47
  • Sil78
    Várj még, valószínűleg egy idő után stabilizálódik. A frissítés után fokozatosan letölti az új tiltólistát a káros weboldalak elleni védelemhez, ez okozhat magasabb vinyóhasználatot.
    Ha 1-2 nap után sem javul a helyzet, akkor próbáld meg kikapcsolni az Eszközök / Beállítások / Biztonság fülön a Figyelmeztetés... résznél a támadó és a hamisított webhelyekre vonatkozó részeket.
  • Razgon
    Tényleg jobb a FF3, de időnként nálam elkezdi tekerni a vinyót, ami rohadtul idegesítő. Akkor is, ha nem böngészek. 2.0 nem csinált ilyet, az meg szimplán tetű volt. Lehet, hogy megnézem az az Opera 9.5-öt...
  • CsabiDuke
    FF-t én spec csak ogame-zni használok, sok jó addon miatt, minden másra Opera 9.5... IE7 meg maradjon azoknak akik izgalmasan szeretnek élni, nekem nem bírja a szívem az izgalmakat.. :) Tehát az én véleményem: Opera 9.5
  • roliika
    A 3.0-t az RC2-es kora óta használom. Még így RC változatban is gyorsabb mint a 2.0 hozzávetőleg 20-30%-al, a memóriakezelése is jobb, 300 megánál nálam megáll.

És szebb is, mert külsőre kicsit más...szép. :) A véglegeset nagyon várom, bár nem tudom ezen még mit leet javítani , mert tényleg jó. :)

A flashes probléma meg a következő...bezárod a böngészőt, flesst telepíted és megnyitod a böngészőt.

Hogy miért? Hát mert szerintem semmilyen programot sem úgy frissítesz, hogy nyitva van, vagyis fut. (van azért kivétel...ha komponensenkénti frissítési lehetőség megvan rá írva, de biztonsági kockázatot jelent, hiszen akkor bármi felülírhatja.)
  • M0RN1NGST4R
    ja és mivel a kép nem egy mai darab, a foglalat talán még socket A? ésetleg AM2?
  • M0RN1NGST4R
    a skin-t kéne cserélni. Vmi transparent jól állna. Esetleg olyan skint rátenni, ami támogatja az Alpha-blending-et?
  • Sanyix
    Én picit szerkesztenék a forráskódjában ezt-azt :D
  • bakagaijin
    Most próbálom Operát, háát linux alatt valamit nagyon elcsűrtek a memória-kezeléssel vagy csak nekem van pechem. Egy context-switching után meglepően sokat kell várni. Win alatt ezt nem tapasztaltam, ott pikk-pakk megy.

Én maradok FF, egyszerűen azért mert hiányoznának az megszokott addon-ok (és megírt greasemonkey scriptek. Szeretem felülírni a weboldalakat :)).

Viszont örömmel tapasztalom, hogy a CSS3-as TextShadow-t helyesen jeleníti meg az opera. Ez a második böngésző ami ezt tudja, az első a Konqueror volt :). (A Safari felismeri, de tapasztalatom szerint rosszul jeleníti meg, FF3 elvileg tudni fogja majd. IE7 meg lesz*rja, írtak egy sajátot ahogy már megszokhattuk.)
  • tomcsa4
    Ez nem felsőrendűség kérdése, hanem biztonság. Amíg az internet adatforgalmának több mint fele spam, addig nincs miről beszélnünk. Zombigépektől kezdve mindenféle finomság. Nem kell hackerkedni, az összetett program (vírus) elég egy résen. Láttam már olyat, hogy két programot ha külön-külön használtuk, semmi gond, de egyszerre már nyitottak rést. Ráadásul FF-nak a frissítési gyakorisága páratlan, ellenben IE-rel vagy a még durvább példa Safari-val.
  • szarvasdinnye
    Jajj, ez az orok elegedetlenkedes. Arra lennek kvancsi, miert erzik felsobbrendunek magukat egyesek, mert mas webbrowsert hasznalnak, mint az atlag?
  • DjDano

Aki kíváncsi a Firefox 3 funkcionális és biztonsági újításaira lesse meg ezt a Webcastot:

Természetesen az újítások sora ezzel még nem teljes ;)

• tomcsa4
    Ez nagyon jó volt :D Ilyet ember... XD
  • Gerygrey
    Azt nem tudni, de én szívesen lennék hozzá add-on (vagyis inkább plugin )
  • HUmanEmber41st
    A szőkenéninek is nyílt a forráskódja ? :D
  • Gerygrey
    Mondjuk netezni továbbra is IE-n fogok. Csakazértis.

