Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Most akkor mi van? Olivia le fog épülni szellemileg?

Sir Quno Jedi
Az egész sorozat errõl szól, hogy erõs érzelmi kötõdés hatására az ember képes átlépni a fizikai világ határait. Ez lehet szülõ-gyernek kapcsolat, mint Walter és Peter esetében (ugye Walter képes volt a dimenziók közti falat áttörni az elképesztõ tudásával egy "másik ember" gyermekéért, gondolom ez is nyálas neked akkor?!) és lehet a szerelem, mint most. Ami nem igazán fontos neked, azért nem vagy képes küzdeni és rászorítani az elmédet/képességeidet arra, hogy felülemelkedj a valóságon. Ezt Olívia végülis is el is magyarázza mikor fogva tartják.

A motiváció a legontosabb eleme a különleges képességek kibontakozásásan és ehhez mivel emberek vagyunk az erõs érzelmek vezetnek.

Ha nincs MIÉRT emlékezz, akkor nem fogsz, megelégszel a jelenlegi idõvonallal és élsz benne, mint hal a vízben. Ámde esetünkben volt egy kapocs ami nem hagyta nyugodtan élni õket az "új" világban.

Mivel egy felnõtt nõrõl és egy felnõtt férfiról van szó, így óhatatlanul a szerelem lesz a kapocs, a barátság már nem elég, nem gyermekek már. (elõzõ szériákban is Olívia igencsak feszegette a fizikai határokat a képességével, hogy Petert megmentse)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem kamu. Tartozott neki az a Megfigyelõ amiért segített neki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
persze, egy szappanoperában
nade itt egy fasza kis sci-firõl beszélünk

na mind1...

én nem hiszek az Observernek amúgy... eddig mindig arról beszélgettek a többi megfigyelõvel, hogy hibát követett el, mert Peternek nem is kéne léteznie, nem a jó helyen van...stb., most meg hirtelen: 1. helyen vagy, 2. ez a te Oliviád... szerintem ez csak kamu volt, hogy megnyugtassa Petert ill. ne próbálkozzanak Walterrel megint széjjelcseszni az univerzumot/univerzomokat

Bazinga!

Narxis
Pedig ez azért sokszor igaz. 😛

Malakai
Nem különösebben, legalábbix nem FOX-os viszonylatban, egy Bones-hoz képest kimondottan gyakran adják. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

és a szerelem ereje mindent legyõz... mekkora bullshit
Zomil
öhm, a fringe-ben jelentösen több szünet volt véletlenszerüen, mint a többi sorozatnál, sztem ez igenis nyomos ok. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

stargatelost
Ez sok évtizede így megy országos csatornákon, minden sorozatnál így van, ez nem újdonság. És nem is ok.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Zomil
talán azért mert teljesen véletlenszerüen raknak bele iszonyat hosszu szüneteket, amit az átlagnézö nem igazán dijjaz :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Teppik Amon
mer' párhuzamosan volt valami NCAA kosárlabda mérkõzéssel, meg a Hunger Games is ment, meg az UMF is (ami nemtom mi)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Narxis
Hülye amcsik, faszé nem nézik? :@

Teppik Amon
Jó rész volt! Tetszett.
Állítólag jó szar lett a nézettsége, de bízunk az 5. évadban.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Zomil
Én végig ezt irtam itt a topicban 😊
Amugy tényleg szép vége lett, és gondolom most ujra jön majd a Jones szál 😊

AlrightSir
Végre
továbbléphetünk így 15 rész után. Peter jó helyen van, örülünk neki. A rész egyébként tetszett, de az utolsó jelenet (futunk egymás felé és CSÓÓÓK) eléggé amerikais lett...

Narxis
hehehe 😛 gondoltam, hogy valaki elsüti ezt a poént 😄

Fenrir
Btw nem tudom, hogy ki mondta régebben, hogy Peter a saját idõvonalában van, csak éppen mivel megpróbálták kitörölni ezért nem emlékeznek rá
annak bejött a jóslata.

Most akkor a másik Oliviás szálat meg veszni hagyják?

A halál csupán a kezdet...

stargatelost
Engem is ezek a kérdések foglalkoztatnak leginkább a mostani évad kapcsán. Van valakinek erre valami elmélete, magyarázata?<#conf>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Kire ment a fap-fap? 😛

Narxis
OMG ennek gyönyörû vége lett, vagy 10 papírzsepit elhasználtam.

OptimusPrime
Már ideje volt, hogy jöjjön, kezdett már hiányérzetem lenni! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

precision
Walter 😊

Bazinga!

Most fejeztem be az eddig leadott részeket.
Egy valamit nem értek csak.
Vagy nem is nem értem hanem inkább nincs értelme.
Ha Peter nem létezett ebben a síkban akkor Olivia miért ment át a másik univerzumba?És hogyan?Mert elvileg nem tudott errõl a képességérõl az utolsó részek alapján.Legalábbis abból következtetek,hogy átment mert itt is helyet cseréltek egy idõre a másik Oliviával.És ha ugyebár nem ment át akkor hogyan?Ha meg átment akkor miért?Mert eredetileg Peterért mentek át,de mivel nem létezett ezért nem volt okuk átmenni.
A másik meg,hogy-hogyan és ki csinálta a hidat az univerzumok között ha Peter nem létezik?

Ezekre a dolgokra nem nagyon emlékszem,hogy elmagyarázták volna...

PSN ID:misi2mezei

Golyo69
jaja 😄

GGMU

rooney8
"Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene 😄"

két kedvenc-et írt a mondatba, ezért írta, hogy mínusz egy kedvenc 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Herold
Ezt most nem értem.
A Strike Back fõcíme nekem is nagyon tetszik.

kBagyula
Fúúú basszus, de rég láttam, elõ is veszem a szünetre... 😊))

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zomil
igaz 😄

Fenrir
Azt nem mondtam, hogy melyik szombat 😄

Zomil
akarod mondani március 24-ig 😊

Fenrir
Szombatig ráérünk 😛

elég lesz lassan az offból sztem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fenrir
Ez sem volt kispályás:

Golyo69
minusz 1 kedvenc 😄 látszik már fáradt vaok 😄

GGMU

Golyo69
Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene 😄
és még sori is jó 😄

GGMU

cylonflatus
Nálam dettó 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Fenrir
Kicsit kezdenek belegabalyodni, ahogyan a Lost meg a BSG készítõi is tették anno.

Shep
Hát szerintem az alap az egy szar (mindig el is tekerem 😊), de a retro az büntet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vessetek vérmókusok elé, de miért is kezd egy Argentín szappanoperába átcsúszni ez az egész? Te vagy az igazi, nem, de, megyek haza, gyere visza,ááááh :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ForzaInter
x-akták fõcím zenéje nálam semmi sem übereli😊

Yo, Bitch!

Zomil
Nekem miota meghallottam ez a top1 😊

ForzaInter
Tényleg nagyon ott van, az is jó ami a végén szokott menni.

Yo, Bitch!

mrzed001
Mindenképp ott a top 5-ben 😉
De nekem még mindig ez az, amitõl megborzongok:

meg úgy kb minden évadának a fõcíme, ahogy felvezeti az eddigi eseményeket.

Amúgy még ez sem volt rossz:

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nálam még mindig a BSG a nyerõ, engem kilóra meg lehet venni az ilyen keserédeshõsies dallamokkal :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

precision
jaja, ezek is nagyon jók 😊

de nálam akkor is a Fringe a top1 😊

Bazinga!

Fenrir
Legjobb a Dexter-é 😊

Viszont a BSG-é is nagyon tetszett nekem:

precision
Nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Fringe zenéje a legjobb sorozat-opening. Ever. Egyszerûen imádom 😊

A retro-intro is büntetett:

És a raádás, kegyetlen jó...

Bazinga!

precision
nabazzeg... 😊

ez jó rész volt!

observers rlz!

Bazinga!

Gatti
Egyébként én azon csodálkoztam hogy amikor a megfigyelõ fejébe belemászott Peter akkor miért nem képregény volt mint anno Olivia fejében amikor belemászott Bell. Valamint még mindig nem derült ki hogy ki lehet az aki akkor régen ott volt a léghajón 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series