567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
karajjj #166 ha meg lenne csinálva rendesen, nagyon brutál lenne -
Borg #165 Na ezen elég jól látszik a különbség 8bpp<>32bpp között.
-
JumpingJackFles #164 Nem rossz:). -
JumpingJackFles #163 Az a halál... Én megcsináltam de 1 hetembe került míg rávettem magam. -
Borg #162 Azért én el tudnám viselni ha így nézne ki :)
De ahogy elnézem, nagyon sok grafikai elem még nincs megvalósítva 32bpp-n, azok meg állati pixelesek. A 32bpp lényegében egy új zoom levelt biztosít, még közelebbről lehet nézni mindent. Meg persze alapból is sokkal szebb. Csak ez ráadásul nem grf-el megy, hanem bele kell fordítani az engineba, ami nem kicsit macerás. -
spy803 #161 nekem most is fut mobilon. :D -
#160 32bpp es képeket én láttam. Olyan mint a Sim City nekem nem jön be jó ez a régi -
#159 Nem fogom igy jobban tetszik :) -
Borg #158 Valaki használ 32bpp konverziót? Nem találok róla screesnshotokat, hogy hogyan néz ki vele a játék.
Tegnap letöltöttem a 8bpp grafika csomagot, ami jó sok dolgon javított (grf-ek). Egész pofás lett tőle (a screenshotjaimon már az van lentebb). De talán van még jobb is ennél? -
DJ BP #157 húú, na ez az, amihez nem volt sose türelmem/béna voltam :) -
Bala10 #156 fene -
Borg #155 OTTD-ben azért azon is sokat egyszerűsítettek, mindenféle auto-toollal :) -
Bala10 #154 ez akkor lesz igazán izgis, ha majd leakarod cserélni mágnesvasútra -
karajjj #153 Népszerű témák
1. Foci EB 2008
2. Spore
3. Landwirtschafts Simulator
4. PlayStation3
5. Open Transport Tycoon Deluxe
-
#152 :P -
karajjj #151 ennél lassan már a mobilon is jobb :DDDD -
#150 Rendszerkövetelmény:
Windows 2000 vagy jobb
133 MHz-es processzor
64 MB RAM
DirectX-kompatibilitás
10 MB szabad hely -
#149 küldj pls arról 1 privátot -
ez a hiba mit tegyek?:S -
#147 kell hozzá az alap ttd -
#146 srácok a gamét innen le szedtem és fel tettem rendesen de valami hiba üzenetet ír ki nem tudjátok mi a probléma?? [biztos nagya rendszer követelmény] -
#145 keveslem de nicns flopi meghajtóm ha lenne akkor sokalnám -
#144 Jah tudom de ez csak akkor derült ki amikor gyorsabban mentek a vonatok mint 100-150 kmh és addigra k sokat épitettem és lusta voltam átjavitani :) -
Borg #143 Ahol 1 kocka alatt 90°-ot fordul és úgy csatlakozik be, azokat inkább kerüld. Csinál 45°-os bekötéseket, legalább 2 kockán át. Ugyanis előbbinél 88kmh-ra lassulnak a vonatok, és ez egy sokvonatos, modern mozdonyokkal teli rendszernél elég gáz. -
#142 asszem -
-
Borg #140 png-re van állítva? -
Borg #139 Az ikonsor végén, a kérdőjel menüjében. -
#138 megint nagy méretüt cisnál :S 170 megánál leálitottam :D -
#137 beprobálkozom megint a giant shottal... -
karajjj #136 megnyitotta és nem is töltött sokáig :P
még ráközelítve is szépen teljesített XD -
#135 nekem mondjuk duo-m van, de gond nélkül behozta nem lessult be a gép :D
amugy ilyen képet hol lehet csinálni?
durva a felbontása :D -
#134 16320*8160 LOOL -
karajjj #133 nembaj, én akkoris bepróbálkozok az 1,7-es celeron laptoppal -
Borg #132 E!
Gyengébb gépeken nem bepróbálni megnyitni, mert még egy core2duo-n is megdolgozik vele :DD (36MB PNG, 16320x8160px) -
karajjj #131 looooool :AS:Dsadsad -
#130 legutobb amikor giant cs-t cisnáltam 10 gb os képet csinált nekem a játék :D -
#129 link-be benyomhatod, ha vhova sikerül feltölteni :D -
Borg #128 De nem ám :)
Csináltam az egész térképről giant screenshotot, de 36MB-os PNG lett :DD Szal azt nem rakom be. -
#127 Én jobb kedvelem a kisebb rendszereket majd mutatok rola képet.