Én meg továbbra is trabanttal járok, hiába hogy ingyen lecserélhetném egy BMW-re. Csakazértis
  • Cat 02 #32
    Töröld le és rakd fel megint, mikor már fennt van Firefox, bár nem biztos :)
  • Cat 02 #31
    Ha béna vagy, ne a Firefoxot hibáztasd :)
  • balee66
    Opera 9.5
  • 5c0rp330n
    mondjuk tényleg érthetetlen, hogy miért ennyire nem kürtölik szét, hogy megjelent az új, végleges Opera.. FF3 sem lesz gyenge, már azt használom egy ideje. párszor viszont random kilépéseket, "program szabálytalan műveletet hajtott végre"-ket produkált, nemtom hogy hol volt a hiba.
  • LacKona
    megnéztem, nem lehet kikapcsolni, awsomebar suxx=S
  • smv
    Jah ok
  • Reg5
    A "Nah mindegy" azt akarja jelenteni, hogy nincs. Csak kicsit ironizáltam.
  • mflex #25
    jah, le kellett törölnöm és újra telepíteni külön a flash-t..igy már müxik kösz,de akkor is safari nálam az alap:)
  • smv
    Hol?
  • LacKona
    bocs hogy ide, de megkérdezem, hátha...nem tudja vki, hogy hogyan kell kilőni rc3ban azt, hogy ha elkezdem beírni az URLt akkor a leggördülő menüben ne jelenjen meg az összes olyan cím amiben benne van az a betüsor, hanem csak az, ami azzal kezdődik? megőrülök tőle...:S
    amúgy sztem tényleg érezhetően gyorsabb lett
  • Reg5
    Jó, hogy az Opera 9.50 megjelenéséről is volt cikk... Nah mindegy.
  • archkoven
    A múltkor mondtam, hogy én már a tűzrókára maszturbálok, de az ezt a mostanit meg is basznám még ha meg is égeti a faszomat.
    Mondjuk netezni továbbra is IE-n fogok. Csakazértis.
  • Emmegki
    Psszt! Azért nem kap pénzt az SG!
  • xmodule
    Nekem eddig a safari hozta be leggyorsabban az oldakat. Ráadásul nagyon kevés memoriát is foglalt le. Ennek ellenére nem azt használom mivel nekem hiányzik egy két plugin ami csak a FF ben van.
  • tomcsa4
    Safari a leggyorsabb? Hát ahogy nézzük. DE egy dologban Safari jár élen, a biztonsági résekben!
  • FoodLFG
    Azért jó látni, hogy a microsoft sem tétlenkedik. Ebből látszik, hogy ha nincs konkurencia, akkor nagyjából semmi sem érdekli őket. :) Ettől függetlenül persze még mindig ők állnak a legjobban elterjedtségben..
  • xmodule
    Adobe Flash Player

Én is külön telepitettem.
    Amugy meg opera 9.50 tényleg nem rossz. Pl az egyik kedvenc oltalamon az egész szöveget linknek jeleniti meg. Ergo a linkekre sem lehet klikkelni. Biztos szarul van megirva az oldal ezért jelenik meg minden más böngészőn rendesen. Amugy nekem Safari is tetszik.:) Eddig amugy Safari a leggyorsabb böngésző.
  • mflex #15
    #7-re tud valaki megoldást? (flash)
  • M0RN1NGST4R
    pedig már páran párszor lenézték róla a ruhát...
  • torcipepe
    azt énis tapasztaltam, hogy a flash lejátszót nem tudja automatikusan telepíteni, de az adobe oldaláról szépen felrakja. de legalább szól, milyen lejátszóra van szüksége, nemúgy mint az explorer, hogy meghal, ha nincs valami fent.
    a néni tényleg szép, de én most találkoztam először ezzel a képpel.
  • M0RN1NGST4R
    tudom, hogy ez most egy FF-os topic, de mivel az új operáról nem jelent meg cikk ezért ide irom
    Olvastam a changelog-ot amiben irták, hogy új motor van alatta és gyorsabban tölti be az oldalakat. Kissé szkeptikus szoktam ilyen téren lenni de azt kell mondanom, tényleg őrületesen gyors lett. Akit érdekel, tegyen egy próbát, nem fogja megbánni.
  • 05lampard
    A memória-kezelésen még dolgozhatnának, a béták még csak-csak takarékoskodtak (bár annyi durva bug volt bennük, hogy öröm volt gmailezni :), de ez az RC nemtom hány, ami most fent van nekem, megint falja a memóriát 2-3 tabnál.
  • Wasa
    3 éve, lasssan 4 csak Operát használok, néha explorer, és FF ha weblapokat készítek.

Nekem nagyon bejött, de majd megnézem mit tud ez az új FF3 :)

Mellesleg (http://www.opera.com/products/desktop/next/):
    "We are now working on the next generation of the world’s best browser, codenamed Peregrine.
    While we work, browse the Web in a better way with Opera 9.5"
  • MrImy
    Cicis néninek meg a szemei is gyönyörűek, aki meg már többször látja annak javaslom, hogy legközelebb ne ragadjon le egy fotón 10-20 percet (kinek mennyi kell ) és akkor nem lesz kifogása a cikkek díszítőelemi ellen.
  • MrImy
    Király! Alig várom, úgy tudom valami rekordkísérlet is lesz, úgyhogy csak bátran szaladjon neki mindenki a letöltésnek.

Én csak egy dolgot várok el egy böngészőtől:
    nyílt szabványok maradéktalan támogatása. (így azt választom ami ehhez a legközelebb áll)