3314
-
#2579 "Például ha a Megfigyelők minden fontos dolognál ott vannak, akkor hogy lehet, hogy hagyták Walteréket ...spoiler...?"
Azért ők sem mindenhatóak, Petert sem tudták végleg kitörölni. -
#2578 Ez a rész!!!!! Már hetek óta vártam egy ilyen pörgős, izgalmas részt! Kiemelkedően az évad legjobb része eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilvánvalóan Oliv halott (a megfigyelő is megmondta, meg kell halnia). A lányuk se volt nagy meglepetés, de William Bell az nagy WTF volt. És még azon gondolkoztam, hogy ugye Oliviának mondta még anno egy pasas a rajzfilmes, Bell-es részben, hogy meg fogja ölni. Sztem az maga William volt( illetve a kivetülése, mivel ugye a fejében voltak). Meg most Walter is mondta: "...azok után, amit Oliviával tett Bell" szóval ezek után elég egyértelmű.
Amúgy meg egyetértek, kicsit belekavarodnak a készítők a történetbe. Például ha a Megfigyelők minden fontos dolognál ott vannak, akkor hogy lehet, hogy hagyták Walteréket beborostyánozódni, meg visszatérni? -
#2577 Mekkora nagy rész volt! Jééézusom. És nagyon gyorsan vége lett szerintem is. Nagyon nagyon ott volt a rész. Meg kell néznem még1x :D -
#2576 Köszi mindenki nevében! Nagy vagy! -
#2575 Amúgy volt talán a harmadik évadban is egy olyan rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami a jövőben játszódott, ahol Olivia meg is halt, de azt a szálat sem folytatták sehogyan. -
#2574 Fringe 4x19 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) (hdtv-fqm) WEB-DL720p-Frost felirat beküldve...
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#2573 Amugy a Blade Runner-es kezdés nagyon jo volt :) -
sata75 #2572 Nem tudom, engem annyira nem vágott földhöz ez a rész. Kb csak annyit látok ebből, hogy van még egy szál amit folytatni lehet ha már nincs ötletük, hogy mi legyen.
Egyébként visszatérő kérdés és ma még nem kérdezte senki de:
Az observert láttátok? :) -
#2571 Miután megnéztem olyan érzésem volt, mintha 10 perces se lett volna az egész, annyira gyorsan elszállt vele az idő :) -
#2570 OMG ez mekkora rész volt! :O
Megint megkavarták a dolgokat az biztos :D
amugy érdekes, h a 20.részben visszatérünk az eddigi eseményekhez.
20. rész promo -
#2569 De türelmetlen valaki... Cassone szerint 5 fele fönt lesz. Már ha magyarra gondoltál, angol már rég van, én is azzal néztem. De meg fogom a magyarral is, ez nagyon jó rész volt! -
Isti005 #2568 nincs valahol felirat az új részhez? : -
#2567 aztamindenit!
erre nem számítottam :) -
#2566 Én csak attól tartok, hogy addig-addig kevergetik, amíg a végén kap egy cancel-t a sorozat és mindent majd az utolsó 2 részben akarnak megmagyarázni. -
#2565 rendesen megkavarták megint a dolgokat, kismillió kérdés (és egy akkora pltohole, mint ide kistarcsa), de ettől függetlenül is kurrrrrrrrrrrrrrrvajó rész volt! -
#2564 naaaaaaa, spíler vagy mi! :D -
#2562 várós :D -
#2561 Legyen igazad! Egy ilyen témájú (záró)évad *********jó lenne! -
#2560 Van egy olyan érzésem, hogy ha lesz 5. évad, akkor a 19. epizódban történő eseményekre fog épülni, tehát a következő rész nagyon fontos lesz. A 4. évad végén meg megkapjuk a Jones szál lezárását. Vagy nem... :) -
#2559 OMFG!!! -
ah, minek néztem meg... -
#2557 hoppá, ez tényleg elég jónak tűnik! -
#2556 A következő rész nagyon jónak ígérkezik. -
#2555 Szerintem is ez eddig a leggyengébb évad. De ettől függetlenül és megrengethetetlenül a Fringe a kedvenc sorozatom, ezért is remélem, hogy lesz 5. évad(,amiben kicsit felpörögnek az események). :) -
#2554 Az a baj, hogy nekünk hiába tetszik ha kint nincs nézettsége és emiatt fogják félbeszakítani. -
#2553 nemtom mi bajod van ezzel az évaddal... ugyanolyan jó szerintem mint az előzőek -
pett3rson #2552 jaja, érthető, köszönöm. Persze mikor ide beírtam szinte azonnal kapcsoltam, hogy ezt google-be is elég lett volna :)
de hátha valaki ezt még nem tudta. amúgy a többi időzónában lévők meg majd kiszámolják maguknak? mert 4 vagy 5 van USA-ban, ha jól emlékszem. -
#2551 A '9/8c' az a '9-8 Central'-nak a rövidítése, ami értelemszerűen a vetítés időpontját jelöli. Az USA keleti partja ugyanis egy órával előrébb jár (már más időzóna), így ami a keleti parton 9-kor kezdődik, az az USA középső (Central) területein 8-kor lesz. De természetesen egy időben zajlik a rész vetítése. Remélem érthetően fogalmaztam. -
pett3rson #2550 nah, jókor kérdezem, mikor már senki nincs fent..mindegy.
