HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
házilag lehet dekódolni?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

mila69en
google?😄
xda forum
freewarepocketpc
ppcwarez

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hey all!
HTC TytnII-m van, és egy olyan kérdésem van, hogy hol tudok hozzájutni könnyen értelmes programokhoz. Persze felteszi magának az ember a kérdést, hogy mire van szükségem a tökéletes mobilnet, GPS, és minden alapprogram mellett, de mégis...😄

köszönöm szépen!!!!
mila69en
sms hangot lehet valahogyan mp3-ra állítani? nekem sehogy sem jön össze:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ChuckyHUN
na szóval giroszkópos játék??? valaki tudna segíteni/adni???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mila69en
skacok van egy kis problémám😄D felraktam egy új romot a dutty's romot viszont nem magyar! oks ez nem is gond mert amugyis sz interwrite proval vannak magyaritva a magyar rom, de ezt el tünt😄 szal valaki ha megdobna az inter write pro val az jo lenne mert ezt a verziot nem találom sehol interwrite pro 9.5.3.367 elvileg ez kellene! ha másikat rakok rá akkor ok megcsinálja a magyarosítást de nem mûködik a tárcsázó gomb:SS vagy nézze meg valaki hogy tényleg eza verzio van e rajta a diamondján kösz

mila69en
találtam egy ilyen gapidraw izét😄 nem tudjátok ezzel mit kell csinálni?

mila69en
psx aza ps1 csak a régi ps1-et azta nagy kockát😄 psx-nek hívták utána jött a ps1
be lehet állítani hogy a képernyõn folyamatosan legyen egy ps1 joy vagy belehet állítani hogy a képernyõ fel van osztva kis kockákra/zonákra minden zonának belehet állítani egy gombot játék alatt a zonák nem látszanak

Kaszi46
no mame megy diamond-on. Itt egy videó ahol a pang-al és a cadillacs and dinosaurs-al játszanak.
Viszont felmerül a kérdés, touch hd-n az irányokat hol nyomkerásznám?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
A psx az ps1 vagy psp emu?
vpinball tényleg jó lenne ha menne, de engem a m.a.m.e. is nagyon érdekelne, hogy hogyan fut.
Nomeg az is hogy egy touch hd-n hogyan irányítom a psx-et vagy mame-t. errõl nincs valami infó véletlenül?

*Posse*T.W.D*

mila69en
na psx emu mûködik😄 viszont nem todtok egy olyasmi flippert mint pc-n a visual pinball? ahol origi asztalok vannak?

mila69en
diamondon mûködik psx emu?😊

Sziasztok!

Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
egy tapiszós nem bõvíthetõ HTC Diamond vagy touch pro-t vagy egy hp ipaq 614c-t? Navigációra is fontos lenne és telefonnak is.
Egy PDA-t CF kártyás gpssel és egy mobilt akaroklecserélni egyetlen kütyüre, ami megbízható és mindent tud, de nem tudok dönteni. Szeretem a telefonnak kinézõ okos dolgokat, mint az asus p750, de arról nem hallottam jót, ezért hp ipaq 614c-re gondoltam, de a htc-k láttán meginogtam.. Vki segítsen! 😊
aabelus
nekem ilyen táblás kakik kellenek majd, az olyanokat imádom.

egyébként guitar hero vagy ilyesmi van Diamondra?

ChuckyHUN
Valaki tudna játlkot adni Diamondra?
Autósat lehetõleg, de ne ilyen táblás kaki😊
És legyen giros, szal a teló mozgatásával tudjak irányitani
thx

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Akkor itt van az e-mail címem, vagy ha van msn-ed az lenne a legjobb 😊

priviben ment a mailom
desigo
Nem írhatom le mert tiltott az SGn a warez...

Igo 2006-ot meg még nem próbáltam rárakni
Nem tudom mi van..sztem telefonbeállítással van a baj, mert ami nekem van Igo 8 annak a sys.txt-jében nincs semmi ilyesmi:
App="Internal Storage/iGO"

Ha tudsz, akkor írj le egy olyan menetet, amivel meg tudom csinálni ezt az egész Igo-s problémát, mert ez így nem jó..
desigo
Miért szenvedsz a 2006-al amikor az Igo8 is hibátlanul elfut rajta?

Egyébként a telepített prog filesban a sys.txt-ben át kell írni az elérési utat,hogy ne SD kártyáról akarja futtatni,hiszen az nincs benne.

hasonló kell,hogy legyen ez a sor:

App="Internal Storage/iGO"
Sziasztok!

Segítsetek plz! Feltettem az Igo 2006-s szoftvert a HTC-re (touch diamond) és valami miatt nem indítja el...feltelepíteni feltelepíti, de nem indítja el valami miatt...mi lehet a probléma? segítsetek léccike elõre is köszi
matyi0323
Ahham végülis télleg szépecske😄 de ez már azért drágább is^^ 65 E. Sajnos most ennyim nincs, kell márciusba jogsira meg miegyebek..ezért gondoltam egy ilyen MAX 35Eig..^^😄
Egyébként az LG viewty-ról mit gondolsz?? ( gondoltok ) megér annyit?? vagy valami jobb tipp? 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Nem éppen a legkisebb darab de annyi pénzt szerintem megér...

