Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a Broyles féle okosság nagyon sántít, mert úgy kezeli mint egy rég elfeledett emléket ami visszatér, csakhogy itt nem is létezett semmilyen emlék. Hogy lehetne kitörölni valamit, ami soha nem létezett?
JJ Abramsra egyébként tök jellemzõk ezek a logikai bukfencek, pontosabban ahogy kezeli ezeket, sokszor elnézõ módon, már-már félvállról, nagyvonalúan megmagyarázva. Ez a Broyles féle duma meg nemcsak, hogy nagyvonalúan magyarázná meg a problémát, egyenesen értelmetlen, és még gejl is. Nagyon nagyon gejl... Szerintem.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"I've always thought there were people who leave an indelible mark on your soul. An imprint that can never be erased."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
betûkrõl meg volt szó korábban, olvass vissza
Bazinga!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha már tudtad, akkor sorry, talán másoknak új info :)
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ezért kissé tán misztikus inkább a sorozat, mint tudományos, bár folyamatosan fent próbálja tartani a tudományosság látszatát.
Az egész epizód az álmával kezdõdött ami a régi oliv emléke volt, szerintem ez a városban történtektõl független. A város többi lakójának se lett semmi baja aki már elköltözött a másik világban.
Ugye walter meg olivia álmában is megjelent peter (még évad elején), de hogy miért csak olivia emlékei "térnek vissza" az jó kérdés, biztos ennek is a gyerekkori kísérletekhez van köze :) Persze ez is csak egy elmélet
Szóval olyankor kapta meg az ember a másik világban lévõ alteregójának az emlékeit, ha az is abban a városban tartózkodott. Peterrel nem volt gond, mert belõle csak egy van, Olivia agya viszont megzápult. De mi van Walterrel? Az övé miért nem?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem hinném, hogy létezne az "eredeti" univerzumunk, amibe peter vissza akar térni. Walter meg olivia is látta petert de csak olivia emlékei jöttek meg. Vagyis ahogy mondta, "mintha 2 ember lenne a fejemben".
Lehet, hogy erre gondolt az observer amikor azt mondta, mindenképp meg kell halnia? Csak az "egyik olivia" maradhat meg?
Lehetne már jövõ hét (bár tuti nem kapunk választ semmire :D)
No és mit akar jones? Áthozni valamit egyik világból a másikba és ez csak a teszt volt? Vagy egyesíteni akarja a kettõt?:)
az új rész meg szerintem is nagyon jó volt. azt hittem nem lesz köze a fõ szálhoz, kicsit megleptek vele. még sok ilyet!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Viszont ha igaz volt Walter teóriája, miszerint a két világ egyesült, akkor léteznie kell Peter eredeti univerzumának is, hiszen Olivia emlékei átszivárogtak. Ezek a részek egymás után 10/10-ek, egyre jobb lesz ez az évad!
Várós! :)
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Jasika Nicole says the Fringe camp is “pretty confident” over a potential 13-episode fifth season return. She also looks back on the challenge of “Making Angels” and discusses the “huge moment” coming up that could define the show’s future.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
aztán persze jóra is használják a tudást, csak nem tudni milyen áron...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
pl. amikor skippelt térben és idõben az elég durva volt :)
Bazinga!
én sem mondtam, hogy van hová visszamennie... de attól még ez nem ugyanaz, ahonnan õ jött, ez egy másik (párhuzamos) dimenzió
(pici off: az "elméletek" szerint végtelen számú párhuzamos dimenzió létezik, amiket egy-egy másképpen meghozott döntés hoz létre... errõl még Walter is beszélt valamelyik részben)
Bazinga!
ugyebár petert kitörölték abbol az összevont dimenziobol, aztán feltünt ujra ugyanabban vagy egy másikban...nos nehéz megmondani, meg sztem lényegtelen, mert ha ez egy peter nélküli világ valoszinüleg ugyenez lenne egy másik idösikban ahonnan kitörölték petert, vagyis végülis a kettö ugyanaz, olyan idösik nincs ahol tudnak peterröl, h eltünt és várják vissza, azért gondolom inkább, h ez ugyanaz az idösik amelyikböl kitörölték petert, mert ugyebár az observer véglegesen innen akarta törölni, de nem volt képes rá. Szoval én is azon a véleményen vagyok, h nics hova visszamennie peternek, mert ö "otthon" van, csak ugye innen kitörölték, jelen/mult/jövöben onnan a ponttol ahonnan az obserer kimentette a vizböl.
szerk.: illetve pontosabban ugyebár ebben az esetben nem mentette ki :)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"