Open Transport Tycoon Deluxe
← ElőzőOldal 12 / 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy linket dobhatnál ahhonan le tom szedni:D
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
pedig asztem már, hogy én vagyok a hülye :DDD
Semmi.. az openttd egy nyílt forráskódú folyamatosan fejlesztett program. Ennyi erõvel naponta, sõt óránként nyithatnánk topikot, hogy itt az új openttd.
mi benne az új?????
Azóta már rákerestem én magamis és olvastam róla! Jó játéknak tûnik csak kicsit zavaros nekem. Most akkor ez a open transport tycoon deluxe a legújabb rész? És ehez kell az eredeti játék? és ha igen akkor melyik az eredeti? Bocs csak én eddig nem ismertem ezt a játékot és így nemtom a kronológiáját :D
Elõrre is köszi mindenkinek!
Elõrre is köszi mindenkinek!
Nekem nagy kedvenc, már van Pocket PC verzió is, volt már hogy úgy belemélyültem hogy elfelejtettem leszállni a metróról :)
A PC verziót lehet online is tolni, magyarok is szoktak fent lenni szép számmal.
A PC verziót lehet online is tolni, magyarok is szoktak fent lenni szép számmal.
Csak annyit a játékról hogy ez minden tycoonok õsatyjának kibõvített, XP-sített változata. Nem gazdasági szimuláció, szállítmányozási vállalatot kell benne üzemeltetni. Teherautók, vonatok, repülõk/helikopterek, hajók segítségével kell árút szállítani. Nagyon hangulatos, hetekig el lehet vele lenni, és gyakorlatilag nincsenek harverkövetelményei.
Megvan nyomom is pár napja pár kiegggel megvagyok vele elégedve :)
Majd nyomatok pár preent screent
Majd nyomatok pár preent screent
http://bexter.hu Szép Fényeket!
vmi képet vagy infót dobhatnál róla
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
D mint Deluxe nem? :D Néztem róla képet google-n és a képek alapján olyan mint az Industry Giant! Még a kezelõfelület is hasonló. Azt a játékot szerettem nagyon :D
Mik az ujdonságok ird le...:D
Open transport tycoon jah valami olyasmi:D
Megjelent az új Openttd. Ha bármi kérdésetek van akkor én segítek:)
ömmmmm
← ElőzőOldal 12 / 12