3314
2ivmws8.jpg
  • cylonflatus
    "Például ha a Megfigyelők minden fontos dolognál ott vannak, akkor hogy lehet, hogy hagyták Walteréket ...spoiler...?"
    Azért ők sem mindenhatóak, Petert sem tudták végleg kitörölni.
  • AlrightSir
    Ez a rész!!!!! Már hetek óta vártam egy ilyen pörgős, izgalmas részt! Kiemelkedően az évad legjobb része eddig.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyilvánvalóan Oliv halott (a megfigyelő is megmondta, meg kell halnia). A lányuk se volt nagy meglepetés, de William Bell az nagy WTF volt. És még azon gondolkoztam, hogy ugye Oliviának mondta még anno egy pasas a rajzfilmes, Bell-es részben, hogy meg fogja ölni. Sztem az maga William volt( illetve a kivetülése, mivel ugye a fejében voltak). Meg most Walter is mondta: "...azok után, amit Oliviával tett Bell" szóval ezek után elég egyértelmű.

Amúgy meg egyetértek, kicsit belekavarodnak a készítők a történetbe. Például ha a Megfigyelők minden fontos dolognál ott vannak, akkor hogy lehet, hogy hagyták Walteréket beborostyánozódni, meg visszatérni?
  • Teppik Amon
    Mekkora nagy rész volt! Jééézusom. És nagyon gyorsan vége lett szerintem is. Nagyon nagyon ott volt a rész. Meg kell néznem még1x :D
  • cylonflatus
    Köszi mindenki nevében! Nagy vagy!
  • Fenrir
    Amúgy volt talán a harmadik évadban is egy olyan rész
    ami a jövőben játszódott, ahol Olivia meg is halt, de azt a szálat sem folytatták sehogyan.
  • cassoneitaly
    Fringe 4x19 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) (hdtv-fqm) WEB-DL720p-Frost felirat beküldve...

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Zomil
    Amugy a Blade Runner-es kezdés nagyon jo volt :)
  • sata75
    Nem tudom, engem annyira nem vágott földhöz ez a rész. Kb csak annyit látok ebből, hogy van még egy szál amit folytatni lehet ha már nincs ötletük, hogy mi legyen.
    Egyébként visszatérő kérdés és ma még nem kérdezte senki de:

Az observert láttátok? :)
  • cylonflatus
    Miután megnéztem olyan érzésem volt, mintha 10 perces se lett volna az egész, annyira gyorsan elszállt vele az idő :)
  • Zomil
    OMG ez mekkora rész volt! :O
    Megint megkavarták a dolgokat az biztos :D

amugy érdekes, h a 20.részben visszatérünk az eddigi eseményekhez.
    20. rész promo
  • cylonflatus
    De türelmetlen valaki... Cassone szerint 5 fele fönt lesz. Már ha magyarra gondoltál, angol már rég van, én is azzal néztem. De meg fogom a magyarral is, ez nagyon jó rész volt!
  • Isti005
    nincs valahol felirat az új részhez? :
  • precision
    aztamindenit!
    erre nem számítottam :)
  • Fenrir
    Én csak attól tartok, hogy addig-addig kevergetik, amíg a végén kap egy cancel-t a sorozat és mindent majd az utolsó 2 részben akarnak megmagyarázni.
  • ProGabe #2565
    rendesen megkavarták megint a dolgokat, kismillió kérdés (és egy akkora pltohole, mint ide kistarcsa), de ettől függetlenül is kurrrrrrrrrrrrrrrvajó rész volt!
  • ProGabe #2564
    naaaaaaa, spíler vagy mi! :D
  • Golyo69
    várós :D
  • AlrightSir
    Legyen igazad! Egy ilyen témájú (záró)évad *********jó lenne!
  • cylonflatus
    Van egy olyan érzésem, hogy ha lesz 5. évad, akkor a 19. epizódban történő eseményekre fog épülni, tehát a következő rész nagyon fontos lesz. A 4. évad végén meg megkapjuk a Jones szál lezárását. Vagy nem... :)
  • Narxis
    OMFG!!!
  • precision

