Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Jó rész volt a mostani, most észrevettem a Megfigyelõt is egybõl, nem utólag olvastam el, hogy hol volt. :D
Am. nem értem, hogy
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mondjuk már elõzõ évadok nézettsége is se volt valami jó.. csoda, hogy ennyi évadot megélt a sorozat, valaki vagy valakik nagyon szerethetik a fringet a fox-nál mert normál esetben már rég kasza lett volna.
Yo, Bitch!
már az is nagy dolog lenne ha kapnánk egy 13. részes utolsó évadot, az már csak ajándék lenne.
Yo, Bitch!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Mondjuk egyértelmû volt, hogy Broyles meg fog ott állni, mivel épeszû ember nem lépett volna tovább. Mivel nem tudta mit csinál a device, de ismerte Jones ambícióit, így nyilvánvaló volt, hogy bármi is az, ami történni fog, de akár a családja is belehalhat, nomeg a fia, akiért az egészet csinálta. Szóval nem lett volna logikus lépés, ha vakon engedelmeskedik Jones-nak. Fel kellett adnia és áldoznia magát (és ezáltal "lehet" a fiát is), mert azzal, ha kiírtja mindkét világot senkin nem segít, de legkevésbé a családján.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bazinga!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egyébként azt írták hogy van esély az 5. évadra :)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sci-fi kategóriába már tényleg az egyik legjobb.
Yo, Bitch!
Szûkítsük le sci-fire a kategóriát, bár ott meg a Doctor Who vihetné el <#hehe>#hehe> :P
Amúgy szerintem is jó rész volt :)
Kicsit szomoru volt a vége, de legalább megtörtént az elöre lépés Jones elkapása felé.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
PSN ID:misi2mezei
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
végre már majdnem minden a helyén:D
azért remélem majd valahogy rendbe rakják az idõsíkot és minden visszaáll a régi kerékvágásba és mindenki emlékezni fog az elõzõleg megtörtént dolgokra.mondjuk nem értem,hogy miért nem menti akkor meg a megfigyelõ Petert?akkor megint átalakulna az idõvonal olyanra mint a 3. évad végén volt.
am én már az elejétõl tudtam,hogy jó helyen van.nem is volt értelme,hogy egy másik univerzumban lenne.szerintem elég egyértelmû volt,hogy jó helyen van csak kitörölték õt.
PSN ID:misi2mezei
A halál csupán a kezdet...
Így ahhoz tehát, hogy ha töröltek az idõvonalból újra tudjál manifesztálódni, kell valakiknek a természetfeletti képessége, akik hatalmukkal nem hagynak odaveszni, mert olyan erõs érzelmek kötik õket hozzád, hogy tudat alatt nem képtelenek elvágni a szálakat (bárhogyan is kondícionálja õket az új idõvonal) és ösztönösen újraalkotnak/átrántanak az idõvonalba (kinek hogy tetszik).
Ha igaz az, hogy Olívia képességei hasonlóak kicsit a megfigyelõkéhez (lehet akár hogy azok az õ leszármazottai), akkor õ is másképpen viszonyul az idõhöz, akárcsak õk. Ebben az esetben egy ilyen "vásári" trükkel nem bírtak kifogni az akaratán. Nem is csoda.
Az idõ eleve nem lieáris és nyilván más a természete, mint ahogy az átlag halandók megtapasztalják/megélik. Ha valaki jobban rálát a valóságra, számára minden másnak tûnhet.
mondjuk mondhatnánk, h a fantázia hiányára utal, de nekem igyis bejön :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub