3314
2ivmws8.jpg
  • cassoneitaly
    Jönnek.

• pett3rson
    pff, na ennyire nem szoktam utánanézni dolgoknak :) gondolom gugli kidobta volna 1 mp alatt, de azért köszi. ezért vannak a topiktársak :)
  • cylonflatus
    Itt találsz 3 alternatívát is.
  • pett3rson
    tényleg, erre is emlékszem már, volt itt is róla szó, hogy nálunk más zene lett berakva :) ezt a videóklippes dolgot meg megnézem, köszi.
  • pett3rson
    igen, ismerem azt a progit, de nincs hozzá telóm. viszont van netes verziója, aminek más a neve, nem is jut most az eszembe, sajnos az közel sem ilyen hatékony - vagy csak a mikrofonom nem elég jó hozzá :)
  • PiszkosFred
    Pedig elegge hires szam, nagyon sok film betetdalai kozott megtalalhato. A Fringe eseteben valoszinu jogdijak miatt kerult be az eu sugarzasu reszekbe. Ha a dal tetszik, erdemes utananezni a videoklipjuk tortenetenek is, az sem mindennapi sztori :)
  • precision
    meg iOS -re is :)
  • Shiwo
    egy-két magyart is felismer (nálam volt rá példa) és symbian-ra is van..
  • Golyo69
    elmondom hogy kb 10 perc volt...ebből 2-3 perc míg leszedtem azt a részt, és uttána Shazam megoldja minden gondodat :D
    Ha nem ismered akkor annyi hogy Androidos teló kell :D Market...Shazam! (ingyenes)...elindítod a zenét...uttána Shazam KATT és kb 10 másodperc múlva megmondja hogy mi a címe..nálam kb 99,9 %-os pontosággal megtalálta:D
    persze csak külföldi zenéket :)
  • pett3rson
    annak idején Én is kerestem egy fél napot ezt a zenét, annyira megtetszett. erre most jön egy segítő kéz és megoldja neked...mondjuk ez is beletelt pár órába :D
  • gotchaaa
    Azt a mindenit, igen. Köszönöm
  • Golyo69
    Erre gondolsz? :D
  • gotchaaa
    Hello!

Azokhoz lenne egy kérdésem, akik rendelkeznek a sorozat 1. évadjának 12. magyar szinkronos részével. Az epizód elején hallható egy dal, aminek kiváncsi lennék a címére; sajnos számomra érthetetlen okokból ez nem egyezik meg az eredeti szinkronos részben lévő számmal, így nem igazán tudtam sehol rákeresni. Tudom, kicsit lehetetlen kérés, de azért hátha lesz valaki. :)

Előre is köszi!
  • Teppik Amon
    Sorozatjunkie.hu ról:
    "4 napja kezdődött el, de most leállt 2 hétre a Fringe forgatása, mert John Noble-t orvosi kezelésnek vetik alá alvásrendellenessége miatt."

ennyire jó lesz az utolsó évad hogy nem tud aludni az öreg?
    (Elnézést kérek ezúton is tőle, remélem semmi baj és hamarosan újra forgatnak!)
  • Narxis
    Azzal kell összejönnie aki kortexifanos, ha pedig September nem cseszi el akkor az egésznek nincs jelentősége.
  • Shiwo
    Hali,

most végeztem a 4. évaddal, és egy logikailag nem értek valamit...

egyik részben említett a September, hogy a sors Peter-t meg Oliviát egymásnak szánta, eredetileg nekik kellett volna összejönni, de ő elbacta a dolgot, mert Walternate észrevette, és megindult a dominó-effektus, amiből az sült ki, hogy Peter a Boliviának csinált gyereket Olivia helyett....

Logikailag nekem ott sántít a dolog, hogy ha Walternate nem veszi Septembert észre, akkor elkészíti a gyógyszert (nem vonódik el a figyelme), s Walternek nem kellett volna átmenni a párhuzamos világba, hogy megmentse Peter-t...

ez esetben viszont Peter eleve az alternatív világban marad, ahol Bolivia is él, és evidensen vele tudott volna összejönni

• Golyo69
  • Zomil
    Ez nagyon brutális lesz :)
  • Narxis
  • zsivany20
  • cassoneitaly
    Magyar feliratos előzetes. ;)

• stargatelost
    Nincs új jelenet benne, csak a 19.-ik részből vágták össze. Elvileg onnan indít az első rész.
  • Narxis
    váááááááááááááá URAMISTEN de várom ezt a sorozatot!!!!
  • ForzaInter
  • cassoneitaly
    Egy tegnapi interjú a Comic-Conról, magyar felirattal. A tvline.com is készített egy interjút, ha időm engedi, azt is feliratozom. Fringe panel este 7-kor kezdődik, amit minden bizonnyal streamelnek majd ITT vagy ITT.

• Malakai
    Nagyon szenvedett, hogy úgy beszéljen róla, hogy nem mond semmit, és végül tényleg ilyen produceres szöveg jött ki belőle. :D
  • Teppik Amon
    Megy a komikkon, némi beszélgetés Joshua Jacksonnal Ők már tudnak mindent.
  • Golyo69
    hát jöhetne :D
  • AlrightSir
    Ilyenen már meg sem lepődök. Az eredetiség nem ismert fogalom itt Magyarországon.

Amúgy meg olyan messze van még a szeptember 28, de a főcímet hallva megint elfogott a Fringe-érzés. Jöhetne az 5. évad, én készen állok. :)
  • Narxis
    Ennyit tudnak ezek a szerencsétlen MTVA-sok, kreativitásuk mint egy gilisztáé(elnézést a gilisztáktól).
  • pett3rson
    Jelentsük fel!! Ha lehet mindkettőt, mert nem tudom ki használta először :)
  • pett3rson
    erről beszélek, ugyanazokat az effekteket csak egyszer lehet felhasználni?? ugyan már...
  • precision
    szerintem nem alaptalan a "felfújás"
    a betűtípus, az animációk ugyanazok
    ahogyan a végén előjön a logó annak az animációja ugyanaz

két zeneszám esetében emiatt már jogdíjat kéne fizetnie a másolónak :)
  • Fenrir
    Kétlem, hogy ezért a Budapest TV egy fillért is fizetett volna, pedig a nyomi betelefonálós játékuk alatt órákig mentek ezek a zenék.
  • Zomil
    nincs ebben semmi lopkodás...megvesznek csomagban egy adag zenét és abban vannak benne ezek... :)

amugy meg sztem kicsit tulságosan fel van fujva a dolog, a cim kiirás valoban hasonlo, de ennyi.
  • Fenrir
    A magyar csatornák nem szívbajosak lopkodni mástól zenét, Dexter-é is sokszor volt hallható, a C&C: Generals-ét is állandóan lejátszák, stb.
  • stargatelost
    Több helyen is lehozták, nem csak comment blogon. És ha megfigyeled, a végén ahogy kirajzolódik a logó, az full ugyanaz, mint ahogy a fringe felirat kirajzolódik. A szavak betűtípusa is kb. ugyanolyan.
  • pett3rson
    hmm, nem is tudom, személy szerint semmi kivetnivalót nem látok ebben, engem csak nagyon halványan emlékeztet a Fringe-re, már amúgy is láttam a tévében ezt a promót, de még csak eszembe sem jutott, hogy ahhoz kössem. Még így egymás alá rakva sem érzem másolásnak vagy nevezzük akár "lenyúlásnak", ez azért eléggé fel van fújva, főleg, hogy csak egy blog szerint az.
  • Golyo69
    M3D fringe zenével :)
  • precision
    pfff :) ekkora szánalmat...

Magyarország, én így szeretlek!