ah, minek néztem meg...
  • ProGabe #2557
    hoppá, ez tényleg elég jónak tűnik!
  • cylonflatus
    A következő rész nagyon jónak ígérkezik.
  • AlrightSir
    Szerintem is ez eddig a leggyengébb évad. De ettől függetlenül és megrengethetetlenül a Fringe a kedvenc sorozatom, ezért is remélem, hogy lesz 5. évad(,amiben kicsit felpörögnek az események). :)
  • Fenrir
    Az a baj, hogy nekünk hiába tetszik ha kint nincs nézettsége és emiatt fogják félbeszakítani.
  • precision
    nemtom mi bajod van ezzel az évaddal... ugyanolyan jó szerintem mint az előzőek
  • pett3rson
    jaja, érthető, köszönöm. Persze mikor ide beírtam szinte azonnal kapcsoltam, hogy ezt google-be is elég lett volna :)
    de hátha valaki ezt még nem tudta. amúgy a többi időzónában lévők meg majd kiszámolják maguknak? mert 4 vagy 5 van USA-ban, ha jól emlékszem.
  • cassoneitaly
    A '9/8c' az a '9-8 Central'-nak a rövidítése, ami értelemszerűen a vetítés időpontját jelöli. Az USA keleti partja ugyanis egy órával előrébb jár (már más időzóna), így ami a keleti parton 9-kor kezdődik, az az USA középső (Central) területein 8-kor lesz. De természetesen egy időben zajlik a rész vetítése. Remélem érthetően fogalmaztam.
  • pett3rson
    nah, jókor kérdezem, mikor már senki nincs fent..mindegy.

szóval aki nagy sorozatos az biztos tud válaszolni. mit jelentenek amcsiban ezek az adatok: FRI 9/8c APR 20 ?

speciel ez a Fringe új részének az időpontja és engem ez a 9/8c érdekelne igazán, a többit még kitalálom :)
  • ldavid
    az évad is gyenge, meg pénteken ott jóval kevesebben néznek tv-t
  • ForzaInter
    én soha nem veszem észre a megfigyelőt:D talán ha nem felirattal nézném kiszúrnám.
  • Narxis
    El ne merjék kaszálni, különben mészárlást tartok a Fox-nál meg az amcsiknál!!!

Jó rész volt a mostani, most észrevettem a Megfigyelőt is egyből, nem utólag olvastam el, hogy hol volt. :D
    Am. nem értem, hogy
    Broyles miért nem kérte meg Dr. Bishopot, hogy elemezze azt a gyógyszert amit adott a fiának, ha reprodukálni lehet akkor megmentheti a családját. Amúgy szerintem nem a Broyles ezredes ment börtönbe hanem az ügynők-főnök, hogy beépüljön ha Jones eljönne értük vagy csak simán kikérdezni Ninat.
  • ForzaInter
    idei évad nézettsége nagyon gyenge:(

mondjuk már előző évadok nézettsége is se volt valami jó.. csoda, hogy ennyi évadot megélt a sorozat, valaki vagy valakik nagyon szerethetik a fringet a fox-nál mert normál esetben már rég kasza lett volna.
  • precision
    de miért? ennyire szar a nézettsége? gyökér amcsik...
  • ForzaInter
    jó rész volt.

már az is nagy dolog lenne ha kapnánk egy 13. részes utolsó évadot, az már csak ajándék lenne.
  • Isti005
    29:05-nél láttátok a observer-t elsétálni Jones és Broyles mellett? :O:O:O :D
  • Teppik Amon
    Úgynézki lesz 5.évad, de csak 13részes..vagy rövidebb. Vagy hosszabb. semmi hivatalos egyelőre
  • Sir Quno Jedi

Mondjuk egyértelmű volt, hogy Broyles meg fog ott állni, mivel épeszű ember nem lépett volna tovább. Mivel nem tudta mit csinál a device, de ismerte Jones ambícióit, így nyilvánvaló volt, hogy bármi is az, ami történni fog, de akár a családja is belehalhat, nomeg a fia, akiért az egészet csinálta. Szóval nem lett volna logikus lépés, ha vakon engedelmeskedik Jones-nak. Fel kellett adnia és áldoznia magát (és ezáltal "lehet" a fiát is), mert azzal, ha kiírtja mindkét világot senkin nem segít, de legkevésbé a családján.
  • precision
    asszem Jones terve már régóta egyértelmű

létre akar hozni egy "saját" univerzumot, erre utal, hogy a meglévőket el akarja pusztítani, új embereket, lényeket kreál, Noé bárkája utalás...stb. :) avagy a jó öreg "God Complex" :)
  • precision
    ez tényleg zsír epizód volt!