Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
szinészi játék, hol?

Oliviának két arckifejezése ...

Abból az egyik a "szarnom kell, de nagyon". <#eplus2>

stargatelost
Ez a cikk jól rámutat arra, hogy miért is volt ez az évad átgondolatlan. Leonard Nimoy szereplése, meg az, hogy egy emberen, Olivián múlt az egész...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

szvsz Anna kapot lehetõséget, hiszen papíron nagyon különbözõ lenne a két Olivia, viszont, ha nem lenne más a hajszín akkor fel sem tûnne sajnos, hogy az egyik karótnyelt a másik meg laza.

Míg ugye Bishop vagy Lee karaktere a színészi játék miatt is megkülönböztethetõ.

Nekem a legantipatikusabb Péter, mindig ugyan az a tekintet és hangszín, hihetetlen, pedig elvileg már mindent eljátszott (szerelmes, ijedt, világmegváltó, haragtartó, megbocsátó, stb).

Mondjuk itt meg olyan mintha ez az Anna lány nem is lenne olyan ügyetlen, szóval nem értem miért nem él jobban a karaktere. Persze, lehet, hogy a britt, hbo sorozatok magasra tették nálam a lécet :-)

http://www.youtube.com/v/ceZobScdB4M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Most arról nem tehetnek, hogy nem kaptak lehetõséget többféle érzelmi skála használatra. A szerelmi szál nagyrészt ebben az évadban bontakozott ki, de akkor se irigyeltem Olíviát amikor Bell volt a fejében és el kellett játszania egy olyan karaktert amelyik akkor még jó ha 5 percet volt a vásznon. Lehet neki elmondta a rendezõ, hogy milyen legyen de a nézõk nem tudták mihez hasonlítani mert nem szerepelt olyan sokat Bell, hogy legyen viszonyítási alap. Így tényleg úgy tûnik, hogy nem egy nagy színész de ne felejtsük el, hogy neki egy szomorú, zárkózott FBI ügynököt kellett játszania 3 évadon keresztül, ez se ad esélyt arra, hogy megmutathassa a tehetségét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Szerintem csak téged. :D Ez nem reboot volt hanem inkább csak egy kitérõ, abban a részben amelyikben Lincoln átmegy Boliviáékhoz még az is volt a cím, hogy minden a helyére kerül vagy valami ilyesmi.

Tulajdonképpen minden visszaállt, sõt talán Peter halála(mindkét változat meghalt) eredményezte azt amirõl Bell beszélt, hogy Walter egy új világot akart teremteni mert iszonyat dühös volt stb. Vagy fel lehet fogni úgy, hogy a Megfigyelõk rájöttek, hogy hasznos tagja lesz az ellenállásnak és ezért próbálták kitörölni az idõbõl vagy honnan.

Szerintem baromi unalmas lenne ha simán csak beteljesülne minden úgy ahogy azt valamikor eltervezték, ezek a történetcsavarok teszik még izgalmasabbá, sõt még az évadzáróban láthattuk, hogy a Megfigyelõk se látnak mindent elõre.

szinészi játék, hol?

Oliviának két arckifejezése vagy Peternek egy, Segal bármelyiküket lejátszaná, vagy mint Redic, a wire óta semmit sem fejlõdött, szóval díjat nerkik, de aranymálnát. :-)

egy kívétel van, természetesen John Noble, de hát az õ múltjával ez nem is csoda.

számomra ez a legkettõsebb sorozat amit nézek, cool történet, csapnivaló színészekkel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Kémkedtek, pénzt szereztek Bell kutatásaihoz, odafigyeltek, hogy ne zavarják õket stb. Az új világban szerintem nem lett volna helyük így valószínûleg már meghaltak.

stargatelost
Felesleges ilyen részletekbe menõen logikát és visszautalásokat keresni elõzõ évadokra, hiszen SEMMI NEM TÖRTÉNT MEG abból, vagy csak máshogy történt meg.
Nem igaz egyébként, hogy ez csak engem zavar ennyire :D

