Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gatti
köszi

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Narxis
Ez brutális rész volt, remélem Peter és Olivia egymásra találnak, annyira összeillenek!!! Az a Jones meg egy mocsadék. Remélem a Megfigyelõkrõl lesz még info mert elég menõk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AlrightSir
De nekem igen, csak annyi kavarás van már ezzel a hazajutással, hogy már nem tudom mit higgyek. Meg az sem világos, hogy kitörlik Peter-t, mert "elvégezte a dolgát", most meg feltétlen vissza kell találnia az õ Oliviájához? Haza de mégse haza? Kicsit olyan érzésem van, hogy Abramsék is belekavarodtak már.

8 lesz még, május 11-én ér véget
Sir Quno Jedi
Namost jó helyen van, csak nem jó idõvonalban. Mivel az az õ törlésével megváltozott. AZ egy dolog hogy Olívia képes ezen felülemelkedni és a törlés "elõtti" énjétõl megkapni az emlékeket és érzelmeket is, de ez akkor is már egy másik idõvonal. Bár azt nem tudom, hogy Peter honnan veszi, hogy "hazatérhet" a saját idõvonalába. :D

Kicsit olyan ez, mint a Quantum Suicide-os Night Springs rész az Alan Wake-ben. http://www.youtube.com/watch?v=A-wAaBoW408

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gatti
nagyon tetszett ez a rész , sok mindent megmagyaráztak benne ( fõleg peternek)

Valaki tudja hány rész lesz még ebben az évadban? Egyébként én nagyon sajnálnám ha végetérne ez a sorozat , eddig ez a legjobb sorozat amit valaha láttam(számomra). Csak az a baj hogy nagyon kiakarják nyírni a sorozatot az amcsik :(

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Zomil
jo rész volt...március 24-ig meg most megint semmi... :(

amugy komolyan senkinek nem fordul meg a fejében, h Peter jo helyen van, csak ki lett törölve? mert annyira adná magát az Oliviás eset után...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi

Igen, a Ninás dolog az nekem is nyilvánvaló volt. Úgy tudtam, hogy az az alakváltó, akirõl azt hihetik, hogy nem az. :D A másik az, hogy azért mert Szeptember azt mondta, hogy õk jövõbeli tudósok, az emberek sokadik generációjából, egy bizonyos idõvonalból, az még nem jelenti azt, hogy "pontosan" így is van, meg lehet csupán részigazság (ez fontos). Gondolom ezt szánták lezárásnak/magyarázatnak erre az évadra, ha be kell majd fejezniük. Ámde ha lesz még egy évad, én a helyükben ott már belekavarnék a lecsóba az observerekkel kapcsolatban, de keményen. :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AlrightSir
Akkor ezek szerint... a gyerekre utalt a HENRY. A mostani UNITE pedig remélem arra, hogy végre hazajut. Egyébként nem ért meglepetésként, hogy az ál-Nina volt megkötözve, és igazából én személy szerint nem kaptam semmire választ ebben az epizódban. Ez ilyen gyors összefoglaló volt Peter-tõl meg a megfigyelõrõl, az meg, hogy a jövõbõl jöttek, hát...a producerek kitalálhattak volna valami frappánsabbat, ez max az amerikaiaknak "meglepetés". Õszintén kicsit csalódtam ebben a részben, sokkal többet vártam.

Morpheus
Igen õ az.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Tatyla
most járok a második évad vége felé,kérdés:

a férfi aki átjön a hídon az az alt Walter?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AlrightSir
Hûûûûûha!

Akkor már végképp úgy tûnik, hogy Peter "jó helyen" van.

A másik kérdés az, hogy ki a fene az a HENRY? Így hívták Peter és BOliviával közös gyerekét, a taxi sofõrt, aki segített Oliviának odaát vagy meg egy pasast, aki a the Beacon részben szerepelt. Több Henry-t nem találtam :D

OptimusPrime
Természetesen, miért? :)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

precision
az ezelõtti részt láttad amúgy? :D

Bazinga!

Sir Quno Jedi

Namost az alakváltók régen itt flangálnak (az újak is), errõl szólt jópár rész ebben a szezonban. Mikor a gyógymódot is megtalálták, onnantól ugye üzentek, hogy küldik a többit is. Nyilván akkor kapták meg Ninát és akkor kezdõdtek Olivia fejfájásai a titkos kezeléseik hatására.

