Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
a betûtípus, az animációk ugyanazok
ahogyan a végén elõjön a logó annak az animációja ugyanaz
két zeneszám esetében emiatt már jogdíjat kéne fizetnie a másolónak 😊
Bazinga!
A halál csupán a kezdet...
amugy meg sztem kicsit tulságosan fel van fujva a dolog, a cim kiirás valoban hasonlo, de ennyi.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
The Matrix has you...
GGMU
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Szerintem jó esélye van, hogy az évadzáróval lerendezték Olive halálát.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy igazad van ... egy óriási ugrás, de majd meg fogod érteni, nem akarok lelõni semmi poén, nézd meg a többi részt. Jó szórakozást.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 - Ha Õ sosem létezett akkor a rések sem jönnek létere.
2 - Walternatív semmiképpen nem tudta volna aktiválni a gépét
3 - a "mi" oldalunkon valszeg össze se rakják
4 - Ha a gépet Peterre készítettek akkor megint jön a poén, h akkor az sem létezett volna
5 - Amikor beállt a gépbe, most nem tudom, h az mutatta meg neki a jövõ eseményeit, vagy ami valószínûbb h megtörtént csak elõre ugrottunk oda (és nem volt kiírva 25 évvel késõbb 😄 )és vissza került oda az idõben h más döntést hozzon bla bla bla. -> de ez megint ne indokolja h eltûnjön a semmiben
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mentalistát nézek még a Fringe mellett, másra nem áll rá az agyam most, még, ha van sok más is. Mondjuk már Jane figurája is kezd sablonossá válni, még azért így is tetszik.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Vagy még fantasy mint pl a Game of Thrones vagy volt a Legend of the Seeker amit imádtam de kaszálták. Ebbõl sincs sok.
Szóval Sc-fi meg fantasy, ez a lényeg. Persze nézek mást is de csak ha tényleg tetszik mint pl House vagy Modern Family.
Júnis 2-tõl kezdõdik a Discovery Sciencen.(valami megújulása lesz a csatornának júniustól)
Link
PSN ID:misi2mezei
De be kell érni ezzel, mert nagy pangás van a témából...
Most az ötödik évadban behoznak megint egy lehetséges jövõt, holott még a jelen sincs teljesen lezárva...
Ez pedig, hogy a kortexifan-nal mindent meg lehet magyarázni egy nagyon gyenge dolog.
-Gyorsabb vagyok a kilõtt golyónál, mert kortexifan van bennem.
-Képes vagyok az elmémmel más embert irányítani, mert kortexifan van bennem.
-Ha fejbe lõnek akkor is túlélem, mert kortexifan van bennem.
-A leheletem is jobb, mert kortexifan van bennem.
-Az orromat is tisztíccsa, mert kortexifan van bennem.
Azért ez még egy sci-fi-ben is erõs, ez már Supernatural kategória, ami kb a harmadik évadtól ugyancsak nézhetetlen mert ugyanazt eljátszották benne mint itt a kortexifannal, csak ott mindenféle ördögi meg angyali képességekkel.
(Persze darálni mindig lehet...)
Burn Notice
Breaking Bad
The Killing
Dexter
House
The IT Crowd
Sanctuary (bár ez néhol gyengécske, de azért nézhetõ sci-fi)
Supernatural
vannak azért még jó sorozatok amiket lehet nézni nyugodtan 😊
Bazinga!
Tudom ajánlani a The Wire-t pl, nekem eddig nagyon tetszik, sajnos az ötödik évadig húzta csak az is, pedig IMDB-n 9.5-es, ami már top 10 a sorozatok között.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Jah aki meg Petert játssza, a Dawson és a haverokban is benne volt, és ha ott is ugyan ez a nézés, de amúgy illik a sorozatba, valami iszonyat ijesztõ, hideg kiráz a tõle <#csodalk>#csodalk>
Az Observerek tervére meg már a 2x03 végén utaltak, tehát azért nem lehetett ez olyan átgondolatlan az írók részérõl.
Az 5. évadon sok fog múlni, hogyan folytatják, zárják le stb.
Egy biztos még egy ilyen sorozat nem lesz.