Újra a Losthoz viszonyítok, mert ott viszont egy gyönyörûen és precízen átgondolt, több évadon átvitt idõutazást láthattunk, ahol minden a helyére került.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nekem tetszett az évadzáró, de egy dolgot hiányoltam az évad végérõl. (inkább beteszem spoilerbe, mert olvastam olyat, h egyesek több részt kihagynak, hogy utána egyhuzamban tudják azokat megnézni, bár nem tudom akkor miért olvasgatnak fórumot... mind1.)
ha jól emlékszem, annak idején volt az a rész, amikor az alakváltós központot megtalálták, ahol pl volt az a nyomkövetõs rendszer, ahol minden alakváltónak egy térképen látszott a pozíciója. és arról volt szó, hogy fel kell törni a kódot és akkor fogják tudni, hogy pontosan kik azok...
szóval csak én nem vettem észre, vagy ez a szál tényleg elvarratlan maradt? egyáltalán így mi értelme volt az alakváltóknak? csak annyi, hogy 1-2 fontos pozíciót a kezükben tartottak? és a többi alakváltó, akiket nem találtak meg, azok meg éldegélnek szépen békességben tovább? Meg ott volt az is, akit "megmentettek" és áthoztak Walterhez, hogy majd õ megvizsgálja és próbál segíteni neki...

precision
az observer mondja, hogy "They coming...", azaz jön a többi kopasz és átveszik az irányítást a Földön, mint ahogy a 19. részben láthattuk

Bazinga!

Jü rész volt, de eméltem, hogy meg lesz magyarázva a 19-es részben történtek, de nem lett. Az a rész nagyon tetszett. Ian Cusick vajon vissza fog térni? Õ már másik sorozatban van.
Narxis
<#shakehead>

Teppik Amon
+1
<#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

stargatelost
LOL

(Nem is tudom, melyik a katyvasz... hint: amelyik sorozat kikukázza az elsõ három évadát, hogy új sztorivonalat kezdjen...)

Mindkettõ remek a maga nemében, imádom én is a Fringe-t, de azért a Lost jobban át volt gondolva.

Herold
<#lama><#banplz>

cylonflatus
<#eljen>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Namost a Lost az nézhetetlen katyvasz, ez meg egy profi kis sci-fi mûértõknek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Lostról beszélsz? <#papakacsint>

Narxis
Gyerek, 3 szót írok: VILÁG LEGJOBB SOROZATA

Oscar-t nekik, színészeknek is!!!! Annyira, de annyira imádom az egészet, eszembe jut az elsõ rész és kezd összeállni, hogy mennyi kaland történt azóta, ahogy eljutottunk ide. Eeeszméletlen, maguk a karakterek is. Ez A Sorozat.

Fenrir
Kicsit csalódás nekem ez az évad, nagyon kezdenek már szuperhõsösbe átmenni. Az elsõ és második évad még jó volt mert eléggé hasonlított az X-Files-ra, de ez az utóbbi kettõ már számomra túllõtt a célon.

Kb ugyanígy voltam a Supernaturals-szal is, a harmadik évadig jó volt, utána meg már nagyon vontatott lett, azóta sem nézem.

A halál csupán a kezdet...

ForzaInter
tényleg kurva jó volt az évadzáró..

sorozatzárónak is elment volna ez a rész, ha kaszálták volna. csak utolsó walteres jelenetet kellett volna kihagyni.

Yo, Bitch!

Nagyon jó évadzáró volt.
Most már csak arra vagyok kíváncsi,hogy a jövõben mi van Oliviával?Mert a 19. részben csak Petert és Waltert szabatították ki a jövõben.Olivia nem volt ott.Na meg vajon a köv évadban azt fogják folytatni vagy mondjuk az évad feléig eljutunk oda,hogy be borostyánozódnak majd a másik felében meg folytatódik a 19. rész?Vagy vajon hogyan lesz?

PSN ID:misi2mezei

AlrightSir
Ez az elsõ olyan évadzáró, amiben SEMMI meglepetés nem volt. Oliviának meg kell halni-pipa. Walter újraéleszti-pipa. Oliv terhes-pipa. Utalás a Megfigyelõk érkezésére, így átkötés 4x19-re-pipa.

