) dimenzió
(pici off: az "elméletek" szerint végtelen számú párhuzamos dimenzió létezik, amiket egy-egy másképpen meghozott döntés hoz létre... erről még Walter is beszélt valamelyik részben) -
#2347 látom ujra elöjött ez a "vita" :D
ugyebár petert kitörölték abbol az összevont dimenziobol, aztán feltünt ujra ugyanabban vagy egy másikban...nos nehéz megmondani, meg sztem lényegtelen, mert ha ez egy peter nélküli világ valoszinüleg ugyenez lenne egy másik idösikban ahonnan kitörölték petert, vagyis végülis a kettö ugyanaz, olyan idösik nincs ahol tudnak peterröl, h eltünt és várják vissza, azért gondolom inkább, h ez ugyanaz az idösik amelyikböl kitörölték petert, mert ugyebár az observer véglegesen innen akarta törölni, de nem volt képes rá. Szoval én is azon a véleményen vagyok, h nics hova visszamennie peternek, mert ö "otthon" van, csak ugye innen kitörölték, jelen/mult/jövöben onnan a ponttol ahonnan az obserer kimentette a vizböl.
szerk.: illetve pontosabban ugyebár ebben az esetben nem mentette ki :) -
#2346 A 2 világ ugyanaz, ugyanis a régi világok változtak meg. Mármint igen, szigorúan véve a régi világok már nem léteznek, de ezek az újak, a régieket vették át, tehát Peternek az az igazi világa, amit mi látunk. Nem létezik olyan univerzum, ahol Őt keresgélik... -
#2345 Arra se volt több utalás, hogy ezt a 2 világot Peter teremtette a géppel. -
#2344 Azzal azért egyetértek, hogy kétféleképpen lehet értelmezni, ez a Fringe lényege. -
#2343 Erre semmi utalás nem volt, abból pedig nem lehet ezt a következtetést levonni. -
#2341 "Csak másképp alakult az emberek élete..."
éppen ezért ez egy másik dimenzió, egy párhuzamos világ ha úgy tetszik
nem ugyanaz amit az eddigi évadokban láttunk
:) -
#2340 A két világ ugyanaz. Csak másképp alakult az emberek élete amiatt, hogy a megfigyelő nem avatkozott közbe, mikor Peterék elsüllyedtek a tóban. Mint pl. a Vissza a jövőbe c. filmben, mikor a srác visszament és megváltoztatott valamit. -
#2339 Peter hozta létre ezt a két új univerzumot a géppel, az előző évad végén... -
#2337 A Vissza a jövőbe elég rossz példa, mivel az össze-vissza kavarja a különböző egymásnak ellent is mondó teóriákat a szórakoztatás kedvéért, vagyis van benne idősíkok (dimenziók), ugyanakkor időparadoxonokat okoznak a múlt megváltoztatásával a saját jövőjükben. És mielőtt még valaki kiáll kardoskodni mellette, hozzáteszem a BttF az egyik kedvenc trilógiám, azért hozza ezen áldozatot, hogy más területeken jeleskedjen. :)
#999">Szerk: Látom kiszedted a BttF-et, de mostmár nem veszem ki. :)
Viszont de, van ilyen időutazás teória, amit mellesleg Dr. Brown is magyaráz a filmekben, hogy egy másik idősíkra (párhuzamos dimenzióba) kerülsz, csak ott időt utaztak, nem a párhuzamos dimenziók közt. -
#2335 #999">Gondolom mehet spoiler nélkül, végülis az elmúlt dolgok régebbi infók már.
A két világ egyértelműen nem ugyanaz, mint a régi kettő, az esetleg lehet, hogy az eredeti két világ megsemmisült/eltörlődött ezek létrehozásakor, így végső soron felfogható az esemény, hogy "átalakították a régit", hisz az már nem létezik. Az, hogy Peter kitörlésének pillanata egy egyszerű belső vágás volt effektek nélkül az inkább filmeszköz csak.
Shep azon feltételezésével egyetértek, hogy lehet az itteni karakterek fognak Peterhez idomulni és végül nem fog ő hazajutni, maradunk ezekben a világokban. De ez csak egy variáció a sok közül, amit választhatnak az írók, ha több lehetőséget látnak az itteni felállásban. -
#2334 ti mit szívtatok amúgy? :DDD
miért is ugyanaz a két világ mint korábban? :)
az "itteniben" beszakadt a jég és kis Peter elsüllyedt és meghalt, Walter nem mer kimenni az utcára, a "korábbinál" is jobban be van fordulva, Oliviat a Massive Dynamicos nő nevelte fel, a tesójáról és az anyjáról nincs hír (valszeg meghóttak), a shapeshifterek 50x keményebbek mint a korábbiak
az "ottaniban" él Broyles, az ottani Lincolnnak nincs széjjelégve az arca (asszem az ő arcával volt vmi), az ottani Olivia feltűnően lazább mint a korábbi, az ottani Walter is lágyabb, gyengébb ember lett
és ez az egész amiatt van, mert "Peter soha nem is létezett"
de hát igazatok van.... :) rohadtul ugyanaz minden! :DDD -
#2333 Persze csak én vártam ,hogy mégsem de sajnos igen. -
#2332 Hát ez eddig is egyertelmu volt szerintem, mivel tokeletesen lattuk mikor Petert toroltek errol a vilagrol, es azota nem valtozott semmi. Marmint ugyan azt a 2 vilagot latjuk. -
#2331 LOL: South Park topic-ban találtam:
Alien
Szóval J.J. Abrams is ilyen beteglelkű lenne? :)