81
  • AnarchoiD
    flamewarz!
  • pylu
    Óriási! Olvasom itt a kommenteket és emberek habzószájjal oltják egymást mintha nekünk is háborúzni kéne mint a "Konzolháború!"...
  • N1ggA
    A warez még mindig nem érv x360 mellett!
  • Xtranz
    Nekem elsőszériás Xbox360am van a Core kivitel.Állítólag ezek a leggyengébbek!!!
    RAktam az aoldalára egy 12 centis ventit ami fújja a levegőt a gpu ra a drive alá.
    1x sem fagyott ki. Nemvolt semmilyen probléma vele.Nagyon kis hálás masina kiokosítva szinte ingyen lehet rá szerezni gameket.Az egész kóceráj alapgép,+kontoller,+memóraikáratya+ tanítattás.50.000 ezer alatt volt.
    Ezzel szemben nemtudom hogy egy ps3 tulaj hogy győzi a mai szoftverárakat kifizetni (gta4 ,17000).
  • ilf667
    ez,amit te írsz nekem is egyértelmű
  • NEXUS6
    Nem hiszem, hogy nekem kell megvédenem peat-et, de szerintem egyértelmű amit ír: ma a piacon nincs ideális választás. A fogyasztó meg eldöntheti milyen kompromisszumokkal, hajlandó megbarátkozni. Sajna a Box-nak hiába van elfogadható ára akár a Wii-hez képest is, csak a HC gámer tudja elfogadni, hogy a megbízhatatlanságért cserébe jobb minőségű játékokat kapjon. Szal általában megfeledkezünk arról, de a Wii sikerét, és azt látva, hogy az X alapváltozata hasonló árban van, bizony ez azt jelenti, hogy most a Box lehetne azon a helyen!!!!

A PS3 meg még faramucibb szituban van, mert ott a magas ár miatt sokan szkippelik a gépet eleve, és hiába megbízhatóbb, ha egyszerűen a mai napig nem érte utol a játékok terén az X-et. Média centerként nagy potenciál van benne, de a mai napig nincs olyan játék, ami az X-szel egyidőben jött volna ki és a PS3 verziója meggyőzően szebb lenne! Szal elgondolkodtató, hogy valójában mekkora teljesítményre is képes?
  • ilf667
    "Ki a rákot érdekel ha 1-2 évente elviszik 1-2 hétre az xboxot?"
    vs
    "Nem lehet azt mondani hogy egyik jobb mint másik, ez személyenként változik."

ma most akkor döntsd el melyik végülis.
    a 2. igaz, mindenki eldöntheti mostmár a tények ismeretében melyik szimpatikus.
    az első nyílván baromásg, a wc pumpámat se vigyék el inkább egy napra sem, akkor sem ha nem vagyok pumpafüggő, és a gázgyújtóm se romoljon el, akkor se ha van gyufám.
  • peat666
    sg.hu-ról írt pletykák valóban igazak, be kell látnom

Nem írtam olyat hogy hálásnak kell lenni. Azt írtam hogy az elbaszott hibát a többi konzolhoz képest kiterjesztett garanciával ellensúlyozza (és nem semlegesíti) az ms. Ennyit írtam nem többet.

Miről is van szó? Mcwolf félék olvassák el:
    -hibás gépet ad ki a gyártó, mivel bebukta xbox1-et keményen, ezért siettette a következőt
    -kiderültek hogy bizony meg van az ára ennek, szívások tárháza
    -ms ezért 3 év garanciát ad pluszba és agresszív árstratégiát kezdeményez ps3 megjelenésekor
    -ps3 nem hozza a telejsítményt amit mindenki várt, kiderül hogy játékra ugyanazt tudja a két gép kb
    -jelenleg választhat a fogyasztó: alacsonyabb fizikai minőség olcsóbban de azzal a kockázattal hogy pár évente 2 hétig mellőznie kell a boxot
    -avagy jobb minőség kevesebb játékkal és több pénzért

Nem lehet azt mondani hogy egyik jobb mint másik, ez személyenként változik.

Már írtam a plédát. Notebook piac. Ugyanez zajlik ott is, pl acer és ibm viszonya, ott az a különbség hogy az alacsonyabb árcédulával a gyártók még le is szarják a fogyasztót, és a garanciakiterjesztést pluszban kell kifizetni. A microsoft is pontosan ezt tenné, ha nem terjeszkedő stratégiát folytatna. De azt folytat, ezért olcsóbban adja a gépet egyrészt, másrészt a faszságát olyan garanciaidőtartammal enyhíti ami az ellenszenvet lecsökkenti kellő mértékben.

