HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xda forum
freewarepocketpc
ppcwarez
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
HTC TytnII-m van, és egy olyan kérdésem van, hogy hol tudok hozzájutni könnyen értelmes programokhoz. Persze felteszi magának az ember a kérdést, hogy mire van szükségem a tökéletes mobilnet, GPS, és minden alapprogram mellett, de mégis...😄
köszönöm szépen!!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
be lehet állítani hogy a képernyõn folyamatosan legyen egy ps1 joy vagy belehet állítani hogy a képernyõ fel van osztva kis kockákra/zonákra minden zonának belehet állítani egy gombot játék alatt a zonák nem látszanak
Viszont felmerül a kérdés, touch hd-n az irányokat hol nyomkerásznám?
*Posse*T.W.D*
vpinball tényleg jó lenne ha menne, de engem a m.a.m.e. is nagyon érdekelne, hogy hogyan fut.
Nomeg az is hogy egy touch hd-n hogyan irányítom a psx-et vagy mame-t. errõl nincs valami infó véletlenül?
*Posse*T.W.D*
Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
egy tapiszós nem bõvíthetõ HTC Diamond vagy touch pro-t vagy egy hp ipaq 614c-t? Navigációra is fontos lenne és telefonnak is.
Egy PDA-t CF kártyás gpssel és egy mobilt akaroklecserélni egyetlen kütyüre, ami megbízható és mindent tud, de nem tudok dönteni. Szeretem a telefonnak kinézõ okos dolgokat, mint az asus p750, de arról nem hallottam jót, ezért hp ipaq 614c-re gondoltam, de a htc-k láttán meginogtam.. Vki segítsen! 😊
egyébként guitar hero vagy ilyesmi van Diamondra?
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Autósat lehetõleg, de ne ilyen táblás kaki😊
És legyen giros, szal a teló mozgatásával tudjak irányitani
thx
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
priviben ment a mailom
App="Internal Storage/iGO"
Ha tudsz, akkor írj le egy olyan menetet, amivel meg tudom csinálni ezt az egész Igo-s problémát, mert ez így nem jó..
Egyébként a telepített prog filesban a sys.txt-ben át kell írni az elérési utat,hogy ne SD kártyáról akarja futtatni,hiszen az nincs benne.
hasonló kell,hogy legyen ez a sor:
App="Internal Storage/iGO"
Segítsetek plz! Feltettem az Igo 2006-s szoftvert a HTC-re (touch diamond) és valami miatt nem indítja el...feltelepíteni feltelepíti, de nem indítja el valami miatt...mi lehet a probléma? segítsetek léccike elõre is köszi
Egyébként az LG viewty-ról mit gondolsz?? ( gondoltok ) megér annyit?? vagy valami jobb tipp? 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Esetleg E-TEN Glofiish X500+ bár az kicsit drágább
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
tesztekben pedig írják, hogy nagyon lassú. pl üzenet megnyitásnál 5 másodpercet kell várni... ebbõl mi igaz?
nekem SE w950i-m van, na ez tényleg lassú.
Pl: Xilisoft Video Converter
Azzal bármilyen méretûre átalakíthatod a videókat.Akár 640 X 480-ra is.
A KungfuPandát pl 250 megásra kicsinyítettem és teljesen hibátlanul futott rajta.
CorePlayert használok a Dián és az optimálisan kitölti a képernyõt.
Nekem ezeket akadásmentesen,hibátlanul lejátsza:avi,mov,mp4,flv,3gp,
Valahol azt olvastam,hogy a dobozában is van gyárilag fólia,csak fel kell rakni.
A kijelzõt én újjal nyomogatom.Ceruzát csak akkor használom ha pl Toal Commanderben szerkesztgetek valamit.
ujjlenyomat nem számít, majd vigyázok.
a kijelzõ megy rendesen ujjal is? karcolódik?
iphone-nál ez a 2 kérdés nem merülne fel, de nekem ez kell 😛
amúgy addig addig nyomkodtam míg csak összejött a vistás cumo hát nem egy nagy szám meg pár dolog hibásan jelent meg maradok a mobil shell nél
xda
errõl jókat hallottam esetleg ezt teszteld
Spb Mobile Shell
azzal le lehet cserélni a programok ikonját bármire és témákat is õ tudja cserélgetni
én eddig csak a White Themet próbáltam ki de megtetszett és maradt is...
gyémántcsiszolás
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kicsi,szép sokat tud.
Igo hibátlanul fut rajta,rengeteg program,játék van hozzá.
Az újjlenyomatok sajnos nagyon meglátszanak rajta de ez van.
Azért az nem árt ha 1-2 év garisat veszel mert ha elrontod ingyen javítják...
szóval nagyon érdekelne ez a mobil, de érdekelne elõtte pár vélemény.
de nem nyert