Esetleg E-TEN Glofiish X500+ bár az kicsit drágább
matyi0323
Sziasztok, tudnátok nekem valamilyen érintõképernyõs viszonylag jó telefont mondani?? Mostanában az LG viewty-t nézegettem ez már szinte " baráti áron " kb 35 ezerért be lehet szerezni.. Valami ehhez hasonlót esetleg ilyen kb 35 ezerig..? köszi..!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Nem smsezek de van rá rengeteg képernyõ billentyûzet.
mila69en
sms írás meg ujjal vagy cerkával😊 van teljes képernyõs bill simán lehet írni hát lassúságában van némi igazság de nem vészes azért 5 mp-t nem kell várnom míg megnyílik max 2mp bár én nem használom a manilat rajta mobilshelt az meg villám gyors! plussz van hozzá proci huzó ami ami 600 vlahányra emeli a sebességet joval gyorsabb vele a manila

aabelus
aha... sms írás megy ujjal?

tesztekben pedig írják, hogy nagyon lassú. pl üzenet megnyitásnál 5 másodpercet kell várni... ebbõl mi igaz?

nekem SE w950i-m van, na ez tényleg lassú.

aabelus
és az sokáig tart rajta?

mila69en
igen van benne folia

desigo
Nem próbáltam még egész xvidet rárakni de van pcre sok konvertáló program.
Pl: Xilisoft Video Converter
Azzal bármilyen méretûre átalakíthatod a videókat.Akár 640 X 480-ra is.
A KungfuPandát pl 250 megásra kicsinyítettem és teljesen hibátlanul futott rajta.
CorePlayert használok a Dián és az optimálisan kitölti a képernyõt.
Nekem ezeket akadásmentesen,hibátlanul lejátsza:avi,mov,mp4,flv,3gp,
desigo
A kijelzõre mindenképpen érdemes Brando képernyõvédõ fóliát rakni.
Valahol azt olvastam,hogy a dobozában is van gyárilag fólia,csak fel kell rakni.
A kijelzõt én újjal nyomogatom.Ceruzát csak akkor használom ha pl Toal Commanderben szerkesztgetek valamit.
aabelus
ja, igen.. pl ha felteszek rá egy 700mb-os avi filmet, lejátssza?

aabelus
áá köszi 😊

ujjlenyomat nem számít, majd vigyázok.

a kijelzõ megy rendesen ujjal is? karcolódik?

iphone-nál ez a 2 kérdés nem merülne fel, de nekem ez kell 😛

mila69en
ahh ez zsír kösz<#eljen>

amúgy addig addig nyomkodtam míg csak összejött a vistás cumo hát nem egy nagy szám meg pár dolog hibásan jelent meg maradok a mobil shell nél

desigo
van választék SPB MS-hez is bõven
xda
mila69en
ezt használom jelenleg😊 nagyon jó! átláthato egyszerû letisztult és nagyon szép a blue earth mobile shell theme!! csak kiváncsiságbol néztem volna meg a vistás meg iphonos cumot:/

desigo
Én megszoktam a TF3Dt szal mással nem próbálkoztam még...
errõl jókat hallottam esetleg ezt teszteld
Spb Mobile Shell
mila69en
az SG a kezdõlap:XD amugy regizve vagyok innen szedem a témákat mindent úgy csinálok ahogy le van írva mégsem jo:SS

mila69en
igen az fent van!! meg a diamond tweak is... de én nem a touchflo témáit akarom cserélni azt ki is kapcsoltam😄DD hanem a wisbaradvance desktop... megy is a progi az alap témával de ha de ha csrélek témát akkor az ikonok nem jönnek elõ😞 nem tudom hova kéne másolni az ikonokat

desigo
jah és xda legyen a kezdõlapod 😊
tessék regisztrálni...

témák,stb
desigo
Szedjél le Diamond TF3D Configot
azzal le lehet cserélni a programok ikonját bármire és témákat is õ tudja cserélgetni
én eddig csak a White Themet próbáltam ki de megtetszett és maradt is...

gyémántcsiszolás
mila69en
még egy kérdés hogyan tudom magukat az ikonokat levserélgetni? nem a touch flon!! hanem a programok ikonjain?

mila69en
igen már megcsináltam nem volt jo a plugin leszedtem ezt a htc costumizert az meg automatice leszedte a helyes plugint egyébként probáltál már diamondon wisbardesktoppal témákat? mert nem igazán akar mûködni vagy én vagyok a hülye😄 szóval láttam csomo tök jo témát wisbar advance+wisbar desktop vista iphone stb... beállítom a témat aztán az ikonok nem igazán akarnak megjelenni csak ilyen szürke kockák:/ hova kell másolni az ikonokat?:SS

mila69en
én nem rég vettem kb 2 hete eddigi legjobb döntésem volt😄 imádom

desigo
nem
fix 4 giga + 200 mega
Kaszi46
memória bõvíthetõ benne?

*Posse*T.W.D*

desigo
Üdv

Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kicsi,szép sokat tud.
Igo hibátlanul fut rajta,rengeteg program,játék van hozzá.
Az újjlenyomatok sajnos nagyon meglátszanak rajta de ez van.

Azért az nem árt ha 1-2 év garisat veszel mert ha elrontod ingyen javítják...
aabelus
sziasztok.. van itt olyan akinek Htc Touch Diamond mobilja van?

szóval nagyon érdekelne ez a mobil, de érdekelne elõtte pár vélemény.

mila69en
hátõ pontosan nem tudom<#idiota> gondoltam megnézem miaz:XD
de nem nyert

desigo
mire való az a home plugin?
lehet,hogy nem jót próbálsz rárakni...
mila69en
sziasztok nem tudjátok miért van az hogy htc diamondra felrakom a htc home plugint 2.1.... és kakukk kinyírja a diamondot úgy hogy csak a hard reset segít😞