Ennyit írtam, sajnálatos a mai szövegértés Mo-n, egy kurva szóval nem írtam hogy báriknek hálásnak kéne lennie. Annyit írtam, hogy ha fizikailag bukta el a dolgot ms akkor a szolgáltatással (garancia gyökereknek) kell előnybe kerülnie a többivel szemben. Ez történt.

Lentebb írtam de kiegészítem: a sony és microsoft kezet fogva ugorhat a dunába, a fanjaikkal együtt

Nekem volt wiim most van x-em. Mind a kettőről írtam éles kritikát tulajdonjogom ellenére. Ezt sg-s és másik fórumos írásaimmal igazolni tudom. (az írások ez az írás előtt születtek természetesen)
  • csimmasz
    Pontosan!Megnézném ha a tv -vel lenne hasonló helyzetben,asszem őrjöngés lenne belőle.
    Én ugyan sony-t szerettem volna magamnak,de ha a játékkínálat nem fog fölzárkózni a Box-hoz akkor le van sajnálva meglessz a harmadik win-es külyüm is.(pc,tel,xbox360)
  • mcwolf
    Ne haragudj,de ez a felfogás nagyon LOL
    Még Én legyek hálás,mert egy selejtes (a hűtésére gondolok) termékre kiterjeszti a garanciát a gyártó???? Amikor kezdett kibontakozni ez a 3 LED mizéria emlékezz,mennyi X-nek kellett megdöglenie,hogy az MS belássa, hogy itt valami el lett cseszve. Ez aztán a fogyasztóbarát hozzáállás!
    Nehogymár természetes legyen,hogy néha elviszik a konzolomat javítani! Ezzel csak az X-fanok ámítják magukat,hogy legalább Ők nem lesznek konzolfüggők,mert tartanak egy kis kényszerszünetet.
    A PS3-ra meg Wii-re"csak" 1 év a gari. Vajon miért???? Mert azok legalább normálisan össze vannak rakva. A Sony és Nintendo szánt időt a tesztelésre,és nem rendelte alá a minőséget annak,hogy a konkurencia előtt dobja piacra a saját termékét. Persze mivel műszaki cikkről beszélünk a PS3 és Wii közül is lehetnek meghibásodó példányok,de szvsz nem mindegy,hogy 100-ból 1 vagy 3-ból 1 döglik meg.
    És most ne gyere azzal,hogy Sony-buzi fanboy vagyok, mert valszeg ha nincs 3 LED botrány,akkor én is X-et vettem volna. Ez az első konzolom, és számomra a tartósság és időtállóság volt az egyik elsődleges szempont.A franc akarja,hogy néha elvigyék a gépet 1-2 hétre. Akkor és annyit akarom használni,amennyi jólesik anélkül,hogy rettegnék,hogy beadja a kulcsot.
  • NEXUS6
    Szerintem is mindenki nyugodtan vehet X360-at, sőt az űrsiklók is 98%-os megbízhatóságúak! Szal nem értem, hogy ki az a hülye, aki nem bízik az amcsi termékekben, pláne, ha Kínában gyártják őket!???
    Nem igaz!???
    ;DDD

(Az ürsiklók sem zuhannak le, csak elrabolják a zufók őket, a zikszdobozok sem égnek le, csak a média felfújja konspirációs összeesküvéssé.)
  • NEXUS6
    MÁV, BKV?
    Évtizedek óta veszteségesek, az elbocsájtott vezérigazgatóknak meg megy az extra prémium!;DDDD
  • bertino
    Köszönjük emese.
  • adam062
    szerinted melyik cég nem a pénzre hajt???
  • adam062
    másfél éve van x360-am teljesen megvagyok elégedve vele! nem volt semmilyen baja, napi 3-5órát használom...
    "2-3 óra játék után hanyatt vágja magát." << hát igen, ezt írják azok akiknek fogalmuk sincs az egészről

• adam062
    nyugodtan vehetsz X360-at, nem kell barkácsolni, plussz hűtés sem kell, egyszerűen egy jól szellőző helyre rakod, nem a szekrénybe és kész... nem tudom mit kell ennyit parázni
  • kisember
    Nos, igen. Adva van egy cég amely csinál ezt-azt és forgalmaz ezt-azt...

Aztán jönnek különféle cikkek, hibajelentések...

Utánna meg jön egypár hozzászólás, melynek értelmében: Nincs is semmi probléma, mit paráznak itt némelyek"

A kérdés csak az, hogy ha minden szép, minden jó, és nincs semmi probléma, sőt hiba is alig, akkor minek kell bizonygatni az ellenkezőjét.
  • narumon
    "Remélem nem untattam ezzel senkit sem, csak a félreértések elkerülése véget tisztáztam a konzol hibáit. Jah és nálam még egyszer sem fagyott le a GTA4 sem."

