Tervezési hibák okozzák az Xbox problémáit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
RAktam az aoldalára egy 12 centis ventit ami fújja a levegõt a gpu ra a drive alá.
1x sem fagyott ki. Nemvolt semmilyen probléma vele.Nagyon kis hálás masina kiokosítva szinte ingyen lehet rá szerezni gameket.Az egész kóceráj alapgép,+kontoller,+memóraikáratya+ tanítattás.50.000 ezer alatt volt.
Ezzel szemben nemtudom hogy egy ps3 tulaj hogy gyõzi a mai szoftverárakat kifizetni (gta4 ,17000).
A PS3 meg még faramucibb szituban van, mert ott a magas ár miatt sokan szkippelik a gépet eleve, és hiába megbízhatóbb, ha egyszerûen a mai napig nem érte utol a játékok terén az X-et. Média centerként nagy potenciál van benne, de a mai napig nincs olyan játék, ami az X-szel egyidõben jött volna ki és a PS3 verziója meggyõzõen szebb lenne! Szal elgondolkodtató, hogy valójában mekkora teljesítményre is képes?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
vs
"Nem lehet azt mondani hogy egyik jobb mint másik, ez személyenként változik."
ma most akkor döntsd el melyik végülis.
a 2. igaz, mindenki eldöntheti mostmár a tények ismeretében melyik szimpatikus.
az elsõ nyílván baromásg, a wc pumpámat se vigyék el inkább egy napra sem, akkor sem ha nem vagyok pumpafüggõ, és a gázgyújtóm se romoljon el, akkor se ha van gyufám.
Nem írtam olyat hogy hálásnak kell lenni. Azt írtam hogy az elbaszott hibát a többi konzolhoz képest kiterjesztett garanciával ellensúlyozza (és nem semlegesíti) az ms. Ennyit írtam nem többet.
Mirõl is van szó? Mcwolf félék olvassák el:
-hibás gépet ad ki a gyártó, mivel bebukta xbox1-et keményen, ezért siettette a következõt
-kiderültek hogy bizony meg van az ára ennek, szívások tárháza
-ms ezért 3 év garanciát ad pluszba és agresszív árstratégiát kezdeményez ps3 megjelenésekor
-ps3 nem hozza a telejsítményt amit mindenki várt, kiderül hogy játékra ugyanazt tudja a két gép kb
-jelenleg választhat a fogyasztó: alacsonyabb fizikai minõség olcsóbban de azzal a kockázattal hogy pár évente 2 hétig mellõznie kell a boxot
-avagy jobb minõség kevesebb játékkal és több pénzért
Nem lehet azt mondani hogy egyik jobb mint másik, ez személyenként változik.
Már írtam a plédát. Notebook piac. Ugyanez zajlik ott is, pl acer és ibm viszonya, ott az a különbség hogy az alacsonyabb árcédulával a gyártók még le is szarják a fogyasztót, és a garanciakiterjesztést pluszban kell kifizetni. A microsoft is pontosan ezt tenné, ha nem terjeszkedõ stratégiát folytatna. De azt folytat, ezért olcsóbban adja a gépet egyrészt, másrészt a faszságát olyan garanciaidõtartammal enyhíti ami az ellenszenvet lecsökkenti kellõ mértékben.
Ennyit írtam, sajnálatos a mai szövegértés Mo-n, egy kurva szóval nem írtam hogy báriknek hálásnak kéne lennie. Annyit írtam, hogy ha fizikailag bukta el a dolgot ms akkor a szolgáltatással (garancia gyökereknek) kell elõnybe kerülnie a többivel szemben. Ez történt.
Lentebb írtam de kiegészítem: a sony és microsoft kezet fogva ugorhat a dunába, a fanjaikkal együtt
Nekem volt wiim most van x-em. Mind a kettõrõl írtam éles kritikát tulajdonjogom ellenére. Ezt sg-s és másik fórumos írásaimmal igazolni tudom. (az írások ez az írás elõtt születtek természetesen)
Én ugyan sony-t szerettem volna magamnak,de ha a játékkínálat nem fog fölzárkózni a Box-hoz akkor le van sajnálva meglessz a harmadik win-es külyüm is.(pc,tel,xbox360)<#crazya>#crazya>
Még Én legyek hálás,mert egy selejtes (a hûtésére gondolok) termékre kiterjeszti a garanciát a gyártó???? Amikor kezdett kibontakozni ez a 3 LED mizéria emlékezz,mennyi X-nek kellett megdöglenie,hogy az MS belássa, hogy itt valami el lett cseszve. Ez aztán a fogyasztóbarát hozzáállás!
Nehogymár természetes legyen,hogy néha elviszik a konzolomat javítani! Ezzel csak az X-fanok ámítják magukat,hogy legalább Õk nem lesznek konzolfüggõk,mert tartanak egy kis kényszerszünetet.
