Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A motiváció a legontosabb eleme a különleges képességek kibontakozásásan és ehhez mivel emberek vagyunk az erõs érzelmek vezetnek.
Ha nincs MIÉRT emlékezz, akkor nem fogsz, megelégszel a jelenlegi idõvonallal és élsz benne, mint hal a vízben. Ámde esetünkben volt egy kapocs ami nem hagyta nyugodtan élni õket az "új" világban.
Mivel egy felnõtt nõrõl és egy felnõtt férfiról van szó, így óhatatlanul a szerelem lesz a kapocs, a barátság már nem elég, nem gyermekek már. (elõzõ szériákban is Olívia igencsak feszegette a fizikai határokat a képességével, hogy Petert megmentse)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nade itt egy fasza kis sci-firõl beszélünk
na mind1...
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Állítólag jó szar lett a nézettsége, de bízunk az 5. évadban.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Amugy tényleg szép vége lett, és gondolom most ujra jön majd a Jones szál 😊
Most akkor a másik Oliviás szálat meg veszni hagyják?
A halál csupán a kezdet...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Egy valamit nem értek csak.
Vagy nem is nem értem hanem inkább nincs értelme.
A másik meg,hogy-hogyan és ki csinálta a hidat az univerzumok között ha Peter nem létezik?
Ezekre a dolgokra nem nagyon emlékszem,hogy elmagyarázták volna...
PSN ID:misi2mezei
két kedvenc-et írt a mondatba, ezért írta, hogy mínusz egy kedvenc 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A halál csupán a kezdet...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De nekem még mindig ez az, amitõl megborzongok:
meg úgy kb minden évadának a fõcíme, ahogy felvezeti az eddigi eseményeket.
Amúgy még ez sem volt rossz:
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A retro-intro is büntetett:
És a raádás, kegyetlen jó...
Bazinga!
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series