Egyébként az tetszett, hogy Szeptembert így lõtték meg. Meg gondolom, ha nem rendelték volna be az 5. évadot, akkor az utolsó Walteres-megfigyelõs jelenet egyszerûen nem lett volna bevágva.

stargatelost
Engem baromira zavar, hogy ennyire rebootolták az egészet. Terhes? Hisz áloliviának már meg is született a gyereke... ja de az meg sem történt, igaz... mint ahogy fingunk nincs arról, miért is jött át a másik világból álolivia, ha nem volt Peter. Mind1, úgy látszik az elsõ 3 évad történéseit kivágták a kukába :)

Na de ezt kivéve baromi jó zárás volt :)

Hmm jóféle volt:D Van egy olyan érzésem, hogy olyasmi 5. évadot kapunk, mint anno a Lostban, mikor már a 3. évad végén tudtuk h Jack-ék haza fognak jutni, de azt hogy miként csak a 4. évad végére derült ki. Szóval szerintem flshback/flashforwardos évad lesz, úgyhogy látni fogjuk, azt is hogyan harcoltak Oliviáék az Observerekkel és hogyan kerültek borostyánba és emellett az is folytatódni fog, amit már láttunk a jövõbõl, amikor a lányuk kiszabadította Peteréket a borostyánból. Várós! :D
cylonflatus
a kézfejével biztos...

Gatti
Nagyon kemény rész volt , a végén biztos figyelmeztetett hogy jönnek a megfigyelõk. Amúgy akkor ott a hajón lévõ állatok mind emberek?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Teppik Amon
Bellel? Szinte biztos. Engem a túloldal érdekelne inkább.

OptimusPrime
Az utolsó mondatban (kérdésben) minden benne is volt szvsz! :)
Na akkor lehet az elsõ évadtól elkezdeni újra, John Scott-tol kezdve, hogy szeptemberre tiszta legyen a kép! :)
Amúgy nem volt ANNYIRA durva évadzáró, de NAGYON jó volt, végül is minden benne volt, amit ebbõl ki lehetett hozni jelen keretek között.

Vajon találkozunk még Bell-el?

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Zomil
Nagyon jo rész volt és meg is kaptuk a felvezetést a zároévadra :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaa, azt még nem láttam, akkor azért tûnt soknak. köszi :)

The Matrix has you...

cylonflatus
Nem, szimpla. A trailer fele meg az elõzõ részekbõl van, azért tûnhet sûrûnek.

ez duplarész lesz? annyi minden volt ebben, hogy ihaj.

The Matrix has you...

Teppik Amon
WTF? WTF? Hát ez hihetetlenül..érdekes rész volt.

Olivia nem kicsit lehet pipa Walterre. Én is morcos lennék ha fejbe lõnének :o
És kik jönnek? A jövõbõl a kopaszok? És hogy találkoznak megint Bell-el? Benne volt a smaragdban. És még milló kérdés..

És mikor jön a következõ évad?

cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/3vuXgoOiaX4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

OptimusPrime
Némi spoiler van benne, de rohadtul várom! :D
Brave New World

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Narxis
naaaaaaa

Fenrir
Oké :)

Herold
Olyan arca van mint egy döglött pontynak.

kill3r21
jah láttam bocsi....:D de mondjuk a lostban is kiöltözve sminkelve igen jó nõ :D
kill3r21
ez a csaj is lostos...Charlotte :D
Fenrir
Egy ajtócsapkodást megérne :)

Fenrir
Már miért? Szerintem semmi gond nincs vele.

Narxis
sunapozitív

Herold
Ja ez a halszemû csaj a Lost-ból. Borzasztó.

Fenrir
21-ben volt és gondolom Rebecca Mader-re gondoltál:

A 20-as részben is egy komoly Lost szereplõ volt, igaz nõ.
Narxis
Ja, ez kurva jó!!!

jaja. Így már felismerhetõbb, bár gyanítottam, hogy a kevés újonc egyepizódnyi fõbb szereplõ közül õ lehetett az említett. A következõ évadban szerintem lesz még pár résznyi szerepe. :)
Fenrir
Henry Ian Cusick

A Lost-ban a karakterének Desmond Hume volt a neve.