Június 17-én érkezik a Firefox 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha 1-2 nap után sem javul a helyzet, akkor próbáld meg kikapcsolni az Eszközök / Beállítások / Biztonság fülön a Figyelmeztetés... résznél a támadó és a hamisított webhelyekre vonatkozó részeket.
These are my friends, see how they glisten...
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
És szebb is, mert külsõre kicsit más...szép. 😊 A véglegeset nagyon várom, bár nem tudom ezen még mit leet javítani , mert tényleg jó. 😊
A flashes probléma meg a következõ...bezárod a böngészõt, flesst telepíted és megnyitod a böngészõt.
Hogy miért? Hát mert szerintem semmilyen programot sem úgy frissítesz, hogy nyitva van, vagyis fut. (van azért kivétel...ha komponensenkénti frissítési lehetõség megvan rá írva, de biztonsági kockázatot jelent, hiszen akkor bármi felülírhatja.)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én maradok FF, egyszerûen azért mert hiányoznának az megszokott addon-ok (és megírt greasemonkey scriptek. Szeretem felülírni a weboldalakat 😊).
Viszont örömmel tapasztalom, hogy a CSS3-as TextShadow-t helyesen jeleníti meg az opera. Ez a második böngészõ ami ezt tudja, az elsõ a Konqueror volt 😊. (A Safari felismeri, de tapasztalatom szerint rosszul jeleníti meg, FF3 elvileg tudni fogja majd. IE7 meg lesz*rja, írtak egy sajátot ahogy már megszokhattuk.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Aki kíváncsi a Firefox 3 funkcionális és biztonsági újításaira lesse meg ezt a Webcastot:
http://people.mozilla.com/~beltzner/overview-of-firefox3.swf
Természetesen az újítások sora ezzel még nem teljes 😉
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Én meg továbbra is trabanttal járok, hiába hogy ingyen lecserélhetném egy BMW-re. Csakazértis <#mf1>#mf1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
What about the forests?
amúgy sztem tényleg érezhetõen gyorsabb lett
Mondjuk netezni továbbra is IE-n fogok. Csakazértis.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
https://twitter.com/foodlfg
Én is külön telepitettem.
Amugy meg opera 9.50 tényleg nem rossz. Pl az egyik kedvenc oltalamon az egész szöveget linknek jeleniti meg. Ergo a linkekre sem lehet klikkelni. Biztos szarul van megirva az oldal ezért jelenik meg minden más böngészõn rendesen. Amugy nekem Safari is tetszik.😊 Eddig amugy Safari a leggyorsabb böngészõ.
a néni tényleg szép, de én most találkoztam elõször ezzel a képpel.
Olvastam a changelog-ot amiben irták, hogy új motor van alatta és gyorsabban tölti be az oldalakat. Kissé szkeptikus szoktam ilyen téren lenni de azt kell mondanom, tényleg õrületesen gyors lett. Akit érdekel, tegyen egy próbát, nem fogja megbánni.
Nekem nagyon bejött, de majd megnézem mit tud ez az új FF3 😊
Mellesleg (http://www.opera.com/products/desktop/next/):
"We are now working on the next generation of the world’s best browser, codenamed Peregrine.
While we work, browse the Web in a better way with Opera 9.5"
Én csak egy dolgot várok el egy böngészõtõl:
nyílt szabványok maradéktalan támogatása. (így azt választom ami ehhez a legközelebb áll)
én maradok a safarinál...
What about the forests?
Windows 7
smv: úgy látszik az Opera nincs a szponzorok közt - FF, M$, BSA és egyebekkel ellentétben. Kezd a Blikk szintjére süllyedni az oldal.
így nem nehéz reklámozni a FF-ot 😄