Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádom ezt a sorit.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jó lett volna nézni, van ilyen, ennyi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<21:45>21:45> <Protheus> vettem ma egy idõgépet a piacon... kipróbálom, beállítom fél órával ezelõttre, kíváncsi vagyok, hogy mûködik-e ...
<#banplz>#banplz>
#2116: visszamegy az idõben és kimenti petert, de attól még koránt sem biztos hogy minden ugyanaz lenne mint elõtte... elég ha egyszer másképp döntenek egy adott helyzetben..
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://loal.atw.hu
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yippee-ki-yay, motherfucker
A Lost is azt a verziót erõsítette, miszerint nem lehet megváltoztatni a múltat, azonban ha visszamész az idõben, akkor a dolgok azért történtek úgy késõbb, mert te visszamentél. Tehát itt sem lehet változtatni a múlton, de nem is volt magadból több változat. Ilyen szempontból szerintem ez legjobb és értelmesebb megoldás, azaz idõutazásos verzió.
Aztán ugye ott van a Vissza jövõbe, ha visszamész és változtatsz eltünedeznek emberek, meg se születnek stb. Szal ez a harmadik csoport, ha visszamész, nagy mértékben megváltoztathatod az addig ismert jelenedet.
Meg biztos van még...
Szerintem pedig a 2002-es idõgépben legjobb az idõutazás (mármint logikai szempontból)
A Lost pedig remek sorozat lett volna a 6. évad nélkül.
Bocsi az off-ért, tudom, ez nem a Lost-os fórum 😄
Yippee-ki-yay, motherfucker
amúgy ha "Never existed" (tehát soha nem létezett, ezt mondta az observer) akkor miért van az, hogy megszületett, meghalt, áthozta a túloldalról, meghalt... 😊
ez egy picit homályos nekem... úgy lenne az igazi ez a soha nem is létezett dolog ha meg sem született volna
Bazinga!
gondolok a Walterhez való viszonyára, gyerekkorából... a "normál" dimenzióban nem is nagyon emlékezett Walterre (a kísérletek elõl is megszökött)... itt meg õ megy el Walterért a diliházba, hogy munkatársnak fogadja és teljes nyugodtsággal beszél arról az esetrõl amikor felgyújtotta a szobát
Bazinga!
Yo, Bitch!
szerintem több dolog utal arra, hogy ez egy új dimenzió... ott van pl a sárga intro, aztán Walter vmelyik évadbeli elmélkedése a végtelen számú dimenziókról (pici off: több scifiben is jelen volt már ez a gondolat, hogy minden máshogy meghozott emberi döntés egy alternatív másik dimenziót hoz létre, ezért a számuk végtelen... lehet hogy az egyikben koldus vagy a másikban meg milliárdos, mert máshogy döntöttél az életed fontos pillanatainál)
na meg ott van, hogy senki sem emlékszik Peterre ("odaát" sem, pedig onnan származik), szóval ez nem "memória törlés" vagy ilyesmi... hanem ez egy olyan (új) univerzum, ahol Peter soha nem is létezett
de ez csak részletkérdés, nem hiszem, hogy annyira lényeges
Bazinga!
Yo, Bitch!
gyanítom nem az lesz, hogy hello én vagyok Peter Bishop egy másik dimenzióból, dolgozzunk tovább a "Fringe -es" ügyeken... és el van felejtve az egész 😊
Bazinga!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"