szóval aki nagy sorozatos az biztos tud válaszolni. mit jelentenek amcsiban ezek az adatok: FRI 9/8c APR 20 ?
speciel ez a Fringe új részének az időpontja és engem ez a 9/8c érdekelne igazán, a többit még kitalálom :) -
ldavid #2549 az évad is gyenge, meg pénteken ott jóval kevesebben néznek tv-t -
#2548 én soha nem veszem észre a megfigyelőt:D talán ha nem felirattal nézném kiszúrnám. -
#2547 El ne merjék kaszálni, különben mészárlást tartok a Fox-nál meg az amcsiknál!!!
Jó rész volt a mostani, most észrevettem a Megfigyelőt is egyből, nem utólag olvastam el, hogy hol volt. :D
Am. nem értem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Broyles miért nem kérte meg Dr. Bishopot, hogy elemezze azt a gyógyszert amit adott a fiának, ha reprodukálni lehet akkor megmentheti a családját. Amúgy szerintem nem a Broyles ezredes ment börtönbe hanem az ügynők-főnök, hogy beépüljön ha Jones eljönne értük vagy csak simán kikérdezni Ninat. -
#2546 idei évad nézettsége nagyon gyenge:(
mondjuk már előző évadok nézettsége is se volt valami jó.. csoda, hogy ennyi évadot megélt a sorozat, valaki vagy valakik nagyon szerethetik a fringet a fox-nál mert normál esetben már rég kasza lett volna. -
#2545 de miért? ennyire szar a nézettsége? gyökér amcsik... -
#2544 jó rész volt.
már az is nagy dolog lenne ha kapnánk egy 13. részes utolsó évadot, az már csak ajándék lenne. -
Isti005 #2543 29:05-nél láttátok a observer-t elsétálni Jones és Broyles mellett? :O:O:O :D -
#2542 Úgynézki lesz 5.évad, de csak 13részes..vagy rövidebb. Vagy hosszabb. semmi hivatalos egyelőre -
#2541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondjuk egyértelmű volt, hogy Broyles meg fog ott állni, mivel épeszű ember nem lépett volna tovább. Mivel nem tudta mit csinál a device, de ismerte Jones ambícióit, így nyilvánvaló volt, hogy bármi is az, ami történni fog, de akár a családja is belehalhat, nomeg a fia, akiért az egészet csinálta. Szóval nem lett volna logikus lépés, ha vakon engedelmeskedik Jones-nak. Fel kellett adnia és áldoznia magát (és ezáltal "lehet" a fiát is), mert azzal, ha kiírtja mindkét világot senkin nem segít, de legkevésbé a családján.
-
#2540 asszem Jones terve már régóta egyértelmű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!létre akar hozni egy "saját" univerzumot, erre utal, hogy a meglévőket el akarja pusztítani, új embereket, lényeket kreál, Noé bárkája utalás...stb. :) avagy a jó öreg "God Complex" :) -
#2539 ez tényleg zsír epizód volt!