Olivia pedig "fénykorában" az univerzumok között is képes volt saját erejébõl közlekedni pl., szal. nem hinném, hogy azzal hogy beletúrtak az idõvonalba különösebben át tudnák õt verni. Valószínûleg nem csak térben és univerzumok között, hanem idõben és idõvonalak között is képes "utazni", azaz inkább arról van szó, hogy õ is másképpen éli meg az idõt, akár a kopaszok. Tehát ami a másik idõvonalban történt vele, õ arra is pont úgy emléxik és valószínûleg, ha további idõtöréseket hoznának létre, akkor azon "életeire" is emlékezne csont nélkül. Érthetõ, õt a tér és az idõ már nem korlátozza, és gondolom ez csak a kezdet, ha használná és gyakorolna az erejével, idõvel sokkal többre is képes lenne. Ahogy Walter mindig is gondolta, az erejének nincsenek limitációi, csak saját maga az. A cortexiphan, meg Peter közelsége sokat segít neki az "emlékei" felidézésében. Végülis ami a legfontosabb számunkra, az jön legkönnyebben a felszínre.

OptimusPrime
Na most végleg elvesztem...

Az utolsó egy percben felborult minden. Értem a Cortexifan-t, értem a cserét is, bár most nem abban a világban vagyunk, ahol a Broyles és BOlivia, csak ugye nem gondoltunk eddig erre, hogy az alakváltók már itt is itt vannak, bár Nina viselkedése pár része már sejtetett valamit...
Eddig ez tiszta is, de azt árulja el nekem valaki, hogy a fészkes fenébe lehetnek meg Olivia-nak a John Scott emlékek, amikor az a csávó ebben a síkban talán meg sem született?! Jó, megszületett OK, mert meg kellett születnie, de akkor nem FBI-os meg semmi és fõleg semmi köze Olivia-hoz! És a Peter emlékek is miként maradtak meg? Peter itt van, anomália, amit majd a Megfigyelõk korrigálni akarnak, de Peter idõsíkjából valók az emlékek, amik pont olyanok, amikrõl Peter sem tudott (lásd: Semtex) na és Olivia átváltozása csupán csak egy Alakváltó csel lenne is, az emlékek honnan a fenébõl jöhettek úgy, hogy azt így importálni tudják? Vagy az utolsó egy perc más vonalon ment volna? Nem volt váltás terek között, így ezt nem hiszem!

Jövõ héten meg utolsó rész egy hónapig és biztos, hogy semmit nem fognak benne megmagyarázni, aztán meg örülhetünk, ha ez az évad lemegy egyben és nem kaszál a Fox...

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Sir Quno Jedi

Ahogy várható volt, Oliviának a cortexiphan hatására "újra" felélednek a képességei és lazán felülkerekedik a valóságon, azaz emlékszik mindarra, ami soha meg sem történt vele az új idõvonalban (miközben azzal is tisztában van, ami itt történt vele). Az emberi elme lám magasan felette áll a valóságnak, térnek, idõnek. Walternek és Bellynek mindig is igaza volt ebben. A kopaszok jól tolják, de ezen még õk sem változtathatnak.

Bírom ezt a sorozatot, nagyon keményen tolják.

Narxis
Köv. rész: VIGYÁZAT SPOILERES!

http://www.youtube.com/v/Q8d9xikT0Ac&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

precision
korábban felvették, késõbb adták le

tényleg bannerbe kéne már tenni.... :DDD

Bazinga!

Tatyla
a második évad azt hiszem 11. részében hirtelen feltûnt Charlie ez most mi? az a rész mikor a katona szelleme eluralkodik egy kis csajon,ezt most hamarabb leforgatták és beillesztették vagy mi a kígyó?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Jaja, ezen én is meglepõdtem.

Zomil
szoval akkor Nina se olyan köcsög, csak ö is ki lett cserélve...pedig azt hittem, h ö keveri a szart, de mégse :D
Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Na ennek a vége odab*sz!<#wow1>

cylonflatus
Most jut eszembe 1-2 könyve megvan pdf-ben (is), ha valakit érdekelnének az írásai (párhuzamos világok, húrelmélet, féregjáratok, etc.) szívesen elküldöm.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
No, mostmár csak meg kell várni a mai részt. :D

penge96
Úristen, milyen oltogatások mennek itt :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Sir Quno Jedi
igen, probléma? kitalálod magadtól is mi történik, vagy hívjuk a Fringe Divison-t?

Herold
Ezt nevezed megérzésnek? Amikor leírod, mi volt a 3 hónappal ezelõtti részben?

Sir Quno Jedi
gondolom

Herold
Milyen hatodik részben? Ami tavaly novemberben volt?