A PS3-ra meg Wii-re"csak" 1 év a gari. Vajon miért???? Mert azok legalább normálisan össze vannak rakva. A Sony és Nintendo szánt idõt a tesztelésre,és nem rendelte alá a minõséget annak,hogy a konkurencia elõtt dobja piacra a saját termékét. Persze mivel mûszaki cikkrõl beszélünk a PS3 és Wii közül is lehetnek meghibásodó példányok,de szvsz nem mindegy,hogy 100-ból 1 vagy 3-ból 1 döglik meg.
És most ne gyere azzal,hogy Sony-buzi fanboy vagyok, mert valszeg ha nincs 3 LED botrány,akkor én is X-et vettem volna. Ez az elsõ konzolom, és számomra a tartósság és idõtállóság volt az egyik elsõdleges szempont.A franc akarja,hogy néha elvigyék a gépet 1-2 hétre. Akkor és annyit akarom használni,amennyi jólesik anélkül,hogy rettegnék,hogy beadja a kulcsot.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Nem igaz!???
;DDD
(Az ürsiklók sem zuhannak le, csak elrabolják a zufók õket, a zikszdobozok sem égnek le, csak a média felfújja konspirációs összeesküvéssé.)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Évtizedek óta veszteségesek, az elbocsájtott vezérigazgatóknak meg megy az extra prémium!;DDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"2-3 óra játék után hanyatt vágja magát." << hát igen, ezt írják azok akiknek fogalmuk sincs az egészrõl <#taps>#taps>
Aztán jönnek különféle cikkek, hibajelentések...
Utánna meg jön egypár hozzászólás, melynek értelmében: Nincs is semmi probléma, mit paráznak itt némelyek"
A kérdés csak az, hogy ha minden szép, minden jó, és nincs semmi probléma, sõt hiba is alig, akkor minek kell bizonygatni az ellenkezõjét.
Tök jó nálam sem. Van egy 2005-ös gyártású box meg egy Arcade Falconom is. Egyik sincs moddolva, hozzányúlva meg semmi.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jó kis hozzászólás. Nekem a pcm is futott két hétig folyamatosan és nem lett baja, de x360-am is ment napokig és nem lett baja, de biztos vagyok benne hogy másnál ps3 is futott napokig és nem lett baja.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ennyire kell az önigazolás vagy mi? jobban fog esni a játék egy kis fröcsögés után?
írd meg panaszaidat pm-be, max elolvasom és kitörlöm...
(az elõbb még egy eszméletlen primitív hsz-e volt itt,és ez arra a válasz)
Szerinted idézetjel alatt a "ügyfélbarát és nézi a fogyasztók érdekeit" = a "Én úgy tudom wii-re és ps3-ra 1 év van, tehát érzõdik hogy valóban nézi a fogyasztók érdekeit is a gyártó ha már hülyeséget csinált."-al? Ajánlom nézz utána mi az idézet.
Most elérted hogy nagykorúságod ellenére egy 3. vagy 4.-es kisarc is lássa: már értékesebb ember szellemileg nálad. Én nem gratulálok ehhez, az már túl nagy bunkóság lenne veled szemben. Nem is volt célom hogy lejárassalak, te csináltad magaddal. Kapd össze magad, sosem késõ!
üdv
itt a fostalicska konzolról van szó, meg a másik ki tudja hány millio átkurt vásárlóról, nem rólam :(
"Én úgy tudom wii-re és ps3-ra 1 év van, tehát érzõdik hogy valóban nézi a fogyasztók érdekeit is a gyártó ha már hülyeséget csinált."
gratulálok.
Válaszolj már a kérdésemre,vagy ez is nehezére esik elcsökönyösödött,és elvakult agyadnak?
A Ms. legalább annyival jobb,hogy 2 hét után már ott a vadonatúj gép,és ha a gép 3-szor megjárta már a szervízt,lehet hozzá választani ajándékot...
ez az elõbb kimaradt, ha idézel akkor azt tedd úgy ahogy én írtam, én ilyet nem írtam. Ezzel a jogaimat és amúgy engem is megsértesz, pedig úgy gondolom nem ez a célod és nem engem utálsz hanem az M betûs arcot. Amennyiben nem megy az olvasás (pedigezt az elvakultságnak adtam eddig nálad)akkor meg ne idézd az én írásaimat.
nekem címezted, de ha jól sejtem csak ezt jött nekem, a többi egy keszekusza sértõdött kisgyermeteg írás, ami úgy gondolom nem nekem szól hanem microsofnak
Na szóval, amennyiben egy terméket hibásan dobnak piacra és annak értékesítésnének megszüntetése, a legyártott alkarészek kukába dobása, a beszállítói partnerek eldobása, a szerzõdések megszüntetése olyan költséget követelne meg, hogy a micorsoft választhatott: plusz gari, hivatalos nevén termékkiterjesztés, nyitás a fogyasztó felé, ügyfélszolgálat tupírozása. Avagy belebukik mint kacsa az unicumos lehelletedbe és bukja az egész konzolügyet erre a generációra mert új termékkel kellett volna kijönni és a többit visszavenni. A microsoft x360-al még mindig piacszerzõ stratégiára törekedett, kénytelen volt bemenni a versenytársa alá (ár, megjelenés ideje)és hibázott, sony meg túl sok elgyet akart kaszálni ps3-al, aztán amíg õk jól elvoltak ketten jött a wii.
Csak ma többször leírtam a véleményemet a microsoftról. Mint látnád ha olvasnál akkor az nem éppen pozitív. De itt nem a cégrõl volt szó, hanem egy konkrét dologról, de neked ezt nem sikerült megérteni. Beszabadulsz egy gazdasági suliba pár évig akkor majd olvasd vissza amiket írsz azért ;)
Olyan mint pl a Harley. Azok is szervíztõl szervízig tervezig az útvonalaikat!;)
Ez az igazi hardkór amcsi minõség.;DDD
A Sonynak jelenleg erre nincs pénze és eljátsszák a grállovagot, hogy õk nem fizetnek ilyenért, hiszen a kiadóknak is érdeke, hogy a jobb platformon jlelenjenek meg a játékok. A dolog csak ott bukik kicsit, hogy a PS3 még mindíg nem hozta be az X jó 1 éves elõnyét, és pl még mindíg szedi el az X az exkluzív címeket Redallert, starocean, meg stb.
Egy új cégnek nagyon sok pénzének kéne lenni, hogy jó játékfelhozatalt biztosítson, vagy elve játékfejlesztõ cégnek kéne lennie.
Peeeersze, meg is csinálták.
a fizetõs online-ukkal együtt.(ehhez külön gratuláció, fix pénzforrás, peeeersze, hogy lóvét szedünk be belõle!)
Elõrébb kerültek... persze, milyen áron ? a legelsõ gépek nagyrésze kukában végezte sztem, a tulajok meg büszkék rá, hogy gariba rohangálnak vele, aztán azzal védekeznek, hogy ugyanmár, hát ingyért van, kit izgat ha egy pár napot nem látom a hõn szeretett konzolocskámat ? ha az MS nézné a fogyasztók érdekeit nem jelentettek meg ilyen low budget "konzolnak" nevezett dobozt...
MS már itt eljátszotta a vásárlók bizalmát, csak valahogy nem esik le a nagy többségnek, könnyebb a magyarázatok mögé bujni.
amirõl te beszélsz (miszerint kitolta a garancia érvényességét a saját hibájukból) az rendeltetésszerû, majdnem köteles magatartás volt az MS részérõl, valószínûleg már unták a pereket az ügyvédek, kétlem, hogy a nagy részét õk nyerték, de ez teljesen mind1, mert a fõ hangsuly nem ezen van.
köze sincs az MSnek ahhoz, hogy ügyfélbarát üzletpolitikát folytasson, a vak is látja, hogy csak a pénzre hajtanak.
de mindez olyan egyértelmû, mint a nap az égen, csak hát fáj beletörõdni az egészbe, eccerûbb indokokat találni."ma már alig van RROD-s konzol, nem igaz ? kicsi az esélye, hogy elõforduljon..." <#banplz>#banplz>
"ügyfélbarát és nézi a fogyasztók érdekeit" lol... :DDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddd
Azért a M$ is Kínában gyártat, meg Indiában az amcsi minimálbér töredékéért fejleszti a szoftvereit. Az amcsi dolgozók meg maradnak hoppon, mert annyira nagy patrióta a M$ vezetése.
Ez a kis garancia manõver kb pont annyiba került nekik, mintha eleve csak jó hw-et adnak ki a kezük közül, csak így a korábbi megjelenés miatt azért jelentõsen nagyobb piaci részesedést értek el. Szal nyugi, nem amiatt adnak 3 év garit, mert BG nem tud aludni az íccaka, hanem mert a korai konzolok közül 1 év alatt kb 1/3 ment tönkre. Ergo 3 év alatt gyak mindegyik szervízbe fog kerülni és kicserélik egy olyanra, ami talán kibírja az elvárható 5 évet.
Jobb cégek ilyen esetben visszahívják a terméküket és elve cserélnek, ez így viszont sokkal jobban ütemezhetõ és lehet, hogy kevesebbe is kerül BG-nek.
Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots
shaken, not stirred
Ennél jobb nem lenne.