Tök jó nálam sem. Van egy 2005-ös gyártású box meg egy Arcade Falconom is. Egyik sincs moddolva, hozzányúlva meg semmi.
  • narumon
    "a ps2 a legmegbízhatóbb, egy hétig futott 0-24-ben és nem lett baja."

Jó kis hozzászólás. Nekem a pcm is futott két hétig folyamatosan és nem lett baja, de x360-am is ment napokig és nem lett baja, de biztos vagyok benne hogy másnál ps3 is futott napokig és nem lett baja.
  • bertino
    azt tudnám akkor minek válaszoltl folyton, ha így van ?
  • peat666
    végül megtaláltuk a közös hangot, én is 0%-osnak tartom az írásaidat =)
  • peat666
    nyugodtan, örülök hogy jó kedvre derített és nem véres komoly konzolboy vagy hanem meglátod a humort is ha másik olyat írkál össze amin lehet röhögni :)
  • bertino
    :DD
  • NEXUS6
    No offence, de ezt: "sony meg túl sok elgyet akart kaszálni ps3-al" megörökíthetem az utókornak? Annyira jó, hogy szeretném berakni a mottóimba!;)))
  • Zsoltika 007
    Neked szól!
  • Tetsuo
    LOL :DDD
  • Tetsuo
    igy van, vegre vki..
  • ilf667
    a wii meg.. nos az fárasztó :D
  • Sanyix
    Az xbox szervizbe van, a ps3-mon meg nincs mit játszani :D
  • ilf667
    ennyire nem tudjátok élvezni a konzolotokat, legyen az akármelyik, hogy itt kell verni a nyálatokat, hogy melyik cég melyik ketyeréje jobb?
    ennyire kell az önigazolás vagy mi? jobban fog esni a játék egy kis fröcsögés után?
  • bertino
    jaja, ujragondoltam és nem volt jogos.

írd meg panaszaidat pm-be, max elolvasom és kitörlöm...
  • bertino
    én továbbra is gratulálok, mivel max kiforgatod a szavaimat és mint mondtam a flémed nem érdekel személyemmel kapcsolatban, mert alapja 0%.
  • gyuri12
    Na jól van Bertino,átbasztál.
    (az előbb még egy eszméletlen primitív hsz-e volt itt,és ez arra a válasz)
  • peat666

Szerinted idézetjel alatt a "ügyfélbarát és nézi a fogyasztók érdekeit" = a "Én úgy tudom wii-re és ps3-ra 1 év van, tehát érződik hogy valóban nézi a fogyasztók érdekeit is a gyártó ha már hülyeséget csinált."-al? Ajánlom nézz utána mi az idézet.

Most elérted hogy nagykorúságod ellenére egy 3. vagy 4.-es kisarc is lássa: már értékesebb ember szellemileg nálad. Én nem gratulálok ehhez, az már túl nagy bunkóság lenne veled szemben. Nem is volt célom hogy lejárassalak, te csináltad magaddal. Kapd össze magad, sosem késő!

üdv
  • gyuri12
    Hülye.Nem is érdemes veled foglalkozni,ilyen hozzáállással inkább lődd főbe magad,vagy ilyesmi,mindenkinek jobb lesz...:(
  • bertino
    kár flémelni, mert nem nagyon fog az a része érdekelni a dolognak :(

itt a fostalicska konzolról van szó, meg a másik ki tudja hány millio átkurt vásárlóról, nem rólam :(
  • bertino
    idézet #24-ből:

"Én úgy tudom wii-re és ps3-ra 1 év van, tehát érződik hogy valóban nézi a fogyasztók érdekeit is a gyártó ha már hülyeséget csinált."

gratulálok.

[kezet ráz]
  • gyuri12
    "Nehéz lenne egyszer nem röhejes módon beszélned a konzol témában ugye?"
    Válaszolj már a kérdésemre,vagy ez is nehezére esik elcsökönyösödött,és elvakult agyadnak?
  • gyuri12
    Jóval ügyfélbarátabb,mint mondjuk a Sony, egy ismerősömnek már másodjára ment tönkre a Ps3-ja(fél éven belül!),és már egy hónapja nem cserélték ki neki,le se szarják szerencsétlent...
    A Ms. legalább annyival jobb,hogy 2 hét után már ott a vadonatúj gép,és ha a gép 3-szor megjárta már a szervízt,lehet hozzá választani ajándékot...
  • peat666
    Megnéztem életkorod. Felejtsd el ami írtam, aki nagykorúan ennyire primitív az már az is marad. (sajnos! )