Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oliviának két arckifejezése ...
Abból az egyik a "szarnom kell, de nagyon". <#eplus2>#eplus2>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Míg ugye Bishop vagy Lee karaktere a színészi játék miatt is megkülönböztethetõ.
Nekem a legantipatikusabb Péter, mindig ugyan az a tekintet és hangszín, hihetetlen, pedig elvileg már mindent eljátszott (szerelmes, ijedt, világmegváltó, haragtartó, megbocsátó, stb).
Mondjuk itt meg olyan mintha ez az Anna lány nem is lenne olyan ügyetlen, szóval nem értem miért nem él jobban a karaktere. Persze, lehet, hogy a britt, hbo sorozatok magasra tették nálam a lécet :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem baromi unalmas lenne ha simán csak beteljesülne minden úgy ahogy azt valamikor eltervezték, ezek a történetcsavarok teszik még izgalmasabbá, sõt még az évadzáróban láthattuk, hogy a Megfigyelõk se látnak mindent elõre.
Oliviának két arckifejezése vagy Peternek egy, Segal bármelyiküket lejátszaná, vagy mint Redic, a wire óta semmit sem fejlõdött, szóval díjat nerkik, de aranymálnát. :-)
egy kívétel van, természetesen John Noble, de hát az õ múltjával ez nem is csoda.
számomra ez a legkettõsebb sorozat amit nézek, cool történet, csapnivaló színészekkel :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem igaz egyébként, hogy ez csak engem zavar ennyire :D
Újra a Losthoz viszonyítok, mert ott viszont egy gyönyörûen és precízen átgondolt, több évadon átvitt idõutazást láthattunk, ahol minden a helyére került.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szóval csak én nem vettem észre, vagy ez a szál tényleg elvarratlan maradt? egyáltalán így mi értelme volt az alakváltóknak? csak annyi, hogy 1-2 fontos pozíciót a kezükben tartottak? és a többi alakváltó, akiket nem találtak meg, azok meg éldegélnek szépen békességben tovább? Meg ott volt az is, akit "megmentettek" és áthoztak Walterhez, hogy majd õ megvizsgálja és próbál segíteni neki...
Bazinga!
(Nem is tudom, melyik a katyvasz... hint: amelyik sorozat kikukázza az elsõ három évadát, hogy új sztorivonalat kezdjen...)
Mindkettõ remek a maga nemében, imádom én is a Fringe-t, de azért a Lost jobban át volt gondolva.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar-t nekik, színészeknek is!!!! Annyira, de annyira imádom az egészet, eszembe jut az elsõ rész és kezd összeállni, hogy mennyi kaland történt azóta, ahogy eljutottunk ide. Eeeszméletlen, maguk a karakterek is. Ez A Sorozat.
Kb ugyanígy voltam a Supernaturals-szal is, a harmadik évadig jó volt, utána meg már nagyon vontatott lett, azóta sem nézem.
A halál csupán a kezdet...
sorozatzárónak is elment volna ez a rész, ha kaszálták volna. csak utolsó walteres jelenetet kellett volna kihagyni.
Yo, Bitch!
PSN ID:misi2mezei
Egyébként az tetszett, hogy Szeptembert így lõtték meg. Meg gondolom, ha nem rendelték volna be az 5. évadot, akkor az utolsó Walteres-megfigyelõs jelenet egyszerûen nem lett volna bevágva.
Na de ezt kivéve baromi jó zárás volt :)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Na akkor lehet az elsõ évadtól elkezdeni újra, John Scott-tol kezdve, hogy szeptemberre tiszta legyen a kép! :)
Amúgy nem volt ANNYIRA durva évadzáró, de NAGYON jó volt, végül is minden benne volt, amit ebbõl ki lehetett hozni jelen keretek között.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The Matrix has you...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
The Matrix has you...
És kik jönnek? A jövõbõl a kopaszok? És hogy találkoznak megint Bell-el? Benne volt a smaragdban. És még milló kérdés..
És mikor jön a következõ évad?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Brave New World
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A Lost-ban a karakterének Desmond Hume volt a neve.
A halál csupán a kezdet...