3314
-
#2623 Hány rész van egyébként még hátra? -
#2622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az azért lett volna nehéz, mert volt max 1(?) napjuk rá hogy szerte a világból összeszdjék őket. Biztosat csak 6 órával előtte tudtak meg. Amúgy az ötlet jó. -
#2621 12-ik percnél tartok, de ez annyira zavar, hogy megállítottam és beírom ezt ide
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!két lehetőségről beszélnek: bezárják a hidat, vagy megtalálják Jones-t. nesztek egy harmadik: áthoztok annyi kortexifanos (nem tudom, hogy írják) doppelgengert a másik oldalról, amennyit megtaláltok, azt' máris nem tudnak az itteniek összekötődni velük -
#2620 Érdekes volt a mai rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajon találkozunk még a túloldallal többet? -
Big Boss Hu #2619 Végre egy jó hír :D
Kicsit visszakanyarodnék a múltheti részhez közben aki nem látta ne olvassa el, spoilert sztem már nem érdemel:P
Az én teóriám: ez az az idősík volt ahol walter megalkotta A gépet. Ha visszaemlékeztek azért szedték ki, hogy építsen egy gépet ami kitörli a megfigyelőket, ha jól emlékszem. Szóval ez volna az a gép ami végülis összeköti az univerzumokat "jelenleg"? Ennek keletkezéséről ugyanis ugyebár eddig nem sokat tudtunk meg. -
#2617 ja és remélem happy end lesz a vége :) -
#2616 nagyon király , legjobb sorozat amit valaha látok :)))) -
#2615 yeeeeeeeeeeeeeeeee, király vagy FOX!!! -
#2614 -
#2613 Ez szuper. Remélem méltó befejezése lesz! :) -
#2612 Hát más adón kb a 2 évad után szerintem kasza lett volna.. FOX-nál valaki vagy valakik nagyon szerethetik a sorozatot.:D -
#2611 nagyszerü akkor kapunk egy szép lezárást :) -
#2610 Igazak, lettek a pletykák, kúl. Ennyit se kapna bármelyik sorozat. :) -
#2609 Berendelték az 5. évadot ami 13. részes lesz, és egyben az utolsó évad. Ez nagyon jó hír! -
Micsu #2608 jó rész volt ez is, nagyon jó kis sorozati ez, jó színészekkel karakterekkel, storyval, kár érte ha nem lesz több évad :S -
#2607 A tragikomédia nem valós sorozatműfaj. -
sata75 #2606 talán a Parlamenti Közvetítés. -
vg #2605 Szomorú lenne ha vége lenne, annak ellenére, hogy bár nézem az első résztől, gyakorlatilag már régen elvesztettem a fonalat történet szempontjából. Nincs másik sci-fi sorozat ami helyettesítené. -
simon7108 #2604 szerintem nagyon jó:D
sajnálnám ha nem folytatnák.jókat lehet rajta nevetniXD -
#2603 Nem, sajnos béka alatt van a nézettség, kb csak a CW műsorait nyomja le, de azt meg mindenki megteszi. És habár tavaly is ekörül volt, de pont emiatt már akkor is kétséges volt az új évad. Viszont hivatalos döntés nincs, tehát nem "nem lesz következő évad", hanem kétséges, hogy lesz-e, de ha lesz is kész csoda lenne ha 20+ részes lenne, legalábbis ezt pletykálják.
The Finderrel beletenyereltél, FOX áttette péntekre és a Fringel mennek párban, rosszul teljesített csütörtökön. Péntekről meg tudni kell, hogy nem jó nap a FOX-nak, meg úgy álltalában az országos TV-knek, tehát eleve rossz jel, ha egy újoncot átpeterolnak oda. Mindkét sorozatnak kétséges a jövője. -
#2602 én az első rész után abbahagytam :D nem tetszett -
simon7108 #2601 am a The Finder-t nézi valaki?
nem tudjátok,hogy annak mi a sorsa?lesz 2. évad? -
simon7108 #2600 ???
nem lesz következő évad?
miért?tudtommal jó a sorozat nézettsége vagy nem?
nem igaz már,hogy ahányszor elkezdek valamit nézni mindig azon év végén elkaszálják:D :( -
#2599 Na mégegyszer...
-
Ooo bocsánat, telefonon néztem és ott hirtelen Jones-nak tűnt. Meg az Observer is mondta, hogy mennyire ő akarta eltenni láb alól, ezekből gyorsan levontam a következtetést, hogy biztos D.R.Jones az. -
#2597 Ahh...akkor nem csak én maradtam le.. :D
Am. ez a rész így 2. nézésre is tiszta Half-Life feelinget adott. -
#2596 "De Jones nem is fog meghalni ebben az évadban, mivel a mostani részben mutatták, hogy egy civil megölte."
he? hol, mikor? bealudtam egy pillanatra? :D -
#2595 Mondjuk annyiból meglehet érteni ezt a részt h ezzel kívánják mutatni hogy miylen jó részek lehetnek még a köv évadba ha megadják a jogot. Meg végülis ha most vége akkor kapunk egy ilyen képet is hogy mi fog történni jövőben a többit meg a képzeletünkre bízzák. -
#2594 Jó rész volt. Azonban így hogy 2 rész van hátra nem tudom hogy tudják majd lezárni az évadot. Ha ez lesz a sorozat fináléja akkor meg fölösleges volt belerakni ilyen részt, inkább le kellett ovlna zárni rendesen nem 2 rész altt :S -
#2593 Pedig jo lenne. Akar csak 13reszes szezon is, amiben lezarjak rendesen. Es a mostani reszt is bele lehetne vinni par resz erejeig. -
#2592 Csak most szokásosnál is nyitottabban végződött és sehogy se szőtték bele az aktuális történésbe. Szóval fura lesz a köv részben visszatérni a megszokott idővonalhoz.
Egy új, utolsó szezonos Fringere meg egyre haloványabbak az esélyek, de talán egy rövidített kegyelemévad. -
#2591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Jones nem is fog meghalni ebben az évadban, mivel a mostani részben mutatták, hogy egy civil megölte. Kvázi Jones-t maximum "hatástalanítják", de nem ölhetik meg (ha persze ez ugyanaz az univerzum).
#2587, Szabi: megkérdezünk egy kopaszt, hogy mi akkor az igazság. -
#2590 ez csak előretekintés volt, hogy milyen lesz a következő évad, szerintem
a 19. résznek mindig ilyesmi jelentősége van/volt a Fringenél -
simon7108 #2589 ő izé.
valamiről lemaradtam?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahogy olyan érzésem volt amikor néztem mintha kihagytam volna 1 évadot:D jó rész volt persze.viszont nem nagyon értem,hogy Bell,hogy lehetett ott?És hol van Olivia?És,hogy történt ez az egész?:D
Most ez csak olyan kitérő rész volt mint már volt pár korábban vagy most fogják ezt folytatni?Csak mert már nincs sok hátra az évadból és még ott van Jones is. -
#2588 Gyerekek ez a sorozat és ez a rész is egy mestermű volt!!!! -
#2586 Ez egy másik univerzum lehetett, vagy ugyanaz ami eddig? Mert abban Bell köddé vált. Vagy Peter törlése miatt az sem történt meg? (Mint ahogy a túloldali Broyles sem halt meg.) -
#2585 Ez nekem is eszembe jutott. Csak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyrészt ott van az, amit cylonflatus írt, másrészt ha én világuralomra törnék - és megtehetném, hogy utazok az időben-, akkor a "jövőt" is figyelném, hogy ellenőrizzem a munkám. :P -
#2584 Bocsesz, #2580-ra akart menni. -
#2583 Nem hiszem, hogy így lenne. Eddig a megfigyelőkkel kapcsolatban mindig azt mondták, hogy ők teljesen máshogy viszonyulnak az időhöz, egyszerre érzéklik a múltat, jövőt, jelent. Szóval elvileg ez nem magyarázná meg. -
vg #2582 Fantasztikus rész volt! A Lost-os színész pont ide való! Remélem nem kaszálják el, most lesz végre igazán jó!