Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
én soha nem veszem észre a megfigyelõt:D talán ha nem felirattal nézném kiszúrnám.

Yo, Bitch!

Narxis
El ne merjék kaszálni, különben mészárlást tartok a Fox-nál meg az amcsiknál!!!

Jó rész volt a mostani, most észrevettem a Megfigyelõt is egybõl, nem utólag olvastam el, hogy hol volt. :D
Am. nem értem, hogy
Broyles miért nem kérte meg Dr. Bishopot, hogy elemezze azt a gyógyszert amit adott a fiának, ha reprodukálni lehet akkor megmentheti a családját. Amúgy szerintem nem a Broyles ezredes ment börtönbe hanem az ügynõk-fõnök, hogy beépüljön ha Jones eljönne értük vagy csak simán kikérdezni Ninat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
idei évad nézettsége nagyon gyenge:(

mondjuk már elõzõ évadok nézettsége is se volt valami jó.. csoda, hogy ennyi évadot megélt a sorozat, valaki vagy valakik nagyon szerethetik a fringet a fox-nál mert normál esetben már rég kasza lett volna.

Yo, Bitch!

precision
de miért? ennyire szar a nézettsége? gyökér amcsik...

Bazinga!

ForzaInter
jó rész volt.

már az is nagy dolog lenne ha kapnánk egy 13. részes utolsó évadot, az már csak ajándék lenne.

Yo, Bitch!

29:05-nél láttátok a observer-t elsétálni Jones és Broyles mellett? :O:O:O :D
Teppik Amon
Úgynézki lesz 5.évad, de csak 13részes..vagy rövidebb. Vagy hosszabb. semmi hivatalos egyelõre

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Sir Quno Jedi

Mondjuk egyértelmû volt, hogy Broyles meg fog ott állni, mivel épeszû ember nem lépett volna tovább. Mivel nem tudta mit csinál a device, de ismerte Jones ambícióit, így nyilvánvaló volt, hogy bármi is az, ami történni fog, de akár a családja is belehalhat, nomeg a fia, akiért az egészet csinálta. Szóval nem lett volna logikus lépés, ha vakon engedelmeskedik Jones-nak. Fel kellett adnia és áldoznia magát (és ezáltal "lehet" a fiát is), mert azzal, ha kiírtja mindkét világot senkin nem segít, de legkevésbé a családján.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
asszem Jones terve már régóta egyértelmû

létre akar hozni egy "saját" univerzumot, erre utal, hogy a meglévõket el akarja pusztítani, új embereket, lényeket kreál, Noé bárkája utalás...stb. :) avagy a jó öreg "God Complex" :)

Bazinga!

precision
ez tényleg zsír epizód volt!

Bazinga!

cylonflatus
<#eljen>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

AlrightSir
"...he could collapse both universes" ez csak nekem nem meglepetés? Én személy szerint várok már egy jó kis pörgõs részt, ésszerencsére megnéztem a 4x19 promót. hiperûberWTF! Legyen már péntek!!! <#finom>

Victor1103
itt arról megy a vita hogy a Fringe vagy a Lost jobb scifi sorozat-e? Hát szerintem A Battlestar Galactica mellett egyik se rúghat labdába scifi kategóriában. Nálam a BSG az abszolút scifi a Lost viszont a legjobb dráma. A Fringeben pedig van mindkettõbõl de egyikben se olyan kiemelkedõ. Amúgy jó volt a mostani rész

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ForzaInter
Elvileg igen.

Yo, Bitch!

AlrightSir
És attól függ, melyiket adják le, hogy a FOX berendeli az 5. évadot vagy sem?

ForzaInter
A Fringe készítõi két befejezést forgattak a fináléjuknak.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Nnna, ez mán egész pörfekt rész volt. A vége tényleg jó trükk volt, amivel beszopatták Ninát. :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gatti
jaja , onnan másoltam ide hátha nem látta ott valaki :))
egyébként azt írták hogy van esély az 5. évadra :)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

stargatelost
Ja, asszem ez ilyen facebookos közönségszavazás volt. A Community is nyert vígjátékban, szóval elégedettek lehetünk, reméljük egyik se lesz kasza :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gatti
"A legjobb drámai sorozatot "A rejtély" címû sorozat." Írja a TV Guide amerikai magazin újság. (Íme egy promóciós fénykép 4x18 epizódból)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Herold
Inkább fordítva. De ezen nem érdemes összeveszni. Kinek a pap, kinek a papné.

stargatelost
Úgy emlékszem nem nézted végig a Lostot, szóval nem tudsz objektíven dönteni :P Amikor a Fringe s2 ment, akkor ment a Lost s5, ami a zseniális idõutazós évad volt, szóval egyetlen epizódja is lesöpri az egész Fringe évadot, sorry :P :P :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Lost nyomába se érhet a Fringe-nek, sorry. :P

stargatelost
A-a, akkor a Lost nyerné azt az évet :P :D

Narxis
Jó akkor nézzük visszamenõlegesen és akkor arra az évre kapja, mondjuk a 2. évad? :P

ForzaInter
Hát azért a Fringe-nél vannak sokkal jobb sorozatok is.

Sci-fi kategóriába már tényleg az egyik legjobb.

Yo, Bitch!

stargatelost
Nana, azért még eléggé az elején vagyunk 2012-nek :D És volt már egy The River is, nyáron pedig jön a Breaking Bad :)
Szûkítsük le sci-fire a kategóriát, bár ott meg a Doctor Who vihetné el <#hehe> :P

Amúgy szerintem is jó rész volt :)

Narxis
Ez király rész volt, kicsit persze szomorú véggel. Ha van minden idõk legjobb sorozata díj akkor a 2012-eset kaphatná a Fringe.

Zomil
Ismét egy remek rész :)
Azt birom a fringe-ben, h ugy tudnak kiirni egy karaktert, h a szereplö még benne marad :D
Kicsit szomoru volt a vége, de legalább megtörtént az elöre lépés Jones elkapása felé.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Jaja, remélem most már együtt maradnak. :D Akkor elõjönnének Liv képességei is. :D

penge96
Gyerekek, az elmúlt két rész újra a régi Fringe színvonalát idézte, valami eszméletlen király volt. És én nem vagyok az a nyálas típus, de azért Peter és Liv szerelmét mindig megmosolyogom, annyira édesek. :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Narxis
Brutáljó rész volt ez is, nem véletlen, hogy az egyik legjobb sorozat. Szerintem nem volt rossz a vége, jó utalás volt arra, hogy mire készül Jones. Nem kell leigáznia semmit, már megszerezte a bányából azt az ércet vagy mit amivel nagy bummot csinálhat. De lehet tök más dologról van szó, ezért is szeretem a Fringe-t. :D

Vagy tényleg meghal és utána valahogy visszamennek az idõben és nem hagyják meghalni Petert a folyóban és ezáltal helyreáll az idõvonal és minden úgy lesz ahogy volt a 3. évad végén:D

PSN ID:misi2mezei

Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a megfigyelõ olivia halálával arra utalt, hogy az ebben az idõsíkban élõ Olivia kell, hogy meghaljon, ami gyakorlatilag már meg is történt.
ProGabe
igen, elég egyértelmû utalás volt. nagyon szar :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AlrightSir
és tényleg <#nevetes1>

kommersz
Jones barkaja

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

AlrightSir
Aki a léghajón volt, nem? Azóta nem nagyon hallunk róla...mindenesetre a megfigyelõ szerint meg kell halnia, szóval az a kérdés, hogy mikor.

Amúgy komoly, hogy Jones leigázza a Földet az általa összeeszkábált emberállatokkal? Az utolsó ketreces jelenetnél nem tudtam kibírni nevetés nélkül... <#oooo>

Narxis
Szerintetek mi lesz Olíviával és Péterrel? Még elvileg ott van az a pasas amelyik a tudatalattija szerint meg akarja majd ölni vagy mi.

jó rész volt ez is.
végre már majdnem minden a helyén:D
azért remélem majd valahogy rendbe rakják az idõsíkot és minden visszaáll a régi kerékvágásba és mindenki emlékezni fog az elõzõleg megtörtént dolgokra.mondjuk nem értem,hogy miért nem menti akkor meg a megfigyelõ Petert?akkor megint átalakulna az idõvonal olyanra mint a 3. évad végén volt.
am én már az elejétõl tudtam,hogy jó helyen van.nem is volt értelme,hogy egy másik univerzumban lenne.szerintem elég egyértelmû volt,hogy jó helyen van csak kitörölték õt.

PSN ID:misi2mezei

Sir Quno Jedi
Másérzst hozzá is erõs kötõdése volt Peternek (ha ugye Walter jelenlegi énje erre nem is emlékezett). A vér nem válik vízzé...

Sir Quno Jedi
Persze, de nem õ hozta vissza. Peter nem halt meg, csak gondolom az idõn kívülre került (kb. mint most a bólyával visszahozott megfigyelõ).

Fenrir
Nem csak Olivia "látta" Peter-t hanem Walter is, róla meg nem volt infó, hogy magát lõtte volna a szerrel.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Na megnéztem én is az új részt és a megfigyelõ is ezt mondta ugye. Sõt emlékezzünk, hogy már Walter anno a Cortexiphan-os kutatásainak idején is hogyan kísérletezett a gyermekeken. Csak õ akkor elõször rövid távon is használható érzelmeket használt fel, mint pl. a félelem, a rettegés stb. Szentül meg volt gyõzõdve õ is és William is, hogy több rejlik a gyermekekben, mint amire majdan felnõttként maguktól képesek lennének, csak ezeket a képességeket fel kell ébreszteni és fejleszteni kell. Kicsit túl jól sikerült ugye...

Így ahhoz tehát, hogy ha töröltek az idõvonalból újra tudjál manifesztálódni, kell valakiknek a természetfeletti képessége, akik hatalmukkal nem hagynak odaveszni, mert olyan erõs érzelmek kötik õket hozzád, hogy tudat alatt nem képtelenek elvágni a szálakat (bárhogyan is kondícionálja õket az új idõvonal) és ösztönösen újraalkotnak/átrántanak az idõvonalba (kinek hogy tetszik).

Ha igaz az, hogy Olívia képességei hasonlóak kicsit a megfigyelõkéhez (lehet akár hogy azok az õ leszármazottai), akkor õ is másképpen viszonyul az idõhöz, akárcsak õk. Ebben az esetben egy ilyen "vásári" trükkel nem bírtak kifogni az akaratán. Nem is csoda.

Az idõ eleve nem lieáris és nyilván más a természete, mint ahogy az átlag halandók megtapasztalják/megélik. Ha valaki jobban rálát a valóságra, számára minden másnak tûnhet.

Zomil
ahahah, szép ahogy megtörténnek a 4évvel ezelötti dolgok :D
mondjuk mondhatnánk, h a fantázia hiányára utal, de nekem igyis bejön :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
O-M-F-G na ez brutális lesz! :D

Amég el nem veszíti az ebben az univerzumban élõ eredeti Olivia emlékeit
Herold
Akkor mire értette Nina, hogy mennyi ideje van hátra?

cassoneitaly
"Nothing as it seems..." <#wow1><#smile>

http://www.youtube.com/v/2NbTMQisqv4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Narxis
:DDDD nem