3314
2ivmws8.jpg
  • cylonflatus
    Azon gondolkodtam, hogy a jövőben hogy néznek ki a csajok. Ők is kopaszok és öltöny-kalap kombóban tolják? Vagy lehet, hogy nincsenek is nők a jövőben, és ez a fő ok, amiért lerohanták a múltat? :)
  • Narxis
    Nyilván máshogy gondolkodnak az írók. Néha nem a Fox által várt szintet hozta a nézettség.
  • pett3rson
    Nem szeretik, ha nem értenek valamit? :D

Akkor a Lost-ot hogy hogy imádták? Vagy akkor még lehetett ekkora tekervényeket belerakni egy sorozatba? Hozzáteszem nagyon szerettem a Lost-ot, de a végén már nekem is magas volt pár dolog benne, de azért logikailag mindig meg lehetett magyarázni, meg persze a vége miatt egyértelmű.
    Belőlem a Fringe hasonlót vált ki, mint Stargatelost-ból. Belekapnak valamibe aztán meg ugrunk egy másik dologba és amolyan semmilyen lesz. Ettől függetlenül baromi élvezetesek a részek, mert Walter Bishop elviszi a hátán az egészet :) Nélküle már rég nem nézném.
  • Narxis
    Nem utáltam a Lostot, csak nem érdekelt. A reboot pedig ha lehet egyáltalán annak nevezni(mert szerintem zseniálisan oldották meg) azért kellett, hogy ne bonyolodjanak bele a rengeteg rejtélybe. Nem nekünk van tervezve hanem az átlag nézőnek(direkt nem írtam, hogy amerikai mert a világon mindenhol ez a többség) ők pedig nem szeretik ha nem értenek valamit.

Nálam rém egyszerűen működik a rajongás, képernyő elé tud ültetni vagy sem? Ennyi. A Fringe már ezt 5. évaddal teszi és imádom minden percét, ez van. :P
  • stargatelost
  • kill3r21
    Pedig a Lost mennyire alapmű :) jópárszor daráltam már :D
  • ForzaInter
    mondjuk a lost nekem se tetszett. pár részt láttam belőle de nem jött be. pedig az ilyen high-concept sorozatok általában bejönnek.
  • stargatelost
    Max. azt lehetne oktatni ebből a sorozatból, hogy hogyan kell kukázni az előző évadokat .

Narxis-nak off: Egyébként nem fér a fejembe máig sem, hogyan tudsz rajongani ilyen-olyan, gyengébb(-jobb) high-concept sorozatokért, de a Lostot meg utálod, ezeknek az atyját. Egyébként a Lostot kellene vetíteni sulikban, az tényleg faszán össze van rakva, még egy tantárgyat is el tudnék képzelni belőle :)

A Fringével az a baj, hogy a készítők belekapnak dolgokba, de nem igazán van meg a későbbi irányuk erre vonatkozóan. Az első évadban, ugye amikor epizódikus volt, volt valami emlegetett főszál, valami nagy kirakós, amiért történnek a furcsaságok. Nem emlékszem már pontosan, de olvastam egy cikket régebben, hogy sorozatokban mik voltak azok, amiket elfelejtettek a készítők, ignoráltak egy idő után. És ez is köztük volt. Aztán jött az előző évadban Peter kitörlése, kvázi rebootot kapott a sorozat, első három évad meg sem történt (Ezt még mindig oltári nagy faszságnak találom). Most meg ez a jövő dolog, újabb totális irányváltás.

Na mindegy, azért jó ez. Bár az évadnyitón kicsit unatkoztam. :)
  • ForzaInter
  • Narxis
    Gyerekek...ez a sorozat egyszerűen LEGENDARY. Oktatni kellene! Kötelezően vetíteném az iskolákban!

Ez az új nyitójelenet pedig tökéletesen jellemzi a világunkat. Ami ott 2036-ban történik az itt már rég elkezdődött, de nem akarom másra terelni a témát. Egyszerűen minden MÁSODPERCÉT élveztem az évadnyitónak.
  • Zomil
    Mármint erre az ujra gondolok, jo ez a rácsos környezet, tudományos helyett freedom és hasonlo szövegek :)
  • cylonflatus
    Az a csengőhangom, vaze... ;)
  • Zomil
    És az opening-et egyszerüen nem tudom megunni :)
  • cylonflatus
    Ez a 45perc már nagyon kellett a lelkivilágomnak :)
  • precision
    már hiányzott a Fringe... nekem bejött a nyitás, nagyon is ! :)
  • Zomil
    köszi!

nagyon jo rész volt :)
  • cassoneitaly
    Fringe 5x01 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Zomil
    Holnap! :)
  • Narxis
  • AlrightSir
    3 nap!!!
  • Hoz_Hun
    Awww, akkor úgy tűnik nekem még is csak az volt az utolsó évad... :(
  • Malakai
    Pontosabban azt a történetszálat dolgozza fel, valszeg egy pár évet ugrunk elölre azért.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Márha az Ettás promó az első részben benne is lesz.
  • stargatelost
    Hát akkor ezt jól beszoptad, mert az idei évad (ami az utolsó lesz) onnan, a jövős résztől fog indítani
  • Zomil
    Igen, mert azt a "vacak" vonalat most fogják folytatni :)
  • Hoz_Hun
    Én most hétvégén néztem meg az utolsó 3 részt és azt hittem ez a befejező szezon. Én csípem a sorozatot jöhet mége egy szezon.
    Mondjuk egészen a 19. részig akkor néztem amikor adták, de az a rész (amikor a jövőben játszódik és "kiolvasztják" Waltert) annyira de annyira pocsék volt hogy teljesen elvette a kedvem az egésztől (olyan szinten, hogy következőt meg se néztem most hétvégéig). Gondoltam csak befejezem már, ha eddig néztem. Hála az égnek nem folytatták az a vacak vonalat és a jól megszokott Fringe részek jöttek.
  • cylonflatus
    Már csak 1 hét, de az elvonási tünetek ilyenkor a legerősebbek :)
  • ProGabe #2807
    Azon gondolkodom, hogy bevárom az utolsó részt és darálni fogom az évadot. Ugyebár amiatt megérné, hogy egyben látnám - gondolom, de inkább csak remélem hogy teljesen egybefüggőek lesznek a részek. Viszont lemaradnék a folytonos teóriagyártásról.

Hm, igazi first world problem :)
  • precision
    már nem kell annyira sokat aludni!!!4

• Narxis
    omg
  • stargatelost
    What the fuck is this shit?
  • Gatti
  • ProGabe #2802
    "We finally have a date when television gets worst: February 2. That's the day after Fringe airs its last episode, concluding its great five-season run."
  • Narxis
    yeee
  • MerlinW
    2012-Sep-28 Fringe 05x01 Transilence Thought Unifier Model-11
    2012-Oct-05 Fringe 05x02 In Absentia
  • cassoneitaly
  • Narxis
    OMG ez az évad bár rövidebb lesz de ütős lesz az tuti!!!
  • sata75
  • vg
    Ejha, ezt a videót csak most láttam. Legalább 10 évet ugrunk előre az időben?
  • Narxis
    vááááá, epic lesz ez az évad is!!!
  • precision