Sir Quno Jedi
Úgy tûnik. Azé jó pár részre elõre vannak általában megérzéseim, vagy ötleteim. Jah, pedig nem is mértem neutronsugárzást a környéken... :D

Na mi az? Súgsz az íróknak? <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Haha. Amit itt írtam nemrég a téridõbelepiszkálásról, azt Peter majdnem szószerint elmeséli Olíviának a hatodik részben. Hmmm. Kezd érdekes lenni ugyebár.

Ó, de hát ez febr. 24. Tehát jövõ heti részben kapunk rá választ nem a most következõben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Nomármost nyilván nem véletlen nem mondja el nekik, amit akkor még el akart mondani...hmmm... (vagy az írók blokkoltak le :D)

cylonflatus
Érdekes, hogy Petertõl nem hallottunk semmi magyarázatot a "nagy kérdésekre". Ugye úgy lett vége az elõzõ évadnak, hogy miután kiszállt a gépbõl izgatottan elkezdte magyarázni Walteréknak, hogy megvilágosodott, mindenre rájött a géppel kapcsolatban, kik õk valójában etc., majd ugye eltûnt. Viszont ebben az évadban egy szót se hallottunk tõle ezekrõl, a géppel kapcsolatban is annyi megnyilvánulása volt, hogy valószínûleg azzal haza tudna menni a saját világába. Pedig elvileg mindenre emlékszik, nincsenek elfeledett, vagy kitörölt emlékei, legalábbis erre eddig semmi olyan nem történt ami erre utalna. Érdekes, mindenesetre a következõ rész után biztos okosabbak leszünk :)

Narxis
OMFG holnap hajnalban felkelek, letöltöm és és megnézem!!!!

Sir Quno Jedi
na ettõl félek én... :D

precision
HOLY FUCKING JESUS!!!!444

http://www.youtube.com/v/3Cx8efav9n8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bazinga!

cylonflatus
Ezért kell a könyveit olvasni... ;)

Péteres részt azt vágom, az oké, én Broyles nem értem. Az Oliviás csere-bere az megvolt Péter nélkül is és Broyles az Oliviának segített visszatérni és akkor hal meg a Walternativ féle. De lehet rosszul emlékszem valamire.

Herold
Csak kár, hogy a tv-ben a tudásának a tizedét se tudja átadni, különben a nézõk 99 %-a nem értené meg, mit mond.

Sir Quno Jedi
Úgy vélem szépen össze lehet kötni a kettõt. Broyles a hit oldaláról közelíti meg, a kopaszok a tudományéról. Valójában azonban a kettõ valószínûleg ugyanaz, vagy legalábbis kéz a kézben járnak. Az emberi lélek(vagy + elme/szellem, stb.) és a "valóság" szorosan összekapcsolódnak. Ezért nem lehet pusztán az emberi tényezõ kizárásával bütykölni a multiverzumon. :D Mer nagyon ráfázunk.. :DDD

cylonflatus
Jól van na, nekem olyan könnycsepp-elmorzsolósan hatott :D

cylonflatus
Michio nagyon nagy, õ az én hõsöm! <#integet2>

cylonflatus
Szerintem én is ugyanezt mondtam, amit most Mr September-tõl idéztél. Ezt viszont már el tudom így fogadni, viszont teljesen más értelme van annak amit Broyles mondott.
Mindegy, jó ez a sorozat, lehet rajta agyalni :)

Herold
Hú baszki, ezt akár Michio Kaku is mondhatta volna. <#taps>

Sir Quno Jedi
Arról nem beszélve, hogy a kopasz maga világít rá a dologra, hogy hiába törölték az elveszett fiút, a létezésének nyomai folyamatosan átszivárognak ("átvéreznek"). Ha már "tudományos" magyarázatra vágyik valaki, ez pl. annak lett szánva. :D

Ergó ha valaki belepiszkál a téridõkontinuumba, nem feltétlen tud 100%-os munkát végezni és valahogyan a létezésbe elvileg már nem létezõ részletek kezdenek beépülni (vissza). Konkrétan inkonzisztenssé válik az idõ és a tér. Igazándiból ebbõl lehetne egy újabb faja krízist kihozni a kétdimenziós után, lehet ez is a céljuk. Meglehet ez a világegyetem összeomlását, de legalábbis kaotikus állapotba süllyedését eredményezheti idõvel, mitöbb a valóság mindenképpen megsínyli.

Sir Quno Jedi
Neked gejl. Nem kell ilyen földhözragadtan végiggondolni és máris nem lesz az. :D

cylonflatus
Amúgy respekt meg minden a sorozatnak, a fanja vagyok, nem fikázásképp írtam!