567
Open Transport Tycoon Deluxe
-
JumpingJackFles #126 Vagyis 6 hajóm -
JumpingJackFles #125 Nem dugul be ha jól megoldod lámpákkal. Nekem egy állomásra megy 112 vonat:). A hajókat is jól megcsinálták van zsilip meg minden... van 5 hajóm (2 olaj, 4 személy szállító) és $26,000,000 hoz. -
#124 nem dugul be? -
Borg #123 Én is nekiálltam megint... hogy rohadna el :S
Már 3 napja csak ezzel vesztegetem az időmet... de kurva jó :D
-
#122 Hihetetlen, pont ma gondoltam arra, milyen jó kis játék volt ez, erre itt meglátom:) Mennyit nyomtam középsuliban, nem lehetett megunni.
Azt tudtátok, hogy ha elkezdtek nyomni egy városnak építkezési támogatást,és éveken át rendszeresen toljátok neki, tehát rengeteg pénz beleöltök, akkor egyszer csak robbanásszerűen elkezd nőni a város, és pár év alatt többszöröse lesz a mérete? Legalább is sima TT-ben. Így nekem több képernyőnyi városok lettek 1024x768-ba se fért bele a képbe, és több 10ezer lakosa lett 1-2 év alatt.(ott 4-5000 már nagy város volt). Beleraktam vagy 20 buszmegállót, mindegyikben 1000-n vártak, milyen jól elvoltam én ezzel:) Lehet kipróbálom az OTTD-t, villamos igen hiányzott akkor is. -
#121 Ennyire sose szerettem tul bonyolitani a dolgot -
#120 csomópont -
#119 Nálam a hajók is ynereségesek voltak... főleg a nagy olaj uszályok... -
#118 Hajoknál már megcsinálhatod hogy a szárazföldet átszelve is célba érjen.
Hid hid felet még nem lehet :) -
#117 kár hogy 4 napja ágyat nyomom olyan beteg vagyok, és most is megyek vissza. réggebben toltam onlájn openttd-val, de ahogy most ezt látom izomból nekiestek és elég ütősnek tűnik.
az nagyon tetszene, ha megoldanák úgy hajókat, hogy aztis érje meg csinálni. emlékszem soha senki nem csinált.
kérdés: hidak egymás alatt/fölött müködik? :O -
#116 hm nekem azt irja ki, h nem lehet használni :S -
JumpingJackFles #115 -
JumpingJackFles #114 Azt, hogy egy vonalra több vonatot is rálehessen ereszteni azt tökéletesen meglehet oldani lámpákkal(Általános lámpa, belép-kilépő lámpa és kombó). -
#113 zsir -
karajjj #112 na bentvan a háttér:P -
-
#110 Jah tényleg :D emlékszem -
Borg #109 Köszi, ez működik. De így meg ilyen retek vékony betűkkel ir mindenhol :/ Boldra nem lehet rakni? -
#108 köszi szépen :) -
karajjj #107 intéztem hátteret, remélem beteszi valamelyik modi :D -
#106 nha az zsír:D egyenlőre beszerzés alatt a game, demivel kisméretű, meglesz hamar mindenkinek:D -
#105 4) Ha a játékot magyar nyelvűre állítod, akkor az Ű és Ő betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Ha azt akarod, hogy rendesen megjelenjenek, nyisd meg az OpenTTD könyvtárban lévő openttd.cfg fájlt valamilyen text editorral, és keresd meg ezt a három sort:
small_font =
medium_font =
large_font =
Ha megvan, akkor írd oda mindegyik egyenlőségjel után, hogy Arial. Tehát:
small_font = Arial
medium_font = Arial
large_font = Arial
A fontbeállítás sorai alatt tudod beállítani a font méretét. Állítsd be ilyenre:
small_size = 6
medium_size = 10
large_size = 16
Ha megvan, mentsd el, és játssz. -
#104 én is benne lennék a multiba:D -
#103 hát anno mikor uj játék volt a ttd, akkor floopyk voltak dvd helyett:D 1,5 megásak, jeah! -
#102 tudtok olyan font-ot ajánlani, aminél a magyar ékezeteknél nem % jel van? :)
elöre is köszi -
#101 Mire? :D Az mire jó? :P -
#100 sok. nem fér rá floppy-ra:D -
#99 kevesled vagy sokkalod? :D -
#98 thx 21 mega az egész game?:S -
karajjj #97 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1213368669&no=17]#17[/URL] -
#96 Privátba tudna valaki adni egy letöltést? -
#95 nah sztem borsod megyésen majd nyomjuk mutliba, akinek van ekdve csatlakozni jelezze:D max mennyien jászhatnak amugy? -
#94 akkor jó:D -
karajjj #93 aki a szerver, az menti és mikor betölti, akkor onnan folytatódik a játék
mi tavaly doszpolyékkal sokat toltuk :D -
#92 leltme 1 azaz egy darab borsod megyéset, de eléggé szar:( fele hiányzik, stb. de ha tudsz, szivesen várom:D aztn nyomhatnánk rajta multiba:D
ott egyébként van menne mentés lehetőség vagy valami? -
karajjj #91 ha magyar városneveket állítasz be, akkor van benne Barcika is XD
első dolgom mindig az, hogy bevágok mellé egy repteret XD -
#90 egyik magyar fan oldalon van csinálva.
Nekem anno a tengeralatjárok tetszettek kár h nem csináltak semmit :) -
#89 hmm, amugy én mikor megnyilt a topik, kezdtem el a transprt giantsal, de olyannyira egy fos game ehez képest hogy lol:( bár pályaszerkesztőbe összeköttöttem az összes város, azon elkezdtem játszani pénz kóddal, sé fasza kis volántársaságot csináltam:D csak még mindig 1900 alattjárok:D
meg a vasútközlekeés ott nagyon fos:( kötött vasúti pálya, de elég egy vágány mivel a vonatok átmennekes egymáson, baleset nuku:(
pedig régen mekkora volt már amikor tök véletlenül jön az ujság, meghalt x utas busz és vonatbalesetbe:D
meg amikor elment az ufó át a pályát
erről jut eszembe nincs valami pálya hozzá amibe magyarország van megcsinálva? esetleg megyénként (borsodmegye rulez) -
#88 arrol viszont tényleg nem mi tehetünk ha egy topik néven másrol dumálnak :) -
#87 Ott is az Open TTD-ről volt szó annakidején...