3314
-
#3274 lol :D
btw nice subs <3 -
#3273 -
#3272 ugyanez a velemenyem nekem is. :\
-
#3271 -
#3270 -
#3269 Arra már nem emlékeztem, csak ez maradt igy meg bennem :D -
#3268 Ja bár már azután kiabálják, hogy Martin is úgy konferálta fel. :) -
#3267 Itt volt azt hiszem :) -
#3266 Linkt! -
#3265 Hát nekem se esett le, hogy a White Tulip a végén kvázi köszönet a rajongóknak. Hmm... -
#3264 Nekem egyik ilyen kedvencem, mikor a Game of throne-os interjuk voltak és bejött a Robb-ot játszo szinész és mindenki azt kiabálta, h King of the North :D -
pett3rson #3263 Hmm, mennyire máshogy élik meg az ottani emberek ezt a sorozatot, meg úgy általában az Életet. Ez a tulipános utalás, ha nem mondják teljesen máshogy jön le..bár annak is biztos lett volna egyfajta értelme. Azért jó lenne egy ilyen Comic-Con itthon is :) Vagy Én ott :) -
#3262 -
#3261 -
#3260 -
#3259 :) -
#3258 -
#3257 need -
#3256 30 font a teljes első 4 évad -
#3255 "J.J. Abrams Set to Direct Next 'Star Wars' Film " :))) -
#3254 omg :D pótold de gyorsan!!!! -
#3253 na milyen lett a lezárás? én a második évad elején kaszáltam, azta nem is nagyon vonzott :D -
#3252 John Noble meg jónak tartotta, legalábbis izgatottan beszélt róla a comic con-on a 4. évadról mikor faggatták, persze lehet csak kedves volt és nem akart csúnyát mondani.
Igazából ez már a mi lett volna ha... azt meg már sose fogjuk megtudni. -
#3251 Olvastam pár hónapja egy interjút a showrunnerrel, és ő is azt mondta, hogy hiba volt a kitörölt Peter szál. -
#3250 Jó de ettől még nekem nem tud kevésbé tetszeni a 4. vagy 5. évad. Jöhet ellenem 7 milliárd ember is, nekem akkor is tetszett a sorozat az elejétől a végéig, egyszerűen így érzek. Lehetett volna jobb is, franc tudja, látnom kéne vázlatokat pl. hogy merre akarták elvinni a sorozatot évadonként, biztos több lehetőség közül választottak vagy ilyesmi. -
#3249 Azért ha már a nézők/kritikusok/hozzászólók/rajongók nagy része sérelmezi, hogy a negyedik évadtól elbaszták a sorozatot, ott már csak van valami igazság...
Sixx jól megfogalmazta, amit itt már sok hsz-ben én is. Jó írás. -
#3248 Nem tudok teljesen egyetérteni vele de 1-2 dologgal igen, pl. az időutazás betiltása a TV-ben mert mindig megosztja a nézőket. Van aki legyint rá, van aki úgy érzi érti és van aki ragaszkodik a saját logikájához. -
#3247 Nem oldódott meg... -
#3246 need -
#3245 Relikvia a fanoknak! :)
-
RAMyMamy #3244 szerintem is sokkal jobban néz ki vörösen -
#3243 Kissebb költség, mehet helyette midseason [[b]﹖[/b]]] sosorozat (The Following). -
vg #3242 Az is jutalom volt, hogy egyáltalán lezárták. Pont 100 részes lett, így jobb üzlet eladni a szindikátusi vetítést (sajnos nem tudom ennek a pontos részleteit). -
pett3rson #3241 Na, frissen átélve :)
Az érzelmi szál az nagyon jó, a búcsúzás, a párbeszédek, többféle tartalommal bírnak, hozzám közelebb áll Peter és Walter párbeszéde, lévén nekem is van egy kisfiam, az nagyon szívszorító volt és szép is egyben.
De összességében nem tetszik, sok a logikai bukfenc nálam is, nem áll össze a kép és nem érdekel annyira a téma, hogy komolyabban elmélyedjek benne. Ez már a Terminátor filmnél kiégett nálam, az időutazás eleve egy paradoxon :)
Maradok annál a véleményemnél, hogy az első 3 évad nagyon jó, a 4-edik egy kicsit, ez az utolsó már egyáltalán nem, több volt a negatív élményem vele, csalódás. Hát ez van, majd jön egy másik sorozat helyette :)
Goodbye Fringe. -
#3240 Tulajdonképpen miért lett csonka az 5. évad? -
Végre a hazai közönség is kulturálódik. -
#3238 -
#3237 INFÓ!
Az RTL II január 17. től vetíti a 2. évadot. Egyes információk szerint 2013-ban a 3. évadot elkezdi vetíteni az RTL Klub. -
#3236 Szvsz az elsö évad egy CSI volt csak ugye xaktás rejtélyekkel. A 2. évadtol kezdve pedig kitalálták a készitök, h itt lehetne akár valami komolyabb összefüggö történet is. -
#3235 vagyis erre gondoltam:http://www.youtube.com/watch?v=DybrM4CSNy4