3314
-
#2665 ez a csaj is lostos...Charlotte :D -
#2663 Egy ajtócsapkodást megérne :)
-
#2662 Már miért? Szerintem semmi gond nincs vele. -
#2661 sunapozitív -
#2660 Ja ez a halszemű csaj a Lost-ból. Borzasztó. -
#2659 21-ben volt és gondolom Rebecca Mader-re gondoltál:
-
vg #2658 A 20-as részben is egy komoly Lost szereplő volt, igaz nő. -
#2657 Ja, ez kurva jó!!! -
mikromanus #2656 jaja. Így már felismerhetőbb, bár gyanítottam, hogy a kevés újonc egyepizódnyi főbb szereplő közül ő lehetett az említett. A következő évadban szerintem lesz még pár résznyi szerepe. :) -
#2654 Henry Ian Cusick
A Lost-ban a karakterének Desmond Hume volt a neve. -
mikromanus #2653 Desmondka? Az melyik kopasz csóka volt? Hm. Jól van, lehet fura "főszereplő" meghatározásom van:) -
#2652 Brutálisan tetszik ez az intro :)
-
#2651 kicsit már talán off a dolog, de most néztem meg a fringe lemaradásom, kb 10 részt...és gyerekek a 4x19 az brutál EPIC....már az introtól végem lett....bika rész volt, és kedvenc szinészem, desmondkával a főszerepben, isteni volt....:) -
#2650 Jobb kesobb, mint soha :) -
#2649 Vagy csak simán rájött, h szeret szinészkedni :) -
vg #2648 Ez is ezt olvastam, de van a pénz... az új Star Trek-ben is szerepelni fog jövőre, fel is vették már a jeleneteit. -
sata75 #2647 ugyanez tünt fel nekem is, egyre sablonosabbnak érzem az egészet:( -
HUN BECSEHELY #2646 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4FyimrMmELE -
mikromanus #2645 Most néztem meg a 21-es részt. Nem volt rossz, de azért ez a "nagy fordulat" nekem nem jött be. Emmár milyen idiotizmus? Ilyesmit ellőttek már talán a második évadban az alakváltó "főnökkel" (vagy az az elsőben/harmadikban volt?)
Kis spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jones, a nagy agy aki kb minden szálat (látszólag) a kezében tartott és több tucat csicskással (meg alakváltóval) dolgozgatott hirtelen személyesen végzi a gyilkos melót. Persze nem csak golyót röpít a célpontba, hanem mögésettenkedik, hogy közelharcban nyomja le a nála 1-2 évtizeddel fiatalabb és edzettebb ellent. Nem ám, hogy ezt mással végeztetné el, esetleg nem egyszem maga? Á, nem. Ez teljesen egyértelműen így a legokosabb... :D
-
#2644 Bizony tele volt meglepetésekkel ez a rész. Nagyon várós az utolsó rész, aztán meg az utolsó évad.
Valami hír esetleg arról mikor jön ki a 3. évad dvd-n? (magyarul?) -
#2643 Rábeszélték. Amúgy kurva jó rész volt ez gyerekek, a vége egyben wtf és szomorú is mert sanszos, hogy... szóval na. Ebből a sorozatból még kellene vagy 3 évad!!! -
slemo #2642 Engem is zavar. Egyébként nem arról volt szó, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leonard Nimoy nem vállal több szerepet? Ezért kellett az animált rész a 3. évadba. -
#2641 Ahhoz képest, hogy L.N. hivatalosan visszavonult a filmezéstől, tényleg nem meglepő, hogy W.B. visszatért. -
Isti005 #2640 Én vagyok az egyetlen, akit zavar, hogy eddig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem ez kicsit izzadtság szagú xDJones volt a világ nagy ellensége, aki elakarja pusztítani az univerzumokat és Isten komplexusa van. aztán most hirtelen kiderül, hogy ő csak William Bell csicskása volt? -
#2639 Nagyon jó rész volt, valami ilyesmi évadzárós felvezetést lehetett várni.
Tűkön ülök a jövő hétig! -
slemo #2638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az Oliviás dolog is elég gagyira sikeredett szerintem. Bár lehet ebbe fog belehalni. -
#2637 Nem értem az embereket. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csomóan meglepődtek, hogy Bell visszatért. De hát a 4x19-ben benne volt a borostyánban (ott persze nekem is leesett az állam), meg most Walter is rájött, ezek után nem volt nehéz kitalálni, hogy a homályban háttal álló alak tényleg ő.
Amúgy meg nem tudom, ahhoz képest, hogy a final első része volt, nem tett rám olyan nagy hatást. -
pett3rson #2636 egyébként a többiek elég jól hozzák az alteregójukat, nagyon jó kis feladat lehet egy filmen/sorozaton belül ilyet csinálni, egyszerre két - vagy több - karaktert hozni, akiknek ugyan a hátterük ugyanaz, kicsit mégis mások lesznek végül. Olive és Astro, izé..Asterix..vagyis Astrid, na, is nagyon jól hozza a különböző jellemeket, főleg utóbbi :) -
pett3rson #2635 kitűnő színész, nagyon jól hozza a karaktereket amiket kap. Nekem Walter szerepében más elképzelhetetlen lenne :)
Ma néztem meg a 18-19-20. részeket és hát amikor átvált a tökkel ütöttből a hidegvérű és számító Walter Bishop-ba.. na az mindent vitt :) -
#2634 szerepelt jó pár filmben :)
http://www.imdb.com/name/nm0633604/
Lord of the Rings -ben is szerepelt pl, nekem onnan volt ismerős mikor először megláttam a Fringe -ben -
#2633 Pedig ha jol emlekszem valami orosz elnok volt.Egybol fel is kaptam ra a fejem. -
#2632 Benne volt a 24-ben is, de nem is emlékeztem rá :) -
#2631 Stargate SG-1 s09e20 Camelot
Camelot jólfésült vezetője Walter személyesen! :DDDDDDDDDDDDDD
http://www.imdb.com/title/tt0709053/
http://rdanderson.com/stargate/entries/meurik.htm -
#2630 OMG -
#2629 Forró -
#2628 Gyerekek, megkönnyeztem ezt a részt! Erről a sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Örülök, hogy a részese lehettem, az 5. évad beharangozóját látva pedig csak még inkább elfog a várakozás izgalma, bárcsak lenne 6. -
#2627 -
#2626 Nos, megint egy olyan rész, ami sok kérdést hagyott maga után számomra. Egyébként pedig baromi megható is volt a vége.
Erős évadzárásra várok, az pedig, hogy csonka 5. évadunk lesz (ami kész csoda azért, így is és becsüljük is meg szerintem) korrekt lezárást kaphat a sorozat és nem rontják el. -
#2625 -
#2624 Fringe 4x20 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) magyar felirat elkészült.
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone