3314
2ivmws8.jpg
  • kill3r21
    ez a csaj is lostos...Charlotte :D
  • Fenrir
    Egy ajtócsapkodást megérne :)

• Fenrir
    Már miért? Szerintem semmi gond nincs vele.
  • Narxis
    sunapozitív
  • Herold
    Ja ez a halszemű csaj a Lost-ból. Borzasztó.
  • Fenrir
    21-ben volt és gondolom Rebecca Mader-re gondoltál:

• vg
    A 20-as részben is egy komoly Lost szereplő volt, igaz nő.
  • Narxis
    Ja, ez kurva jó!!!
  • mikromanus
    jaja. Így már felismerhetőbb, bár gyanítottam, hogy a kevés újonc egyepizódnyi főbb szereplő közül ő lehetett az említett. A következő évadban szerintem lesz még pár résznyi szerepe. :)
  • Fenrir
    Henry Ian Cusick

A Lost-ban a karakterének Desmond Hume volt a neve.
  • mikromanus
    Desmondka? Az melyik kopasz csóka volt? Hm. Jól van, lehet fura "főszereplő" meghatározásom van:)
  • kill3r21
    Brutálisan tetszik ez az intro :)
  • kill3r21
    kicsit már talán off a dolog, de most néztem meg a fringe lemaradásom, kb 10 részt...és gyerekek a 4x19 az brutál EPIC....már az introtól végem lett....bika rész volt, és kedvenc szinészem, desmondkával a főszerepben, isteni volt....:)
  • MeoH #2650
    Jobb kesobb, mint soha :)
  • Zomil
    Vagy csak simán rájött, h szeret szinészkedni :)
  • vg
    Ez is ezt olvastam, de van a pénz... az új Star Trek-ben is szerepelni fog jövőre, fel is vették már a jeleneteit.
  • sata75
    ugyanez tünt fel nekem is, egyre sablonosabbnak érzem az egészet:(
  • HUN BECSEHELY
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4FyimrMmELE
  • mikromanus
    Most néztem meg a 21-es részt. Nem volt rossz, de azért ez a "nagy fordulat" nekem nem jött be. Emmár milyen idiotizmus? Ilyesmit ellőttek már talán a második évadban az alakváltó "főnökkel" (vagy az az elsőben/harmadikban volt?)

Kis spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jones, a nagy agy aki kb minden szálat (látszólag) a kezében tartott és több tucat csicskással (meg alakváltóval) dolgozgatott hirtelen személyesen végzi a gyilkos melót. Persze nem csak golyót röpít a célpontba, hanem mögésettenkedik, hogy közelharcban nyomja le a nála 1-2 évtizeddel fiatalabb és edzettebb ellent. Nem ám, hogy ezt mással végeztetné el, esetleg nem egyszem maga? Á, nem. Ez teljesen egyértelműen így a legokosabb... :D

• Teppik Amon
    Bizony tele volt meglepetésekkel ez a rész. Nagyon várós az utolsó rész, aztán meg az utolsó évad.

Valami hír esetleg arról mikor jön ki a 3. évad dvd-n? (magyarul?)
  • Narxis
    Rábeszélték. Amúgy kurva jó rész volt ez gyerekek, a vége egyben wtf és szomorú is mert sanszos, hogy... szóval na. Ebből a sorozatból még kellene vagy 3 évad!!!
  • slemo
    Engem is zavar. Egyébként nem arról volt szó, hogy...
    Leonard Nimoy nem vállal több szerepet? Ezért kellett az animált rész a 3. évadba.
  • Herold
    Ahhoz képest, hogy L.N. hivatalosan visszavonult a filmezéstől, tényleg nem meglepő, hogy W.B. visszatért.
  • Isti005
    Én vagyok az egyetlen, akit zavar, hogy eddig
    Jones volt a világ nagy ellensége, aki elakarja pusztítani az univerzumokat és Isten komplexusa van. aztán most hirtelen kiderül, hogy ő csak William Bell csicskása volt?
    nekem ez kicsit izzadtság szagú xD
  • OptimusPrime
    Nagyon jó rész volt, valami ilyesmi évadzárós felvezetést lehetett várni.
    Tűkön ülök a jövő hétig!
  • slemo
    Ez az Oliviás dolog is elég gagyira sikeredett szerintem. Bár lehet ebbe fog belehalni.
  • AlrightSir
    Nem értem az embereket.
    Csomóan meglepődtek, hogy Bell visszatért. De hát a 4x19-ben benne volt a borostyánban (ott persze nekem is leesett az állam), meg most Walter is rájött, ezek után nem volt nehéz kitalálni, hogy a homályban háttal álló alak tényleg ő.

Amúgy meg nem tudom, ahhoz képest, hogy a final első része volt, nem tett rám olyan nagy hatást.
  • pett3rson
    egyébként a többiek elég jól hozzák az alteregójukat, nagyon jó kis feladat lehet egy filmen/sorozaton belül ilyet csinálni, egyszerre két - vagy több - karaktert hozni, akiknek ugyan a hátterük ugyanaz, kicsit mégis mások lesznek végül. Olive és Astro, izé..Asterix..vagyis Astrid, na, is nagyon jól hozza a különböző jellemeket, főleg utóbbi :)
  • pett3rson
    kitűnő színész, nagyon jól hozza a karaktereket amiket kap. Nekem Walter szerepében más elképzelhetetlen lenne :)

Ma néztem meg a 18-19-20. részeket és hát amikor átvált a tökkel ütöttből a hidegvérű és számító Walter Bishop-ba.. na az mindent vitt :)
  • precision
    szerepelt jó pár filmben :)
    http://www.imdb.com/name/nm0633604/

Lord of the Rings -ben is szerepelt pl, nekem onnan volt ismerős mikor először megláttam a Fringe -ben
  • kommersz
    Pedig ha jol emlekszem valami orosz elnok volt.Egybol fel is kaptam ra a fejem.
  • Fenrir
    Benne volt a 24-ben is, de nem is emlékeztem rá :)
  • Sir Quno Jedi
    Stargate SG-1 s09e20 Camelot

Camelot jólfésült vezetője Walter személyesen! :DDDDDDDDDDDDDD

http://www.imdb.com/title/tt0709053/

http://rdanderson.com/stargate/entries/meurik.htm
  • Narxis
    OMG
  • OptimusPrime
    Forró
  • Narxis
    Gyerekek, megkönnyeztem ezt a részt! Erről a sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Örülök, hogy a részese lehettem, az 5. évad beharangozóját látva pedig csak még inkább elfog a várakozás izgalma, bárcsak lenne 6.
  • ProGabe #2627
  • OptimusPrime
    Nos, megint egy olyan rész, ami sok kérdést hagyott maga után számomra. Egyébként pedig baromi megható is volt a vége.
    Erős évadzárásra várok, az pedig, hogy csonka 5. évadunk lesz (ami kész csoda azért, így is és becsüljük is meg szerintem) korrekt lezárást kaphat a sorozat és nem rontják el.
  • Fenrir
  • cassoneitaly
    Fringe 4x20 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) magyar felirat elkészült.

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone